Meetic - 23 Reviews

Last updated: 18 februari 2017
Meetic Logo

7.1% aanbevolen, 23 Reviews

 1. Meetic informatie
 2. Informatie over Meetic
 3. Veilig en betrouwbaar daten via Meetic
 4. Meetic Reviews
 5. Schrijf ook een review over Meetic

Niet tevreden over Meetic? Probeer dan eens Lexa.

Meetic informatie

Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Inschrijven op Meetic.nl.nl is gratis en heel eenvoudig. Na inschrijving kun je direct zoeken tussen de singles die al ingeschreven staan. Dankzij Meetic zijn er elke week 35.000 dates! Probeer Meetic nu zelf en ga ook op zoek naar een leuke date.

Meetic Details

Hits: 1927

URL: http://www.meetic.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 23

Informatie over Meetic

Ben je op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Zoek dan niet verder, want Meetic is de beste datingsite is dé meest succesvolle datingsite van zowel Nederland als België als het gaat om online dating. Veel vrijgezellen uit Nederland, België en zelfs Frankrijk hebben zich ingeschreven en vonden met succes langdurige vriendschap/relatie of een leuke date. Meetic bestaat sinds 2001 en is de grootste online datingservice in Europa. Meetic en Lexa zijn eigenlijk dezelfde datingsite, maar heeft strategisch twee namen. Wanneer je je inschrijft bij Meetic, schrijft je je dus ook in voor Lexa. De succesvolle datingsite is voortdurend bezig om haar services te perfectioneren zodat online daten nog leuker wordt. Zo heeft Meetic een aantal handige functies waarmee gemakkelijk en veilig contact gezocht kan worden met andere leden van de datingsite. Via de zogenaamde Meetic Messenger kan je chatten en daarnaast heb je ook de mogelijkheid om berichten te verzenden en te ontvangen van en naar andere singles. Meetic brengt graag mensen bij elkaar, daarom is het inschrijven helemaal gratis. Na het inschrijven en aanmaken van je datingprofiel kan je gelijk zoeken naar singles die graag met jou in contact komen.

Veilig en betrouwbaar daten via Meetic

Voor Meetic is het belangrijk dat haar leden zich veilig voelen en dat zij dus ook veilig kunnen daten via de datingsite. Daarom doet Meetic er alles aan om te zorgen dat je veilig kan daten. Doordat Meetic veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, heb jij meer kans om een leuke date of relatie te vinden. Tevens hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke gegevens. Meetic gaat altijd vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens van haar leden en dit zal zonder jouw akkoord nooit met derden gedeeld worden. De beheerders van Meetic controleren alle profielen handmatig. Hierdoor zijn er ook weinig neppe profielen op de datingsite te vinden. Ook erg fijn natuurlijk. Bij Meetic heb je de mogelijkheid om anoniem te daten. Je kan alles in je eigen tempo doen en zelf bepalen wanneer je verder wil gaan met andere singles.


Maak nu een gratis account aan op Meetic

Meetic Acties & Nieuws

 • 20 februari 2017 Daten bij Meetic
  De Franse datingsite Meetic is opgericht in 2002 en is al geruime tijd Europees marktleider op het gebied van online dating. De datingsite is een van de grootste en meest succesvolle in de branche van online daten in Nederland. Vele duizenden singles hebben zich ingeschreven en zijn al op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie. De datingsite wordt steeds verder ontwikkeld en aangepast aan Lees verder
 • 13 maart 2013 Meetic brengt dating app uit
  Deze week brengt Meetic een eigen dating app uit. Op dit moment zal de app alleen nog in Frankrijk beschikbaar zijn. Binnenkort zullen hier 10 landen, waaronder Nederland aan toegevoegd worden. De Meetic app zal geotagging hebben zodat je kunt zien welke singles zich in je omgeving bevinden. Daarnaast zal de app de standaard features hebben die zich ook op de websites bevinden. Meetic.nl bes Lees verder

Meetic reviews (23):

Meetic - prijs inschrijving meetic

0

Review:
Voor de hoeveelheid geboden contacten die er geboden worden is de prijs niet duur.
Schrap de hoeveelheid fake en verouderde profielen (zelf doen, die instellingen werken niet) dan hou je minder dan de helft over.
En dan blijven er inderdaad een heleboel gefrustreerde vrouwen over -met de mannen had ik geen ervaring- die dadelijk je financiële waarde en je huwelijksbereidheid checken. Meer dan op andere sites, ik denk dat ze ze verzamelen.
Wanneer je dan gaat selecteren bij dat dozijn dat overblijft mag je niet te kieskeurig zijn.
En mag je aan het inschrijvingsgeld de prijs van een bivakmuts vooraf toevoegen. En die van een fles whisky om nadien door te spoelen.

Sterke punten:
Veel profielen.
Gebruiksvriendelijk.

Zwakke punten:
De meeste vrouwen hebben een -gratis- tweede profiel.

Wie geen Premium neemt kan geen boodschappen lezen. Of verzenden. Tenzij de andere een Premium is. Wanneer je je dan toch inschrijft blijken al die boodschappen en bezoeken opeens verdwenen.

joris beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Meetic - betalingen aan Lexa gaan naar Meetic

0

Review:
Wanneer je betaald voor Lexa dan wordt dit afgeschreven door Meetic, Frankrijk

Nu zijn mijn ervaringen met Lexa postitief, ik heb leuke dates gehad en er mijn huidige vriendin mee gevonden.

Ik vind het wel triest dat Meetic nog verschillende maanden €10 geincasseerd heeft nadat ik mijn account bij Lexa heb opgeschort.

Kim beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Meetic - Meetic = No meetings

0

Review:
Meetic is zo onbetrouwbaar als maar kan. Zo gauw ze door hebben wat je zoekt, of vaak klikt v.w.b. interesse, reageren automatisch allerlei types die in je interessegebied vallen. Tip. Reageer alleen op profielen met meer foto's. Reageer alleen op profielen waarbij in de taal van het land een volledige beschrijving is opgenomen. En ga alleen verder met iemand die ook op Facebook zit... Dan heb je enigszins beeld of iemand bestaat of niet. De chat is zo traag dat je uren op antwoord kunt wachten.

Ricardo beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Meetic - oplichting

1

Review:
er zijn 2 bedragen ten onrechte afgeschreven-
ik ga hier melding van maken in het programma opgelicht.

beide afschrijvingen op 13-3-2013: resp. €59,40 en €59,70.
afgeschreven van mijn rekening 2051530 t.n.v. PJM Stoop.

Gelieve meteen terug te storten.

P. Stoop.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Meetic - Beëindigen

0

Review:
Stoppen van relatie

Zwakke punten:
Ik wil de account beëindigen. De reden is dat ik getrouwd ben en ik zoek geen
nieuwe vrouw.
Ik hoop dat u aan mijn verzoek voldoet
Hoogachtend C.J. henkes

Meetic - meetic: take the money and run

0

Review:
eens betaald, krijg je verder geen service meer. je mag je filters instellen zoals je wil, daar wordt geen rekening mee gehouden. er wordt enkel gesuggereerd nog up te graden enz (dus nog eens bijbetalen). Eens betaald trouwens, geen mogelijkheid meer om klantendienst te contacteren of whatever. Dus verloren geld en moeite. zoals alle datingsites zeker?

Sterke punten:
format ziet er goed uit (maar is enkel schijn)

Zwakke punten:
werkt niet. take the money and run organisatie.

geert beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Meetic - zeer weinig premium leden

0

Review:
Zeer slechte date site

daar zijn nog geen 5 procent premium leden

Hoe kun je daar nu een vrouw vinden zij kunnen jou bericht nog niet eens terug beantwoorden IK zou aan niemand aanbevelen Zeker te mijden

Sterke punten:
veel vrouwen zonder lidmaatschap

Zwakke punten:
Zeer slechte date site

daar zijn nog geen 5 procent premium leden

Hoe kun je daar nu een vrouw vinden zij kunnen jou bericht nog niet eens terug beantwoorden IK zou aan niemand aanbevelen Zeker te mijden

jean geurts beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Meetic - boerenbedrog

0

Review:
In 2009 heb ik via meetic twee leuke contacten gelegd. Omdat het met één van hen leek te klikken me uitgeschreven.
Sindsdien bleef ik mails ontvangen dat mijn profiel druk bezocht werd. Steeds meer. Ik bleek mateloos populair.
Nadat mijn relatie was afgesprongen en een tijd buiten de virtuele wereld sinds 2011 toch even naar die "bezoeksters" gaan kijken. Kon enkel betalend. Na betaald te hebben bleek er niemand geïnteresseerd.
In die betaalperiode van 3 maanden wel vele uitnodigingen ontvangen van 60+ers, waar ik duidelijk had aangegeven dat ik een heel andere leeftijdscategorie zocht.
Deze site is geldklopperij en tijdverlies.

Sterke punten:
goed opgemaakte site
duidelijk overzichtig

Zwakke punten:
profielen die al meer dan zes maanden inactief zijn (de meerderheid) blijven gehandhaafd
je zoekopdracht wordt niet nageleefd
je moet betalen om je te registreren én nogmaals om te kunnen communiceren. Dit laatste kan enkel met kredietkaart en wordt automatisch hernieuwd.

jm beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Meetic - tegenvaller

0

Review:
na 6 jaar weduwe ...eindelyk een date na lang zoeken

INDY WAS ZYN NICKNAME iwan zyn echte naam,,,zoon leuke man dat leek dan
half indiaan ,dacht trek de stoute schoenen aan het voelde zo goed .....
afgesproken gewoon smiddags thuis ,gewoon koffie drinken ,
eenmaal in huis werd het een nachtmarry hy wilde alleen maar vreien na twee minuten wilde hy onder veel aandringen naar boven ,wat ik dus niet deed,wat een teleurstelling het was alleen de sex ....wat was ik verdrietig altyd die sex ....

dus schyn bedriegt ....gr helma ellemuis
mensen gebruiken lexa om zo aan sex te komen is goeskoop en makkelyk ....

Meetic - what the ********

3

Review:
had mij ingeschreven bij lexa en tevens ook bij meetic , nu zag ik tot er geld was afgeschreven door meetic terwijl ik geen profiel meer heb. Wat moet ik in godsnaam doen , ga niet voor iets betalen wat ik niet gebruik , dat zou tenslotte niemand doen .

Sterke punten:
helemaal niets , in mijn ogen tijdsverspilling

Zwakke punten:
waar moet ik beginnen ?

wesly beveelt Meetic NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Meetic

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Meetic aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Meetic aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Meetic