Estivant Singlevakanties

Ongedwongen met een leuke groep mensen op vakantie! Het aanbod in vakanties voor singles (wij noemen je liever alleenreizend) groeit de laatste jaren explosief. Kwaliteit en ervaring ontbreekt helaas vaak. Estivant geeft je door haar vele jaren ervaring de zekerheid dat je een supergezellige, ongedwongen groepsvakantie beleeft met andere alleenreizenden. Je bepaalt zelf wat je wilt doen. Met een boek bij het zwembad, actief of op een citytrip of excursie waar je nog eens wat van opsteekt ook. En altijd gecombineerd met het ritme van een lekkere lome vakantiedag. Maak een zeiltocht, bezoek Barcelona of andere spetterende steden, dans je in het zweet op een salsa avond, maak een lange wandeling of speel een potje tennis of beachvolleybal. Samen met je reisgenoten of lekker de tijd voor jezelf.

Doelgroep

Estivant is vooral gespecialiseerd in het organiseren van eenoudervakanties. Hier is men dus terecht voor de leukste ontspannende vakanties. Tijdens deze vakanties kan men dan samen met andere eenouder gezinnen genieten van een onvergetelijke tijd. De vakanties van Estivant zijn zeer goed geregeld. Men kan dus zonder zorgen, samen met de kinderen, lekker op vakantie. Bij het reserveren geniet men van betrokken advies, vervoer van en naar de bestemmingen en goed georganiseerde uitjes. Spreekt dit je aan en wil je als ouder ook samen met de kids een leuke tijd beleven met andere eenoudergezinnen? Plaats dan vandaag nog een reservering bij Estivant Single vakanties.


Soorten vakanties

Estivant organiseert voornamelijk eenoudergezinnen vakanties. De vakanties van dit bedrijf zijn ook exclusief bedoeld voor eenoudergezinnen. Alleen op campings met luxe grote Espace tenten kan men eventueel een tweede volwassene meenemen. De Comfort tent is alleen geschikt voor één volwassene. Gelukkigerwijs kan men de Espace tent wel delen met een goede vriendin of een van de grootouders van de kinderen. Het is echter niet toegestaan om een partner, nieuwe liefde of ex- partner mee te nemen. Estivant organiseert naast eenoudervakanties ook vakanties voor singles.


Eenoudergezinnen op de bestemmingen

Vaak genoeg wil men weten hoeveel eenoudergezinnen aanwezig zijn op een bepaalde locatie/ bestemming. Dit verschilt echter van bestemming tot bestemming. Sommige locaties bieden plek aan 15 eenoudergezinnen en weer andere locaties aan 30 tot 35 eenoudergezinnen. Bij het reserveren, staat in de reisinformatie aangegeven hoeveel eenoudergezinnen voor een bepaalde locatie kunnen boeken.


Reserveren

Personen die geinteresseerd zijn kunnen snel en eenvoudig reserveren bij Estivant. Men kan een reservatie online plaatsen of men kan ervoor kiezen om telefonisch zijn of haar vakantie te reserveren. Als men online wilt boeken, dan moet men bij het tabblad van de bestemming naar Data&Prijzen en dan vervolgens naar de button "Reserveer nu". Na alle stappen succesvol doorlopen te hebben, wordt de reservering geplaatst. Telefonisch reserveren kan door te bellen met een van de vakantiespecialisten op het telefoonnummer 024-3600104. Telefonisch reserveren kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur.


Eventuele Extra kosten

Bij het boeken van een reis en of vakantie is het natuurlijk goed om ook rekening te houden met eventuele bijkomende kosten. Deze kosten kunnen varieren en hangen af van persoon tot persoon. De extra uitgaven komen veelal voor eten, drinken, activiteiten en excursies. Een deel van de activiteiten voor de kinderen valt onder Estifun & Estiventure en is dus gratis. Daarnaast zijn er ook betaalde activiteiten. Daarnaast moet men op de campinglocaties ook een borg van € 50.- betalen.


Estivant Singlevakanties Reviews

  Portugal met Estivant

  Ik ben juli 2012 met Estivant naar Carvoeiro (Portugal) geweest. Heerlijke vakantie gehad. We verbleven in een kleinschalig hotel aan het dorpsplein. Idealer kan niet. Leuke excursies inbegrepen, zoals surfles en een speedboot tocht. De vakantie was erg goed georganiseerd. Niet twijfelen, gewoon doen!

  Sterke punten
  Zo'n beetje alles.

  Zwakke punten
  Kan ze niet verzinnen

  Beste vakantie in tijden!

  Leuke bestemming en goed georganiseerd. Vragen via email voorafgaand aan de reis worden goed en snel beantwoord. Waar mogelijk probeert de reisleiding persoonlijke wensen ook in het programma in te passen en de excursies zijn perfect georganiseerd. Mooie locatie, lekker eten en een prima reisl eiding. Estivant is zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Leuke bestemmingen, goede reisleiding, gezellige groep deelnemers, perfect georganiseerd!

  Zwakke punten
  Voor mij geen zwakke punten

  Estivant Dolomieten

  Afgelopen jaar 1 week in Dimaro geweest in de Dolomieten met Estivant en dat is heel goed bevallen. Leuke camping en een leuk team. Ik ga waarschijnlijk dit jaar weer helemaal omdat mijn zoontje van 10 aangaf dat dit de mooiste vakantie van zijn leven was (ook al is ie nog maar 10 (yeah)). Als dating mogelijkheid zie ik het wat minder maar dat ligt uiteraard ook net aan de groep.....als het klikt kan het ook daar zomaar gebeuren (Y)

  Sterke punten
  Organisatie, camping, ligging

  Zwakke punten
  uhhhh.....eigenlijk geen

  Viel tegen

  Gezellige vakantie gehad (Italië) en leuke mensen ontmoet.
  De reisleiding van Estivant was vriendelijk, maar liep continue achter de feiten aan.
  Afspraken die werden gemaakt om activiteiten te gaan doen werden op het laatste moment afgezegd of de groep stond te wachten, zonder te weten dat de activiteit niet doorging.

  Een singlevakantie viel me alles mee, Estivant viel me erg tegen.

  Super vakantie gehad!

  (Y)

  Sterke punten
  Ik ben vorig jaar naar Argelès sur mer geweest en heb echt een topvakantie gehad! Het was voor mij de eerste keer dat ik mee ging met een single reis, vond het natuurlijk doodeng van tevoren, maar viel me alles mee. We waren met een groep van 20 man en ik heb met een aantal nog steeds contact. De excursie naar barcelona is trouwens ook echt geweldig en goed georganiseerd. Een week Argelès is eigenlijk gewoon te kort.

  Maar goed, wil je een single vakantie boeken dan is Estivant een aanrader!

Bezoek Estivant Singlevakanties

Schrijf een review