BDSM Chats - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 5 april 2020
BDSM Chats Logo
  1. BDSM Chats informatie
  2. Doelgroep BDSM Chat
  3. Aanmelden
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. BDSM Chats Reviews
  8. Schrijf ook een review over BDSM Chats

Niet tevreden over BDSM Chats? Probeer dan eens DominanteVrouwen.

BDSM Chats informatie

Ben je single, gebonden, in een relatie of getrouwd en heb je het gevoel, dat er iets ontbreekt op sexueel gebied? Ben je op zoek naar meer sexuele spanning en wil je je behoefte bevredigd hebben? Spreekt kinky seks je aan? Dan ben je bij BDSM Chats op het juiste adres. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle BDSM liefhebbers vanaf 18 jaar.

Deze site biedt je een veilige en discrete online platform aan waar je contact kunt leggen met andere gelijkgestemde leden. De site bestaat zelf al uit duizenden leden en dagelijks komen er nieuwe leden bij. Deze gelijkgestemde leden zijn allen op zoek naar jou. WIl je ook in contact komen met deze leden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze BDSM Chats.

Mannen en vrouwen willen graag flirten, maar herkenbaar op een site staan is toch wel een grote stap. Bij BDSMchats kan je anoniem op zoek naar een spannend contact. Een foto bij je profiel is niet verplicht en je kan anoniem berichten versturen naar andere leden. Zo kan je met een veilig gevoel aan de slag!

Een profiel aanmaken is binnen 1 minuut gebeurd en is bovenal geheel gratis. Na je aangemeld te hebben op deze site kun je alle profielen rustig een voor een bekijken. Heb je een leuke man of vrouw gevonden en wil je een berichtje versturen? Dan kan je de eerste drie berichten geheel gratis versturen, daarna betaal je een kleine vergoeding in de vorm van credits per bericht.

BDSM Chats Details

Hits: 1228

URL: https://www.bdsmchats.nl/

Categorieën: BDSM

Reviews: 0

Doelgroep BDSM Chat

BDSM Chat is bedoeld voor alle BDSM liefhebbers. Ben je op zoek naar een spannende BDSM date? Wil je nieuwe gelijkgestemde personen leren kennen, vrienden en of kennissen, dan ben je bij BDSM Chat op het juiste adres. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je chatten met een of enkele van de spannende leden van deze site.

Aanmelden

Wil je in contact komen met andere gelijkgestemde personen op deze site, maar je weet niet hoe je je moet aanmelden? Het aanmeldproces is snel en eenvoudig. Op de site hoef je alleen te klikken op het tabje direct aanmelden en er komt een online aanmeld formulier tevoorschijn. Hierin moet je aangeven of je man of vrouw bent en welke sexuele voorkeur je hebt, de leeftijdsgroep waarin de persoon waar je naar op zoek bent moet zijn, hoe oud je bent, en andere persoonlijke gegevens. Na alle gegevens ingevoerd te hebben, kun je klikken op aanmelden. Er zal dan vervolgens een e- mail verstuurd worden naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct aan de slag op deze site met het zoeken naar een leuke SM date.

Kosten

Heb je een leuke date aan de haak weten te slaan en wil je graag in contact blijven? Dan is het handig om een credit bundel aan te schaffen. Met credits kan je berichten versturen, 1 credit is 1 bericht of 1 knipoog. Een creditbundel koop je via iDeal (Nederland) of Bancontact als je uit Belgie komt.

De prijzen voor de aanschaf van credits zien er als volgt uit:

Aantal Omschrijving Prijs Per credit
1 Bundel 1 BE € 2.00 € 2.00
1 Bundel 1 NL € 1.40 € 1.40
5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78
10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00
25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90
50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80
100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75
300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67

Profiel verwijderen

Veel personen, die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, weten niet hoe zij hun profiel van deze site kunnen verwijderen. Op de Service pagina vind je de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Je profiel wordt direct verwijderd en je krijgt hier een bevestiging van via e-mail. Bedenk wel dat het verwijderen van een profiel definitief is: matches, berichten en eventuele credits gaan verloren.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je snel en eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contactformulier in te vullen. Hierin kun je onder andere je naam, e- mail adres en bericht verwerken. Na het bericht ingevoerd te hebben kun je het verzenden naar de klantenservice van de site.


Maak nu een gratis account aan op BDSM Chats

Reviews en Ervaringen over BDSM Chats

Er zijn nog geen reviews geschreven over BDSM Chats

Schrijf ook een review over BDSM Chats

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BDSM Chats aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BDSM Chats aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BDSM Chats


Home » BDSM » BDSM Chats