Single Reizen

Websites van single reizen zijn bedoeld voor singels die graag op reis willen en dit graag in gezelschap van andere singles doen. Het voordeel van singles reizen is dat het een gemakkelijke manier is om in contact te komen met andere singles en überhaupt om nieuwe mensen te ontmoeten. Single reizen zijn bedoeld voor jong en oud en bieden keuze uit talloze bestemmingen.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over VillaVibes

VillaVibes

single reizen
Hoger opgeleid? Single? En ben je communicatief, maar heb je niet zo veel zin in geforceerde afspraakjes, internetdaten of toenaderingspogingen in de kroeg? Dan konden onze singlereizen wel eens een wereldontdekking voor je zijn! Wij bieden verwende singles ongelooflijk boeiende, goed geregelde vakanties!
Lees verder »

Bezoek VillaVibes

2

Reviews en Ervaringen over Estivant Singlevakanties

Estivant Singlevakanties

Ongedwongen met een leuke groep mensen op vakantie!
Het aanbod in vakanties voor singles (wij noemen je liever alleenreizend) groeit de laatste jaren explosief. Kwaliteit en ervaring ontbreekt helaas vaak. Estivant geeft je door haar vele jaren ervaring de zekerheid dat je een supergezellige, ongedwongen groepsvakantie beleeft met andere alleenreizenden.

Je bepaalt zelf wat je wilt doen. Met een boek bij het zwembad, actief of op een citytrip of excursie waar je nog eens wat van opsteekt ook. En altijd gecombineerd met het ritme van een lekkere lome vakantiedag. Maak een zeiltocht, bezoek
Lees verder »

Bezoek Estivant Singlevakanties

3

Reviews en Ervaringen over One2getherTravel

One2getherTravel

Zonder partner op reis of op vakantie? Ga mee met One2gether Travel. Dé reisorganisatie die zich voor 100% gespecialiseerd heeft in vakanties voor singles en éénoudergezinnen. Zeker weten dat u een reis vindt die u past.

Het aanbod is groot. Van korte stedentrips, ontspanning in de zon en stevige survivals tot lange rondreizen, actie in de sneeuw en cultuurreizen op niveau. Met een groep of individueel. En hoewel elke vakantie een leeftijdslabel meekrijgt, blijft de keuze aan u.
Lees verder »

Bezoek One2getherTravel

4

Reviews en Ervaringen over Kras Singlesreizen

Kras Singlesreizen

Kras Singlesreizen


Lees verder »

Bezoek Kras Singlesreizen

5

Reviews en Ervaringen over Amorgos.nl

Amorgos.nl

Op Amargos.nl kan men terecht voor fijne zeil tripjes. De naam Amargos staat ook voor plezier in zeilen. Het zeilen doet men het liefst in zonnige, (sub) tropische gebieden, het ijsselmeer en de waddenzee. Ook als het om zeilen op kajuitjachten gaat, kan men op deze site terecht. Op deze site worden zeilvakanties op diverse manieren geboden aan de zeilliefhebbers. Naast de welbekende meezeilvakanties, zeilervaringstochten, jachtverhuur en flottieljes in de zon, kan men op deze site ook terecht voor zeezeilcursussen, CWO erkende kajuitzeilopleidingen en theoriecursussen. Dit is dan ook het unie
Lees verder »

Bezoek Amorgos.nl

6

Reviews en Ervaringen over AktivaTours

AktivaTours

Aktiva bestaat dit jaar ruim 16 jaar. We zijn in die tijd uitgegroeid tot de grootste specialist in fiets- en wandelreizen van Nederland. We bieden zowel groepsreizen als individuele reizen; sommige reizen en/of data zijn specifieke singlereizen of familiereizen.

De reizen van Aktiva Tours worden samengesteld door een hecht team van medewerkers met een jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van actieve reizen.

Lees verder »

Bezoek AktivaTours

7

Reviews en Ervaringen over Crusj.com

Crusj.com

Crusj staat voor luxe strandvakanties voor singles tussen de 30 en 40 jaar (HBO+). Het activiteitenprogramma is uniek en is dé manier om nieuwe vrienden te leren kennen. Meeting Friends is waar het allemaal om draait bij Crusj. Of je nu samen ontbijt of later op de avond met z'n allen op de dansvloer staat: ongedwongen gezelligheid is waar het om gaat.
Lees verder »

Bezoek Crusj.com

8

Reviews en Ervaringen over CirkelVakanties

CirkelVakanties

Strand
Ben je op zoek naar een leuke, verrassende single strand vakantie? Cirkel vakanties biedt een breed aanbod aan bekende en minder bekende bestemmingen. Kies eens voor een bestemming die niet direct voor de hand ligt, terwijl je op een relatief korte afstand van toeristische trekpleisters verblijft.

Actief
Klimmen, abseilen, canyoningen, parapenten, raften, catamaranzeilen, duiken, mountainbiken, (berg)wandelen, etc... De Single actieve reizen van Cirkel Vakanties bieden je afwisselende en uitgebreide progamma?s. Naast alle activiteiten is er tijdens je actieve vakantie veel ruimte v
Lees verder »

Bezoek CirkelVakanties

9

Reviews en Ervaringen over Mambo

Mambo

Mambo organiseert speciale single reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen wereldwijd. Je kunt kiezen uit single rondreizen, actieve single reizen, single strandvakanties of speciale singlereizen, zoals duik vakanties Tijdens een Single Vakantie van Mambo reis je met een groep gezellige singles in de leeftijdscategorie 25-45 jaar.
Lees verder »

Bezoek Mambo

10

Reviews en Ervaringen over Singles Vakanties

Singles Vakanties

Singlevakanties.nl; voor het grootste aanbod singlereizen!

Als single ga je natuurlijk het liefste op vakantie met andere singles. Het is niet alleen trendy, maar vooral hartstikke gezellig. Nieuwe ontmoetingen, ervaringen delen, samen eten, uitgaan, beleven en uitwisselen en last but not least thuis komen met nieuwe vrienden of een nieuwe partner. Vakantie staat voorop, want daar gaan singlereizen om en ga ook alleen met die verwachting op vakantie, zodat je nog wel eens aangenaam verrast kan worden! Naar keuze kies je voor een kamer alleen of deel je je kamer. Ga je vliegen, met de bus of
Lees verder »

Bezoek Singles Vakanties

11

Reviews en Ervaringen over TourBar

TourBar

Find a Travel Partner, Companion or Buddy with TourBar

Welcome to TourBar, an exciting new service which will help you have the time of your life as you travel across the globe. With TourBar, you can easily and safely find a travel partner or travel companion who is perfectly matched for you. This is based upon your interests, the types of activities you want to get involved in, and your desire to either find a friend or enjoy something a bit more with vacation dating.
Lees verder »

Bezoek TourBar

12

Reviews en Ervaringen over BaoBab

BaoBab

Ben je single en vind je het leuk om je reis alleen met andere singles te delen? Boek dan een van onze vertrekdata voor singles! Je maakt precies diezelfde bijzondere Baobab groepsreis, met maar één verschil: je reist met singles. Wel of geen eenpersoonskamer, die keus blijft aan jou. Samen boeken met een andere single mag natuurlijk ook!
Lees verder »

Bezoek BaoBab

13

Reviews en Ervaringen over Dutch Sailing Events

Dutch Sailing Events

Dutch Sailing Events organiseert meezeilvakanties in de Caribbean, de Middellandse Zee en Noordwest Europa. Je bent bij Dutch Sailing Events van harte welkom aan boord alleen of met meerdere personen. Door de gevarieerdheid aan zeillocaties en zeilschepen, vindt je bij Dutch Sailing Events altijd de zeilreis die bij je past.
Lees verder »

Bezoek Dutch Sailing Events

14

Reviews en Ervaringen over Eenoudervakantiegids

Eenoudervakantiegids

Waarom zou je alleen met je kinderen op vakantie gaan, als het ook zoveel leuker kan?
Op de éénoudervakantiegids.nl vind je de leukste vakanties voor jou en je kinderen, aangeboden door alleen de beste reisorganisaties. Allemaal specialisten met jarenlange ervaring in het organiseren van zorgeloze éénoudervakanties, met speciale Kidsteams die je kinderen de tijd van hun leven geven en jou (even) de tijd aan jezelf.

Een éénoudervakantie is vooral hartstikke gezellig. Het verrijkt je leven door nieuwe ontmoetingen voor jou, maar ook voor je kinderen, door samen eten, beleven en uitwisselen z
Lees verder »

Bezoek Eenoudervakantiegids

15

Reviews en Ervaringen over Sawadee

Sawadee

Singlereizen

Maar Sawadee biedt ook Singlereizen. De reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip 'single' hanteren we ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je een van onze singlereizen boeken.
Lees verder »

Bezoek Sawadee

16

Reviews en Ervaringen over Single Reizend

Single Reizend

Onemotion single reizen wil singles bij elkaar te brengen en inspireren. Daarom hebben we een aantal betaalbare singlereizen geselecteerd op het gebied van muziek, dans, wintersport, kunst, yoga en andere creatieve activiteiten. En met BETAALBAAR bedoelen we ook ECHT BETAALBAAR. Voor deze alleengaande reizen ben je geen compleet maandsalaris kwijt. Zo liggen de prijzen van de single reizen tussen de 450 en 700 euro.

De meeste reizen zijn geen 100% singlereizen. Wel is een ruime meerderheid single (gemiddeld zo?n 75%). Dit is een bewuste keuze. Onze ervaring is namelijk dat deze verdeling h
Lees verder »

Bezoek Single Reizend

17

Reviews en Ervaringen over Single2Travel

Single2Travel

Bij Single2Travel zet je eenvoudig de eerste stap naar jouw ideale single-vakantie! Wij bieden een compleet en actueel overzicht van alle mogelijkheden voor de single reiziger van nu. En dat zijn er nogal wat!

Of je er nu graag in je eentje op uittrekt, een
1-oudervakantie zoekt of met een groepsreis mee wilt, sportief of avontuurlijk bent, er is voor iedereen wel een passende singlesreis te vinden. Veel succes!
Lees verder »

Bezoek Single2Travel

18

Reviews en Ervaringen over SingleReizen.nl

SingleReizen.nl

Singlereizen.nl; voor het grootste aanbod singlereizen!

Als single ga je natuurlijk het liefste op vakantie met andere singles. Het is niet alleen trendy, maar vooral hartstikke gezellig. Nieuwe ontmoetingen, ervaringen delen, samen eten, uitgaan, beleven en uitwisselen en last but not least thuis komen met nieuwe vrienden of een nieuwe partner. Vakantie staat voorop, want daar gaan singlereizen om en ga ook alleen met die verwachting op vakantie, zodat je nog wel eens aangenaam verrast kan worden! Naar keuze kies je voor een kamer alleen of deel je je kamer. Ga je vliegen, met de bus of me
Lees verder »

Bezoek SingleReizen.nl