AnotherLove - 24 Reviews

Last updated: 1 januari 2020
AnotherLove Logo

24% aanbevolen, 24 Reviews

  1. AnotherLove informatie
  2. AnotherLove Reviews
  3. Schrijf ook een review over AnotherLove

Niet tevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Affairechat.

AnotherLove informatie

Op AnotherLove kunnen gebruikers leuke mensen ontmoeten, een spannende affaire starten of gewoon lekker flirten. Het sociale netwerk van Another Love biedt voor ieder wat wils.

Deze site is een veilige gesloten omgeving. Alle gegevens van gebruikers worden versleuteld en zijn niet vindbaar in Google. Daarnaast worden alle profielen handmatig gecheckt zodat men op deze site alleen gelijkgestemde mannen en vrouwen vindt. Verder helpen de leden ook actief mee om het ledenbestand schoon te houden door ongewenste profielen te rapporteren.

AnotherLove is een sociaal netwerk die de mogelijkheid biedt aan mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar passie, nieuwe liefde, ondeugende flirts of gewoon een ‘one-night-stand’ om met elkaar te daten. Dagelijks sluiten een aantal personen zich aan op deze site. Op basis van de wensen en verwachtingen van gebruikers zoekt het matching systeem van deze site naar leuke matches. Het is niet alleen makkelijk om te chatten met andere personen, leden worden ook op de hoogte gehouden van wat er gebeurd op hun profiel middels notificaties. Het is aan gebruikers gelegen of ze een profielfoto wensen te plaatsen of niet.

Deze website is niet meer actief!

AnotherLove Details

Hits: 2452

URL: http://www.anotherlove.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 24


Maak nu een gratis account aan op AnotherLove

AnotherLove reviews (24):

AnotherLove - waardeloos

0

Review:
k ben weer een illusie armer en ben erin getrapt door mij op deze site in te laten schrijven. Ik werd eigenlijk geïnspireerd door de reclame op TV dus besloot het maar eens te proberen en schreef me gratis in en na snel even een profieltje te hebben gemaakt ( eerst zonder foto) kreeg ik al met 10 minuten een reactie. Nieuwsgierig geworden wilde ik de dame in kwestie wel eens zien maar dat kon pas als ik lid werd dus heb ik een trial van 7 dagen genomen voor 10 euro en toen kon ik pas gaan rondneuzen. De reacties kwamen snel binnen en op vele reageerde ik d.m.v. een knipoog maar kreeg weinig of nietszeggende reacties van de dames terug. De frequentie van geïnteresseerde dames werd steeds minder naarmate de week vorderde en begon toch te vermoeden dat alles fake was, zeker toen ik mijn eigen profiel zelf wilde opzoeken tussen alle mannen wat gewoon niet mogelijk is. Ik heb toen de instellingen veranderd en gedaan alsof ik een vrouw was op zoek naar een man en ja hoor na 5 minuten al 5 reacties dus toen wist ik het zeker. Chatten was mijns inziens ook onmogelijk dus één grote flop. Je moet trouwens direct bij aanmelden je abonnement laten aflopen want anders wordt het automatisch met een maand verlengd voor 59,95 euro. Deze site is absoluut geen aanrader!!!!

Sterke punten:
mmmm moet echt diep over nadenken

Zwakke punten:
duur, zeer weinig deelnemers. Deelnemers niet allemaal zichtbaar. je krijgt match contacten die in eerste instantie niet op de site staan.
waardeloos factor een 9 van de 10 te behalen punten

Fred beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Geldklopperij

0

Review:
Ok, zag de reclame op TV en dacht laat ik mij eens inschrijven.
Ingeschreven en toen was ik na 2 a 3 klikken er al helemaal klaar mee.

Er waren gelijk al 2 matches en binnen 5 minuten de eerste reactie al in de inbox.
Maar wat of wie ik ook aanklikte ... moet gelijk dokken om uberhaupt iets te kunnen zien of doen. De popup wegklikken heeft geen zin om dan toch een profiel te zien ... nee, eerst betalen ander zie je echt nada noppes!!!

Dus ben ik gelijk opzoek gegaan naar het verwijderen van mijn inschrijving.

Zeggen en schrijven ben ik nog geen 10 minuten lid geweest toen voor mij klip en klaar was dat dit de zoveelste site is die meelift op de hype van vreemdgaan.
Ook achter dit soort sites gaan dus oplichters schuil die veelal 10 tallen sites hebben met gedeelde profielen.

Wees gewaarschuwd, want de prijzen liegen er zeker niet om ... voor je het weet zit je vast aan een abot voor ten minste €60,- per maand.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Direct betalen anders is kun je helemaal niets .. en met niets bedoel ik ook echt helemaal niets. Pure oplichting om je geld uit je zak te kloppen .. al is het dan lees ik die €10,- ... betaal niet en schrijf je gelijk weer uit mensen!!!

Donperdo beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Another Love: 1 persoon die op alle nep foto'

0

Review:
Ik kreeg best wel wel leuke reacties, maar van een afspraak via telefoon of persoonlijk kwam er niet van. Ik kreeg argwaan en ben de reacties gaan analyseren. De toonzetting is heel vaak in dezelfde stijl.
Ik kreeg de indruk dat de mensen achter anotherlove zelf reageren. Als je vraagt om een afspraak wordt er gereageerd dat ze je eerst wat langer willen kennen. Ik heb in een reactie bij een profiel dit gezegd en kreeg niets terug.
Het was sindsdien erg rustig met de reacties.

Sterke punten:
Mooie website Geen enkele sterke punten. 60 euro naar de knoppen.

Zwakke punten:
Veel nep reacties en nep foto's

Roberto beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Niet aan beginnen!

3

Review:
Ik ben weer een illusie armer en ben erin getrapt door mij op deze site in te laten schrijven. Ik werd eigenlijk geïnspireerd door de reclame op TV dus besloot het maar eens te proberen en schreef me gratis in en na snel even een profieltje te hebben gemaakt ( eerst zonder foto) kreeg ik al met 10 minuten een reactie. Nieuwsgierig geworden wilde ik de dame in kwestie wel eens zien maar dat kon pas als ik lid werd dus heb ik een trial van 7 dagen genomen voor 10 euro en toen kon ik pas gaan rondneuzen. De reacties kwamen snel binnen en op vele reageerde ik d.m.v. een knipoog maar kreeg weinig of nietszeggende reacties van de dames terug. De frequentie van geïnteresseerde dames werd steeds minder naarmate de week vorderde en begon toch te vermoeden dat alles fake was, zeker toen ik mijn eigen profiel zelf wilde opzoeken tussen alle mannen wat gewoon niet mogelijk is. Ik heb toen de instellingen veranderd en gedaan alsof ik een vrouw was op zoek naar een man en ja hoor na 5 minuten al 5 reacties dus toen wist ik het zeker. Chatten was mijns inziens ook onmogelijk dus één grote flop. Je moet trouwens direct bij aanmelden je abonnement laten aflopen want anders wordt het automatisch met een maand verlengd voor 59,95 euro. Deze site is absoluut geen aanrader!!!!

Sterke punten:
Misleidende reclame.

Zwakke punten:
Zeker niet reageren op foto's van duidelijk zichtbare vrouwen.
Verhouding vrouwen ten opzichte mannen is circa 1 op 6!
Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar alleen via email.

Fluffie beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Fake profielen?

0

Review:
Ik weet dat ik best een leuke vent ben... maar zo leuk dat ik op een nagenoeg leeg profiel al reakties krijg? Dacht ut niet...

Sterke punten:
Veel reakties... die dan wel fake lijken te zijn...

Zwakke punten:
Minimale zoek functionaliteit.
Abbo staat standaard op automatisch verlengen, wat niet gemeld wordt.
Twijfelachtige profielen.

Peter beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - HOE KAN DIT EEN GOEDE/LEUKE SITE ZIJN? OPLICHTERS

0

Review:
Persoonlijk een zeer slechte ervaring hiermee. Heb me als vrouw ingeschreven, en 10 euro instap betaald. Met als gevolg dat ik meteen dacht lekker aan de chat te gaan. Mis hoor. Er gebeurde helemaal niets. Toen mijn man ( wij weten dit van elkaar) mijn profiel bekeek, merkte hij op dat mijn profieltekst helemaal niet verscheen????? Mail gestuurd en geen antwoord. We wachten nog steeds!
Tot groot ongenoegen blijken deze oplichters automatisch incasso te doen en werd er meteen verder geld afgeschreven. Mail gestuurd maar geen antwoord!!!
De automatische afschrijving heeft mijn man verder meteen kunnen blokkeren, maar hiermee willen wij anderen waarschuwen:
TRAP ER NIET IN!!!!! Dit zijn echte oplichters.
Ik snap niet hoe hier positieve reviews over deze site kunnen verschijnen.

Sterke punten:
Het lijkt allemaal zeer eerlijk tot je gaat betalen.

Zwakke punten:
* Een oplichtersbende aan het werk.
* Geen goed woord over deze oplichters!
* Je gooit je geld weg
* Je doen geloven dat het vol eerlijke/echte profielen staat

Carla beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Leuke site!

0

Review:
Persoonlijk hele goede ervarin met deze website.. vanaf het moment van aanmelden werd ik overladen met berichten van geintereessseerden. Ik heb een mooie selectie gemaakt en een proefabo afgelosten voor 10 euro om berichten terug te kunnen sturen.

Tot nu toe heb ik 2 serieuze contacten overgehouden waarmee ik op date ben gegaan en een hele leuke tijd heb gehad

- Mooie site / leuke vormgeving
- fijne chat/mailfunctie
- ook op m'n mobiel te gebruiken wat ik wel handig vindt

Sterke punten:
Geen slecht woord erover

Zwakke punten:
Géén!

Helma beveelt AnotherLove aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Nieuwe liefde gevonden

0

Review:
Na maandenlang op relatieplanet en lexa gestaan te hebben op deze site maar eens een profiel aangemaakt. Aangezien ik al enkele jaartjes sta ingeschreven op datingsites ken ook ik het fenomeen "fakers" maar al te goed. Ik dacht aanvankelijk dat ook hier veel fakers op de site zouden staan maar het viel me reuze mee.. contact leggen met andere profielen gaat gemakkelijk. het is alleen wel jammer dat je niet kan zien of een lid een betaald lid is en dus wat terug kan sturen via de mail van de site.

Ik heb wel wat moeite moeten doen en niet alle dames reageerde meteen. Dit stelde me enerzijds wel gerust aangezien een snelle reactie vaak op fake profielen duidt. Ik moet zeggen dat deze website me positief verrast heeft en ik kan hem dan ook aanbevelen onder de internetdaters onder ons.

Sterke punten:
Contact leggen is gemakkelijk
fakers zijn snel te herkennen
leuke uitstraling
7 dagen uitproberen voor 10 euro vind ik heel schappelijk

Zwakke punten:
Premium member is in verhouding met andere datingwebsites misschien wat hoog kwa prijs.

Pieter beveelt AnotherLove aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - Eindelijk een goede site

0

Review:
Naar aanleiding van de reclame op tv aangemeld. Site zit goed in elkaar, logisch en meer dan genoeg leden te vinden. Uiteraard een aantal nepprofielen gevonden maar ook met meer dan genoeg "echte dames" contact gelegd.

1e afspraakje gemaakt en zeer goed bevallen! Wat me opvalt is dat de abo's best prijzig zijn mja dat weerhoud een hoop fakers er wel van om hier rond te hangen denk ik.

kortom: prima site! beetje duur maar zijn geld meer dan waard..

Gr Thom

Sterke punten:
Veel leden, veel contact

Zwakke punten:
wellicht iets aan de dure kant

Thom beveelt AnotherLove aan bij vrienden/bekenden

AnotherLove - vreselijk

0

Review:
vreselijke website. leden zijn nep, trap er niet in mensen!

john beveelt AnotherLove NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Vreemdgaan Dating » AnotherLove