Reviews van deze auteur

Snel, overzichtelijk en handig

Review over KinkyDating

Persoonlijk een zeer goede ervaring met de website. Ik kan snel contacten zoeken en de site oogt lekker overzichtelijk. Prima om even snel contact in de buurt te vinden.

In een aantal reviews lees ik vanalles over fictieve profielen. Je zult inderdaad zo nu en dan een fictief profiel tegenkomen, maar dat heb je bij Tinder, Novamora en al die andere sites ook alleen daar vind je de kleine letters nergens...

Wat voor mij werkt is gewoon meerdere profielen een bericht sturen. Je treft vanzelf een leuk contact ertussen die wel graag meer je wilt doen dan alleen een koetje en kalfje gesprek voeren ;)

Sterke punten
overzichtelijk, gratis aanmelden, veel leden

Zwakke punten
een aantal fictieve / oude profielen

Prima website

Review over OmaSex

Via deze site uiteindelijk op omasex.nl terecht gekomen. Ik was in eerste instantie wat sceptisch, maar dat bleek achteraf niet nodig. Inmiddels een een trouwe bezoeker van de site. Met regelmaat zeer aangenaam contact. Wat mij betreft een aanrader!

Sterke punten
-

Zwakke punten
-

Heerlijk genoten!

Review over KinkyDating

Via deze site ben ik in contact gekomen met een andere vrouw die iets meer tijdens de seks wilde. Het was fantastisch. Ze heeft mij zelfs wat bijgeleerd..
Het is zeker een aanrader, maar je zult wel wat geduld moeten hebben.
Je komt wel snel in contact, dus dat is zeker fijn!

Sterke punten
Snel contact

Weinig op aan te merken

Review over KinkyDating

Zoals de titel als zegt, weinig op aan te merken. Ja credits kosten wat geld, dus je betaald per bericht. Hierdoor denk je tenminste even een keer na naar wie je een bericht stuurt. De fout van vele is nog altijd eindeloos berichten sturen naar iedere vrouw in de hoop dat ze je maar iets terug stuurt. FOUT. vrouwen krijgen tientallen berichten op een dag op en site als deze. Denk even na wat je zegt en wees eerlijk en origineel. Dit gaat je zoveel verder brengen.

Gewoon een top siteje hoor

Review over ShemaleDating

Hee Haze, wat lidde gij nou wer te zeuren. Ik heb inmiddels al meerdere afspraken gehad. Gewoon kei gezellig, hapke eten wa drinken en savonds ekkes flink van jetje. Dat een afspraakje bij ouw er nog nie van gekomen is, is een kwestie van open staan en geduld hebben.

Uhm, ja ook ik heb bij een aantal getwijfeld, ma uiteindelijk na meerdere gesprekken toch fijn contact.

Hopelijk vinde gij ook een goeie date ;)

Groet Chefke

Voor mij een succes!

Review over OmaSex

Na een kleine maand officieel lid te zijn, kan ik concluderen dat omasex mij heeft gebracht dat ik zocht.

1. Spannend en erotisch contact
2. Veel gratis video's (18+)
3.Leuk en inhoudelijk contact met dames

Ondanks dat ik op wat neppe profielen ben gestuit, uiteindelijk meer echte dames getroffen dan fake. Naar mij idee heeft elke site wel neppe of oude profielen. Geen idee hou je dan moet zien, maar omasex heeft er beduidend minder dan bijvoorbeeld het bekende Tinder..

Sterke punten
zie opsomming in review

Zwakke punten
enkele neppe of verouderde profielen

Contact via de site

Review over ShemaleDating

Ik heb nu al verschillende contacten via de site. Super spannend. Vooral ook erg leuk dat je foto's kan mee sturen, je kan flirten en dat er video's gratis te bekijken zijn al zijn.

@maria, hoe kan ik je terugvinden op de site? hoe zie je eruit. Ik wil wel met je in contact komen!

Sterke punten
veel gebruikers, video's en mogelijkheden

Vrouwen op leeftijd

Review over OmaSex

Ik heb al verschillende datingsites geprobeerd, de meeste in het bijzonder voor 50+ maar allen lijken niet voor mij gemaakt. Ik ben niet echt op zoek naar een vaste relatie, maar eerder een leuk contact om zo nu en dan eens af te spreken. Zeg maar wel lusten, geen lasten.. Nu ik een kleine maand op omasex.nl zit, weet ik het zeker. Hier ga ik ga ik de dames wel vinden! Al met verschillende contact en het is een kwestie van tijd voordat we afspreken. Ik ben zeer positief over site!

Sterke punten
Veel contacten

Domina gevonden

Review over KinkyDating

Al een poosje op zoek naar een dominante vrouw. Hier op Kinky bent ik die eindelijk tegengekomen. We hebben nu al een aantal keren afgesproken en het contact wordt alsmaar beter. Ik ben dan ook zeer positief

Sterke punten
Voor ieder wat wils

Zwakke punten
Niet alle functies zijn gratis

Toppie - lekkere wijven

Review over KinkyDating

Veel lekkere wijven te vinden voor sexcontact. Nu pas net lid en nu al contact. Bedankt datingwebsites.nl voor geven van de goede reviews!

Sterke punten
veel contacten

Eindelijk dé site voor mij

Review over ShemaleDating

Na lang zoeken uiteindelijk op Shemaledating.nl beland. Direct een goed gevoel. Op de meeste site moet je direct aangeven of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Nu ben ik sinds een kleine 2 jaar bezig een transformatie te ondergaan. Voorheen was ik (Martin) nog een man, maar ondertussen voel ik me net al de meeste op shemaledating een vrouw. De laatste operatie is nog niet gepland, zodoende kan ik mezelf misschien ook nog wel een shemale noemen haha. Ik ben in ieder geval blij dat ik een site ben tegengekomen als deze. Hier kan ik mezelf zijn en hoe ik niet aan mannen uit te leggen dat ik van beneden nog hetzelfde ben als zij.

Zwakke punten
geen

Veel omasex filmpjes

Review over OmaSex

Gratis filmpjes kijken, dat kan op de meeste sites niet. Ik ben dan ook verkocht. Tijdens het kijken van de video's ook contact met een geile oma die me foto's stuurt

Aanrader!

Review over KinkyDating

Welke een top ervaring. Na het aanmaken van een account direct wat berichten verstuurd en binnen enkel minuten al een reactie. Veel actieve leden op het platform en de lekkerste dames.

Sterke punten
Veel actieve leden, dus snel contact.

Zwakke punten
De foto hier (zwart + rood) Wijkt iets af van de huidige site. Wellicht hebben ze hun uiterlijk vernieuwd?

Geil chick

Review over ShemaleDating

Omdat ik was op zoek naar shemale ik hebben hier gemaakt account. Binnen 5 minuut berichtje van een lekker chick. eerst wij sturen foto zij zeggen dus ik gedaan wij daarna afspreek. echt geil ik je zeg.

Sterke punten
lekker chick en sex

Zwakke punten
kost beetje geld maar wel goed sex

Leuke flirts en opwindende foto's

Review over OmaSex

Ik ben inmiddels al een maandje ingeschreven en heb dan ook al meerdere leuke flirts ontmoet. Met sommige voer ik een leuk gesprek op niveau, met andere gaat het enkel over sex en sturen we foto's naar elkaar. Ik ben momenteel niet direct op zoek naar een nieuwe liefde, maar een geil gesprek is nooit verkeerd toch? Deze site is perfect voor mij!

Sterke punten
Veel flirts en filmpjes te vinden, zelfs gratis omasex videos

Zwakke punten
Niet tegen gekomen

toppertje

Review over KinkyDating

Gratis sex is altijd goed je weet toch

Goede eerste indruk

Review over ShemaleDating

Ik ben eigenlijke via hier op de site beland uit nieuwsgierigheid. Ik sta versteld van de vele profielen en de gratis te bekijken video's. Ik overweeg een account aan te maken en contact te zoeken. Misschien aankomend weekend toch maar een proberen om te zien of ik contact kan leggen met een echte shemale.

Sterke punten
leuke site + goede eerste indruk

Zwakke punten
(nog) geen

Ondanks de nepperts wel oké

Review over OmaSex

Ik was wat sceptisch in het begin en ook na ene eerste berichtje leek het allemaal wat nep. Toch uiteindelijk wel wat leuke contacten kunnen vinden. Eigenlijk een wat gelijke ervaring als met Tinder. Je hebt wat neppe of veroudere accounts ertussen zitten, maar ook gewoon leuke echte.

Sterke punten
Leuke site, leuke tube en veel leden

Zwakke punten
Een paar neppe/oude accounts

Beste op het gebied van tgirl dates

Review over ShemaleDating

Shemales contact is nauwelijks te vinden in NL. Heb via de site inmiddels enkele nieuwe contacten op kunnen doen. Pas op,want er zitten ook fictieve profielen tussen lijkt het op. Gelukkig het gros wel echt:)

Sterke punten
shemale contact mogelijk

Zwakke punten
nvt

Paar nep contacten, aantal leuke contacten

Review over OmaSex

Werd direct door een hoop fake profielen benaderd. Uiteindelijk ook een paar leuke oudere dames kunnen ontmoeten. Moet dus wel goed opletten van wie je een bericht ontvangt

Sterke punten
veel aanbod

Zwakke punten
aantal nep profielen

Video's en meer

Review over ShemaleDating

Veel video's te checken. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar absoluut lekker als je het mij vraagt.

Sterke punten
gratis video's

Ook in de regio

Review over KinkyDating

Ik was op zoek naar contact in de regio en zelf hier waren profielen te vinden. Klasse site!

Sterke punten
veel contacten ook in de regio

Tevreden

Review over OmaSex

Precies zoals de sites hier omschrijft. Echt top!!

Sterke punten
Tube en snel berichten sturen

De moeite waart

Review over ShemaleDating

Na alle reviews die ik gelezen heb dacht ik dat moet ik ook proberen een account gemaakt en erg leuk zeker de moeite waart

Sterke punten
coole films

overstag en geen spijt

Review over OmaSex

Besloten een account aan te maken en direct contact met een wulpse mevrouw van 52 jaar. Ik ben overtuigd!

Sterke punten
snel contact en de tube

spannend gesprek

Review over KinkyDating

Gisteren op deze site beland. Eerste even gekeken naar de reviews. Ze zijn veelbelovend dus een account aangemaakt. Gisteren de hele avond met een leuke dame zitten chatten. Hopelijk spreek ik haar vanavond weer.

Sterke punten
goede reviews, overzichtelijk site, gratis account (geen abonnementskosten)

Zwakke punten
berichten kost wat geld.

Coole video's en chatfuncties

Review over ShemaleDating

Wat video's bekeken en tevens wat gechat. Leuke sites met hoog vermaak gehalte. Een daadwerkelijke date durf ik nog even niet goed aan..

Geinige oma sextube

Review over OmaSex

De site heeft een geinige opgezette tube. Er zijn veel video's te bekijken.

Momenteel geen account, maar wellicht maak ik die wel aan in de toekomst.

Sterke punten
Veel video's, gratis te kijken

Zwakke punten
geen categorieën in de tube

Vermaak!

Review over KinkyDating

Wat rond gekeken op de site. Wat filmpjes gekeken, uiteindelijk een accountje aangemaakt en wat gesprekken gevoerd. Leuk vermaak, verder (nog) geen afspraakjes.

Sterke punten
leuke sites

Zwakke punten
Nog niet tegen gekomen

femdom

Review over KinkyDating

Fijn contact met leuke dames die weten wat ik prettig vind. een femdom vinden kan lastig zijn.. gelukkig hier kunnen vinden. Zeker een aanrader

Sterke punten
veel contacten

Ontzettend tevreden

Review over OmaSex

Inmiddels gebruik ik de site al een aantal weken en ik met zeggen dat ik nog altijd tevreden ben. Leuke gesprekken en stiekem tevens wat video's gekeken.

Te gekke video's

Review over ShemaleDating

Deze site heeft werkelijk te gekke video's pik. Betere ga je niet vinden.

Sterke punten
geile shemales en video's

Geen gewone datingsite

Review over OmaSex

Omasex... ik had het moeten weten. Ik was op zoek naar ene leeftijdgenote waarmee is gewoon een gezellige avond kon hebben. Het lijkt er echter op dat de meeste vrouwen enkel op seks uit zijn. Ook heeft de sites video's van verschillende rijpe vrouwen die seks hebben. Niet mijn ding, maar voor wie seks zoekt, zal het wel een aanrader zijn denk ik..

Pret voor 3

Review over ShemaleDating

Geile video's zitten kijken op de tube. 3 shemales die het met elkaar doen blijft super geil.

Sterke punten
gratis sexvideos

geile shemales

Review over ShemaleDating

geile shemale op shemaledating ontmoet gewoon en dikke vleeslolly van 19cm met daarbij ook grote borsten heerlijk genoten. yeah ;)

Weinig romantiek, veel seks

Review over OmaSex

De eerste keer dat ik de site bezocht had ik al direct het idee dan de dames hier niet op zoek waren naar romantiek. Er kwamen veel naakte vrouwen op de site voorbij. Ik heb een poging gedaan om een romantisch gesprek aan te gaan, echter draaien de meeste gesprekken uit op seks. Ik ben er wel van overtuigd dat het me toch gaat lukken om op romatisch vlak iemand te vinden.

Sterke punten
Veel vrouwen

Zwakke punten
weinig romatisch, enkel seks.

super geile filpmjes

Review over ShemaleDating

Deze site heeft super geile filmpjes van shemales. Nog geen echte date dus ik weet niet of het werkt.

Sterke punten
veel videos

Zwakke punten
nog geen contact met een shemale

Super leuk!

Review over OmaSex

Ondanks de wisselende reviews toch een poging gewaagd. Mee eens met het feit dat de berichten wat geld kosten, maar deze vind ik goed besteed aangezien in toe nu toe leuk contact heb met een 2 tal vrouwen. Er zullen ongetwijfeld neppe profielen tussen de gebruikers rondslingeren, maar dat hebben de meeste sites. Het is een kwestie van veel mensen aanspreken totdat je een goede hebt denk ik.

Sterke punten
leuk

Zwakke punten
sommige profiel zijn niet echt of oud

Nog geen afspraakje wel contact

Review over ShemaleDating

Ik was eigenlijk verbaasd hoe snel ik contact had met wat dames. Het is nog niet tot een afspraakje gekomen. Omdat het nieuw is voor me kan het zijn dat ik wat terughoudend ben, maar ik heb er een goed gevoel bij. Ik heb met meerdere dames contact en ik ben benieuwd wat het me gaat brengen in de toekomst.

Sterke punten
Snel contact met echte shemales.

Zwakke punten
kosten om contact te houden

Ook als vrouw leuke dates

Review over KinkyDating

Als bi en dominante vrouw is het soms lastig een leuke partner te vinden. Na wat zoeken uiteindelijk op kinkydating beland en ondanks dat ik wat voorzichtig was met het plaatsen van foto's van mijn profiel, had ik wel al snel wat reacties. Het wereldje van onderdanen en dominanten is niet gigantisch groot, maar hier blijkt wel weer dat wanneer je op de juiste plaats zoekt, het vinden niet heel lastig is.

Sterke punten
Snel contact en specifiek op kinky dates gericht

Zwakke punten
Veel mannen, weinig bi/lesb. vrouwen

Na aandringen van een vriend

Review over OmaSex

Een vriend van me zei dat ik ooit in me leven een keer sex met een oude vrouw moest hebben. Eigenlijk zag ik er wel tegenop, maar na lang aandringen ben ik nieuwsgrierig geworden. Het duurde wel even voordat ik een leuk vrouw kon vinden die het niet erg vond dat ik wat jogner was. Uiteindelijk een super spannende avond gehad. Volgende week spreken we weer af, ik kan nie wachten :)

Sterke punten
snel en makkelijk contact

Zwakke punten
niet tegekomen.

reacties:

Review: Oplichting eerste graad

Dus sites waar je niet voor betaald werken wel? Grote sites die dagelijks adverteren op TV en radio werken naar jouw mening dus beter? Die sites zitten juist vol met nep profielen. Tig geprobeerd, nihil reactie.. u zegt maar wat beter werkt

Review: Veel omasex filmpjes

Inderdaad, dit is een reviewsite, geen datingsite! ;)

Review: Pret voor 3

Inderdaad te gekke filmpjes! Tijdens het kijken van de filmpjes af en toe chatten. Echt super!

Review: snel en lekker

@kinkydonny thanks voor de tip. Ik had ook super snel contact met een knappe dame die er wel pap van lust.