Reviews van deze auteur

Voldoet niet aan verwachtingen

Review over Mens en Relatie

Ik heb me in begin dit jaar ingeschreven en heb na 8 maanden besloten mijn bemiddeling te beëindigen. Ik deel graag mijn ervaringen zodat mensen goed nadenken of ze gebruik willen maken van de diensten van M&R. Ik ontving 2 matchingsvoorstellen in de eerste 2 maanden na mijn inschrijving. Helaas leverde dit 2 keer van beide kanten niets op. Kan gebeuren. In de maanden die volgden ontving ik allerlei video's met informatie en instructies. Een aantal vond ik nogal kinderachtig. Soms ontving ik dezelfde informatie maanden later nog eens, waarom?

Ben jezelf niet pro actief en neem je niet zelf contact op, dan gebeurt er ook niets. Zo heb ik in juli gevraagd hoe het zoeken verliep aangezien ik maar niets hoorde. "Geen geschikte matchingsprofielen op dit moment, mensen schrijven zich soms uit of zetten even hun profiel 'on hold'. En er schrijven zich telkens weer mensen in" was de reactie. Ok, afwachten maar.

In augustus contact opgenomen met de regio consulent. Haar gaf ik de stand van zaken door. "Ja, in jouw zoekgebied en leeftijdscategorie zijn er helaas geen matches momenteel. Pech helaas." Tja, wat moet je dan nog als klant.

Na een aantal dagen nadenken over dit gesprek was het voor mij klaar. Ik kreeg vervolgens nog een telefoontje van het hoofdkantoor. De mevrouw die me te woord stond vond dat ik het maar erg snel opgaf. Opeens werden allerlei mogelijkheden zoals het zoekgebied vergroten en zelfs kijken bij andere bemiddelingsbureaus genoemd. Tussendoor is me dit nooit voorgesteld. "Collega's zijn elke werkdag met jouw dossier bezig." Geloof je het zelf! Het was een onprettig gesprek.

Dit bevestigde nog meer mijn keuze om te stoppen. Ze zijn niet pro actief en gaan pas iets doen als je mondig (lees kritisch) wordt. Leeftijd (> 50 jaar en ouder) en regio (randstad en midden Nederland) bepalen de slagingskans. In ieder geval, dit heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn zeker mensen voor wie dit werkt, helaas niet voor mij!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Onrealistische verwachtingen scheppen bij introductie/kennismakingsgesprek. Niet pro actief. Komen wanneer je mondig bent pas met ideeën om slagingskans te vergroten. Video's met informatie en instructies krijg je soms na maanden weer doorgestuurd. Ze verwijten de klant zelf niet mee te werken. Ze beweren iedere werkdag met je dossier bezig te zijn. Ja, geloof je het zelf. Doe het niet en bespaar je het geld.

Sport partner is oplichting

Review over SportPartner

Beste mensen,

ga s.v.p. geen betaald lidmaatschap aan bij Sport partner.

Het is een grote oplichting.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Je stelt je profiel samen met sporten waarin je iemand zoekt, leeftijdscategorie en afstand tot woonplaats.

Wat ik dus heb geconstateerd:
- Je krijgt profielen buiten de aangegeven leeftijdscategorieën;
- Je krijgt profielen buiten je zoekgebied aangeboden waar je niet om hebt gevraagd:
- Wanneer je geen interesse hebt in een profiel kun je deze verwijderen en zou je verwachten dat deze niet later nog eens als mogelijke kandidaat wordt voorgelegd. Dat doen ze bij Sport partner dus wel. Krijg je weken later weer de profielen voorgelegd dat je eerder hebt verwijderd.
- Je kunt anderen als fullmember wel een bericht sturen, maar zij kunnen dus hier als niet fullmember niet op terugreageren. Dan moeten ze ook een fullmembership nemen. Dit slaat ook nergens op.
- Je kunt ook iemand een verzoek sturen om een foto te sturen. Denk je nou dat er iemand daadwerkelijk reageert?

Dit is nep, fake en oplichting.

Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Review over e-Matching

Over twee weken zit mijn betaald lidmaatschap bij Ematching erop en dan stop ik er ook mee. Deze vrijblijvende manier van kennismaking is niet aan mij besteedt. Wat een teleurstelling. Zoals diverse mannen hier al eerder aangaven kan ik alleen maar concluderen dat het merendeel van de vrouwen niet eens het fatsoen heeft om een (standaard) reactie terug te sturen. Dat is ook nog eens gratis voor niet betalende leden. Echter zitten de meeste vrouwen op deze site om hun ego te laten strelen naar mijn gevoel (ja, ik krijg een reactie dus ik ben nog eventueel potentieel relatiemateriaal!!). Tevens hebben velen een wensen, nee, eisen pakket waar mannen aan dienen te voldoen willen ze überhaupt kans maken op een reactie. Zou zeggen: probeer eens zoals in de film Weird Science de droom man te ontwikkelen! Wat "over het paard getilde diva's" zitten er bij op deze site. Gek dat ze niet mister perfect tegenkomen. Het is precies een afspiegeling van hoe momenteel de maatschappij in elkaar steekt, namelijk ikke ikke ikke en de rest kan... Respectloos ook nog het feit dat dit hoger en wo opgeleide vrouwen betreft. Je kunt je nog zo leuk, spontaan, grappig voor doen, het leidt toch nauwelijks tot enige respons. Het gaat toch voornamelijk om de kop die op de romp zit! Laten we elkaar niet voor de gek houden. En dan kan zo'n "dating coach" advies van Ematching waar je ook nog eens voor mag betalen niet eens het verschil maken.

Nee, ik ben er helemaal klaar mee en ik ga liever op de "ouwe toer" en lekker "live" weer op ontdekkingstocht. Ik beveel Ematching niet aan.

Sterke punten
Verzorgde site. Wanneer je reactie verstuurd en of ontvangt (dit laatste is minimaal!!!) krijg je hiervan een bericht als je de optie ook aan vinkt op de website.

Zwakke punten
1) Weinig betalende leden
2) Nauwelijks reacties (hoe leuk, spontaan, grappig en geïnteresseerd je je bericht ook opstelt)
3) Te vrijblijvend, zie argument 2
4) Als betalend lid zou eigenlijk in de prijs ook een coaching advies moeten zitten. Nee, dit kost weet extra geld!
5) Zoekprofiel kun je nog zo instellen, je krijgt allerlei zoekresultaten aangeboden waar je helemaal niet om vraagt!
6) Dames: stel je wensen en eisenpakket eens realistisch op!

Fake site van de bovenste plank

Review over SexBuddy

Sexbuddy is gewoon fake. Wat anderen inderdaad zeggen kan ik bevestigen. Je legt zelf contact met vrouwen of vrouwen nemen contact met jou op. En dan begint. Leuke berichtjes die op en neer worden verstuurd. Alles kan en is mogelijk totdat je wilt afspreken en dan komen de excuus argumenten. Geen emailadres, gestalkt zijn, geen smartphone, vertrouw je me soms niet en waarom wil je niet langer op deze manier blijven communiceren! Het is allemaal de bedoeling om je zoveel mogelijk credits te laten betalen. En zeg je dat je teurgesteld bent dat iemand niet wil afspreken, dan wordt je verweten dat je pusht. Nee, ik heb leuke gesprekken gehad maar uiteindelijk waren het allemaal vrouwen die de boel oplichten helaas. Dus begin er vooral niet aan! Er zijn betere manieren om af te spreken em vrouwen te ontmoeten. Jammer dat er mensen zijn die over de rug van anderen zo hun geld verdienen. En die vrouwen zullen wel gratis op de site zitten. Ze sturen vaak korte berichten en meestal weten ze ook niet meer wat ze eerder al hadden gevraagd. Dus vaker bij contact met dezelfde persoon krijg je steeds dezelfde vragen gesteld.

Sterke punten
Duidelijke site. Makkelijk toegankelijk. Profielen helder.

Zwakke punten
Fake, faker, oplichting. Wellicht zitten er ook echte vrouwen bij die willen afspreken maar ik ben ze niet tegengekomen. Dit is geldklopperij van de bovenste plank!

Edarling, afzetters eerste klas

Review over EliteDating

Wat een waardeloze site dat Edarling. Geldklopperij afzetterij van de bovenste plank.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Veel te duur, aangeboden profielen die niet overeenkomen met mijn zoekprofiel. De zogenaamde helpdesk of klantenservice reageert helemaal niet op email berichten. Arrogantie ten top.

Mensen begin er net aan.

reacties:

Review: Voldoet niet aan verwachtingen

Niet dat ik weet Dirk. Wel bij een ander bureau B-Loved genaamd.

Review: Voldoet niet aan verwachtingen

Dirk,

je kunt ook leuke mensen leren kennen via de website Nieuwe Mensen Leren Kennen (NMLK). Via de app kun je je opgeven voor activiteiten als je lid bent (5 euro per maand). Ook kun je zelf activiteiten organiseren.

Ik heb zelf al regelmatig iets georganiseerd en of deelgenomen aan activiteiten. Ze kunnen gratis zijn en of er zijn kosten aan verbonden. Het is wat je er zelf mee wilt doen.

Review: DECEPTIE !

Ik heb nog een deel van mijn inschrijfgeld terug gekregen. Eigenlijk nog te weinig naar mijn mening, maar ik heb ze haarfijn op hun eigen uitspraken en opmerkingen aangesproken en gewezen. Daar konden ze eigenlijk niets tegen inbrengen. Ja, alleen de schuld bij mij als klant vooral leggen. Ik ben blij dat ik ermee ben gestopt. Weer wat geleerd en vooral wijzer geworden.

Review: Trakteer mij!

Inderdaad, herkenbaar. Veel 'alleenstaande / single' vrouwen willen in principe zodra een relatie strand (waarbij ze grotendeels zelf schuldig aan zijn dan wel de veroorzaker zijn) zo snel mogelijk weer een partner, want oh wat ben ik toch eenzaam en wat voel ik me toch alleen, boehoe. Maar naar de buitenwereld doen alsof ze zo zelfstandig en onafhankelijk zijn. Mijn ex vriendin, 4,5 jaar samen, binnen een jaar huppelt die trut weer achter de volgende aan. Waarom? Ik voel me zo alleen, zo eenzaam. Terwijl ik al haar tweede of derde ex ben. Nee, dat meiske heeft een complex vanuit haar opvoeding en vorige relaties. Die heeft geen ruggengraat als het erop aankomt om ook eens door te zetten in slechte tijd want een relatie moet vooral oh zo leuk en gezellig zijn. Slechte momenten daar kinnen ze tegenwoordig niet mee omgaan. Het gras is niet groener aan de overkant! In good and bad times, nou ik geloof daar helemaal niet meer in. Deze klote maatschappij waarin we leven. Ik voel er helemaal niet meer in thuis.. Het is alleen maar ikke ikke ikke, het individu bepaalt. Elkaar op een normale manier face 2 face zit er tegenwoordig ook niet meer in.

Nee, het merendeel van de single vrouwen in de leeftijdscategorie 28-45 jaar zijn verwaande, verwende, achterbakse zielepoten met een eisenpakket voor het mannelijk geslacht om u tegen te zeggen. Ze pretenderen zelfstandig en onafhankelijk te zijn maar ze weten ook goed wanneer ze de zielige kaart moeten spelen en wij mannen trappen er telkens in.

En inderdaad op datingsites ontmoet je hiervan het crème de la crème. En ook veel oplichters die de oprechte, eerlijke mannen oplichten... Ik hoop dat degenen die zoiets doen en die totaal geen enkele schaamte kennen een if andere ziekte oplopen met hun oplichtingspraktijken.

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Ik had contact opgenomen met een hele leuke dame van 34 jaar met een kind afgelopen twee weken. Leuke email berichten over en weer ook via mobiel. Ze keek er telkens naar uit gaf ze aan want ik had blijkbaar een goede dosis humor. Afgelopen zondag "spontaan" afgesproken. Initiatief lag bij haar. Heel open en eerlijk gesprek. Dinsdag avond kreeg ik bericht dat ze het gesprek had laten bezinken maar niet het idee en gevoel had dat wij eventueel bij elkaar zouden passen. Tja, jammer. Deze dame had ook weer een geschiedenis. Gescheiden ouders, kind met ex, crisis. Jammer van de ene kant maar iemand die al 2,5 jaar single is en zo kieskeurig is dat ze na een uur een conclusie kunt trekken terwijl je het altijd van te voren leuk vond. Bah, meer fake kan niet. Nee, de meeste "vrouwen" op datingsite schatten zich hoger in dan ze daadwerkelijk zijn en doen zich anders voor (ook qua foto's) . Lang leve de ikke ikke ikke mentaliteit en de individualisering van de maatschappij!

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Ematching is een grote flop met een grote bak vol verwaande zgn. HBO/WO opgeleide snollen.

Review: Ematching, durft u het nog aan? Ik niet meer!

Heb twee dagen voor het aflopen van mijn fullmembership nog even mijn mening gegeven binnen de rubriek van mijn persoonlijk profiel "wat zoek ik" wat ik vond over de manier hoe Ematching zich opstelde en hoe het merendeel van de vrouwelijke bezoekers zich gedroegen op de betreffende website. Nou dat werd me niet in dank afgenomen door Ematching want ik mocht niet op een dergelijke manier reageren. Daarbij heb ik het netjes gehouden by the way. Dit stond zgn. in hun voorwaarden. Ik heb me na een email conversatie met een contactpersoon van Ematching van deze website verwijderd. Ik ben er helemaal klaar mee. Wat een onzin dat Ematching. Ga het volgende weekeinde lekker een aantal dagen met een single weekend erop uit. Ik weet nu al dat ik daar meer gesprekken en ontmoetingen heb met vrouwen dan 3 betaalde lidmaatschappen bij Ematching.

Review: waardeloos

Inderdaad. Dit is zo fake als maar kan zijn en toch hoop je na een aantal leuke berichten van leuke jongedames dat het niet zo is. Maar inderdaad. Je koopt wat credits en praat over koetjes en kalfjes en hebt een leuk contact. En je verlangt er ook wel naar want het geeft je een goed gevoel. De andere partij stelt ook wel eens voor om af te spreken, maar wanneer je daar over verder gaat dan komen de excuus berichten. Ik heb geen email account, ik ben wel eens gestalkt, mijn smartphone is stuk. En als je een beetje daarop inhaakt wordt je uitgemaakt als pusher en zegt de ander dat je haar niet serieus neemt en respecteert. What the fuck doe je dan op die site? Die dames zijn inderdaad erop uit om je beurs leeg te trekken in plaats van je ... te trekken, haha. Ik verwijder mijn account en dan is het klaar. Jammer dat mensen over de rug van anderen zo profiteren. Echt diep en diep triest. De regering of ombudsman moet hier eens tegenop gaan treden. Internet is een interessant medium maar ook een klote medium. Genoeg rip off te vinden.