Be2.be - 19 Reviews

Last updated: 5 juni 2019
Be2.be Logo

6.7% aanbevolen, 19 Reviews

  1. Be2.be informatie
  2. Be2.be video
  3. Doelgroep
  4. Aanmelden
  5. Gratis en betaalde membership
  6. Succesgarantie
  7. Be2.be Reviews
  8. Schrijf ook een review over Be2.be

Niet tevreden over Be2.be? Probeer dan eens Relatieplanet Belgie.

Be2.be informatie

Dating op niveau!

* De wetenschappelijke be2 persoonlijkheidstest
* Ongecompliceerd contact met singles die bij u passen
* Resultaat: een gelukkige duuzame relatie

Be2.be Details

Hits: 3172

URL: http://www.be2.be/

Categorieën: Belgische Datingsites

Reviews: 19

Be2.be video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eu04gkA2saw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Doelgroep

Ben je al geruime tijd single en opzoek naar een serieuze relatie? Dan ben je bij Be2.be op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal single mannen en vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarnaast melden ook een aantal personen zich dagelijks aan om via deze site de liefde van hun leven te vinden. Meld je dus snel aan als jij ook op zoek bent naar de liefde van je leven!

Aanmelden

Personen die geïnteresseerd zijn kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door het online registratie formulier geheel gratis in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. In het formulier moet men onder andere invullen wat het geslacht is en waar men naar op zoek is. Daarnaast moet men ook een werkende e- mail adres en wachtwoord ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kan men het formulier versturen naar de beheerders van de site. De gebruiker zal dan vervolgens een e- mail ontvangen op het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct aan de slag op deze site.

Gratis en betaalde membership

Veel mensen vragen zich af of de diensten van deze site geheel gratis worden gebracht aan de man en of men moet betalen. Het uitvoeren van een persoonlijkheidstest op deze site is geheel gratis en vrijblijvend. Na de test uitgevoerd te hebben ontvangen de gebruikers een lijst met profielen van kandidaten die het beste overeenkomen met het profiel van de gebruikers zelf. Indien men een der kandidaten beter wilt leren kennen, dan heeft men de mogelijkheid om een premiumlidmaatschap af te sluiten. Met zo een betaalde account kan men onder andere persoonlijke berichten lezen alsook schrijven, men kan foto’s duidelijk zien, men kan veilig communiceren met andere gebruikers en nog veel meer.

Succesgarantie

Gebruikers met een premiumlidmaatschap hebben het voordeel, dat ze gebruik kunnen maken van de succesgarantie. Dit houdt in, dat men net zolang gebruik kan maken van het betaalde premiumlidmaatschap totdat contacten met 10 van de partneraanbevelingen van de site tot stand zijn gekomen. Gebruikers die met minder dan 10 andere gebruikers berichten hebben kunnen uitwisselen gedurende de looptijd van hun premiumlidmaatschap, krijgen een automatische verlenging van hun lidmaatschap totdat 10 contacten tot stand zijn gekomen.


Maak nu een gratis account aan op Be2.be

Be2.be reviews (19):

Be2.be - Waardeloze site

0

Review:
Ook zo stom geweest om me lid te maken. Je krijgt dagelijks tientallen mails met zogezegde dames die uw profiel bekijken. Trap er niet in. Deze dames schrijven je nooit een bericht terug als je hen benadert hebt.
Heb ook 2be gecontacteerd binnen de 14 dagen om herroepingsrecht uit te voeren. En je kan het al denken: ze wijzen dit volledig af omdat je gebruikt maakt van het Premium lidmaatschap. Heb hen terug een mail verstuurd en hen gewezen op de algemene voorwaarden. Ik eis mijn geld terug en anders maak ik gebruik van alle kosten en mijn voorwaarden als consument die zij dienen te betalen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
je armer maken zonder enig succes op een date.

Willem beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Oplichters

1

Review:
De eerste 2 weken ging het (blijkbaar)goed, dit is nl ook de periode dat je kan gebruik maken van je herroepingsrecht.Nadien was het gedaan.Ik kreeg totaal geen "matches" meer.Heb hen hierover gecontacteerd, maar kreeg steevast een antwoord dat naast de kwestie is.
Ik zal klacht neerleggen bij Test Aankoop, dit is pure afzetterij!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake profielen

Paul beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Pure oplichting

0

Review:
Ik ben ook zo dom geweest om betaal lid te worden. Na 48u al opgezegd doch weigeren ze iets terug te betalen ondanks dat ze dat volgens hun algemene voorwaarden wel doen.

Waarom ik na 48u al weg wou? Een vijftal leden zijn echt, al de rest fake en net van die krijg je zogezegd een berichtje.

Wegblijven, wegblijven, wegblijven, .... pure oplichtingssite.

Sterke punten:
Ze laten je op voorhand geloven dat er veel leden zijn.

Zwakke punten:
Het zijn allemaal fake leden aangemaakt door Be2 zelf.

Be2.be - rippers

0

Review:
knappe dames zijn geïnteresseerd maar als je een bericht stuurt moet je betalen en krijg je gewoon geen antwoord , de profielen zijn nep en als je je beklag wil doen over de gebrekkige website dan krijg je gewoon nul op rekest . ordinaire zakkenvullers , helaas niet scherp genoeg om mij te bedriegen , wel spijtig voor eerlijke zielen die even niet uit de doppen zien

Sterke punten:
ze zijn bedreven in afzetterij

Zwakke punten:
te veel om op te noemen

Wouter Van P beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Oplichters.

2

Review:
Na een anno meent te hebben genomen werd ik de eerste week werkelijk bedolven onder bezoekjes en meer van die dingen. 90% waren echter dubieuze profielen, en als er dan eens een echt lijkend profiel bijzat, kwam er nooit geen antwoord. Nu een paar maanden later word ik weer maar eens bedolven onder de profiel bezoekjes, omdat blijkbaar mijn lidmaatschap ten einde is gelopen. Ik heb gelukkig met een visa kaart betaald waar ik bij a geen gebruik van maak en die ik tevens bewust op een heel laag saldo hou.
Ik kan nergens een optie vinden om me uit te schrijven, en de laatste week heb ik al 19!!! Berichten gekregen dat "een transactie niet kon doorgaan wegens te weinig krediet op de kaart".

Deze site kan dus van mij nog 1 ding krijgen, en dat is een vinger... En inderdaad, de middelste!

Sterke punten:
Geen enkel

Zwakke punten:
Gespammed worden door fake profielen.
Na 2 weken is deze site zo goed als dood.
Men blijft maar proberen om je geld af te troggelen.

Tony beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Bedrog

0

Review:
Er wordt een domiciliëring gevraagd , wat al een soort vrijbrief is om iemands rekening te plunderen , waarom volstaat een bewijs van een bestendige opdracht niet om de uitbaters van de site te verzekeren van zekere betaling van hun diensten . Bovendien vergt zo'n site nauwelijks investering , dus wat is het grote verlies dat ze kunnen lijden als eens te laat betaald wordt ? Er zijn nauwelijks contactmogelijkheden , waarom zich onbereikbaar maken als men niets te verbergen heeft ? van zodra er eens gekeken wordt naar de betalingsmogelijkheden , is geen enkele profiel info noch beschikbaar , alles wordt overschreven met de melding : betalen of niets meer ! Bende immorele geldwolven

Sterke punten:
geen noemenswaardige

Zwakke punten:
inhalige uitbuiters

Wouter beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Lege site?

0

Review:
Van deze site begrijp ik niets. Ik heb me een week geleden ingeschreven als gratis lid. Dan kun je niet echt uitproberen hoe het werkt. Ik heb gebeld met de klantenservice die me een gratis proefperiode als aanbood als volledig lid. Dat heb ik nu een dag of 5, ik ben nu 7 dagen lid. Eerst heb ik een stortvloed aan fakeberichten gekregen, dat kun je als gebruiker zo instellen. Die optie heb ik bij mijn eigen profiel uitgezet. Dan komt werkelijk niemand van de "29.173.667 geregistreerde klanten" meer kijken op je profiel. Ik heb ook menig persoonlijk bericht naar andere leden gestuurd, geen reactie terwijl ik dat op andere sites wel kreeg.
Ik vraag me inderdaad af of die leden nog wel actief zijn, en er is geen manier om dat te achterhalen. Op andere sites kun je zien of iemand online is of ten minste hoe lang geleden dat is. Bij Be2 heb ik gevoel me in een lege site te begeven, zo weinig reactie komt er. Als het rijtje klopt hebben - in de eerste twee dagen- zo'n 15 mensen mijn profiel bezocht, daar is later nog eentje bij gekomen.
Op basis van deze ervaringen, de lage kwaliteit en hoge prijs, en de horrorverhalen hierboven ga ik beslist geen betaald lidmaatschap afsluiten.

Sterke punten:
Wanneer je belt met de klantenservice (die redelijk goed bereikbaar is) en zegt dat je niet goed kunt zien hoe de site werkt, kun je een paar dagen volledig lidmaatschap afdingen, geheel kosteloos.

Zwakke punten:
- er worden automatisch berichten van leden naar je toegestuurd;
- leden reageren niet op berichten;
- het is niet zichtbaar of iemand het door jou verzonden berichten bekeken heeft;
- er is een groot verschil in de hoeveelheid informatie die zichtbaar is op profielen, bij de ene niet meer dan een paar nietszeggende regels, bij een enkeling het hele verhaal;
- het is niet zichtbaar wanneer leden voor het laatst online zijn geweest;
- het is niet zichtbaar wanneer leden online zijn;
- er is geen lijstje met nieuwe leden;
- profielen zijn soms te beknopt weergegeven, met alleen nietszeggende informatie (leeftijd, haarkleur, kleur ogen, beroep, woonplaats, e.d.);
- het zoeksysteem laat maximaal 44 leden zien;
- de zoekresultaten worden niet goed ververst waardoor je steeds dezelfde profiel tegenkomt van de 29.173.667 leden.

Rutger beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - opzegging van het Premium Membership

0

Review:
Op 17/02/2012 heb ik per aangetekend schrijven het lidmaatschap opgezegd en toch hebt u nog 179,40 euro van mijn rekening gehaald dat is bedrog want ik had het tijdig opgezegd.Ik wil dus dat u dat bedrag terug op mijn rekening stort anders ben ik genoodzaakt een klacht in te dienen en het openbaar te maken.

Dreesen beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Kijk uit met deze club

0

Review:
Be2 werkt met een stilzwijgende verlenging, Ze geven geen enkel seintje wanneer de lidmaatschap afloopt en zonder incasso-opdracht wordt geld van je oorspronkelijke rekening gehaald zonder een waarschuwing vooraf.

BLIJF WEG BIJ BE2 in Nederland, Belgie en LuxemburgBe2 travaille avec une reconduction tacite, ils ne donnent aucun signal lorsque l'adhésion expire, et sans collecter de l'argent de votre commande initiale est prise en compte sans avertissement.

Restez loin des BE2 aux Pays-Bas, Belgique et Luxembourg

Sterke punten:
Geld incasseren

Zwakke punten:
Onduidelijke voorwaarden

Herman beveelt Be2.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2.be - Pure oplichting

0

Review:
- Automatische fake berichten
- Duur
- Automatische verlenging van lidmaatschappij met betaling!!!!!!!!!! Weet iemand of dit wettelijk is? Ik meld deze site ook bij e-cops!
- Je ziet niet wie actief is op de site

Sterke punten:
Oplichters

Zwakke punten:
zowat alles

Schrijf ook een review over Be2.be

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Be2.be aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Be2.be aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Be2.be