ShemaleDating - 21 Reviews

Last updated: 25 juni 2019
ShemaleDating Logo

85% aanbevolen, 21 Reviews

  1. ShemaleDating informatie
  2. Betrouwbaarheid
  3. Inschrijven
  4. Gebruik
  5. Kosten
  6. ShemaleDating Reviews
  7. Schrijf ook een review over ShemaleDating

Niet tevreden over ShemaleDating? Probeer dan eens MijnShemaleContacten.

ShemaleDating informatie

De ontwikkeling voor shemales in Nederland en België is groot. Je hebt transseksuelen en shemales. Een transseksueel is in principe een persoon die zichzelf beschouwt als behorende tot de andere sekse. In veel gevallen een man die dus een vrouw wil zijn. Transseksuelen willen niet graag shemales genoemd worden. Een shemale (spreek uit: sjie-meel) is een man die er volledig uitziet als vrouw (vaak inclusief borstprotheses), maar wel zijn penis behoudt. Zowel mannen als vrouwen kunnen het spannend en/of uitdagend vinden om met een shemale naar bed te gaan.

ShemaleDating Details

Hits: 806

URL: https://shemaledating.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 21

Betrouwbaarheid

ShemaleDating.nl werkt met een verificatie van je e-mailadres of je telefoonnummer. Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het om echte mensen gaat en dat de leden die er op zitten serieus zijn. Je e-mailadres of telefoonnummer is alleen voor het verifiëren van je account en je e-mailadres is nodig voor het versturen van notificaties. Je kan ShemaleDating.nl gebruiken op je normale computer of als app op je mobiel. Alle gegevens die je verstuurd via de site worden verzonden in een beveiligde verbinding. Zo kunnen je gegevens niet onderschept worden.

Inschrijven

Wil je een account aanmaken bij Shemale Dating? Dat is erg eenvoudig en snel gedaan. Je werkt met twee varianten van je account. In de eerste variant is het mogelijk gebruik te maken van de basisfuncties die de website te bieden heeft. Hiervoor dien je de volgende minimaal gegevens in te vullen: een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, email en telefoonnummer. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en je account te activeren via de activatie-e-mail die je ontvangt. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je lekker aan de slag bij Shemale Dating met het zoeken. Shemale Dating heeft ook mooie functie om filmpjes, locaties en anderen spannende dingen met elkaar te delen. Zeker bij shemales is het ontvangen en versturen van filmpjes spannend. Hiervoor upgrade je de basisfuncties naar een uitgebreide functies.

Gebruik

Is je inschrijving voltooid dan kun je eenvoudig verder met het zoeken naar een date. Het is verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen met informatie over jezelf. Zo kun je foto’s toevoegen, wat tekst over jezelf schrijven en kiezen welke notificaties je in kunt stellen. Daarnaast kun je ook nog je matchinstelling veranderen. Hier kun je instellen binnen welke leeftijdscategorie jij opzoek bent en welke geslacht je zoekt en binnen welke afstand van jou je een match wilt ontvangen. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het zoeken van matches en vrouwen of mannen die bij jou passen.

Je kan vervolgens kijken naar alle mensen die online zijn. Op die manier kun je in contact komen met mensen die nu ook actief zijn. Je kan ook zoeken naar mensen die momenteel niet actief zijn of bijvoorbeeld enkele dagen niet meer online zijn geweest.. Zodra je een match hebt, kun je een gesprek beginnen met iemand. Als je een match hebt dan vind je aan de rechterkant van de pagina meteen ook een hoop informatie terug over je match met bijvoorbeeld de profielbeschrijving en extra foto’s. In het gesprek kun je makkelijk met elkaar chatten, foto’s en flirts naar elkaar sturen. Doordat deze website ook bedoeld is voor een oudere doelgroep is de functionaliteit eenvoudig en toch zeer goed.

De site beschikt over uitgebreide zoekfunctie en werkt met een mogelijkheid je profiel volledig te beschermen of gedeeltelijk te beschermen. Hierdoor is de website vertrouwd en veilig voor iedere gebruiker. Je kan er op deze manier voor kiezen je privacy duidelijk te beschermen.

Kosten

Het gebruik van Shemale Dating is gratis. Je kan gratis contact opnemen met andere leden en zoeken naar andere leden. Als je gebruik wil maken van extra functies kun je een pakket bijkopen. De kosten hiervoor zijn als volgt:

• 500 credits €17,50
• 1000 credits €34,50
• 2000 credits €49,50
• 5000 credits €119,50
• 10000 credits €219,50

Betalen kan via iDeal, paysafecard of credit card.


Maak nu een gratis account aan op ShemaleDating

ShemaleDating reviews (21):

ShemaleDating - Oplichting eerste graad

1

Review:

De mensen die een POSITIEVE REFERENTIE hebben staan zijn mensen die betaald worden om positive referenties achter te laten op sites zoals deze. Dit omdat juist alle mensen tegenwoordig eerst kijken naar referenties,of een site wel okay is.

Gelukkig staat de eerlijke man ook nog er tussen,en daar voeg ik deze referentie bij.
Als een website werkt met credits is dat al vrij dubieus.
Maar als dan ook letterlijk ALLE profielen antwoord geven, en ook diep in de nacht, dat wekt als argwaan.
Als je dan de zelfde taal fouten op merkt(zeker Google translate)
Dan begint het wantrouwen wel...
En als je dan denkt dat zit wel snor, dan wordt je e-mailadres weggehaald in berichten,of ze zeggen dat ze geen mobiel hebben (anno 2019)!

Conclusie: nep nep nep!
Trap er niet in mannen, bespaar je geld en ga lekker een dagje naar de wallen!

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Fictieve profielen, ontwijkende antwoorden. Niet to the point.
Gedreven om zo snel mogelijk kleine berichten te versturen (zodat je snel nieuwe credits moet kopen)

Haze beveelt ShemaleDating NIET aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Contact via de site

1

Review:
Ik heb nu al verschillende contacten via de site. Super spannend. Vooral ook erg leuk dat je foto's kan mee sturen, je kan flirten en dat er video's gratis te bekijken zijn al zijn.

@maria, hoe kan ik je terugvinden op de site? hoe zie je eruit. Ik wil wel met je in contact komen!

Sterke punten:
veel gebruikers, video's en mogelijkheden

Lars beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Eindelijk dé site voor mij

1

Review:
Na lang zoeken uiteindelijk op Shemaledating.nl beland. Direct een goed gevoel. Op de meeste site moet je direct aangeven of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Nu ben ik sinds een kleine 2 jaar bezig een transformatie te ondergaan. Voorheen was ik (Martin) nog een man, maar ondertussen voel ik me net al de meeste op shemaledating een vrouw. De laatste operatie is nog niet gepland, zodoende kan ik mezelf misschien ook nog wel een shemale noemen haha. Ik ben in ieder geval blij dat ik een site ben tegengekomen als deze. Hier kan ik mezelf zijn en hoe ik niet aan mannen uit te leggen dat ik van beneden nog hetzelfde ben als zij.

Zwakke punten:
geen

Maria beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Geil chick

1

Review:
Omdat ik was op zoek naar shemale ik hebben hier gemaakt account. Binnen 5 minuut berichtje van een lekker chick. eerst wij sturen foto zij zeggen dus ik gedaan wij daarna afspreek. echt geil ik je zeg.

Sterke punten:
lekker chick en sex

Zwakke punten:
kost beetje geld maar wel goed sex

Mo beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Goede eerste indruk

1

Review:
Ik ben eigenlijke via hier op de site beland uit nieuwsgierigheid. Ik sta versteld van de vele profielen en de gratis te bekijken video's. Ik overweeg een account aan te maken en contact te zoeken. Misschien aankomend weekend toch maar een proberen om te zien of ik contact kan leggen met een echte shemale.

Sterke punten:
leuke site + goede eerste indruk

Zwakke punten:
(nog) geen

ShemaleDating - Profielen zijn nep

2

Review:
Na wat reviews gelezen te hebben, besloot ik om me aan te melden aan contact te zoeken. Al snel zie ik dat er foto’s gebruikt worden die niet van de persoon zijn in het profiel. Bij navraag wordt dat ontkend. Maar ja, er werd al geschreven dat niet alle profielen echt zijn. Ik heb op een aantal profielen gereageerd en kreeg direct antwoord. Maar dan ook van allemaal. Ik heb op 14 profielen gereageerd. Op dat antwoord heb ik ook gereageerd en om 3 uur s nachts. En ook nu krijg ik van allen antwoord. Dat vind ik vreemd. Ik kan me niet voorstellen dat ze allemaal s nachts wakker zijn om op mijn berichten te reageren. En ook bevatten alle reacties dezelfde schrijffouten en dezelfde opbouw van de zinnen.
Als ik voorstel om wat af te spreken wordt dat door iedereen afgewezen ook al staat in hun profiel dat ze contact zoeken. Ik heb sterke twijfels bij deze site

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
volgens mij zijn alle profielen nep en is de hele site nep.
De algemene voorwaarden geven eigenlijk ook al aan dat er iets niet klopt met de site.

Henk beveelt ShemaleDating NIET aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Beste op het gebied van tgirl dates

1

Review:
Shemales contact is nauwelijks te vinden in NL. Heb via de site inmiddels enkele nieuwe contacten op kunnen doen. Pas op,want er zitten ook fictieve profielen tussen lijkt het op. Gelukkig het gros wel echt

Sterke punten:
shemale contact mogelijk

Zwakke punten:
nvt

Jan beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Video's en meer

1

Review:
Veel video's te checken. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar absoluut lekker als je het mij vraagt.

Sterke punten:
gratis video's

ShemaleDating - De moeite waart

2

Review:
Na alle reviews die ik gelezen heb dacht ik dat moet ik ook proberen een account gemaakt en erg leuk zeker de moeite waart

Sterke punten:
coole films

TIm beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Coole video's en chatfuncties

1

Review:
Wat video's bekeken en tevens wat gechat. Leuke sites met hoog vermaak gehalte. Een daadwerkelijke date durf ik nog even niet goed aan..

Sander beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ShemaleDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ShemaleDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ShemaleDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ShemaleDating


Home » Gay en Lesbian Dating » ShemaleDating