Reviews van deze auteur

Opzet functioneert niet, telkens annuleringen.

Meerdere jaren terug is het me wel eens gelukt om een avond mee te maken met Flitsdate. Maar zowel twee jaar terug, als zeer recent, wordt de avond elke keer weer geannuleerd en drie tot 4 weken later gepland. Ze zouden moeten begrijpen dat iedereen die zich heeft ingeschreven, daar de agenda voor vrij heeft gemaakt; maar nee hoor - twee dagen van te voren krijg je elke keer weer die annulering. Laat zo'n avond toch gewoon doorgaan, dan is de verhouding m/v maar ietsjes scheef; dan wacht je toch even iets langer voor je door kunt schuiven...? De nieuwste datum zou nu ook echt vol in de zomervakantie vallen, dan komt er sowieso niemand meer lijkt me. Toch lees ik reviews van mensen die recent een avond mee hebben gemaakt, dus helemaal een spook-site is het blijkbaar nog niet. Ik krijg wel elke keer als ik zelf dan maar weer afzeg, netjes mijn geld terug: zij het laatst pas na ruim een week.

Flitsdate - zou het echt bestaan...?

Ik bedoel dus daadwerkelijk, of Flitsdate bestaat of niet. Ik heb nu in totaal drie afzeggingen van FD ontvangen; en heb nu voor de tweede maal mijn geld terug ontvangen, omdat ik weiger om keer op keer mezelf op te laden voor een FD-avond - alleen om twee avonden tevoren weer een mail te ontvangen dat het WEER niet doorgaat.

Sterke punten
Website ziet er leuk uit

Zwakke punten
Organisatie krijgt het niet voor elkaar om daadwerkelijk een speeddate-avond rond te krijgen

91% matchgarantie - yeah, right...

Ben nu drie maal op een SD-avond geweest. De eerste maal in het Holland Casino Rotterdam, wat eigenlijk nog wel de beste locatie was. In het lawaaiige cafe waar sindsdien de avonden gehouden worden, heb je aan het eind van de avond geen stem meer over. En als je, zoals ik, duidelijk niet de prins op het witte paard bent; moet je er ook niet gek van opkijken als je in drie avonden 0 matches krijgt. Vrouwen zijn blijkbaar zo extreem kritisch dat ze in geval van twijfel meteen NEE invullen. Ook bij vrouwen met wie ik meerdere interesses deelde, en soms zelfs een echt leuk gesprek had. En ach - inmiddels ben ik te oud om mee te mogen doen, of ik moet me bij de senioren-groep willen voegen.

Sterke punten
Begeleiding doet hun best er een aardige avond van te maken.

Zwakke punten
Best duur voor wat je er voor krijgt; heb je geen modellen-looks als man of vrouw, reken dan nergens op. 91% Matchgarantie is bullshit.

Ook hier weer een last-minute afgezegde avond

De bij iedereen wel bekende conculega's van Flitsdate hadden er ook een handje van - een paar dagen van tevoren de avond afblazen en een maand doorschuiven. Ook Flitsdate doet dit dus. Alsof ik weet of het mij 4 weken later ook weer prima uitkomt. Wel netjes mijn geld teruggekregen op mijn verzoek. Ach, rente er van trekken lukt ze momenteel toch niet... Twijfel of ik mezelf alsnog ga aanmelden.

Sterke punten
Fractie goedkoper dan de conculega's

Zwakke punten
Annuleren de avond twee dagen van te voren