Reviews van deze auteur

Te weinig leden

Review over Paiq

Het probleem is dat Paiq tegenwoordig heel weinig (vrouwelijke) leden heeft. Er zijn denk ik maar een paar honderd vrouwen actief, en die hebben dan de keuze uit waarschijnlijk duizenden mannen... ik heb daarnaast zelf totaal geen interesse in misschien 80% van de vrouwen op Paiq, dus voor mij een vrij kleine kans om een leuke date daar te vinden.

Als je een paar keer het fototoernooi speelt merk je hoe klein het ledenbestand is. Je ziet telkens dezelfde gezichten voorbijkomen.

Ik heb een aantal keer een automatisch toegewezen match gesproken, maar altijd was het iemand die ik helaas niet aantrekkelijk vond. (Na een paar berichten zie je pas de foto's van elkaar)

Gezien alles gratis te gebruiken is kan je een poging wagen, maar ik zou niet aanraden om hier geld voor uit te geven.

Sterke punten
- Gratis te gebruiken (mits je credits of een abonnement koopt)

- Laagdrempelig

- fototoernooi is een leuk en origineel idee

Zwakke punten
- Te weinig leden, te grote afstanden

- aangeboden matches zijn vaak niet passend

Slecht voor je zelfvertrouwen

Review over Tinder

Ik heb na een tijd weer eens Tinder geprobeerd, maar uiteindelijk was het weer een teleurstelling.

De eerste 2 dagen kreeg ik matches en likes, daarna stopte alles. Ik was ook niet echt kapot van mijn matches, terwijl het lijkt alsof er ontzettend veel leuke vrouwen op Tinder zitten.

Een functie die voor mij nog nieuw was is de secret admirer. Je kan dan één iemand te zien krijgen die jou heeft geliked. In mijn geval waren dat 2x vrouwen waar ik totaal geen interesse in heb... alleenstaande moeders die 10/15 jaar ouder zijn!! met bijna volwassen kinderen (Uiteraard inclusief overgewicht en kort pittig kapsel) Denken ze nou werkelijk dat ik al jaren elke dag in de sportschool zit voor iemand die me aan mijn moeder/oma doet denken? Het voelt bijna als een belediging dat ze het idee hebben kans te maken.

Af en toe heb ik wel een leuke match, maar dan is het altijd afwachten of ze wel iets terug gaat zeggen

Sterke punten
- Veel leuke vrouwen
- Het is mogelijk om er iemand te vinden
- Gratis te gebruiken (Al pushen ze je om te betalen)

Zwakke punten
- Waarschijnlijk geen matches met de vrouwen waar je echt interesse in hebt
- Geen/weinig nieuwe matches na de eerste dagen
- Vrouwen die zichzelf wel erg hoog inschatten (zeker de minder aantrekkelijke)

Tinder Gold is geldverspilling

Review over Tinder

De nieuwe feature van Tinder "Gold" lijkt heel handig: je krijgt een melding wanneer iemand jou leuk vindt en dan kan je beslissen of je het een match wilt maken.
Klinkt goed! Zou je denken.... in de praktijk werkt het helaas niet.

Je krijgt namelijk geen meldingen van personen die interesse in jou hebben en die jij al eerder hebt afgewezen tijdens het swipen. Alleen wanneer de persoon jou als eerste naar rechts swiped krijg je een melding van Tinder. Eigenlijk zou je dus niets moeten doen en gewoon wachten op meldingen... maar als je inactief bent word je profiel minder getoond...

Het was veel beter geweest als je gewoon een blijvend overzicht kreeg van alle dames die jouw profiel leuk vinden, want dat is ook een nadeel: de profielen die je hebt afgewezen krijg je nooit te zien terwijl dat juist handig zou kunnen zijn (mocht je je bedenken)

In de praktijk komt het er op neer dat je maar heel af en toe een enkele melding van een like krijgt omdat je de vrouw als eerste al hebt beoordeeld. Hou het dus bij de gratis versie als je Tinder gebruikt

Sterke punten
Meldingen van likes zou in principe kunnen werken

Zwakke punten
- duur
- weinig verschil in ervaring met Tinder Plus of gratis versie

Weinig leden, tijdverspilling

Review over Knuz

Eigenlijk is het moeilijk om een echte recensie over Knuz te schrijven omdat er vrijwel geen vrouwen te vinden zijn.
Op het eerste gezicht leken er wel een (vrij klein) aantal bij mij in de buurt te zitten, maar wanneer je gaat filteren op recent actief kwam ik er al snel achter dat er slechts 2 vrouwen van rond mijn leeftijd op de site waren... en dit was regio Noord Holland/randstad dus niet één of andere uithoek. Ik schat dat er maar tientallen vrouwen actief lid op de site zijn, dus kansloos. Ze zeggen zelfs dat er duizenden leden zijn en er steeds nieuwe bijkomen, maar dat zullen dan waarschijnlijk 98% mannen zijn. Nogal logisch dus dat je als man geen reactie krijgt op een berichtje.

Nadat ik me na een dag had uitgeschreven werd ik nog wekenlang lastiggevallen met mailtjes over dat ik zolang niet op de site ben geweest... en dat ik me kan uitschrijven, terwijl ik dit dus al had gedaan. Uiteindelijk heb ik Knuz zelfs geblokkeerd.

Sterke punten
Gratis inschrijving

Zwakke punten
- Zeer weinig (vrouwelijke) leden, vrijwel geen

- Irritante mailtjes na uitschrijven

- Tijdverspilling

Tijdverspilling

Review over Tinder

In het verleden (2014/2015) had ik redelijk wat succes op Tinder maar helaas lijkt de app nu nutteloos.

Ik heb recentelijk Tinder weer geprobeerd, maar geen enkele match, in tegenstelling tot een tijdje geleden. Ik gebruikte ook dezelfde foto's en tekst waar ik op andere dating sites/apps wel genoeg aandacht mee kreeg.

Dus of de dames op Tinder zijn veel kritischer, of er zitten ontzettend veel mannen op waardoor je vrij weinig kans maakt op leuke matches.

Ik vermoed vooral het laatste omdat je tegenwoordig tegen betaling jouw profiel tijdelijk "voorrang" kan geven en meer wordt getoond aan anderen. Hierdoor krijg ik dus het idee dat jouw profiel onderaan de grote stapel kan liggen als je pech hebt.

Maar waarschijnlijk zijn vrouwen ook heel kieskeurig omdat er een overschot aan mannen op Tinder zit. (Velen die elke vrouw liken waardoor de dames zichzelf gaan overschatten) Het niet meer onbeperkt gratis kunnen swipen werkt ook zwaar in je nadeel.

Het is vast mogelijk om iemand te ontmoeten als je er heel veel tijd in steekt of gewoon geluk hebt, maar ik weet niet of dat de moeite waard is.

Sterke punten
- Laagdrempelig
- af en toe leuk om te doen als tijdverdrijf

Zwakke punten
- tijdverspilling als je echt op zoek bent
- Niet meer volledig gratis
- beperkt aantal likes
- geen/weinig matches
- eigenlijk geen optie als serieuze dating site gezien je niet eens/nauwelijks contact hebt met anderen

Werkt redelijk de eerste paar weken, daarna vrijwel nutteloos

Review over Paiq

Na een aantal maanden actief te zijn heb ik mij uitgeschreven bij Paiq. In het begin werkte het aardig en kreeg ik zelf 1 of 2 foto reacties per week van dames. Ongeveer de helft van de door mij verstuurde reacties werden afgewezen, dus dat viel wel mee als ik het vergelijk met bijvoorbeeld Tinder. (Waar ik vrij weinig matches had)

Veel gesprekken lopen na een tijdje dood, vaak omdat de vrouwen stoppen met reageren en ik geen zin heb om nog wat te sturen na een onbeantwoorde vraag van mij. Volgens mij doen ze het meer op die manier in plaats van blokkeren als ze je toch niet leuk vinden.

De meeste contacten had ik via het foto toernooi. Automatische matches bleken altijd iemand te zijn waar ik totaal geen interesse in had kwa uiterlijk.
Een ander nadeel is dat er vrij weinig vrouwelijke leden zijn. Als je een tijdje met het foto toernooi bezig bent heb je waarschijnlijk iedereen wel gezien... en wist ik dus ook dat er maar een klein aantal was waar ik contact mee zou willen hebben.

Ik heb er een aantal dates aan over gehouden, maar het aanbod op Paiq is te klein. Misschien dat ik over een tijdje weer een poging waag als er hopelijk wat nieuwe aanwas is. Als je niet echt serieus op zoek bent kan ik de gratis versie wel aanbevelen om even te proberen, maar niet een betaald lidmaatschap. Ik denk dat de kans op succes (voor de meeste mannen) vrij klein is dus zonde van je geld

Sterke punten
- Makkelijk contact
- Veel matches de eerste paar weken
- foto toernooi
- vrouwen die zelf het initiatief nemen
- In eerste instantie gratis, credits zijn vrij goedkoop
- Vrouwen zijn meer spraakzaam vergeleken met andere sites/apps waar je vaak totaal geen reactie krijgt

Zwakke punten
- Weinig vrouwelijke leden en er lijkt niet veel bij te komen. Regelmatig kreeg ik zelfs een suggestie voor een "ideale" match die meer dan 100 km van mij vandaan woonde. Terwijl ik aangaf een voorkeur voor dichtbij te hebben.
- Na een paar weken heb je alles wel gezien en ken je het kleine aantal vrouwen dat je leuk vindt via het foto toernooi
- Veel onaantrekkelijke dames, waarschijnlijk de meerderheid, al zitten er wel wat leuke tussen

reacties:

Review: Leuk verzonnen

Het is niet heel politiek correct van Piet, maar ik ben het met hem eens... 95% van de vrouwen op Paiq zijn totaal niet aantrekkelijk. Als je het foto-toernooi speelt zie je dat al snel. Dit zijn waarschijnlijk grotendeels de vrouwen die geen succes hebben op Tinder, dus dat geeft je wel een goed beeld. Ik raad Paiq alleen aan als je echt niets geeft om uiterlijk.

Review: Happn (werkt wel of niet?

Ik heb Happn even geprobeerd maar het beviel me totaal niet. De app trekt de batterij van je mobiel leeg omdat het constant je GPS gebruikt voor je locatie. Verder had ik ook helemaal geen matches, terwijl ik bij andere apps wel redelijk wat succes heb. Het is inderdaad een leuk concept: je hebt oogcontact met iemand op straat en later zie je die persoon terug op de app... maar in de praktijk gebeurt dat nooit. (Want zij heeft waarschijnlijk geen Happn)

Review: alleenstaande mama's

Ik snap de bedoeling van die site niet... Waarom zou je als man bewust alleen maar zoeken naar alleenstaande moeders? Dat zou als vrouw eigenlijk al een red flag moeten zijn. Daarnaast als je even naar de profielen kijkt zijn het vrouwen die niet eens tijd hebben om te daten... ze willen alleen zo snel mogelijk een man in huis die de vaderrol moet spelen. No thanks

Review: Dikke eisen

"Misleidende" foto's en later de werkelijkheid zien op Whatsapp is mij ook meerdere keren overkomen. Niet eens altijd qua gewicht, maar soms dat haar gezicht op Tinder een beetje onduidelijk is en dat je dan schrikt wanneer je uiteindelijk de profielfoto selfie ziet... ik heb het in die gevallen ook nooit tot een date laten komen, tijdverspilling voor iedereen.

Als een vrouw geen foto's heeft waar je haar hele lichaam goed op kan zien kan je er vanuit gaan dat ze (flink) overgewicht heeft... dat is vrijwel altijd zo.

Ik zou graag op mijn profiel willen zetten dat ik niet val op vrouwen met overgewicht en moeders, maar dat zou mij waarschijnlijk een hoop matches kosten

Review: Slecht voor je zelfvertrouwen

Dat downdaten is deels ook het probleem. Dan krijgen die vrouwen de indruk dat ze elke man kunnen krijgen... En toch snap ik niet in wat voor fantasiewereld een uitgezakte moeder van tegen de 50 moet leven waarin ze denkt dat een jonge dertiger ooit interesse in haar zou hebben

Review: Dit concept faalt hard

"Eerst meer dan 10 minuten moeten chatten met vrouwen om vervolgens dan pas te zien dat we qua uiterlijk niet elkaars smaak zijn."

Dat is ook juist de bedoeling van Paiq, het is voor mensen die niet veel geven om uiterlijk... Ik geloof er zelf niet in, maar dat is het concept. Al denk ik dat het grootste deel afhaakt wanneer de foto's van de match niet bevallen, wat logisch is.

Ik schat dat ze slechts enkele honderden vrouwen in hun bestand hebben, vandaar moet je lang wachten op een match (die dan waarschijnlijk niet eens aan je voorkeuren voldoet)

Review: Verstoten vaders

Ik date sowieso geen moeders.. wanneer een vrouw plotseling ter sprake brengt dat ze kinderen heeft ben ik gelijk weg. One night stand hoef ik ze ook niet voor, ik heb geen interesse in een verwoest lichaam.

Het is helemaal mooi wanneer ze zeggen dat de vader niet in beeld is alsof het een voordeel is... Ja dan heeft ze dus ook bijna nooit tijd om te daten of om spontaan iets te gaan doen

Review: Verstoten vaders

Een gestoorde vrouw is inderdaad ook niet veel beter. Kan je nog liever alleen zijn, dus daar ben je goed mee weggekomen. Dan maar voor de jongere vrouwen gaan... al is dat online vrij lastig, tenzij je een miljonair bent natuurlijk

Review: Leuke site, gratis, veelvuldig

Te weinig passende matches ondanks strenge instellingen."

De matches zijn niet passend omdat er heel weinig leden zijn. Dit merk je vooral wanneer je het foto-tournooi gaat proberen. Je ziet telkens dezelfde profielen voorbijkomen. Het is een leuk idee, maar je hebt waarschijnlijk meer succes op Tinder

Review: Oplichterij

@Dirk Omdat vrouwen geen websites nodig hebben voor seks. Zelfs de minder aantrekkelijke exemplaren kunnen altijd wel een man vinden die bereid is... Alle datingsites waar vrouwen zogenaamd opzoek zijn naar seks zijn nep

Review: Paiq review

Als je echt niets om uiterlijk geeft kan je best wat "succes" hebben op Paiq... maar het overgrote deel is niet aantrekkelijk. (Dat geldt waarschijnlijk voor zowel man als vrouw)

Al denk ik dat zelfs de onaantrekkelijk vrouwen zichzelf overschatten en ook hoge eisen hebben zoals overal online

Review: sportief als een sumoworstelaarster

Inderdaad... ik kan niet in mijn profiel schrijven dat ik een 'sportieve' vrouw zoek,(ipv het minder subtiele no fat chicks) omdat bijna alle mollige dames zich zo omschrijven. Ik sport zelf 4x per week, zorg goed voor mijn lichaam en val absoluut niet op vrouwen met overgewicht, maar dat mag je niet zeggen want dan ben je oppervlakkig...

Een ander ding waar ik me aan stoor is dat velen zich graag als 'curvy' omschrijven... er is immers een groot verschil tussen curvy en gewoon dik

Review: sportief als een sumoworstelaarster

Er zijn af en toe wel wat dikke mannen te vinden in de sportschool maar die haken meestal na een aantal weken af, bij dikke vrouwen hetzelfde verhaal. Als je zelf flink wat overgewicht hebt, mag je niet veel eisen hebben. (Zowel man als vrouw)

Het is inderdaad 'grappig' om te zien dat zelfs echt obese vrouwen hun voorkeur durven te uiten voor lange mannen... terwijl ik denk dat ze al geluk mogen hebben als er ook maar iemand interesse heeft. Ik beschouw het ook bijna als een belediging wanneer een dikke vrouw denkt kans bij mij te maken, net alsof ik voor die types uren in de sportschool zit...

Review: meuk

Klopt, het overgrote deel van de vrouwen op Paiq zijn totaal niet aantrekkelijk. Bijna alles is een 4 of lager, en dan overdrijf ik helaas niet eens (Al zal het bij de mannen niet anders zijn) Een heel klein percentage is wel knap, maar daar ben je waarschijnlijk toch kansloos bij omdat ze de mannen voor het uitkiezen hebben.

Ik zou Paiq alleen aanraden aan mensen die echt niets geven om uiterlijk

Review: Wat zoek jij op Tinder?

Ik denk dat het tijdperk van Tinder is afgelopen. Tegenwoordig is de app overspoeld met wanhopige single moms die eigenlijk niet eens tijd hebben om te daten (ik date sowieso geen moeders), en plat gezegd vele onaantrekkelijke vrouwen die zelfs nog eisen hebben ook. Ik gebruik nu Tinder alleen nog om af en toe om te swipen uit verveling. Het heeft geen nut om zoals vroeger blind alle vrouwen te liken, dan eindig je waarschijnlijk met 99% van je matches waar je totaal geen interesse in hebt.

Review: Leuke avond - maar er valt best wel wat aan te merken...

Ik ben wel benieuwd naar de man/vrouw verhouding op zo'n avond. Als er (veel) meer mannen zijn, is de kans vrij groot dat je geen matches gaat krijgen. Het zou mij niets verbazen als de meeste vrouwen alleen kiezen voor de "topmannen," en de overgrote meerderheid dus met niets achterblijft. Dat kan natuurlijk ook op datingsites gebeuren, maar dan verspil je tenminste geen avond aan mensen die geen interesse hebben

Review: De kieskeurige vrouw

Waarom like je zo'n dame op Tinder? Onaantrekkelijk + kind + profiel met eisen... vind ik vrij grote dealbreakers. Ik had haar gelijk verwijderd, zonde van je tijd.

Ik heb gemerkt dat het niet echt zinvol is om alle vrouwen te liken. Het merendeel van je matches zijn dan waarschijnlijk type kort pittig kapsel met overgewicht en vaak ook nog met kinderen

Review: De kieskeurige vrouw

Haha goed punt, dat is helaas vaak de waarheid. Dat scheelt waarschijnlijk een hoop frustratie. Het nadeel is alleen dat de minder aantrekkelijke vrouwen zichzelf enorm overschatten omdat ze relatief veel matches hebben. Ik wil daar niet aan meewerken, en hun niet meer de voldoening en ego boost van nog een extra match geven.

Review: suikermaatje is een illusie

@Dirk. "Sugarbabes" krijgen betaald voor neprelaties, dus niet alleen sex. Eigenlijk wat je regelmatig al ziet, jonge vrouw met rijke oude man, maar de afspraken vooraf zijn hier eerlijk en duidelijk. Ze worden helemaal onderhouden door die mannen. Een hoer betaal je voor 1 keertje sex, daar date je verder niet mee. (Maar in principe zijn "sugarbabes" ook gewoon hoeren met een beperkte klantenkring en iets meer taken)

Review: facebookkoppeling geen garantie

Goeie review. Dat smoesje over de leeftijd zie ik vaak voorbijkomen. De wat "oudere" vrouwen weten dat veel mannen de limiet op een bepaalde leeftijd zetten, dus willen ze met hun profiel daar nog tussen zitten.

Ik heb ook gemerkt dat Tinder sinds de komst van al die betaalfuncties helaas niet meer zo goed werkt. Inderdaad weinig matches en 9 van de 10 vrouwen reageren niet. (Terwijl je bij een match zou denken dat er interesse is) Het is zeker mogelijk om een leuk iemand te ontmoeten op Tinder, alleen moet je veel geduld en geluk hebben.

Een ander probleem is dat veel mannen elke vrouw liken, hierdoor krijgen ook de minder aantrekkelijke dames zeer veel matches waardoor zij zichzelf ernstig gaan overschatten...

Review: facebookkoppeling geen garantie

Ik heb zelf af en toe ook alles blind naar rechts geswiped, meestal na een tijdje geen match te hebben gehad. Ik denk dat die strategie tegenwoordig alleen succesvol is bij een membership, vaak had ik op die manier matches waar ik totaal geen interesse in had.

Ik betwijfel of betalen voor Tinder de moeite waard is gezien een heel groot deel het totaal niet serieus neemt. Als je pech hebt betaal je voor iets zonder ook maar enig contact te hebben. Dit kan natuurlijk ook op andere datingsites gebeuren, maar bij deze app heb je daar bovenop nog de barrière dat je eerst matches nodig hebt om berichten te kunnen sturen

Review: ongelofelijk

Als er geen enkele dame op jou wilt reageren en je altijd afgewezen wordt zou het helaas ook aan jou kunnen liggen... maar het zou kunnen dat de vrouwen van rond jouw leeftijd veel kritischer zijn. De site laat je niet iedereen zien, alleen alles tussen ongeveer 5 jaar jonger/ouder dan jouw leeftijd. Ik heb een beetje het idee dat Paiq ook meer op jongeren is gericht.
Ik heb meerdere dates en contacten via Paiq gehad dus het is zeker niet fake. Ik kreeg zelf regelmatig ook fotoreacties binnen. Wel merkte ik dat er vrij weinig vrouwen actief zijn, en aan de andere kant is er een overschot aan mannen. Ik ben uiteindelijk gestopt omdat ik het overgrote deel van de dames daar totaal niet aantrekkelijk vond, en ik waarschijnlijk iedereen al had gezien bij het foto toernooi

Review: Veel echte vrouwen, helaas wel de verkeerde

Tja een vreemdgangers site als Second Love trekt natuurlijk bepaalde types aan... En inderdaad, aantrekkelijke vrouwen hoeven echt niet actief online te zoeken naar een avontuurtje. Dat alleen is eigenlijk al een slecht teken

Review: Heb geen vliegtuig

Dat 200 km verhaal klopt helemaal, was ook mijn ervaring bij Paiq. Slechts enkelen woonden bij mij in de buurt. Het lijkt net of bijna alle dames die bij Paiq ingeschreven staan grotendeels in uithoeken van Nl wonen, of over de grens. Heeft verder niets met credits te maken, er zijn gewoonweg te weinig vrouwen op deze site. (En in 90% daarvan had ik totaal geen interesse)

Review: De vijvers

Je hebt het over "vroeger" en leeftijdsverschillen van 20 jaar maar toen waren er natuurlijk geen datingsites. Vrouwen hebben tegenwoordig online de keuze uit een overschot aan mannen dus kunnen kieskeurig zijn. Het is een kwestie van vraag en aanbod, niet zozeer emancipatie. Eerlijk gezegd denk ik niet dat een jonge dertiger zit te wachten op iemand van 50+,(tenzij je rijk bent natuurlijk) je moet wel realistisch blijven. Zelf reageer ik niet eens op vrouwen ouder dan 33 die mij iets sturen, dus het werkt ook 2 kanten op

Review: Hmmm ... dat kan beter!

Paiq is vrij losjes met je persoonlijke voorkeuren omdat je anders waarschijnlijk nooit iemand te spreken krijgt. Ik had zelf geen gebruik gemaakt van de speeddates, maar bij het foto toernooi viel mij ook op dat de meeste dames waar ik misschien interesse in had 150-190 km van mij vandaan wonen. Mijn automatische matches was ik ook niet echt tevreden over. Dus inderdaad, vrij zinloos. Paiq zou met (veel) meer leden best een aardige site kunnen worden, maar helaas zijn er nog steeds weinig vrouwen op te vinden.

Review: Niet gelezen

Het is vrij lastig om je profiel helemaal te verwijderen van Knuz. Ik werd ook nog maanden lastiggevallen met mailtjes over "dat ik al zolang niet op de site ben geweest" terwijl ik mij toch echt had uitgeschreven. Waarschijnlijk hebben de dames die maanden niet actief zijn hetzelfde probleem

Review: Niet gelezen

Dat verklaart een hoop. Het zou mij dan niets verbazen als Knuz de wat meer aantrekkelijke profielen als lokkertjes zichtbaar op de site houdt (en de personen zelf hier dus geen idee van hebben)

Review: Badoo. Used to

Apps als Badoo en Tinder werken tegenwoordig inderdaad helaas niet meer, dat is ook mijn ervaring.

Ik denk dat er ontzettend veel mannen op die sites/apps zitten waardoor vrouwen kieskeurig kunnen zijn, of jouw profiel wordt gewoon bedolven onder de grote hoop.
Je kan zelfs betalen zodat jouw profiel tijdelijk beter zichtbaar is, dat geeft volgens mij wel aan wat het probleem is...

Review: Niet te vinden

@Johan,, Er is niets mis mee dat jonge dames leeftijdseisen hebben. Ik zit bijvoorbeeld ook niet te wachten op berichten van 35+ vrouwen. Veel vrouwen zullen het niet openlijk toegeven, maar het oog wil ook wat. En ze hebben bij daten de luxe om kieskeurig te zijn door het overschot aan mannen

Review: Veel matches inrelevant

Ik denk dat je vrouwen als optie krijgt die meer dan 50 km bij je vandaan wonen (soms zelfs 100 km) omdat er gewoonweg heel weinig (vrouwelijke) leden op Paiq zijn. Het viel mij ook op dat veel automatische matches maar 1 keer online zijn geweest en daarna vrijwel nooit meer. Zijn meestal ook degene die slechts 1 foto hebben.

Credits moet je eigenlijk zien als bijvoorbeeld "likes" op Tinder, maar hier dan betaald. Dus geen garanties! Moet je zelf dan bepalen of je daar geld voor over hebt...

Review: Man of vrouw wereld van verschil

Knuz heeft een erg slechte man/vrouw verhouding, ik denk veel erger dan bij andere sites. Misschien zelfs 95% man... Het helpt dan ook niet als mensen zoals de reviewer als proef nepprofielen gaan maken, maar ik snap de gedachte er achter wel. Alleen verspil je dus wel de tijd van een hoop andere mannen