Reviews van deze auteur

Toch gelukt!

Review over FlirtBericht

Ik was redelijk sceptisch voor datingsites die zo te koop staan met hun foto's. Sommige profielen lijken te mooi om waar te zijn. Toch besloot ik me voor Flirtbericht in te schrijven op aanraden van een vriendin van me, zij had er immers haar vriend ontmoet.
Met mn eerste gratis credits had ik een aantal dames benaderd en kreeg een redelijk standaard antwoord terug. Maar met mn bijgekochte credits kreeg ik WEL contact een leuke dame die met me wilde afspreken.
Die date bleek uiteindelijk uit te draaien op een goede vriendschap, maar zowel mijn date als ik bevelen flirtbericht absoluut aan!

Sterke punten
gratis credits bij aanmelden
Vriendelijke omgeving, geen rare banners oid

Zwakke punten
weinig informatie op de profielen
sommige voorkeuren te seksistisch

reacties:

Review: Privacy schending

Beste Emma,

Juist om fakers tegen te gaan vragen wij bij twijfel deze gegevens. Je telefoonnummer verifiëren is niet verplicht maar kun je wel doen en daarmee extra betrouwbaarheidspunten verdienen. Je kunt vervolgens kiezen of je je telefoonnummer wil tonen en/of dat deze anoniem moet blijven.

Hiermee hopen wij de bezoekers en adverteerders op sexmarkt juist te behoeden en beschermen voor fakers.

Met vriendelijke groet,

Support Sexmarkt

Review: Privacy schending

Je telefoonnummer verifiëren is niet verplicht en je account wordt ook niet gesloten indien je dit niet wil doen.

Bij twijfel is het inderdaad standaard procedure dat wij proberen te achterhalen of de adverteerder is wie hij is om anderen te behoeden. Soms zullen wij daardoor inderdaad een toch "eerlijke adverteerder" mee duperen maar 9 van de 10 keer ellende voorkomen.
Sorry indien dat zo is en we nodigen je graag uit het nog eens te proberen