waardeloos

ALLES, maar dan ook alles is nep:
foto's zijn nep,
reacties van de DAMES? gaan niet in op je profiel tekst en zijn dus standaard reacties.
Ze lokken je om steeds nieuw en reacties (met credits natuurlijk) te schrijven en hun reacties zijn steeds korter (tijd is geld) en verlokken je om weer te reageren enz.
Verzoeken om per email verder te gaan worden niet opgepikt.

Dus NOOIT aan beginnen, het is weggegooid geld en na een tientje investering een ilusie armer en een ervaring rijker. Gelukkig kan ik dat tientje nog wel dragen.... maar het een teleurstelling als je op deze wijze opgelicht wordt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles is nep en gericht op geld uit je zak trommelen.

Bezoek SeksBuddy Reviews over SeksBuddy

3 reacties

Denkt u nu echt dat vrouwen op deze site naar seks verlangen?
Alle erotische datingsite is alleen voor plezier achter de computer en niet om af te spreken in werkelijkheid. Het plezier is alleen in je fantasie die je deelt met de chatoperator. De chatoperator doet net of zij of hij de persoon van dat profiel is. Hij of zij krijgt daar betaald, jij moet daarvoor betalen.
Misschien zit je wel met een vent te chanteren

chanteren moet zijn chatten

Inderdaad. Dit is zo fake als maar kan zijn en toch hoop je na een aantal leuke berichten van leuke jongedames dat het niet zo is. Maar inderdaad. Je koopt wat credits en praat over koetjes en kalfjes en hebt een leuk contact. En je verlangt er ook wel naar want het geeft je een goed gevoel. De andere partij stelt ook wel eens voor om af te spreken, maar wanneer je daar over verder gaat dan komen de excuus berichten. Ik heb geen email account, ik ben wel eens gestalkt, mijn smartphone is stuk. En als je een beetje daarop inhaakt wordt je uitgemaakt als pusher en zegt de ander dat je haar niet serieus neemt en respecteert. What the fuck doe je dan op die site? Die dames zijn inderdaad erop uit om je beurs leeg te trekken in plaats van je ... te trekken, haha. Ik verwijder mijn account en dan is het klaar. Jammer dat mensen over de rug van anderen zo profiteren. Echt diep en diep triest. De regering of ombudsman moet hier eens tegenop gaan treden. Internet is een interessant medium maar ook een klote medium. Genoeg rip off te vinden.

Bezoek SeksBuddy Reviews over SeksBuddy

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SeksBuddy
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden