Daten in België met Meetic, de meest gebruiksvriendelijke datingsite. Veilig en betrouwbaar. Schrijf je gratis in op Meetic. Bekijk direct foto's van Belgische singles. 51 800 members zijn nu online! Flirt, chat en vind jouw date!

Doelgroep

Ben je al geruimte tijd single? Ben je nu eindelijk toe aan een partner? Iemand met wie je lief en leed kan delen? Dan ben je bij Meetic op het juiste adres. Deze site is voor alle singles. De database van deze site zit namelijk vol met leuke en enthousiaste mannen en vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar een date. Op deze site kan men makkelijk singles vinden in de eigen buurt, regio of stad. De meeste gebruikers hebben ook voor deze site gekozen omdat ze Meetic niet alleen handig vinden, maar vooral veilig en betrouwbaar. Deze site gaat ook daadwerkelijk met de grootst mogelijk zorg om met persoonlijke gegevens van gebruikers. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog een verandering brengen aan het single zijn? Meld je dan direct geheel gratis aan op Meetic.be


Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op Meetic.be. Dit kan men doen door het doorklik aanmeldformulier van de site in te vullen. Dit formulier is te vinden op de startpagina van de site. Hierin moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is, waar men naar op zoek is, de geboortedatum, stad, gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord. Na geklikt te hebben op 'bekijk nu profielen' wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na dit proces volledig doorlopen te hebben en het profiel aangemaakt te hebben, kan men direct van start met het vinden van een leuke Meetic date.


Lidmaatschap mogelijkheden

Op deze site hebben gebruikers de mogelijkheid om te kiezen uit drie soorten memberships. Men kan kiezen voor een membership van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Het Meetic membership geeft gebruikers de mogelijkheid om een groot deel van de functionaliteiten van de site te kunnen gebruiken. Men kan hierbij ongelimiteerd berichten lezen en versturen. Heb je een premium membership? Dan kunnen gebruikers zonder membership wel jouw berichten lezen en een bericht voor je sturen. Met de optie Control kan men in alle rust surfen op de site (je kunt leesbevestigingen ontvangen, je contactpersonen laten weten als je niet aanwezig bent). Daarnaast zijn er nog veel meer leuke mogelijkheden voor gebruikers op deze site om het daten tot een succes te kunnen maken.


Events

Events van Meetic biedt gebruikers de mogelijkheid om elkaar buiten de site om te ontmoeten. Singles hebben op deze events een leuke tijd met elkaar. Onder events vallen borrels, etentjes, workshops en nog veel andere activiteiten. Elke maand zijn er zo'n honderd Events in diverse steden in Europa. Om de kwaliteit van de events te waarborgen, worden gebruikers uitgenodigd op basis van hun geslacht, leeftijd en woonplaats. Gebruikers met minimaal 1 foto hebben een grotere kans om uitgenodigd te worden.


Uitschrijven

Het kan wel eens voorkomen dat gebruikers al een serieuze relatie hebben of vanwege de een of andere rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site. Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om zich uit te schrijven van de site. Dit kan men doen door als eerst te klikken op de profielfoto of de grijze standaardpictogram. Vervolgens kan men klikken op 'Mijn account' en hierna kan men links onderaan de pagina in de rubriek 'support Lexa' klikken op 'Mijn account opschorten'. Na hierop geklikt te hebben komt er een melding waar wordt aangegeven, dat men het profiel tijdelijk kan opschorten of definitief kan verwijderen. Om het profiel definitief te verwijderen kan men klikken op de zin 'Om je account te verwijderen, klik hier'. Vervolgens moet men het e-mailadres en wachtwoord ingeven en op 'bevestigen' klikken. Hierna volgen nog enkele stappen. Na dit proces volledig doorlopen te hebben, wordt het account definitief verwijdert van de database van de site.


Meetic Reviews

Bezoek Meetic

Schrijf een review