eringetrapt

Trap er niet in mannen van Nederland. Houdt je geld op zak. Er staan op een site als AnotherLove hooguit enkele echte profielen van vrouwen. De rest wordt aangemaakt door de makers van deze site. Geen vrouw hoeft zich op zo'n site aan te melden want als ze even grasduint op een dergelijke site heeft ze het voor het uitkiezen.
Er zijn echt geen jonge aantrekkelijke vrouwen op dergelijke site's die zitten te wachten op een dagelijkse tsunami aan reacties van mannen.
Hoe groot het verlangen ook is.... begin er niet aan. Echt,... het enige resultaat is dat een paar slimme jongens of meiden rijk aan het worden zijn omdat wij mannen zo stom zijn om erin te trappen en massaal geld storten op de rekening van deze makers. Waarschijnlijk rollen die over de grond van het lachen.

Sterke punten
de makers van deze site hebben een goedgevulde portemonnee en enorm veel plezier omdat mannen massaal toehappen en er pas later achter komen dat ze belazerd zijn.

Zwakke punten
na wat onderzoek en gezond verstand kun je concluderen dat er op een site als deze slechts enkele bestaande vrouwen te vinden zijn.
Het grootste deel wordt aangevuld met verzonnen profielen met nepfoto's die je waarschijnlijk ergens op internet kunt terugvinden.
Naast het incasseren van de gestorte geldbedragen bestaat het grootste deel van het werk voor de makers van de site uit het bij elkaar verzinnen van profielen die echt lijken maar nep zijn. Alle gebruikers komen er na een tijdje, en na forse betaling, pas achter dat er alleen nietszeggende of helemaal geen reacties komen. Logisch want de vrouwen bestaan niet.
Ik vermoed ook dat de positieve reviews hier door de makers zijn geplaatst.
Gebruik uw gezond verstand en betaal niet voor dergelijke site's want echt...u raakt teleurgesteld.

Bezoek AnotherLove Reviews over AnotherLove

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AnotherLove
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden