Reviews van deze auteur

Erger dan ooit!

Review over ChatPlaza

Er zijn geen admins meer (die deden toch hun werk altijd slecht) en ook het hele 06 gebeuren is geschrapt. Dus iedereen die heel snel zichzelf ging registreren met een 06 nummer staat nu behoorlijk voor paal want je kunt weer registreren met gewoon een e-mail adres.

Wat impliceert dat nu alle trollen en andere hufters en goor volk wat wil kankeren daar alle baan hebben want admins zijn er niet meer en ze maken zo weer een nieuw account aan. Oh en voor die mensen die dachten dat rapporteren helpt of naar gekeken word heeft het vreselijk mis. Want de eigenaar zei zelf dat er binnen 24 uur pas gekeken word en tegen die tijd heeft de trol al een nieuwe naam gemaakt of maakt er gelijk weer eentje aan.

De ergste heb ik mij laten vertellen is een figuur die onder de naam Tejo of Juul bekend is bij zo’n beetje de hele chat en andere en dat schijnt een werkeloze psychotische TBSer te zijn die van iedereen foto's spaart en namen om zoveel mogelijk maar mensen tegen elkaar op te zetten en chatboxen te verzieken. Ook op skype schijnt hij vele vrouwen naar het leven te staan door foto's te sparen en ze uit te horen om ze daarna te manipuleren als ze hem niet sexueel willen bedienen.

Ik vind dat zulke mensen opgepakt moeten worden en de behandeling moeten krijgen wat ze verdienen want als je leventje zo zielig is geworden dat je enkel nog lol kunt beleven aan het 24 uur per dag dwars zitten van andere mensen virtueel, dan is het tijd dat je bij jezelf te raden moet gaan wat er vreselijk mis met je is.

In het echt zal hij wel heel bang en met een boog om iedereen heen lopen maar zoals ik toen zag in South Park zijn trollen altijd hele onzekere zielige hoopjes mens zonder vrienden! Dat is ook de reden dat ze aandacht willen en megalomane narcisten zijn snel verveeld, dus negeer wat deze krankzinnige vent allemaal uitkraamt want zeg je 10 minuten niets dan pakt hij de volgende box en gaat daar lopen kutten. Er komt een tijd dat hij gepakt word en dan kan hij zijn lol op want dat word een lange tijd TBS of als een boos iemand hem te pakken krijgt zijn dood!

Dit wilde ik toch nog even extra melden aan mijn review, dat alle remmen los zijn en de veiligheid totaal weg is! Blijf hier weg van deze chatsite en ik hoop maar snel dat ze hem opdoeken! Doe iets nuttigs met je leventjes i.p.v. deze zieke mensen die daar zitten niet doen en niets beters met hun onmenselijke ongezonde ziekelijke bestaan in deze maatschappij!

Sterke punten
Een aantal normale leuke mensen

Zwakke punten
Geen admins die kunnen bannen
Geen 06 registratie meer die trollen voorzichtiger maakte
Vol met ziekende trollen die jou leventje net zo triest en inhoudloos willen maken als dat van zichzelf

Bevelander is over de zeik!

Review over ChatPlaza

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH de grote uber spam crimineel Bevelander ging in debat met de beroepstrollen zoals Kath (aka Bambie de trolmoslima) en Tejoo (de psychopaat trol met 1000 namen) en tonnie (de voetbal hooligan en tevens uberaso) over hun gebande accounts en waarom wel of niet er 06 nummers gevraagd werden.

Toen kwamen er nog een paar extra bij en die lulde hem zo klem dat hij bijna met tranen in de ogen de box Unverified heeft gesloten per direct! Ze hadden het over de wet en 06 nummers en dat daar heus niets mee gedaan zou worden maar wel overal naakte wijven over je scherm komen bla bla bla. En toen zei hij opeens: "ik heb er genoeg van kan er niet meer tegen, nu sluit ik de box gelijk". Geloof dat hij ook nog zoiets zei van: "krijg jullie nog wel stelletje teringlijers". HAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAA

En de trollen zaten hem nog aan te moedigen ook van ja doe dan losertje je bent een rukkertje bevelander hahahahahahahahahahahahahah oh oh oh wat heb ik gelachen zeg. Zal die boooooooooooooos zijn nu oh oh oh, lekker voor hem en zijn chatsite! :-P

En het erge is de trollen hadden nog gelijk ook een 06 vragen voor een chat gewoon achterlijk, volgende keer moet je je ID laten zien en wangslijm inleveren! ;-)

Sterke punten
enorm gelachen met de trollen en de uber admin Bevelander

Zwakke punten
kan niet meer chatten en ga mijn 06 niet geven, vind wel een manier om virtueel toch binnen te komen ;-)

HI-LA-RISCH

Review over ChatPlaza

Zo eindelijk is het zover de "uber admin" Bevelander heeft alle admins ontslagen WAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAA.

oh dit is zo enorm geweldig om te lezen ohhhhhhhh wat zullen Anala en Lowlifer balen dat ze nu niet meer hun corruptie kunnen vervolgen in de nieuwe chattijd die is aangebroken :-p Mark40 was al halfdood en die wilde toch al zo weinig mogelijk weten van wie dan ook dus die gaat regelrecht het bejaarde huis in die heet al 20 jaar 40 :-p

Kijk die Beverlander denkt rotte appels ontslagen en vertrouwen hersteld en voor wat betreft de admins is dat wel zo maar wat betreft de chatters niet. Een gratis simkaartje is makkelijk besteld en dan heb ik het niet eens over virtuele nummers etc.

De komende tijd wordt op de chat pas echt gigantische vermakelijk want wie gaat er nu vrijwillig zijn eigen privacy schenden noodgedwongen. Hij heeft iedereen wel in de tang met zijn 06 registratie smoesjes en iedereen liep er met open ogen in. :-D

De enige manier om rotte appels voorgoed te verwijderen is door de boom uit de grond te rukken en chatplaza op te doeken!

Hahahahawawahaaaaaaa admins opgerot dat ik dat nu eindelijk mag meemaken hahaha. Ben benieuwd wat voor nieuw zooitje admin tuig er nu zal komen. Om nog maar te zwijgen over de beroepstrollen die nu tot grote hoogtes moeten gaan komen om na een ban terug te komen.

De database zit al bijna vol met jullie 06 nummers, denk je nu echt dat het voor de veiligheid is? En dit komt van een man die nog nooit iets voor chatters gedaan heeft en 06 spam heeft uitgevonden en het liefste totaal vergeten wilt worden voor de criminele cybercrimes die hij gepleegd heeft?

Hahahahaha wat zijn mensen toch dom en naïef! Graag gedaan deze review jullie zaten erop te wachten, vooral die mega dikke domme chellious die dildo verkoopster die geilt op de ondergang van chatplaza (en geef haar eens ongeluk)!

To be continued........

Sterke punten
Oude admins opgerot

Zwakke punten
Nieuwe admins

gedaan met chatplaza

Review over ChatPlaza

Zie nu vandaag dat ze in gaan voeren dat je altijd je telefoon nummer moet gaan verifieren voor je account! Dat gaat het merendeel niet doen, dus ze gaan nu pas echt voelen wat het is om weinig chatters meer te hebben.

Vond het al wanhopig als je hem ging registreren ervoor en nu denken ze daarmee alle troep buiten de deur te houden! Enorm naief en behoorlijk chatonvriendelijk om dit te doen! Daarom zeg ik bij deze het is gedaan met chatplaza mensen gaan nu pas echt wegblijven!

Sterke punten
Weinig

Zwakke punten
Veel en nu komt de doodsteek in de vorm van telefoon verificatie!

reacties:

Review: Genoeg is genoeg

Nevermind zegt precies waar het op staat! Snap de reactie van JJflash ook niet zo want in zijn eigen review schreef hij over gerechtigheid en dat na jaren van onprofessioneel handelen is Ajala ontslagen. Ze werkte diverse collega's buiten. Machtswellust en ze bande geheel onterecht vele chatters. Op zeer infantiele wijze hield ze zich lang staande maar het is eindelijk afgelopen. En hij dankte Bevelander en zelfs die hele sneue droeftoeter dat is niets!

Dit staat haaks op wat hij nu hier schrijft! En wat hij schrijft slaat feitelijk nergens op want een chatsite gaat namelijk niets melden van 06 nummers of betaling, laat staan saaie stiltes doordat mensen alleen prive aan het zoeken zijn naar seks of ander stalkwerk!

Op dit moment is het nog vrijwillig betaling maar er komt een moment dat dit verplicht word net zoals de 06 nummers. En kijk maar eens hoeveel er dan gelijk overstappen want een chatverslaving is net zo erg als andere verslavingen he ;-).

Kijk wat flash nu als oplossing aandraagt is dat je iedereen maar moet negeren en blokken en sluit je prive! Dat is de wereld op zijn kop natuurlijk, als je op een chatsite komt dan mag je een bepaalde mate van verwachtingen hebben en die zijn eigenlijk nooit tegemoet gekomen voor mensen die een enig sinds goed bij hun hoofd zijn. Kijk voor het uitschot van de maatschappij zoals flash die hebben geen verwachtingen voor de chat en niet van andere en vooral niet van henzelf! Daarom zien die nooit problemen want die zijn eenvoudig en leven altijd met oogkleppen op!

Dat de wereld om geld draait, goh dat wisten we nog niet maar een eenvoudige chatsite die 1) nooit lekker werkt 2) je privacy schend en 3) ook nog eens een zooitje van die nietsnutten en goedpraters huisvest, daar mag je eigenlijk geen geld voor gaan vragen. Maar Martijn Bevelander kennende die verkoopt ook nog zijn moedertje, maar hij zei dat hij dat niet deed omdat daar geen markt voor is!

TIP voor jou flash: geef geen commentaar waarmee je jezelf enorm voor lul mee zet schijnheilig onderkruipertje!

Waarom wil je iemand zijn eigen nickname weten? Je bent toch niet Martijn de spam nicht eigenaar die nu onder een andere naam zijn eigen site gaat verdedigen he ;-). ghe ghe ghe GOTTAAAAAAAAA!

Review: Genoeg is genoeg

De situatie voor en na die admins, is precies hetzelfde! Dezelfde eigenaar, dezelfde oneerlijke manier van informatie vergaring. Je bent gewoon 180 graden gedraaid! Dat je tere zieltje niet tegen de waarheid kan tja…….zulke dwang neuroten kom ik alleen maar tegen daar op dat chatkerkhof! :-P

Wat leuk dat je niets wilt zeggen over mijn "enorme taalfouten" (doe je juist nu wel)! Je laat wel nu enorm zien dat je je daar aan ergert want echte grote fouten staan er namelijk niet in! Tegelijk weten we nu ook gelijk dat je een fetisj hebt voor taal knul. ;-) Ik stoor mij nooit aan taalfouten, anders maak je van een ander zijn ergernis jouw probleem ;-) (tipje voor je)!

Ik ben liever een hol vat die hard klinkt, dan een leeg omhulsel met het volume van een ongebakken deegsliert, zoals jij flash (in the pan)! Die algemene voorwaarden zeg je maar op de bluf, ik heb alles er nog eens op nagelezen en er staat niets van dat het verplicht is je 06 nummer te geven! Dit is er maar later bij verzonnen en word als slap excuus gebruikt voor het (zogenaamde) veilig behoud van de chat! Geef jij maar fijn je prive 06 nummertje en dan maar denken dat ze daarmee niet hun boekje ver te buiten gaan! Goedgelovig schaapje!

Jij chat met plezier? Welke kamer zit je? Laat me raden, senioren zeker of zo, daar zit al dat oude chatvolk die van toeten of blazen weet en met oogkleppen op net doen of ze zich zo vermaken.

Neem een voorbeeld aan Nevermind, die zei ook al dat lezen niet je sterkste kant is. Ze heeft gelijk, haar naam is Nevermind (en nog een andere naam), dus als je der wil blocken op chatplaza, dan moet je beter doen :-P. Kijk maar uit Nevermind, voor je het weet gaat hij al zijn chatbuddies tegen je in het harnas jagen!

Ik hoor wel hoeveel spelfouten je gevonden hebt! :-P

Review: Eindelijk

Nevermind zegt hier een waar woord! Kaitlin is juist met die indo datisniets gegaan omdat hij een admin is. Die zitten nu heer en meester te spelen op hun eigen nieuwe gemaakte chatsite (waar ik geen reclame voor ga maken)! Isdatniets die zit al menig keren mensen te ronselen op chatplaza ;-).

De problemen zijn mede door istdaniets gekomen en die was het zinkende schip allang verlaten samen met zijn steun en toeverlaat de ketting rokende Kaitlin (echte naam Sabina). Lol stokoude dikke heks met een dikke peukel op der vette neus die Sabine heet hahaha moet niet gekken worden. Die vrouwen zoeken vele nog omdat ze daar nog een appeltje mee hebben te schillen en geef ze eens ongelijk, de ouwe lelijke heks kwam alleen maar stoken en zieken!

Ik vind dat JJFlash zijn verwachtingen moet aanpassen, hij zit in deze review zich af te geven en op een andere review van Nevermind reageert hij schijnheilig met dat ze haar verwachtingen moet aanpassen omdat dit allemaal zou staan in de algemene voorwaarden. Daar staat niets in over betalen hoor of 06 nummers, dat is ook schending van de privacy! Nog over de contact gestoorde figuren die andere lastig vallen! Hij zal zelf wel 1 van die smerige prive stalkers zijn die niet wil betalen voor een hoer maar wel de hele dag met zijn leutertje uit de broek vrouwen vragen hoe oud ze zijn hahahahaha.

Review: Bevelander is over de zeik!

Als ik hard lach om hoe mensen dom zijn en dom doen, betekend het nog niet dat ik daaraan meedoe. Daarom heet ik ook observer (als je engels tenminste spreekt)!

De etters die je mag bedanken zijn die in chatpoint, waar ze honderden accounts aanmaakte (in een maand) om andere naar het leven te staan omdat ze zelf een rotleven hebben! Je kent ze wel van die dunne mislukte punt lassertjes die nog op de zolderkamer van hun mammie leven en daar eventjes wat teksten neerknallen over anderen, anders raken ze in een permanente psychose ;-).

Het was al een tijd bekend dat de ongeregistreerde rooms gingen verdwijnen en daar bracht dat ontspoorde smartphone tuig alleen maar meer snelheid in!

Het gaat op chatplaza al vanaf 2000 er zo aan toe, dus daar is niets aan veranderd. Wat er wel veranderd is? De eigenaar zijn verdien model is aangepast en hij is in de veronderstelling dat je niet makkelijk virtuele 06 nummers kan bemachtigen, om zo alsnog meerdere accounts aan te maken om mee te rellen!

Nu zijn de chattrolletjes niet zo slim want die zijn na dat 06 registratie gedoe opeens een stuk stiller geworden. Dat betekend dat ze toch niet zo slim zijn als je zou verwachten want ze zijn nu toch wel terughoudend met de opmerkingen want voor je het weet woon je in de hema voor nieuwe simkaartjes :-P.

Hoe je virtuele 06 nummers gratis kan bemachtigen ga ik niet uitleggen, ik vind de rust eigenlijk wel lekker zo (tot mijn grote verbazing) en chatplaza is nu veranderd van een trolfestijn naar een kerkhof vol met prive gluipers! :-D

Maar Itsme volgende keer mag je wel onder je eigen naam reageren hoor (Nevermind)! Als je op je naam klikt dan zie je gewoon welke andere reacties je ook gezet hebt (met hetzelfde ip adres) ;-).

Ik heb het net zo lief voor je opgenomen in je eigen review en een review van jjflash ;-).

Review: De puntenverdeling

Jij hebt niet alleen een groot probleem psychologisch maar hebt ook nog eens een gigantisch trauma van de punten telling van de ggz instelling waar je verblijft. Als je je gedraagt krijg je extra punten? Zou je willen aanraden om je op te hangen dan krijg je het maximaal aantal punten namelijk, zo doe je iedereen en plezier. Stop die punten in je misbruikte travestieten reet jij zogenaamde wannabe bitch, je krijgt van mij een 10 voor simpelheid!

Review: istatwat

Opgeruimd staat netjes! Die domme belg Kaitlin is meegegaan met haar adminnetje. Ze was uitgewaterd op chatplaza en daarom is ze maar mee gegaan met hem omdat ze op chatplaza zonder hem niets meer kon beginnen! De andere admins wisten ook hoe ze haar vent altijd aan het ophitsen was en nu is het gerechtigheid en zijn ze samen opgerot! En annn in senioren die heeft al haar vriendjes voor haar in de steek gelaten en nu zit ze ook weer alleen. Te zoeken naar andere chatters die een kettingrokende ouwe graftak bij willen staan in haar chatavontuur! ;-) Ik heb gelijk gekregen en daar balen ze allemaal nu van :-P. hahahahah zo leuk om te zien, ik geniet daar van!!!!

Review: istatwat

Toepasselijke naam waar deranged over gaat in dementie :-P hahahaha. Ben je triest jochie? Kom je wel overheen hoor jij als adminvriendje, zie in elke reactie van je dat je bij dat verloederde admin team hoort ;-). Het recht tot domheid heb je zelf patent op aangevraagd jij slap kruisje! Wees blij dat ik geen echte namen ga noemen van de key spelers dan kunnen ze je gelijk weer opnemen! De waarheid is hard he ;-) en triest tis net een paradox XD hahahaha! Oh dit is zo mooi om te zien, tragische ironie of poëtische gerechtigheid?

Review: istatwat

Enige wat jij kan bente is maar ouwekuthoeren over punten jij zwakzinnige sloeber!