Reviews van deze auteur

Lege site?

Review over Be2.be

Van deze site begrijp ik niets. Ik heb me een week geleden ingeschreven als gratis lid. Dan kun je niet echt uitproberen hoe het werkt. Ik heb gebeld met de klantenservice die me een gratis proefperiode als aanbood als volledig lid. Dat heb ik nu een dag of 5, ik ben nu 7 dagen lid. Eerst heb ik een stortvloed aan fakeberichten gekregen, dat kun je als gebruiker zo instellen. Die optie heb ik bij mijn eigen profiel uitgezet. Dan komt werkelijk niemand van de "29.173.667 geregistreerde klanten" meer kijken op je profiel. Ik heb ook menig persoonlijk bericht naar andere leden gestuurd, geen reactie terwijl ik dat op andere sites wel kreeg.
Ik vraag me inderdaad af of die leden nog wel actief zijn, en er is geen manier om dat te achterhalen. Op andere sites kun je zien of iemand online is of ten minste hoe lang geleden dat is. Bij Be2 heb ik gevoel me in een lege site te begeven, zo weinig reactie komt er. Als het rijtje klopt hebben - in de eerste twee dagen- zo'n 15 mensen mijn profiel bezocht, daar is later nog eentje bij gekomen.
Op basis van deze ervaringen, de lage kwaliteit en hoge prijs, en de horrorverhalen hierboven ga ik beslist geen betaald lidmaatschap afsluiten.

Sterke punten
Wanneer je belt met de klantenservice (die redelijk goed bereikbaar is) en zegt dat je niet goed kunt zien hoe de site werkt, kun je een paar dagen volledig lidmaatschap afdingen, geheel kosteloos.

Zwakke punten
- er worden automatisch berichten van leden naar je toegestuurd;
- leden reageren niet op berichten;
- het is niet zichtbaar of iemand het door jou verzonden berichten bekeken heeft;
- er is een groot verschil in de hoeveelheid informatie die zichtbaar is op profielen, bij de ene niet meer dan een paar nietszeggende regels, bij een enkeling het hele verhaal;
- het is niet zichtbaar wanneer leden voor het laatst online zijn geweest;
- het is niet zichtbaar wanneer leden online zijn;
- er is geen lijstje met nieuwe leden;
- profielen zijn soms te beknopt weergegeven, met alleen nietszeggende informatie (leeftijd, haarkleur, kleur ogen, beroep, woonplaats, e.d.);
- het zoeksysteem laat maximaal 44 leden zien;
- de zoekresultaten worden niet goed ververst waardoor je steeds dezelfde profiel tegenkomt van de 29.173.667 leden.

reacties: