91% matchgarantie - yeah, right...

91% matchgarantie - yeah, right...

Ben nu drie maal op een SD-avond geweest. De eerste maal in het Holland Casino Rotterdam, wat eigenlijk nog wel de beste locatie was. In het lawaaiige cafe waar sindsdien de avonden gehouden worden, heb je aan het eind van de avond geen stem meer over. En als je, zoals ik, duidelijk niet de prins op het witte paard bent; moet je er ook niet gek van opkijken als je in drie avonden 0 matches krijgt. Vrouwen zijn blijkbaar zo extreem kritisch dat ze in geval van twijfel meteen NEE invullen. Ook bij vrouwen met wie ik meerdere interesses deelde, en soms zelfs een echt leuk gesprek had. En ach - inmiddels ben ik te oud om mee te mogen doen, of ik moet me bij de senioren-groep willen voegen.

Sterke punten
Begeleiding doet hun best er een aardige avond van te maken.

Zwakke punten
Best duur voor wat je er voor krijgt; heb je geen modellen-looks als man of vrouw, reken dan nergens op. 91% Matchgarantie is bullshit.

Bezoek SpeedDaten.nl Reviews over SpeedDaten.nl

3 reacties

De organisator is een beetje debiel om een speepdate avond te organiseren in een café waar je elkaar niet goed kan verstaan. Ik ben een keer op een alleenstaanden avond geweest met harde muziek, maar ik ben snel vertrokken. De organisatie is een maand later opgeheven. Gek hé? Hoe zou dat toch komen?
Maar wat ik al verwachtte, de vrouwen stellen veel te hoge eisen. Maar goed dat ik nooit op een speeddate avond ben geweest. Zoals in deze review al blijkt, zonde van je tijd en geld.

Als die dames die je ontmoet hebt tijdens die speeddate naar huis gaan, dan zitten zij waarschijnlijk met de kat op schoot haar vriendinnen te appen dat het aanbod mannen weer bedroevend slecht was. Dat alle leuke mannen kennelijk bezet zijn etc.
Laat je niet keuren door vrouwen op datingsites etc maar ga gewoon je eigen gang en hou je ogen open voor evt positieve signalen die vrouwen jouw geven.

M heeft gelijk ik werk in een groot team met een hoop dames en die zijn of getrouwd of in een relatie en gaan hier vaak naar zo'n avond heen , kijken hoe zij nog in de "markt" liggen en in de pauzes word hier vaak door hen over gepraat / gelachen en vooral wat daar een sukkels / losers rondlopen , en de rest van de dames ( ik ben er ook twee keer aanwezig geweest ) die krijgen zoveel aandacht van de aanwezige heren daar en kunnen dan weer geen keuze maken .

Bezoek SpeedDaten.nl Reviews over SpeedDaten.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SpeedDaten.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden