Home » Algemene Datingsites » Lexa » Succesvol daten bij Lexa

Succesvol daten bij Lexa

Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd één van de grootste datingsites in de branche van online dating, met duizenden leden op zoek naar een duurzame relatie.

Sinds 2002 wordt de datingsite steeds beter ontwikkeld en aangepast om aan de behoeften en wensen van de leden te voldoen. Lexa is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van online dating service te verbeteren. Het is de missie van Lexa om jou te helpen bij het vinden van jouw ware liefde in die grote zee van singles die op de datingsite staan aangemeld.

Iedereen is welkom bij Lexa

Bij Lexa wordt niemand uitgesloten. Geen specifieke doelgroepen, iedereen is gewoon welkom. De datingsite is toegankelijk voor iedereen en Lexa staat daarom ook bekend om haar grote diversiteit. Lexa is er voor iedereen die vrijgezel is, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld een open relatie hebben of een vrije geest hebben en met meerdere mensen een relatie hebben. Op Lexa wordt er geen onderscheid gemaakt in bijvoorbeeld opleidingsniveau, religieuze achtergrond of uiterlijke kenmerken, al kun je daar natuurlijk wel zelf ook selecteren. 

Bij Lexa staat er singles uit heel Nederland aangemeld en heeft het grootste en meest gevarieerde database van Nederland. Hierdoor is het ontmoeten van vrijgezellen in jouw stad, buurt of regio erg gemakkelijk en eenvoudig. Daardoor is het slagingspercentage tevens hoger. Tevens kun je heel gemakkelijk door de profielen van de leden zoeken op Lexa met de handige zoekmachine. Je kunt zelf selecteren waar je naar op zoek bent, zoals leeftijd, opleidingsniveau en specifieke interesses.

Met gratis lidmaatschap test je of Lexa bij jou past

Na inschrijving krijgen nieuwe leden 24 uur de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de datingsite. Met gratis lidmaatschap kun je direct berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om met een gratis lidmaatschap te reageren op deze berichten. Als je gebruik wil maken van alle functionaliteiten van de datingsite, dan zal je hiervoor de lidmaatschapskosten moeten betalen. Het gratis lidmaatschap geeft geïnteresseerden de mogelijkheid om te beoordelen of de datingsite bij hen past en tevens kunnen zijn kijken wat voor mogelijkheden de datingsite biedt. 

Bevalt de datingsite niet, dan kun je gewoon je account opzeggen. Lexa heeft regelmatig aanbiedingen waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis volledig lidmaatschap krijgen. Tijdens deze 3 dagen is het dus mogelijk om berichten te versturen en ontvangen.

Lexa is meer dan een datingsite

Naast een online dating platform met zoekfuncties, filters en een chatfunctie heeft Lexa veel meer te bieden. Zo organiseert Lexa regelmatig single events, dat zijn offline dating events zoals borrels en themafeesten. Deze Lexa events worden voornamelijk in de grote steden van Nederland gehouden. Tijdens zulke events worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan kookworkshops, bezoek aan een museum, een sportdag of een gezellige borrel. Lexa organiseerde bijvoorbeeld de pre-premiere van Rokjesdag en de Valentijnsloop in Amsterdam. Naast de single events, ben je bij Lexa tevens op de juiste plek voor datingtips, artikelen, nieuwtjes in de datingwereld, en Datingbuzz maken de datingsite tot een algehele plezierige en interactieve ervaring. Het is dan ook niet voor niks dat leden graag op de site aanwezig zijn.

Betrouwbaar en veilig online daten

Bij Lexa kun je met een gerust hart online daten. Zo heeft Lexa een beveiligde verbinding waardoor kwaadwilligen geen persoonlijke gegevens van leden kunnen ontvreemden. Tevens heeft de datingsite een streng privacy beleid en huisregels opgesteld welke nageleefd dienen te worden door de gebruikers van de website.

Lexa is aangesloten bij de 'Franse vereniging voor gegevensbescherming', is lid van Thuiswinkel.org en mede-initiatiefnemer van het 'Keurmerk Veilig Daten'. Het is onmogelijk om 100% veiligheid te garanderen, omdat jezelf voor een groot deel verantwoordelijk bent. Jij kiest er uiteindelijk voor om informatie over jezelf met iemand op de datingsite te delen. Het is aan jou om de beste overweging te maken. Maar wat Lexa kan doen om de veiligheid te verbeteren, doet de datingsite.

Op de datingsite staan dan ook 3 goede adviezen van Lexa om veilig te daten:

  1. Deel niet meteen contactgegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadres of huisadres. Leer iemand eerst kennen via de chatfunctie of LexaMessenger en geef je persoonlijke gegevens pas als het goed voelt. Zoals altijd geldt: volg je instinct. Wat zegt je gevoel? Zegt je gevoel dat iets niet helemaal klopt, dan kun je het beste extra voorzichtig zijn. Je kunt ook altijd een tweede e-mailadres aanmaken om te gebruiken voor een datingsite.
  2. Heb je besloten dat je iemand voldoende vertrouwt om die persoon in het echt te ontmoeten, spreek dan af op een openbare plek waar ook andere mensen zijn. Spreek nooit meteen bij iemand thuis af. Voel je ook niet gedwongen om met iemand af te spreken. Het is prima om eerst alleen een drankje te doen. Je bent niks verplicht. Als het een goede match is, kun je daarna altijd nog besluiten om er een etentje aan vast te plakken.
  3. Kies voor een betrouwbare datingsite die rekening houdt de privacy van haar leden. Vanzelfsprekend wil je niet dat je persoonlijke informatie voor iedereen zichtbaar en toegankelijk is. Alle datingsites die aangesloten zijn bij het ‘Keurmerk Veilig Daten’ zijn professionele datingsites waar jouw veiligheid voorop staat. Lexa is al meerdere keren benoemd tot de ‘meest betrouwbare datingsite van Nederland’.

Meest gebruiksvriendelijke datingsite

Lexa is de meest gebruiksvriendelijke datingsite met duidelijke zoekfuncties. Als er iemand interesse in jou heeft, ontvang je hier direct een melding van.  Tevens heeft de datingsite een mobiele applicatie waarin je ook nog eens gebruik kan maken van een handige zoekmachine. Je ontvangt direct een melding wanneer een single interesse in jou heeft. Zo ben je altijd direct en overal op de hoogte.

Lexa App

Lexa biedt haar leden om naast de website ook gebruik te maken van een speciale Lexa app. Leden hebben met deze app dezelfde mogelijkheden als op de datingsite. Een voordeel van de Lexa App is dat Lexa veel gemakkelijker en overal te beschikbaar is met een smartphone of tablet. Met de app kun je gebruik maken van een groot deel van de functionaliteiten van Lexa. 

Het is echter niet mogelijk gebruik van alle functionaliteiten te maken in de Lexa App. Omdat het nog niet mogelijk is om het weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa App is beschikbaar voor iOS (iPhone), Android en Windows apparaten.

Ook Badoo, Parship en RelatiePlanet hebben dating apps.

Tarieven Lexa 

Lexa biedt verschillende soorten lidmaatschappen aan haar leden. Met een gratis lidmaatschap kun je bijvoorbeeld berichten ontvangen, maar niet verzenden. Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite, dan zul je voor een betalend lidmaatschap moeten kiezen. Zo kun je kiezen voor de Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership. Aan deze lidmaatschappen zitten allerlei voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. De kosten van de Lexa lidmaatschappen variëren per abonnement.

De Full Memberships zijn beschikbaar in 6 maanden, 3 maanden of 1 maand. De tarieven zijn als volgt:

  • 6 maanden voor slechts 9,99 euro per maand (gefactureerd in één betaling van 59,94 euro).
  • 3 maanden voor slechts 16,99 euro per maand ( gefactureerd in één betaling van 50,97 euro).
  • 1 maand voor slechts 24,99 euro per maand

De prijzen voor de andere lidmaatschappen zijn als volgt:

  • Premium 9,99 euro per maand
  • Control 6,99 euro per maand
  • Control & Premium 14,99 euro per maand

Alle prijzen die op deze website worden vermeld zijn inclusief BTW

Ervaringen en succesverhalen over Lexa

Bijna iedereen kent wel iemand in hun omgeving die succesvol was met daten op Lexa. Soms gaat dat over een langdurige relatie, iets voor meerdere keren of gewoon eenmalig. Maar het was een positieve en succesvolle ervaring. Deze succesverhalen zijn ook te lezen op de website van Lexa.

Ben je op zoek naar meer succesverhalen of de ervaringen van mensen met Lexa? Denk er dan aan dat Google een handige tool is om je onderzoek te starten. Er zijn een hoop blogs en websites, zoals Datingwebsites.nl, waar mensen hun ervaringen en verhalen delen. Neem dus gerust een kijkje hier.

Ervaar het zelf en schrijf je in!

Ben je nog geen lid van Lexa? Meld je dan snel aan en ga ook op deze spannende reis in de virtuele wereld van online daten. Inschrijven op Lexa is helemaal gratis en je meldt je aan in slechts een paar eenvoudige stappen. Na je aanmelding kun je direct zoeken tussen de singles die al ingeschreven staan. Als je klaar bent om te daten en contact wil maken met andere leden van de website, dan kun je in de algemene voorwaarden voor een lidmaatschap alles duidelijk uitgelegd vinden op de website.

Gepubliceerd op 19 februari 2017

In the Spotlight