ShemaleDating - 27 Reviews

Last updated: 1 oktober 2019
ShemaleDating Logo

88.5% aanbevolen, 27 Reviews

  1. ShemaleDating informatie
  2. Betrouwbaarheid
  3. Inschrijven
  4. Gebruik
  5. Kosten
  6. ShemaleDating Reviews
  7. Schrijf ook een review over ShemaleDating

Niet tevreden over ShemaleDating? Probeer dan eens Lesbian Personals.

ShemaleDating informatie

De ontwikkeling voor shemales in Nederland en België is groot. Je hebt transseksuelen en shemales. Een transseksueel is in principe een persoon die zichzelf beschouwt als behorende tot de andere sekse. In veel gevallen een man die dus een vrouw wil zijn. Transseksuelen willen niet graag shemales genoemd worden. Een shemale (spreek uit: sjie-meel) is een man die er volledig uitziet als vrouw (vaak inclusief borstprotheses), maar wel zijn penis behoudt. Zowel mannen als vrouwen kunnen het spannend en/of uitdagend vinden om met een shemale naar bed te gaan.

ShemaleDating Details

Hits: 1512

URL: https://shemaledating.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 27

Betrouwbaarheid

ShemaleDating.nl werkt met een verificatie van je e-mailadres of je telefoonnummer. Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het om echte mensen gaat en dat de leden die er op zitten serieus zijn. Je e-mailadres of telefoonnummer is alleen voor het verifiëren van je account en je e-mailadres is nodig voor het versturen van notificaties. Je kan ShemaleDating.nl gebruiken op je normale computer of als app op je mobiel. Alle gegevens die je verstuurd via de site worden verzonden in een beveiligde verbinding. Zo kunnen je gegevens niet onderschept worden.

Inschrijven

Wil je een account aanmaken bij Shemale Dating? Dat is erg eenvoudig en snel gedaan. Je werkt met twee varianten van je account. In de eerste variant is het mogelijk gebruik te maken van de basisfuncties die de website te bieden heeft. Hiervoor dien je de volgende minimaal gegevens in te vullen: een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, email en telefoonnummer. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en je account te activeren via de activatie-e-mail die je ontvangt. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je lekker aan de slag bij Shemale Dating met het zoeken. Shemale Dating heeft ook mooie functie om filmpjes, locaties en anderen spannende dingen met elkaar te delen. Zeker bij shemales is het ontvangen en versturen van filmpjes spannend. Hiervoor upgrade je de basisfuncties naar een uitgebreide functies.

Gebruik

Is je inschrijving voltooid dan kun je eenvoudig verder met het zoeken naar een date. Het is verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen met informatie over jezelf. Zo kun je foto’s toevoegen, wat tekst over jezelf schrijven en kiezen welke notificaties je in kunt stellen. Daarnaast kun je ook nog je matchinstelling veranderen. Hier kun je instellen binnen welke leeftijdscategorie jij opzoek bent en welke geslacht je zoekt en binnen welke afstand van jou je een match wilt ontvangen. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het zoeken van matches en vrouwen of mannen die bij jou passen.

Je kan vervolgens kijken naar alle mensen die online zijn. Op die manier kun je in contact komen met mensen die nu ook actief zijn. Je kan ook zoeken naar mensen die momenteel niet actief zijn of bijvoorbeeld enkele dagen niet meer online zijn geweest.. Zodra je een match hebt, kun je een gesprek beginnen met iemand. Als je een match hebt dan vind je aan de rechterkant van de pagina meteen ook een hoop informatie terug over je match met bijvoorbeeld de profielbeschrijving en extra foto’s. In het gesprek kun je makkelijk met elkaar chatten, foto’s en flirts naar elkaar sturen. Doordat deze website ook bedoeld is voor een oudere doelgroep is de functionaliteit eenvoudig en toch zeer goed.

De site beschikt over uitgebreide zoekfunctie en werkt met een mogelijkheid je profiel volledig te beschermen of gedeeltelijk te beschermen. Hierdoor is de website vertrouwd en veilig voor iedere gebruiker. Je kan er op deze manier voor kiezen je privacy duidelijk te beschermen.

Kosten

Het gebruik van Shemale Dating is gratis. Je kan gratis contact opnemen met andere leden en zoeken naar andere leden. Als je gebruik wil maken van extra functies kun je een pakket bijkopen. De kosten hiervoor zijn als volgt:

• 500 credits €17,50
• 1000 credits €34,50
• 2000 credits €49,50
• 5000 credits €119,50
• 10000 credits €219,50

Betalen kan via iDeal, paysafecard of credit card.


Maak nu een gratis account aan op ShemaleDating

ShemaleDating reviews (27):

ShemaleDating - Het wachten waard

1

Review:
In het begin heb ik even de kat uit de boom gekeken. Ik had een accountje aangemaakt, maar stuurde zelf geen berichten. Toen kreeg ik een berichtje van een shemale en begon ik toch met chatten. Dit even doorgezet maar uiteindelijk niks geworden.. ik ben nu verder aan het kijken en een paar gesprekken aan het voeren. Soms is het langer wachten, maar het is het wel waard toch?

Bertus beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Geil chatten

1

Review:
Zoals de titel het zegt: Je kan hier geil chatten met shemales. Deze gebruikers sturen niet alleen berichten maar ook nog eens lekkere foto's. Als je wilt praten met shemales en misschien zelfs een date wilt regelen, zit je hier zeker goed

Ruben beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Toch maar overgestapt

1

Review:
Ik ben toch maar overgestapt naar deze site, de andere site,s die ik geprobeerd heb, zijn niet echt geweldig. Op shemaledating.nl voel ik me thuis en kan ik echt genieten. Ik raad het dus zeker aan om het uit te proberen

Camiel beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Fijn, dik tevreden

1

Review:
Wel zo fijn, een site dat je in contact brengt met shemales. Het blijft altijd wel lastig om dates te vinden..

De gesprekken met de leden zijn heel prettig en kalm. ik kan niks anders zeggen dat het een hele fijn site is!

Sasha beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - In het begin spannend, maar goed geholpen!

1

Review:
In het begin vond ik het toch wel spannend om te beginnen met shemale daten. Het is toch wel weer anders dan normaal, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan!
De shemales op de site hebben mij gerust gesteld en de dates waren fantastisch! Ik moest wel even geduld hebben, maar dat was het zeker waard.

Sterke punten:
Veel profielen
Direct contact met sommigen

Zwakke punten:
De date kan soms later gepland staan dan gewenst

Robin beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Gewoon een top siteje hoor

1

Review:
Hee Haze, wat lidde gij nou wer te zeuren. Ik heb inmiddels al meerdere afspraken gehad. Gewoon kei gezellig, hapke eten wa drinken en savonds ekkes flink van jetje. Dat een afspraakje bij ouw er nog nie van gekomen is, is een kwestie van open staan en geduld hebben.

Uhm, ja ook ik heb bij een aantal getwijfeld, ma uiteindelijk na meerdere gesprekken toch fijn contact.

Hopelijk vinde gij ook een goeie date ;)

Groet Chefke

Chefke B beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Oplichting eerste graad

3

Review:

De mensen die een POSITIEVE REFERENTIE hebben staan zijn mensen die betaald worden om positive referenties achter te laten op sites zoals deze. Dit omdat juist alle mensen tegenwoordig eerst kijken naar referenties,of een site wel okay is.

Gelukkig staat de eerlijke man ook nog er tussen,en daar voeg ik deze referentie bij.
Als een website werkt met credits is dat al vrij dubieus.
Maar als dan ook letterlijk ALLE profielen antwoord geven, en ook diep in de nacht, dat wekt als argwaan.
Als je dan de zelfde taal fouten op merkt(zeker Google translate)
Dan begint het wantrouwen wel...
En als je dan denkt dat zit wel snor, dan wordt je e-mailadres weggehaald in berichten,of ze zeggen dat ze geen mobiel hebben (anno 2019)!

Conclusie: nep nep nep!
Trap er niet in mannen, bespaar je geld en ga lekker een dagje naar de wallen!

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Fictieve profielen, ontwijkende antwoorden. Niet to the point.
Gedreven om zo snel mogelijk kleine berichten te versturen (zodat je snel nieuwe credits moet kopen)

Haze beveelt ShemaleDating NIET aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Contact via de site

1

Review:
Ik heb nu al verschillende contacten via de site. Super spannend. Vooral ook erg leuk dat je foto's kan mee sturen, je kan flirten en dat er video's gratis te bekijken zijn al zijn.

@maria, hoe kan ik je terugvinden op de site? hoe zie je eruit. Ik wil wel met je in contact komen!

Sterke punten:
veel gebruikers, video's en mogelijkheden

Lars beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Eindelijk dé site voor mij

1

Review:
Na lang zoeken uiteindelijk op Shemaledating.nl beland. Direct een goed gevoel. Op de meeste site moet je direct aangeven of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Nu ben ik sinds een kleine 2 jaar bezig een transformatie te ondergaan. Voorheen was ik (Martin) nog een man, maar ondertussen voel ik me net al de meeste op shemaledating een vrouw. De laatste operatie is nog niet gepland, zodoende kan ik mezelf misschien ook nog wel een shemale noemen haha. Ik ben in ieder geval blij dat ik een site ben tegengekomen als deze. Hier kan ik mezelf zijn en hoe ik niet aan mannen uit te leggen dat ik van beneden nog hetzelfde ben als zij.

Zwakke punten:
geen

Maria beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - Geil chick

1

Review:
Omdat ik was op zoek naar shemale ik hebben hier gemaakt account. Binnen 5 minuut berichtje van een lekker chick. eerst wij sturen foto zij zeggen dus ik gedaan wij daarna afspreek. echt geil ik je zeg.

Sterke punten:
lekker chick en sex

Zwakke punten:
kost beetje geld maar wel goed sex

Mo beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ShemaleDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ShemaleDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ShemaleDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ShemaleDating


Home » Gay en Lesbian Dating » ShemaleDating