Reviews van deze auteur

Dating-loterij: computer says no.

Review over Paiq

Ook ik ben helaas in de praatjes van deze ICT studenten getrapt.

Paiq Select met boost-functie van ze gekocht. Twee match-voorstellen per dag. Twintig dagen later had ik nog steeds geen enkele match. De 'support' beweert dat ik meer dan honderd matches gehad heb. Het is technisch gezien onmogelijk dat ik toen meer dan veertig matchvoorstellen had gehad, laat staan matches. Van klantenservice is echter geen sprake want Computer says no. Ik kon dus fluiten naar mijn geld, ze hebben me beetgenomen.

Je kunt beter lid worden van een professionele datingsite, dat is uiteindelijk goedkoper.

Sterke punten
Je foto's worden onrealistisch hoog beoordeelt, voor potentiële klanten een fijn gevoel. Je kunt extra credits kopen voor instant gratification. Slim ontworpen skinner-box. De site wekt enthousiasme op want het lijkt door het fototoernooi alsof er veel geschikte matchvoorstellen zullen zijn.

Zwakke punten
Daadwerkelijke matchvoorstellen zijn tien tot vijftien jaar ouder.

Je moet heel lang betalend lid blijven tot je eindelijk een match krijgt want alles is compleet random. Het systeem houdt geen rekening met jouw matchvoorkeuren. Ook als je extra matchvoorstellen bijkoopt, zijn die willeukerig.

Paiq lijkt eerder een dating-loterij, dan een serieuze site waar leden zelf kunnen bepalen met wie ze contact zoeken.

reacties:

Review: Nog steeds origineel

Ik ben ern maand betalend lid en je krijgt elke dag ern onzinnig matchvoorstel. Meestal te oud. Deze site gebruikt allerlei truukjes om je langer als lid te houden. Waaronder dus ook success verhalen.

Mijn advies is om je niet over te laten halen om hier geld aan te besteden. Ook al lijkt het door het gratis lidmaatschap en fototoernooi alsof je regelmatig een match krijgt als je betaalt.

Review: Nog steeds origineel

De gratis versie van Paiq stelt tegenwoordig, in tegenstelling tot wat jij beweert, niet veel voor. Ik was zelf zo'n zes jaar geleden gratis lid maar toen werkte alles anders. Toen had je inderdaad veel mogelijkheden zoals match making met karakter eigenschappen. Toen kon je nog echt een stapel foto's beoordelen. Wat Paiq nu is kun je totaal niet vergelijken met wat het voorheen was.

Misschien dat ik er daarom ben ingetrapt, ik weet het niet. Het was een aanbieding waarbij je de helft korting krijgt. Als je die krijgt negeer het dan gewoon en spendeer je geld aan een echte dating site.