Tijdverspilling

Tijdverspilling

In het verleden (2014/2015) had ik redelijk wat succes op Tinder maar helaas lijkt de app nu nutteloos.

Ik heb recentelijk Tinder weer geprobeerd, maar geen enkele match, in tegenstelling tot een tijdje geleden. Ik gebruikte ook dezelfde foto's en tekst waar ik op andere dating sites/apps wel genoeg aandacht mee kreeg.

Dus of de dames op Tinder zijn veel kritischer, of er zitten ontzettend veel mannen op waardoor je vrij weinig kans maakt op leuke matches.

Ik vermoed vooral het laatste omdat je tegenwoordig tegen betaling jouw profiel tijdelijk "voorrang" kan geven en meer wordt getoond aan anderen. Hierdoor krijg ik dus het idee dat jouw profiel onderaan de grote stapel kan liggen als je pech hebt.

Maar waarschijnlijk zijn vrouwen ook heel kieskeurig omdat er een overschot aan mannen op Tinder zit. (Velen die elke vrouw liken waardoor de dames zichzelf gaan overschatten) Het niet meer onbeperkt gratis kunnen swipen werkt ook zwaar in je nadeel.

Het is vast mogelijk om iemand te ontmoeten als je er heel veel tijd in steekt of gewoon geluk hebt, maar ik weet niet of dat de moeite waard is.

Sterke punten
- Laagdrempelig
- af en toe leuk om te doen als tijdverdrijf

Zwakke punten
- tijdverspilling als je echt op zoek bent
- Niet meer volledig gratis
- beperkt aantal likes
- geen/weinig matches
- eigenlijk geen optie als serieuze dating site gezien je niet eens/nauwelijks contact hebt met anderen

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

4 reacties

Helaas moet ik je conclusie onderschrijven. Had ik een par jaar geleden nog redelijk veel matches en leuke dates. Nu is het echt 0,0. Ik heb begrepen dat te veel mannen te veel vrouwen 'liken' waardoor de vrouwen' selectief ' worden (ik wil het woord 'arrogant nog even niet gebruiken.'Bijne elke ';ile' van een vrouw leidt tot een match. Dus de dames worden kritisch, en liken alleen die super knappe sickspack boy. We weten allemaal hoe dit afloopt.. DE dame is weer eens een illusie armer en een 'ONS' rijker, en vermeldt gefrustreerd in haar profiel dat ze niet in is voor een ONS. Conclusie: Mister Perfect staat niet op Tinder, want die heeft al een bloedmooie en supergeile vrouw thuis. Dus stop dreaming en stop je te laten misbruiken door gladde mannen.

Het is toch grappig om te zien dat vrouwen enerzijds buitensporig kritisch zijn, maar anderzijds uitsluitend oog hebben voor de 'foute' mannen zodat ze massaal gaan klagen over het fenomeen ONS (one night stand). Zelfs oerlelijke vrouwen zie ik klagen over ONS wat maar aangeeft hoe ongelofelijk overweldigend het mannenoverschot is. Wil je als man kans maken dan ben je dus gedwongen ver beneden je stand te daten. Daten betekent initiatief nemen, afgewezen worden, alles betalen en onderhouden. Logisch dat er nu een snel groeiende stroming genaamd MGTOW is.

Overigens kan ik het review uit eigen ervaring geheel onderschrijven. Feitelijk is Tinder nu geimplodeerd en onwerkzaam geworden. Ik betrapte mij er zelf ook op dat ik elke vrouw ook maar naar rechts aan het swipen was. Als je zo weinig matches krijgt is dat immers gewoon de meest efficiente manier. De matches die hier dan uit voortvloeien selecteer je dan vervolgens. Je krijgt dus de situatie dat vrouwen, net als op datingsites, een vrijwel onbeperkte keuzemogelijkheid hebben en dus prinsesjesgedrag gaan vertonen. Tinder is dan niet meer dan een extra tool voor vrouwen om aandacht te krijgen, zichzelf bijzonder te voelen, en de cock-carousel te berijden.
Omdat mannen zodoende gedwongen worden zoveel vrouwen vrouwen te moeten swipen is er een betaalde versie waar je onbeperkt kunt swipen. En zo is Tinder gezakt tot het zelfde niveau als datingsites.
Via Tinder heb ik met meerdere vrouwen conversaties gehad waarbij het duidelijk werd dat er van mij als man zijnde werd verwacht dat ik tijdens de eerste date zou gaan trakteren. Wanneer je moet betalen voor het gezelschap van een vrouw dan kun je van prostitutie spreken. Kennelijk is dit het gevolg van de overvloedige aandacht die vrouwen op Tinder ontvangen?

Als je toch de betaalde versie hebt genomen, stel dan Tinder voor de grap eens in op Moskou. Wel je afstand onzichtbaar maken (kan via de instellingen). Ga nu maar eens net zo swipen als in Nederland en zie het verschil......
Natuurlijk raad ik je aan om niets met die russinnen te beginnen, maar leerzaam is het wel.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden