Op ChatXL hebben jongeren de mogelijkheid om in een gezellige en veilige omgeving te chatten met andere jongeren. Op die manier leren ze niet alleen andere leuke personen kennen, maar maken ze ook nieuwe vriendin. Het chatten op deze site kan met of zonder account. Indien men in het begin bijvoorbeeld niet veel wilt prijsgeven over zichzelf, dan kan men aan de slag zonder zich te registreren. In een later stadium kan men alsnog een account aanmaken. Op deze site hebben gebruikers de garantie, dat ze in een veilige online omgeving chatten. Zowel op het forum als in de chatbox zijn de moderators actief. Zij houden de chatomgeving zo veilig en gebruiksvriendelijk als mogelijk. Ondanks dit gegeven kan het weleens voorkomen, dat bepaalde personen zich anders doen voorkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Het is daarom raadzaam, dat gebruikers niet zomaar persoonlijke informatie aan vreemden geven. Op deze site staat vooral het chatten centraal. Ondanks dit gegeven zijn er ook een aantal profielen en het form waar leden gebruik van kunnen maken. Voor vaste chatters is het in de meeste gevallen wel raadzaam om een account aan te maken. Hierdoor kan men beter de contacten onderhouden niet alleen, maar ook op de hoogte blijven van de laatste updates van vrienden en of kennissen. Indien men hier van af wit, dan kan men het profiel zeer eenvoudig verwijderen van de site.

Chatten zonder registratie

Op ChatXL hebben gebruikers de mogelijkheid om zonder te registreren te kunnen chatten met andere personen. In dit geval kan met op de startpagina van de site klikken op de optie direct door naar de chatbox. Op deze manier kan men een aantal leuke dames en of heren ontmoeten. Men kan dan chatten over het weer, over zichzelf, wat de plannen zijn voor het weekend en nog veel meer. De leden bepalen kortom zelf het onderwerp van zo een gesprek. Het chatten zonder registratie is voor een ieder beschikbaar. Het geheel wordt wel in de gaten gehouden door de moderators van de site. Dit moet resulteren in een ordelijk verloop van het geheel en voor een gezellige chat community.


Chatten met profiel

Het kan ook wel eens voorkomen, dat men iemand leert kennen tijdens het chatten en dat men veel meer informatie over zichzelf wilt prijsgeven. In dat geval kan men een profiel aanmaken in een van de chatboxen. Op die manier kan men laten weten wie men is en wat men leuk vind. In gevallen waar men nog niet al te veel informatie wilt delen met de andere, kan men gewoon zonder te registreren chatten. Men kan dus direct van start gaan met chatten op de site en zich eventueel op een later moment aanmelden voor een profiel.


Veiligheid

Gebruikers van deze site hebben de garantie dat zij in een veilige online omgeving chatten met andere personen. Het chatten gebeurd namelijk onder het toeziend oog van verschillende moderators. Deze moderators hebben als taak om ervoor te zorgen dat een ieder gezellig met elkaar kan chatten en dat het geheel ordelijk verloopt. Veilig chatten wordt hoog in het vaandel gehouden door ChatXL en dat is dan ook te merkende aan de gezellige sfeer in de chatbox. Dit geldt ook voor gebruikers, die ervoor kiezen om te chatten zonder zich te registreren oftewel een profiel aan te maken.


Overal chatten

Personen die gebruik maken van de diensten van ChatXL hoeven dat niet alleen thuis vanachter een computer te doen. Men heeft ook de mogelijkheid om de site te benaderen via een laptop, tablet of smartphone. Bij ChatXL gaan mobiliteit en chatten samen. Op deze manier kan men op elk moment van de dag, wanneer men maar wilt, nieuwe leuke mensen ontmoeten via ChatXL.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers van ChatXL het contactformulier van de site invullen en versturen naar de helpdesk. Voor het contactformulier kan men op de startpagina van de site klikken op 'contact'. Na hierop geklikt te hebben komt het contactformulier op een andere webpagina tevoorschijn.


ChatXL Reviews

  verboden

  gaarne het gehele bericht verwijderen

  kan niet meer op site

  Verboden U heeft geen toestemming voor toegang tot /wp-content/cache/page_enhanced/www.chatxl.nl//naar-de-chatbox//_index.html op deze server te hebben. Server niet in staat om .htaccess bestand te lezen, het ontzeggen van toegang veilig te zijn Apache / 2.4.10 (Debian) Server op www.chatxl.nl poort 80 Kan er niet meer op, heel vervelend.

  Sterke punten
  leuke site

  Zwakke punten
  traag

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review