BDSM Paleis - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 25 februari 2021
BDSM Paleis Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. BDSM Paleis informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. BDSM Paleis Reviews
  8. Schrijf ook een review over BDSM Paleis

Niet tevreden over BDSM Paleis? Probeer dan eens BDSM Chats.

BDSM Paleis informatie

Op deze interessante datingsite kom je terecht in een virtuele paleis vol BDSM liefhebbers. Ben je op zoek naar gelijkgestemde mannen, vrouwen en of stellen voor de meest opwindende BDSM momenten? Dan moet je zeker op BDSM Paleis wezen. De mannen en de vrouwen op deze site zijn net als jouw allen op zoek naar seks contact, vriendschap, erotiek, liefde en meer. Lijkt dit je ook interessant? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op BDSM Paleis voor meer erotisch BDSM plezier.

De site van BDSM Paleis zelf is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent, zie je niet alleen waar je je kunt aanmelden, maar je krijgt ook een beperkte overzicht te zien van uitgelichte profielen. Je ziet dan de naam, leeftijd, locatie en het bericht van de desbetreffende gebruiker terug. Als je een interessante profiel ziet en meer te weten wil komen over de gebruiker is het wel van belang, dat je je aanmeld op de site.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om ook inderdaad fysiek af te spreken met andere gebruikers op deze site. Het is goed om te weten, dat de site zowel echte profielen als entertainment profielen bevat. Entertainment profielen zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Lijkt deze site je interessant en wil je ook graag gebruik maken van de diensten van de site? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op BDSM paleis voor de meeste spannende BDSM momenten.

BDSM Paleis Details

Hits: 316

URL: https://www.bdsmpaleis.nl/

Categorieën: BDSM

Reviews: 1

Doelgroep

Zoals de naam het al voorspeld, is BDSM Paleis een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle BDSM liefhebbers, die op zoek zijn naar andere gelijkgestemde mannen, vrouwen en stellen. Ook als je nog geen BDSM beoefenaar bent en daar interesse in hebt ben je van harte welkom op deze site. Lijkt deze site je interessant en wil je ook kinky seks momenten beleven? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op BDSM paleis. In dit paleis boordevol BDSM liefhebbers zul je zeker aan je trekken komen. Wie weet scoor je deze week nog een interessante date.

Aanmelden

Een ieder, die interesse heeft in BDSM paleis en die graag gebruik wenst te maken van de diensten van de site kan zich op elk gewenst moment inschrijven op deze site. Om je te kunnen inschrijven dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site alwaar je kunt klikken op het tabje 'aanmelden' of je kunt het online aanmeldformulier op de startpagina van de site invullen. In dit formulier vul je een gebruikersnaam naar keus in, een werkende e-mail adres, wachtwoord, je geslacht, geboortedatum, provincie en waar je naar op zoek bent. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'aanmelden'. Na dit proces met succes doorlopen te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van andere interessante gelijkgestemde leden.

Kosten

Een ieder, die interesse heeft in de diensten van BDSM Paleis, kan zich geheel gratis aanmelden op deze site. Er worden niet ervoor, niet tijdens en ook niet erna kosten in rekening gebracht. Je hebt de mogelijkheid om je profiel op te maken en profielen te doorzoeken en bekijken. Wil je echter contact opnemen met andere gebruikers, dan wordt er wel een kleine financiele vergoeding gevraagd in de vorm van credits.

Het versturen van een bericht kost 150 credits of indien je gebruik maakt van de livechat 150 credits per minuut. Als je je aanmeld op deze site ontvang je als kado 150 credits. Voor het aanmaken van een profiel nog eens 150 credits, voor het toevoegen van een foto 25 credits en als je binnen 24 uur terugkeert op de site 10 credits.

Daarnaast kun je ook creditbundels aanschaffen op de site. De kosten hiervan zien er als volgt uit:
1050 credits voor €10.50, 7 berichten, (€1,50 per verzonden bericht)
3000 credits voor €25.50, 20 berichten, (€1,27 per verzonden bericht)
6600 credits voor €50.50, 44 berichten, (€1,14 per verzonden bericht)
14.250 credits voor €100.50, 95 berichten, (€1,05 per verzonden bericht)
30.000 credits voor €200.50, 200 berichten , (€1,00 per verzonden bericht)

Je merkt het, hoe meer credits je aanschaft hoe voordeliger.

Profiel verwijderen

Mocht het op gegeven moment zo zijn, dat je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site, dan heb je de mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Dit kun je doen door als eerst in te loggen op de site en dan te gaan naar je privacy instellingen alwaar je je profiel kan verwijderen.

Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice door het online contact formulier in te vullen. Je kunt dit formulier benaderen door te klikken op het tabje 'contact' aan de onderzijde van de webpagina. Na hierop geklikt te hebben komt het contact formulier tevoorschijn waarin je een werkende e-mail adres, onderwerp en bericht kan ingeven en versturen. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar [email protected]

Overige bedrijfsgegevens:
Supercashaffiliate B.V.
Boterbloemweg 45, 2403TR
Alphen aan den rijn
Nederland
EMAIL: [email protected]


Maak nu een gratis account aan op BDSM Paleis

BDSM Paleis reviews (1):

BDSM Paleis - Don't know

0

Review:
I don't have much experience in dating so can't say anything. Just saw somewhere

Schrijf ook een review over BDSM Paleis

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BDSM Paleis aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BDSM Paleis aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BDSM Paleis


Home » BDSM » BDSM Paleis