OmaSex

Omasex.nl is in Nederland een sexdating website voor oudere vrouwen. Vrouwen die op oudere leeftijd op zoek zijn naar een seksrelatie komen steeds minder snel in contact met mannen. Het gebruik van internet is ondertussen ook bij oudere leeftijden geaccepteerd. Mensen ouder dan 45 jaar zijn bezig aan een inhaalslag in hun gebruik van social media als WhatsApp, Facebook of Twitter. Dat blijkt uit cijfers die het CBS bekend heeft gemaakt in juni jongstleden. Hier speelt Omasex.nl duidelijk op in. De categorie vrouwen vanaf 45 - / 50 jaar zoeken via deze website afspraken met jongere mannen en mannen van gelijke leeftijd.

Betrouwbaarheid

Omasex werkt met een verificatie van je e-mailadres of je telefoonnummer. Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het om echte profielen gaat en dat de leden die er op zitten serieus zijn. Je e-mailadres of telefoonnummer is alleen voor het verifiëren van je account en je e-mailadres is nodig voor het versturen van notificaties. Je kan de datingsite gebruiken op je normale computer of als app op je smartphone. Alle gegevens die je verstuurd via de site worden verzonden in een beveiligde verbinding. Zo kunnen je gegevens niet onderschept worden.


Inschrijven

Wil je een account aanmaken bij Omasex? Dat is erg eenvoudig en snel gedaan. Je werkt met twee varianten van je account. In de eerste variant is het mogelijk gebruik te maken van de basisfuncties die de website te bieden heeft. Hiervoor dien je de volgende minimaal gegevens in te vullen: een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, email en telefoonnummer. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en je account te activeren via de activatie-e-mail die je ontvangt. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je lekker aan de slag bij Omasex met het zoeken. Omasex heeft ook mooie functie om filmpjes, locaties en anderen spannende dingen met elkaar te delen. Hiervoor upgrade je de basisfuncties naar een uitgebreide functies.


Gebruik

Is je inschrijving voltooid dan kun je eenvoudig verder met het zoeken naar een date. Het is verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen met informatie over jezelf. Zo kun je foto’s toevoegen, wat tekst over jezelf schrijven en kiezen welke notificaties je in kunt stellen. Daarnaast kun je ook nog je matchinstelling veranderen. Hier kun je instellen binnen welke leeftijdscategorie jij opzoek bent en welke geslacht je zoekt en binnen welke afstand van jou je een match wilt ontvangen. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het zoeken van matches en vrouwen of mannen die bij jou passen. Je kan vervolgens kijken naar alle mensen die online zijn. Op die manier kun je in contact komen met mensen die nu ook actief zijn. Je kan ook zoeken naar mensen die momenteel niet actief zijn of bijvoorbeeld enkele dagen niet meer online zijn geweest.. Zodra je een match hebt, kun je een gesprek beginnen met iemand. Als je een match hebt dan vind je aan de rechterkant van de pagina meteen ook een hoop informatie terug over je match met bijvoorbeeld de profielbeschrijving en extra foto’s. In het gesprek kun je makkelijk met elkaar chatten, foto’s en flirts naar elkaar sturen. Doordat deze website ook bedoeld is voor een oudere doelgroep is de functionaliteit eenvoudig en toch zeer goed. De site beschikt over uitgebreide zoekfunctie en werkt met een mogelijkheid je profiel volledig te beschermen of gedeeltelijk te beschermen. Hierdoor is de website vertrouwd en veilig voor iedere gebruiker. Je kan er op deze manier voor kiezen je privacy duidelijk te beschermen.


Kosten

Het gebruik van OmaSex.nl is gratis. Je kan gratis contact opnemen met andere leden en zoeken naar andere leden. Als je gebruik wil maken van extra functies kun je een pakket bijkopen. De kosten hiervoor zijn als volgt: • 500 credits €17,50 • 1000 credits €34,50 • 2000 credits €49,50 • 5000 credits €119,50 • 10000 credits €219,50 Betalen kan via iDeal, paysafecard of credit card.


OmaSex Reviews

  Fictieve profielen..

  Ik lees in hun voorwaarden:
  'Deze dienst maakt gebruik van zelf gecreëerde entertainment profielen, deze profielen zijn gemodereerd en hiermee zijn geen fysieke afspraken mogelijk'

  Huh?
  Wat heeft het dan voor zin om hier geld aan uit te geven?
  Het is dus eigenlijk een toneelstukje waar je aan deel neemt..
  Tot een ontmoeting zal het dus blijkbaar nooit komen.. 😱

  Sterke punten
  Het ziet er te mooi uit om waar te zijn..

  Zwakke punten
  Blijkbaar fictieve, verzonnen profielen, die je dus nooit kunt ontmoeten.. grrrrr..

  Prima omasex tube

  Heb eerlijk gezegd enkel ervaring met hun tube. Staan heerlijke filmpjes tussen. Wat betreft de chat mogelijkheden durf ik niets te zeggen.
  Heb wel een profiel aangemaakt om het te proberen, niet geschoten is altijd mis;)

  Sterke punten
  Omasex Tube

  Zwakke punten
  nog niet bekend

  Prima website

  Via deze site uiteindelijk op omasex.nl terecht gekomen. Ik was in eerste instantie wat sceptisch, maar dat bleek achteraf niet nodig. Inmiddels een een trouwe bezoeker van de site. Met regelmaat zeer aangenaam contact. Wat mij betreft een aanrader!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  Niks te klagen

  Ik ben een tijdje geleden begonnen met de chatfunctie op de site. Eerst heb ik alleen een beetje rondgekeken. De dames zien er goed uit en ze sturen graag foto's van zichzelf. Er is altijd wel iemand online (en geil) dus het is top! Ik raad de site zeker aan

  Top site!

  Een geweldig site met geile fimpjes van oma’s. Ik heb eerst wat rondgekeken en uiteindelijk een oma aangesproken. We zitten nu een beetje te chatten. Alles is prima hier!

  Sterke punten
  Veel verschillende soorten fimpjes
  Heel veel oma's aangemeld

  Fijn chatten..

  Ik vind het helemaal geweldig om met deze mooie oma's te praten. Ze weten precies wat ze moeten zeggen en zijn heel toegankelijk. Ik raad het zeker aan om het zelf te proberen als je op zoek bent naar een oudere dame. Binnenkort maar eens proberen een date te regelen

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik
  Toegankelijk

  Chatten chatten en nog eens chatten

  Ik chat mij een ongeluk en ik hou ervan! Heel fijn en speels ;) chatten met deze geile oma's, geweldig vind ik het! Als je ook graag geil wilt chatten dan moet je deze site echt een kans geven

  Tevreden

  Een maand of 3 geleden gratis lid geworden, maar laten we eerlijk zijn. Je kan dan zo goed als niks. Dus ik heb wel wat credits gekocht en begon met chatten.
  Ik kan niet anders zeggen dat ik leuke reacties kreeg van dames uit het hele land. De gesprekken gaan erg over en weer en zijn heel prettig!

  Alles op mijn eigen tempo, ik vind het perfect!

  Sterke punten
  Veel reacties
  Goede gesprekken

  Lekker een oma!

  Eerst vond ik het lastig om in contact te komen met een oudere vrouw, toen ben ik op omasex.nl gestuit. Deze site heeft zóveel profielen, ik heb nu meerdere contacten en gesprekken. Deze oma's zijn echt overal voor in! Top!

  Sterke punten
  Veel profiel, openminded oma's

  Voor mij een succes!

  Na een kleine maand officieel lid te zijn, kan ik concluderen dat omasex mij heeft gebracht dat ik zocht.

  1. Spannend en erotisch contact
  2. Veel gratis video's (18+)
  3.Leuk en inhoudelijk contact met dames

  Ondanks dat ik op wat neppe profielen ben gestuit, uiteindelijk meer echte dames getroffen dan fake. Naar mij idee heeft elke site wel neppe of oude profielen. Geen idee hou je dan moet zien, maar omasex heeft er beduidend minder dan bijvoorbeeld het bekende Tinder..

  Sterke punten
  zie opsomming in review

  Zwakke punten
  enkele neppe of verouderde profielen

  Vrouwen op leeftijd

  Ik heb al verschillende datingsites geprobeerd, de meeste in het bijzonder voor 50+ maar allen lijken niet voor mij gemaakt. Ik ben niet echt op zoek naar een vaste relatie, maar eerder een leuk contact om zo nu en dan eens af te spreken. Zeg maar wel lusten, geen lasten.. Nu ik een kleine maand op omasex.nl zit, weet ik het zeker. Hier ga ik ga ik de dames wel vinden! Al met verschillende contact en het is een kwestie van tijd voordat we afspreken. Ik ben zeer positief over site!

  Sterke punten
  Veel contacten

  Veel omasex filmpjes

  Gratis filmpjes kijken, dat kan op de meeste sites niet. Ik ben dan ook verkocht. Tijdens het kijken van de video's ook contact met een geile oma die me foto's stuurt

  Leuke flirts en opwindende foto's

  Ik ben inmiddels al een maandje ingeschreven en heb dan ook al meerdere leuke flirts ontmoet. Met sommige voer ik een leuk gesprek op niveau, met andere gaat het enkel over sex en sturen we foto's naar elkaar. Ik ben momenteel niet direct op zoek naar een nieuwe liefde, maar een geil gesprek is nooit verkeerd toch? Deze site is perfect voor mij!

  Sterke punten
  Veel flirts en filmpjes te vinden, zelfs gratis omasex videos

  Zwakke punten
  Niet tegen gekomen

  Ondanks de nepperts wel oké

  Ik was wat sceptisch in het begin en ook na ene eerste berichtje leek het allemaal wat nep. Toch uiteindelijk wel wat leuke contacten kunnen vinden. Eigenlijk een wat gelijke ervaring als met Tinder. Je hebt wat neppe of veroudere accounts ertussen zitten, maar ook gewoon leuke echte.

  Sterke punten
  Leuke site, leuke tube en veel leden

  Zwakke punten
  Een paar neppe/oude accounts

  Paar nep contacten, aantal leuke contacten

  Werd direct door een hoop fake profielen benaderd. Uiteindelijk ook een paar leuke oudere dames kunnen ontmoeten. Moet dus wel goed opletten van wie je een bericht ontvangt

  Sterke punten
  veel aanbod

  Zwakke punten
  aantal nep profielen

  Weinig verschil tussen diverse nepsites

  Ik heb nou 4 nepsites bekeken : omasex, ouderevrouwen, seksmetouderen en smcontactenvinden. Ontzettend opvallend bij al deze sites is dat het (oudere) vrouwenbestand ontzettend veel op elkaar lijkt, vooral de FICTIEVE profielen. Deze dames hebben hier meer dan een vermoeiende dagtaak aan (werken op 4 of meerdere sites !!!) en zullen n.m.m. echt niet zonder vent zitten. Ook de opmaak van niet alleen deze 4, maar veel andere sites bij ouderensexdating lijkt opvallend veel op elkaar. Vervolgens de zonder toestemming geroofde foto’s van sites uit de rest van de wereld, de zogenaamde fictieve profielen, die bij de meeste sites meer dan 50% van het vrouwenbestand beslaat. Onder aan de meeste sites staat in het kleinst mogelijke lettertype : “Deze site maakt gebruik van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk”. Wel, ik maak zelf wel uit wanneer en hoe ik “entertained” wil worden.
  Wanneer de site-eigenaar bij zijn vrouwenprofielen zou vermelden of ze wel of niet fictief zijn, zou ik daar vrede mee hebben. Ik heb dan immers zelf de keus om wel of niet voor ca. € 1,00 per bericht contact op te nemen, hoewel ik weet dat hier geen fysieke neukbeurt van komt. Nu raak je in gesprek met zo’n fictieve dame en je krijgt keurig geile antwoorden en foto’s terwijl je niet weet of deze ergens verzonden worden door een oude vieze masturberende man achter zijn computer. Nee, voor mij is minstens 95% van deze sites pure oplichterij, waarbij onder valse voorwendselen mensen geld uit de zak wordt geklopt. Volgens mij is dit strafbaar en misschien moet Oplichting op Nederland 1 hier eens aandacht aan besteden.

  Sterke punten
  Laat mij niet lachen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  Meer dan 50% nep

  In de week dat ik op Omasex zat heb ik in totaal 39 reacties gekregen van oma’s. De grootste groep waren de 16 jong volwassenen oma’s, nou ja oma’s, de jongsten waren 18 (!!!!) en 19 (!!!!) jaar en hun foto’s waren afkomstig van pornosites. Ik had deze groep in mijn profielinstelling uitgesloten, dus waarom ik dan toch die reacties kreeg ?? De groep senioren bedroeg 10 oma’s en de rest bestond uit 13 volwassenen en middelbaren. Toen ben ik met Google eens gaan kijken waar de foto’s vandaan kwamen, nou van over de hele wereld : Amerika, diverse landen in Oost- en West-Europa, Rusland en zelfs een uit China. Kortom deze site is voor meer dan 50 % pure nep. Een dikke oma heb ik een reactie gestuurd met vermelding dat haar foto’s van een pornosite kwamen en daarbij heb ik een foto van haar vlezige opensperde kut gedaan. Deze foto stond niet op Omasex. Ik kreeg een standaard antwoord, waarbij niet werd ingegaan op mijn bevindingen qua site en foto. Dat bewijst dat ook de antwoorden die je krijgt allemaal grotendeels zijn voorgeprogrammeerd. Van al die positieve reviews zal wel een groot gedeelte van de site-eigenaar komen, anders is dat niet te verklaren. Er zullen echt wel wat seks-acties via deze site geregeld worden, maar de enige die hier echt beter van wordt is de eigenaar. Tot slot vind ik de profielinstellingen erg aan de magere kant, ik kreeg reacties van Groningen tot Limburg.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Waar zal ik beginnen ??

  Tevreden

  Precies zoals de sites hier omschrijft. Echt top!!

  Sterke punten
  Tube en snel berichten sturen

  overstag en geen spijt

  Besloten een account aan te maken en direct contact met een wulpse mevrouw van 52 jaar. Ik ben overtuigd!

  Sterke punten
  snel contact en de tube

  Geinige oma sextube

  De site heeft een geinige opgezette tube. Er zijn veel video's te bekijken.

  Momenteel geen account, maar wellicht maak ik die wel aan in de toekomst.

  Sterke punten
  Veel video's, gratis te kijken

  Zwakke punten
  geen categorieën in de tube

  Ontzettend tevreden

  Inmiddels gebruik ik de site al een aantal weken en ik met zeggen dat ik nog altijd tevreden ben. Leuke gesprekken en stiekem tevens wat video's gekeken.

  Geen gewone datingsite

  Omasex... ik had het moeten weten. Ik was op zoek naar ene leeftijdgenote waarmee is gewoon een gezellige avond kon hebben. Het lijkt er echter op dat de meeste vrouwen enkel op seks uit zijn. Ook heeft de sites video's van verschillende rijpe vrouwen die seks hebben. Niet mijn ding, maar voor wie seks zoekt, zal het wel een aanrader zijn denk ik..

  Weinig romantiek, veel seks

  De eerste keer dat ik de site bezocht had ik al direct het idee dan de dames hier niet op zoek waren naar romantiek. Er kwamen veel naakte vrouwen op de site voorbij. Ik heb een poging gedaan om een romantisch gesprek aan te gaan, echter draaien de meeste gesprekken uit op seks. Ik ben er wel van overtuigd dat het me toch gaat lukken om op romatisch vlak iemand te vinden.

  Sterke punten
  Veel vrouwen

  Zwakke punten
  weinig romatisch, enkel seks.

  Leuke filmpjes en goede gesprekken

  Inmiddels al wat jaren alleen en als man wil je soms wat. Tal van sites geprobeerd, maar weinig succes. Momenteel ook nog geen succes in de vorm van een date via omasex, maar wel vermaak ik me prima. Er staan veel video's op die gratis te bekijken zijn en zo nu en dan spreek ik leuke vrouwen via de website. Nog geen potentiële date getroffen, maar ik heb er nog vertrouwen in. De berichte gaan op basis van credits, deze kosten wat geld, maar dit wekt wel vertrouwen dat er geen nutteloze berichten zomaar worden verzonden.

  Sterke punten
  veel gratis content/video's/afbeeldingen en gratis aanmelden

  Zwakke punten
  berichten op basis van credits

  Proberen waard

  Afgelopen weekend kwam ik omasex tegen. Ik heb een account aangemaakt en wat rondgekeken. Met de gratis berichten een vrouw die er leuk uitzag een berichtje gestuurd. Gisteren tot mijn verbazing een leuk berichtje terug. Gisteren lekker gepraat en ik ben erg positief over het vervolg.


Bezoek OmaSex

Schrijf een review