De ontwikkeling voor shemales in Nederland en België is groot. Je hebt transseksuelen en shemales. Een transseksueel is in principe een persoon die zichzelf beschouwt als behorende tot de andere sekse. In veel gevallen een man die dus een vrouw wil zijn. Transseksuelen willen niet graag shemales genoemd worden. Een shemale (spreek uit: sjie-meel) is een man die er volledig uitziet als vrouw (vaak inclusief borstprotheses), maar wel zijn penis behoudt. Zowel mannen als vrouwen kunnen het spannend en/of uitdagend vinden om met een shemale naar bed te gaan.

Betrouwbaarheid

ShemaleDating.nl werkt met een verificatie van je e-mailadres of je telefoonnummer. Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het om echte mensen gaat en dat de leden die er op zitten serieus zijn. Je e-mailadres of telefoonnummer is alleen voor het verifiëren van je account en je e-mailadres is nodig voor het versturen van notificaties. Je kan ShemaleDating.nl gebruiken op je normale computer of als app op je mobiel. Alle gegevens die je verstuurd via de site worden verzonden in een beveiligde verbinding. Zo kunnen je gegevens niet onderschept worden.


Inschrijven

Wil je een account aanmaken bij Shemale Dating? Dat is erg eenvoudig en snel gedaan. Je werkt met twee varianten van je account. In de eerste variant is het mogelijk gebruik te maken van de basisfuncties die de website te bieden heeft. Hiervoor dien je de volgende minimaal gegevens in te vullen: een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, email en telefoonnummer. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en je account te activeren via de activatie-e-mail die je ontvangt. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je lekker aan de slag bij Shemale Dating met het zoeken. Shemale Dating heeft ook mooie functie om filmpjes, locaties en anderen spannende dingen met elkaar te delen. Zeker bij shemales is het ontvangen en versturen van filmpjes spannend. Hiervoor upgrade je de basisfuncties naar een uitgebreide functies.


Gebruik

Is je inschrijving voltooid dan kun je eenvoudig verder met het zoeken naar een date. Het is verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen met informatie over jezelf. Zo kun je foto’s toevoegen, wat tekst over jezelf schrijven en kiezen welke notificaties je in kunt stellen. Daarnaast kun je ook nog je matchinstelling veranderen. Hier kun je instellen binnen welke leeftijdscategorie jij opzoek bent en welke geslacht je zoekt en binnen welke afstand van jou je een match wilt ontvangen. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het zoeken van matches en vrouwen of mannen die bij jou passen. Je kan vervolgens kijken naar alle mensen die online zijn. Op die manier kun je in contact komen met mensen die nu ook actief zijn. Je kan ook zoeken naar mensen die momenteel niet actief zijn of bijvoorbeeld enkele dagen niet meer online zijn geweest.. Zodra je een match hebt, kun je een gesprek beginnen met iemand. Als je een match hebt dan vind je aan de rechterkant van de pagina meteen ook een hoop informatie terug over je match met bijvoorbeeld de profielbeschrijving en extra foto’s. In het gesprek kun je makkelijk met elkaar chatten, foto’s en flirts naar elkaar sturen. Doordat deze website ook bedoeld is voor een oudere doelgroep is de functionaliteit eenvoudig en toch zeer goed. De site beschikt over uitgebreide zoekfunctie en werkt met een mogelijkheid je profiel volledig te beschermen of gedeeltelijk te beschermen. Hierdoor is de website vertrouwd en veilig voor iedere gebruiker. Je kan er op deze manier voor kiezen je privacy duidelijk te beschermen.


Kosten

Het gebruik van Shemale Dating is gratis. Je kan gratis contact opnemen met andere leden en zoeken naar andere leden. Als je gebruik wil maken van extra functies kun je een pakket bijkopen. De kosten hiervoor zijn als volgt: • 500 credits €17,50 • 1000 credits €34,50 • 2000 credits €49,50 • 5000 credits €119,50 • 10000 credits €219,50 Betalen kan via iDeal, paysafecard of credit card.


ShemaleDating Reviews

  Nep

  De beheerder van deze site geeft zelf aan dat de profielen fictief zijn, dus nep. Mij viel meteen op dat er foto's van befaamde pornosterren tussen staan. Na een paar minuten vond ik er al zes: Bailey Jay, Aubrey Kate, Visceratio, Carla Brasil, Erica Cherry en Melissa Bonekinha. Dat zegt genoeg, lijkt me.

  Sterke punten
  De eerlijkheid om gelijk te melden dat de profielen fictief zijn.

  Zwakke punten
  Afspraken zijn niet mogelijk.

  Shemale

  Ik heb al alle site s bekeken en het zijn allemaal fictieme profielen.ik zoek al heel lang naar een shemale maar nergens te vinden voor latrelatie.ik hoop met het schrijven dat ik iets ontvang van een shemale of iemand met goeie raad

  Sterke punten
  Foto s

  Zwakke punten
  Altijd betalend

  Het wachten waard

  In het begin heb ik even de kat uit de boom gekeken. Ik had een accountje aangemaakt, maar stuurde zelf geen berichten. Toen kreeg ik een berichtje van een shemale en begon ik toch met chatten. Dit even doorgezet maar uiteindelijk niks geworden.. ik ben nu verder aan het kijken en een paar gesprekken aan het voeren. Soms is het langer wachten, maar het is het wel waard toch?

  Geil chatten

  Zoals de titel het zegt: Je kan hier geil chatten met shemales. Deze gebruikers sturen niet alleen berichten maar ook nog eens lekkere foto's. Als je wilt praten met shemales en misschien zelfs een date wilt regelen, zit je hier zeker goed

  Toch maar overgestapt

  Ik ben toch maar overgestapt naar deze site, de andere site,s die ik geprobeerd heb, zijn niet echt geweldig. Op shemaledating.nl voel ik me thuis en kan ik echt genieten. Ik raad het dus zeker aan om het uit te proberen

  Fijn, dik tevreden

  Wel zo fijn, een site dat je in contact brengt met shemales. Het blijft altijd wel lastig om dates te vinden..

  De gesprekken met de leden zijn heel prettig en kalm. ik kan niks anders zeggen dat het een hele fijn site is!

  In het begin spannend, maar goed geholpen!

  In het begin vond ik het toch wel spannend om te beginnen met shemale daten. Het is toch wel weer anders dan normaal, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan!
  De shemales op de site hebben mij gerust gesteld en de dates waren fantastisch! Ik moest wel even geduld hebben, maar dat was het zeker waard.

  Sterke punten
  Veel profielen
  Direct contact met sommigen

  Zwakke punten
  De date kan soms later gepland staan dan gewenst

  Gewoon een top siteje hoor

  Hee Haze, wat lidde gij nou wer te zeuren. Ik heb inmiddels al meerdere afspraken gehad. Gewoon kei gezellig, hapke eten wa drinken en savonds ekkes flink van jetje. Dat een afspraakje bij ouw er nog nie van gekomen is, is een kwestie van open staan en geduld hebben.

  Uhm, ja ook ik heb bij een aantal getwijfeld, ma uiteindelijk na meerdere gesprekken toch fijn contact.

  Hopelijk vinde gij ook een goeie date ;)

  Groet Chefke

  Oplichting eerste graad

  De mensen die een POSITIEVE REFERENTIE hebben staan zijn mensen die betaald worden om positive referenties achter te laten op sites zoals deze. Dit omdat juist alle mensen tegenwoordig eerst kijken naar referenties,of een site wel okay is.

  Gelukkig staat de eerlijke man ook nog er tussen,en daar voeg ik deze referentie bij.
  Als een website werkt met credits is dat al vrij dubieus.
  Maar als dan ook letterlijk ALLE profielen antwoord geven, en ook diep in de nacht, dat wekt als argwaan.
  Als je dan de zelfde taal fouten op merkt(zeker Google translate)
  Dan begint het wantrouwen wel...
  En als je dan denkt dat zit wel snor, dan wordt je e-mailadres weggehaald in berichten,of ze zeggen dat ze geen mobiel hebben (anno 2019)!

  Conclusie: nep nep nep!
  Trap er niet in mannen, bespaar je geld en ga lekker een dagje naar de wallen!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Fictieve profielen, ontwijkende antwoorden. Niet to the point.
  Gedreven om zo snel mogelijk kleine berichten te versturen (zodat je snel nieuwe credits moet kopen)

  Contact via de site

  Ik heb nu al verschillende contacten via de site. Super spannend. Vooral ook erg leuk dat je foto's kan mee sturen, je kan flirten en dat er video's gratis te bekijken zijn al zijn.

  @maria, hoe kan ik je terugvinden op de site? hoe zie je eruit. Ik wil wel met je in contact komen!

  Sterke punten
  veel gebruikers, video's en mogelijkheden

  Eindelijk dé site voor mij

  Na lang zoeken uiteindelijk op Shemaledating.nl beland. Direct een goed gevoel. Op de meeste site moet je direct aangeven of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Nu ben ik sinds een kleine 2 jaar bezig een transformatie te ondergaan. Voorheen was ik (Martin) nog een man, maar ondertussen voel ik me net al de meeste op shemaledating een vrouw. De laatste operatie is nog niet gepland, zodoende kan ik mezelf misschien ook nog wel een shemale noemen haha. Ik ben in ieder geval blij dat ik een site ben tegengekomen als deze. Hier kan ik mezelf zijn en hoe ik niet aan mannen uit te leggen dat ik van beneden nog hetzelfde ben als zij.

  Zwakke punten
  geen

  Geil chick

  Omdat ik was op zoek naar shemale ik hebben hier gemaakt account. Binnen 5 minuut berichtje van een lekker chick. eerst wij sturen foto zij zeggen dus ik gedaan wij daarna afspreek. echt geil ik je zeg.

  Sterke punten
  lekker chick en sex

  Zwakke punten
  kost beetje geld maar wel goed sex

  Goede eerste indruk

  Ik ben eigenlijke via hier op de site beland uit nieuwsgierigheid. Ik sta versteld van de vele profielen en de gratis te bekijken video's. Ik overweeg een account aan te maken en contact te zoeken. Misschien aankomend weekend toch maar een proberen om te zien of ik contact kan leggen met een echte shemale.

  Sterke punten
  leuke site + goede eerste indruk

  Zwakke punten
  (nog) geen

  Profielen zijn nep

  Na wat reviews gelezen te hebben, besloot ik om me aan te melden aan contact te zoeken. Al snel zie ik dat er foto’s gebruikt worden die niet van de persoon zijn in het profiel. Bij navraag wordt dat ontkend. Maar ja, er werd al geschreven dat niet alle profielen echt zijn. Ik heb op een aantal profielen gereageerd en kreeg direct antwoord. Maar dan ook van allemaal. Ik heb op 14 profielen gereageerd. Op dat antwoord heb ik ook gereageerd en om 3 uur s nachts. En ook nu krijg ik van allen antwoord. Dat vind ik vreemd. Ik kan me niet voorstellen dat ze allemaal s nachts wakker zijn om op mijn berichten te reageren. En ook bevatten alle reacties dezelfde schrijffouten en dezelfde opbouw van de zinnen.
  Als ik voorstel om wat af te spreken wordt dat door iedereen afgewezen ook al staat in hun profiel dat ze contact zoeken. Ik heb sterke twijfels bij deze site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  volgens mij zijn alle profielen nep en is de hele site nep.
  De algemene voorwaarden geven eigenlijk ook al aan dat er iets niet klopt met de site.

  Beste op het gebied van tgirl dates

  Shemales contact is nauwelijks te vinden in NL. Heb via de site inmiddels enkele nieuwe contacten op kunnen doen. Pas op,want er zitten ook fictieve profielen tussen lijkt het op. Gelukkig het gros wel echt:)

  Sterke punten
  shemale contact mogelijk

  Zwakke punten
  nvt

  Video's en meer

  Veel video's te checken. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar absoluut lekker als je het mij vraagt.

  Sterke punten
  gratis video's

  De moeite waart

  Na alle reviews die ik gelezen heb dacht ik dat moet ik ook proberen een account gemaakt en erg leuk zeker de moeite waart

  Sterke punten
  coole films

  Coole video's en chatfuncties

  Wat video's bekeken en tevens wat gechat. Leuke sites met hoog vermaak gehalte. Een daadwerkelijke date durf ik nog even niet goed aan..

  Te gekke video's

  Deze site heeft werkelijk te gekke video's pik. Betere ga je niet vinden.

  Sterke punten
  geile shemales en video's

  Pret voor 3

  Geile video's zitten kijken op de tube. 3 shemales die het met elkaar doen blijft super geil.

  Sterke punten
  gratis sexvideos

  geile shemales

  geile shemale op shemaledating ontmoet gewoon en dikke vleeslolly van 19cm met daarbij ook grote borsten heerlijk genoten. yeah ;)

  wat een beleving

  Toevallig kwamen shemales ter sprake op het werk. Zo nieuwsgierig als ik ben, eens gaan zoeken op het internet. Ik heb wat filmpjes zitten kijken en ik heb me ook aangemeld. Na wat minuten kreeg ik plots een berichtje. Sindsdien echt shemale contact!

  Sterke punten
  echte shemales en filmpjes

  nice vids over shemales

  Ik heb me aardig kunnen vermaken met de shemale Tube die erop staat.

  Sterke punten
  shemale tube en account zijn gratis

  Zwakke punten
  Kredits kosten wat geld.

  Chickswithdicks

  Super veel geile shemale videos

  Sterke punten
  videos

  Zwakke punten
  weet niet

  super geile filpmjes

  Deze site heeft super geile filmpjes van shemales. Nog geen echte date dus ik weet niet of het werkt.

  Sterke punten
  veel videos

  Zwakke punten
  nog geen contact met een shemale


Bezoek ShemaleDating

Schrijf een review