BDSM Date - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 21 december 2020
BDSM Date Logo
  1. BDSM Date informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. BDSM Date Reviews
  8. Schrijf ook een review over BDSM Date

Niet tevreden over BDSM Date? Probeer dan eens BDSM Chats.

BDSM Date informatie

Bdsm-date.nl is, zoals de naam het al doet vermoeden, een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen fetish en BDSM fans. Heb je het gevoel, dat je een BDSM liefhebber bent of ben je dat nog niet, maar wil je wel een BDSM ervaring opdoen? Dan ben je op BDSM Date op het juiste adres. Je kunt via deze site op zoek gaan naar profielen van dominanten en subjes alsook hun foto-albums bekijken. Heb je het profiel van een BDSM gebruiker gevonden, die je zeer interessant vindt, dan kun je gerust contact opnemen met hem of haar. Gelukkig heb je op deze site alleen te maken met gelijkgestemde mannen en vrouwen. Ze zijn dus allen net als jouw op zoek naar spannende BDSM momenten, seks dates en meer. Het doel van de site is ook om je in contact te brengen met andere BDSM fans en dat je dus een fijne BDSM ervaring mag opdoen. Lijkt de site je interessant en wil je ook een eigen BDSM date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op BDSM Dates.

De site zelf is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Bij het benaderen van de site zie je precies waar je moet inloggen en waar nieuwe leden zich kunnen registreren. Je krijgt ook de zoekfunctie te zien welke je kunt gebruiken om een overzicht te krijgen van alle mogelijke matches. Zie je een leuke man of een vrouw ertussen, klik op zijn of haar profiel en neemt contact op. Je krijgt op de startpagina ook een overzicht te zien van uitgelichte profielen van gebruikers en genoeg informatie over wat kan worden verstaan onder BDSM en hoe je veilige BDSM (seks) dates met elkaar kan hebben.

De site zelf is verder niet alleen overzichtelijk, maar ook zeer betrouwbaar en veilig. Persoonsgegevens welke je hebt opgegeven bij het aanmelden op de site worden secuur opgeslagen en alleen gebruikt om je de beste BDSM date diensten te kunnen bieden. Alle leden kunnen verder gebruik maken van een veilge en discrete online platform. Op dit platform kunnen zij dan veilig berichten over en weer wisselen met andere gebruikers. Genoeg reden dus om vandaag nog lid te worden van deze spannende kinky dating site.

BDSM Date Details

Hits: 343

URL: https://bdsm-date.nl/

Categorieën: BDSM

Reviews: 0

Doelgroep

Zoals de naam van deze site het al aangeeft, is de site speciaal ontwikkeld voor alle BDSM liefhebbers. Ben je man of vrouw en ben je op zoek naar andere gelijkgestemde mannen, vrouwen of koppels? Dan moet je zeker op BDSM date wezen. Dagelijks komen er een aantal nieuwe aanmeldingen binnen en wordt het leden bestand veel groter, het vinden van een spannende BDSM date is dus vrijwel zeker. Lijkt de site je interessant en wil je je seksuele fantasieen uit laten komen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op BDSM Date.

Aanmelden

Alle mannelijke en vrouwelijke BDSM liefhebbers hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'aanmelden'. Er zal dan een online aanmeldformulier verschijnen welke je kunt invullen en versturen naar de beheerders van de site. Dit zelfde aanmeldformulier tref je ook aan op de startpagina van de site zelf onder het kopje 'Aanmelden voor BDSM contact'. In dit formulier vul je onder andere een gebruikersnaam naar keuze, werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht en geboortedatum in. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kun je dan klikken op het tabje 'aanmelden'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van spannende BDSM dates.

Prijzen

Alle BDSM liefhebbers, zowel man als vrouw, hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis in te schrijven op deze site. Je hoeft absoluut niet bang te zijn, dat er verborgenkosten zijn en dat ze plost tevoorschijn zullen komen op je rekening. Je kunt je gratis aanmelden, een profiel aanmaken en de profielen van andere gebruikers doorzoeken en bekijken. Het enige waarvoor een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits wordt gevraagd, is voor het versturen van berichten. De credits hiervoor worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit:


Credits Prijs Prijs per bericht
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

Alle nieuwe leden krijgen daarnaast ook de mogelijkheid om hun eerste bericht gratis te versturen en als ze hun e-mail adres bevestigen krijgen ze nog eens de mogelijkheid om 2 gratis berichten of flirts te versturen.

Profiel verwijderen

Heb je toevallig al een vaste BDSM date aan de haak weten te slaan of wil je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer maken van de diensten van de site? Dan heb je de mogelijkheid om je profiel op eenvoudige wijze te verwijderen van de site. Om je profiel te verwijderen dien je alvast in te loggen op de site en te gaan naar de contactpagina. Op de contactpagina vind je de optie om je profiel te verwijderen. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je profiel direct verwijdert van de databases van de site.

Contact gegevens

Mocht je nog enkele vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van BDSM date en wil je dat delen met een klantenservice medewerker? Dan is dat geen probleem. Je kunt gerust een e-mail sturen naar [email protected] Je kunt daarnaast ook het online contact formulier invullen en versturen. Je kunt dit formulier benaderen door op contact te klikken aan de onderzijde van de webpagina. Naast het versturen van berichten kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015. In alle gevallen probeert de klantenservice je zo goed als mogelijk bij te staan met de vragen welke je gesteld hebt.

Overige bedrijfsgegevens:
DatingLeads B.V.
Daviottenweg 40,
5222BH ’s-Hertogenbosch,
The Netherlands
[email protected]
+3173 2032 015


Maak nu een gratis account aan op BDSM Date

Reviews en Ervaringen over BDSM Date

Er zijn nog geen reviews geschreven over BDSM Date

Schrijf ook een review over BDSM Date

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BDSM Date aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BDSM Date aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BDSM Date


Home » BDSM » BDSM Date