Oplichters.

Na een anno meent te hebben genomen werd ik de eerste week werkelijk bedolven onder bezoekjes en meer van die dingen. 90% waren echter dubieuze profielen, en als er dan eens een echt lijkend profiel bijzat, kwam er nooit geen antwoord. Nu een paar maanden later word ik weer maar eens bedolven onder de profiel bezoekjes, omdat blijkbaar mijn lidmaatschap ten einde is gelopen. Ik heb gelukkig met een visa kaart betaald waar ik bij a geen gebruik van maak en die ik tevens bewust op een heel laag saldo hou.
Ik kan nergens een optie vinden om me uit te schrijven, en de laatste week heb ik al 19!!! Berichten gekregen dat "een transactie niet kon doorgaan wegens te weinig krediet op de kaart".

Deze site kan dus van mij nog 1 ding krijgen, en dat is een vinger... En inderdaad, de middelste!

Sterke punten
Geen enkel

Zwakke punten
Gespammed worden door fake profielen.
Na 2 weken is deze site zo goed als dood.
Men blijft maar proberen om je geld af te troggelen.

Bezoek Be2.be Reviews over Be2.be

2 reacties

Ik ben zelf ook een gedupeerde en kan jouw hele verhaal bevestigen ! je schrijft gratis in en krijgt dan aantrekkelijke profielen voorgesteld waar je natuurlijk niets mee kan alvorens eerst betaald te hebben, de nieuwsgierigheid wint het van het wantrouwen en dus betaal je ! vervolgens wordt je bedolven met nep voorstellen want ik kreeg zelf geen enkel antwoord ... geen enkel !!! na 2 maand proberen was mijn geduld ten einde en vertrouwen op NUL !!! niet meer gereageerd en dan krijg je een extra lading nieuwe nepprofielen over je heen, maar ongeveer 2 weken later is dat gestopt en nu heb ikzelf al 4 maand de site niet meer bezocht . Uitschrijven kan je inderdaad niet , ik heb gezocht en het blijkt onmogelijk !? 4 maand later vandaag dus een email van Be2 dat ze geen geld van mijn rekening konden halen omdat er iets met mijn kaart niet in orde bleek te zijn en met de vraag of ik dat even in orde kon maken !? je moet maar durven ! Ik heb gelukkig 4 maand geleden deze reviews gelezen en toen al mijn visa kaart laten vervangen " gelukkig " anders was ik nu weer wat armer aan deze oplichters geworden. Wanneer wordt er eindelijk eens iets ondernomen om deze wanpraktijken een halt toe te roepen !? Dit zijn criminelen / oplichters !!
Dit geeft voor alle gedupeerden niet alleen een financiéle kater maar ook alweer een flinke deuk in ons al zo kwetsbare vertrouwen en deze negatieve ervaring is dan ook weer ten na dele van de misschien wel betere Datingsites !!?? Mijn vertrouwen is alvast ver weg en alle reclame die je steevast overal en altijd tegenkomt , wel die klik ik onmiddellijk en automatisch weg !!!
Kijk uit mensen , niet doen !!! nep ... nep ... nep !!!
Be2 ...... niet doen !!!

Mijn buurman heeft hetzelfde voor. Na een keertje betaald te hebben om toch 1 van de vele mailtjes te kunnen bekijken blijkt hij een contract aangegaan te zijn. Nu dreigen ze met een deurwaarder. Pittig detail: mijn buurman heeft aangaande achterstallige betaling of dergelijke nooit een mail ontvangen en enkel ontdekt toen hij nog eens uit nieuwsgierigheid op één van de honderden mails die ze sturen over matches (van bedenkelijk niveau) opendeed. De man is 71 jaar en net goed met computers en als ik be2 erover contacteer krijg ik in het Engels een bericht terug waarop staat dat ze enkel met de profielhouder communiceren. Succes zou ik zeggen, want die spreekt geen Engels. Natuurlijk sta ik hem hierin bij. Om de proef op de som te nemen heb ik even zelf een profiel aangemaakt, ik kon dit wel verwijderen, maar moest serieus zoeken. Dat zulke praktijken kunnen vind ik raar. Mijn buurman is er het hart van in en laat zich bang maken door de dreigementen. heeft er iemand een oplossing?

Bezoek Be2.be Reviews over Be2.be

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Be2.be
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden