Dating op niveau! * De wetenschappelijke be2 persoonlijkheidstest * Ongecompliceerd contact met singles die bij u passen * Resultaat: een gelukkige duuzame relatie

Be2.be video


Doelgroep

Ben je al geruime tijd single en opzoek naar een serieuze relatie? Dan ben je bij Be2.be op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal single mannen en vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarnaast melden ook een aantal personen zich dagelijks aan om via deze site de liefde van hun leven te vinden. Meld je dus snel aan als jij ook op zoek bent naar de liefde van je leven!


Aanmelden

Personen die geïnteresseerd zijn kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door het online registratie formulier geheel gratis in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In het formulier moet men onder andere invullen wat het geslacht is en waar men naar op zoek is. Daarnaast moet men ook een werkende e- mail adres en wachtwoord ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kan men het formulier versturen naar de beheerders van de site. De gebruiker zal dan vervolgens een e- mail ontvangen op het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct aan de slag op deze site.


Gratis en betaalde membership

Veel mensen vragen zich af of de diensten van deze site geheel gratis worden gebracht aan de man en of men moet betalen. Het uitvoeren van een persoonlijkheidstest op deze site is geheel gratis en vrijblijvend. Na de test uitgevoerd te hebben ontvangen de gebruikers een lijst met profielen van kandidaten die het beste overeenkomen met het profiel van de gebruikers zelf. Indien men een der kandidaten beter wilt leren kennen, dan heeft men de mogelijkheid om een premiumlidmaatschap af te sluiten. Met zo een betaalde account kan men onder andere persoonlijke berichten lezen alsook schrijven, men kan foto’s duidelijk zien, men kan veilig communiceren met andere gebruikers en nog veel meer.


Succesgarantie

Gebruikers met een premiumlidmaatschap hebben het voordeel, dat ze gebruik kunnen maken van de succesgarantie. Dit houdt in, dat men net zolang gebruik kan maken van het betaalde premiumlidmaatschap totdat contacten met 10 van de partneraanbevelingen van de site tot stand zijn gekomen. Gebruikers die met minder dan 10 andere gebruikers berichten hebben kunnen uitwisselen gedurende de looptijd van hun premiumlidmaatschap, krijgen een automatische verlenging van hun lidmaatschap totdat 10 contacten tot stand zijn gekomen.


Be2.be Reviews

  Waardeloze site

  Ook zo stom geweest om me lid te maken. Je krijgt dagelijks tientallen mails met zogezegde dames die uw profiel bekijken. Trap er niet in. Deze dames schrijven je nooit een bericht terug als je hen benadert hebt.

  Heb ook 2be gecontacteerd binnen de 14 dagen om herroepingsrecht uit te voeren. En je kan het al denken: ze wijzen dit volledig af omdat je gebruikt maakt van het Premium lidmaatschap. Heb hen terug een mail verstuurd en hen gewezen op de algemene voorwaarden. Ik eis mijn geld terug en anders maak ik gebruik van alle kosten en mijn voorwaarden als consument die zij dienen te betalen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  je armer maken zonder enig succes op een date.

  Oplichters

  De eerste 2 weken ging het (blijkbaar)goed, dit is nl ook de periode dat je kan gebruik maken van je herroepingsrecht.Nadien was het gedaan.Ik kreeg totaal geen "matches" meer.Heb hen hierover gecontacteerd, maar kreeg steevast een antwoord dat naast de kwestie is.

  Ik zal klacht neerleggen bij Test Aankoop, dit is pure afzetterij!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fake profielen

  Pure oplichting

  Ik ben ook zo dom geweest om betaal lid te worden. Na 48u al opgezegd doch weigeren ze iets terug te betalen ondanks dat ze dat volgens hun algemene voorwaarden wel doen.  Waarom ik na 48u al weg wou? Een vijftal leden zijn echt, al de rest fake en net van die krijg je zogezegd een berichtje.  Wegblijven, wegblijven, wegblijven, .... pure oplichtingssite.

  Sterke punten
  Ze laten je op voorhand geloven dat er veel leden zijn.

  Zwakke punten
  Het zijn allemaal fake leden aangemaakt door Be2 zelf.

  rippers

  knappe dames zijn geïnteresseerd maar als je een bericht stuurt moet je betalen en krijg je gewoon geen antwoord , de profielen zijn nep en als je je beklag wil doen over de gebrekkige website dan krijg je gewoon nul op rekest . ordinaire zakkenvullers , helaas niet scherp genoeg om mij te bedriegen , wel spijtig voor eerlijke zielen die even niet uit de doppen zien

  Sterke punten
  ze zijn bedreven in afzetterij

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Oplichters.

  Na een anno meent te hebben genomen werd ik de eerste week werkelijk bedolven onder bezoekjes en meer van die dingen. 90% waren echter dubieuze profielen, en als er dan eens een echt lijkend profiel bijzat, kwam er nooit geen antwoord. Nu een paar maanden later word ik weer maar eens bedolven onder de profiel bezoekjes, omdat blijkbaar mijn lidmaatschap ten einde is gelopen. Ik heb gelukkig met een visa kaart betaald waar ik bij a geen gebruik van maak en die ik tevens bewust op een heel laag saldo hou.

  Ik kan nergens een optie vinden om me uit te schrijven, en de laatste week heb ik al 19!!! Berichten gekregen dat "een transactie niet kon doorgaan wegens te weinig krediet op de kaart".  Deze site kan dus van mij nog 1 ding krijgen, en dat is een vinger... En inderdaad, de middelste!

  Sterke punten
  Geen enkel

  Zwakke punten
  Gespammed worden door fake profielen.

  Na 2 weken is deze site zo goed als dood.

  Men blijft maar proberen om je geld af te troggelen.

  Bedrog

  Er wordt een domiciliëring gevraagd , wat al een soort vrijbrief is om iemands rekening te plunderen , waarom volstaat een bewijs van een bestendige opdracht niet om de uitbaters van de site te verzekeren van zekere betaling van hun diensten . Bovendien vergt zo'n site nauwelijks investering , dus wat is het grote verlies dat ze kunnen lijden als eens te laat betaald wordt ? Er zijn nauwelijks contactmogelijkheden , waarom zich onbereikbaar maken als men niets te verbergen heeft ? van zodra er eens gekeken wordt naar de betalingsmogelijkheden , is geen enkele profiel info noch beschikbaar , alles wordt overschreven met de melding : betalen of niets meer ! Bende immorele geldwolven

  Sterke punten
  geen noemenswaardige

  Zwakke punten
  inhalige uitbuiters

  Lege site?

  Van deze site begrijp ik niets. Ik heb me een week geleden ingeschreven als gratis lid. Dan kun je niet echt uitproberen hoe het werkt. Ik heb gebeld met de klantenservice die me een gratis proefperiode als aanbood als volledig lid. Dat heb ik nu een dag of 5, ik ben nu 7 dagen lid. Eerst heb ik een stortvloed aan fakeberichten gekregen, dat kun je als gebruiker zo instellen. Die optie heb ik bij mijn eigen profiel uitgezet. Dan komt werkelijk niemand van de "29.173.667 geregistreerde klanten" meer kijken op je profiel. Ik heb ook menig persoonlijk bericht naar andere leden gestuurd, geen reactie terwijl ik dat op andere sites wel kreeg.

  Ik vraag me inderdaad af of die leden nog wel actief zijn, en er is geen manier om dat te achterhalen. Op andere sites kun je zien of iemand online is of ten minste hoe lang geleden dat is. Bij Be2 heb ik gevoel me in een lege site te begeven, zo weinig reactie komt er. Als het rijtje klopt hebben - in de eerste twee dagen- zo'n 15 mensen mijn profiel bezocht, daar is later nog eentje bij gekomen.

  Op basis van deze ervaringen, de lage kwaliteit en hoge prijs, en de horrorverhalen hierboven ga ik beslist geen betaald lidmaatschap afsluiten.

  Sterke punten
  Wanneer je belt met de klantenservice (die redelijk goed bereikbaar is) en zegt dat je niet goed kunt zien hoe de site werkt, kun je een paar dagen volledig lidmaatschap afdingen, geheel kosteloos.

  Zwakke punten
  - er worden automatisch berichten van leden naar je toegestuurd;

  - leden reageren niet op berichten;

  - het is niet zichtbaar of iemand het door jou verzonden berichten bekeken heeft;

  - er is een groot verschil in de hoeveelheid informatie die zichtbaar is op profielen, bij de ene niet meer dan een paar nietszeggende regels, bij een enkeling het hele verhaal;

  - het is niet zichtbaar wanneer leden voor het laatst online zijn geweest;

  - het is niet zichtbaar wanneer leden online zijn;

  - er is geen lijstje met nieuwe leden;

  - profielen zijn soms te beknopt weergegeven, met alleen nietszeggende informatie (leeftijd, haarkleur, kleur ogen, beroep, woonplaats, e.d.);

  - het zoeksysteem laat maximaal 44 leden zien;

  - de zoekresultaten worden niet goed ververst waardoor je steeds dezelfde profiel tegenkomt van de 29.173.667 leden.

  opzegging van het Premium Membership

  Op 17/02/2012 heb ik per aangetekend schrijven het lidmaatschap opgezegd en toch hebt u nog 179,40 euro van mijn rekening gehaald dat is bedrog want ik had het tijdig opgezegd.Ik wil dus dat u dat bedrag terug op mijn rekening stort anders ben ik genoodzaakt een klacht in te dienen en het openbaar te maken.

  Kijk uit met deze club

  Be2 werkt met een stilzwijgende verlenging, Ze geven geen enkel seintje wanneer de lidmaatschap afloopt en zonder incasso-opdracht wordt geld van je oorspronkelijke rekening gehaald zonder een waarschuwing vooraf.  BLIJF WEG BIJ BE2 in Nederland, Belgie en Luxemburg  Be2 travaille avec une reconduction tacite, ils ne donnent aucun signal lorsque l'adhésion expire, et sans collecter de l'argent de votre commande initiale est prise en compte sans avertissement.  Restez loin des BE2 aux Pays-Bas, Belgique et Luxembourg

  Sterke punten
  Geld incasseren

  Zwakke punten
  Onduidelijke voorwaarden

  Pure oplichting

  - Automatische fake berichten

  - Duur

  - Automatische verlenging van lidmaatschappij met betaling!!!!!!!!!! Weet iemand of dit wettelijk is? Ik meld deze site ook bij e-cops!

  - Je ziet niet wie actief is op de site

  Sterke punten
  Oplichters

  Zwakke punten
  zowat alles

  ik wil mijn geld terug

  Een aantrekkelijke mail deed me besluiten lid te worden van Be2.

  Je reinste oplichting. Ten eerste antwoordde de persoon achter de "aantrekkelijke" mail niet op mijn mails en ten tweede krijg ik voortdurende berichten van potentiële kandidaten toegestuurd die ofwel geen lid meer zijn of die onbetalend lid zijn.

  Bovendien wordt helemaal geen rekening gehouden met de criteria i.v.m. opleiding die je opgeeft.

  Ik vind dit een erg dure site die helemaal niet beantwoordt aan de verwachtingen en die erg slecht werk levert.

  Weggegooid geld en ik baal er van.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur.

  Onbestaande profielen.

  reinste oplichterij

  deze site zou verdienen gerechterlijk aangepakt te worden : echte oplichterij en poging om je tot in de eeuwigheid te doen betalen en niet bestaande profielen die bovendien allemaal honderd en meer kilometers van je woonplaats zouden wonen. Walgelijk, fake, corrupt...het slechtste wat er bestaat.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  deugt gewoon niet

  diensten van B2

  weet niet wat dit is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niets dan onbruikbare voorstellen. Heren die niet vrij zijn.

  Heren die niet eens aangesloten zijn.

  Die killometers van je vandaan wonen.

  Die niet eens antwoorden.

  Met je foto's worden alleen maar kandidaten aangetrokken te ere van B2.

  Be2.be is een verdoken escorte site, opgelet voor de facturen,

  Deze site staat ingeschreven als escorte site.  Het is geen normale dating site.  De klanten worden misleid.  Ik heb dit gemeld bij e cops, doe dit ook zoals ik.  Doe een card stop en weiger de aanrekening op BCC.  Dat is allemaal mogelijk.  Let op je geld.  De internetpolitie zou hier moeten tegen optreden want deze site overtreedt de wet.  Misleidende reclame en informatie. Ze is niet wat ze is.  Een gerechterlijk onderzoek is op zijn plaats.  Zwakke punten
  Fraude, escorte site, dure sex, 50 x hoger dan bij een gewone hoer.

  geen dating meer

  ik wil af van dit allemaal,geen e-mails meer niets.

  ?

  graag wil ik van u af kan zelf niet inlogen ,,,,,,oplichting !! en dan willen aanrekenen

  ik wil van dit gezijk af ,

  afschuwelijk

  zie zwakke punten

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  één en al oplichterij die site!

  kan iemand me helpen opdat ik de gefeekte mails niet meer zou krijgen?

  bednkt alleszins en ....een gouden raad:laal je ook niet foppen!!

  Pure oplichterij

  Minimum 240 euro betalen? Voor zo'n testje van mijn ******? Die is goed!

  Deze site is gewoon één en al pure oplichterij. Toegelaten (???) gangsterpraktijken van mensen zonder scrupules. Hoe laag kan men niet vallen. Gebruik je verstand, analyseer hun manier van werken en laat u niet vangen!

  I vind be2.be een van de slechtste datingsites

  be2 is een van de slechtse datingsites die ik ken. Ik ken er maar een paar, soit.

  Ze lokken je met een gratis inschrijving en garanderen succes.

  Als het puntje bij paaltje komt kun je (gratis) NIKS met de site doen.

  Het laatste wat je kan doen is in contact komen met iemand.

  Ik kreeg BERICHTJES DIE IK NIET KON LEZEN omdat ik een gratis gebruiker ben.

  Ik denk dan ook dat het grootste deel van hun profielen onbruikbaar zijn en mensen die wel betalen veel teleurgesteld worden omdat ze geen reactie kunnen krijgen

  Gebruik deze site niet! Er zijn veel andere alternatieven waar je wel gratis (beperkt wel) in contact kan komen met mensen.  Hoogachtend,

  Kungpow [email protected]

Bezoek Be2.be

Schrijf een review