istatwat

ik heb een vraag: waar zijn istatwat en zn vriendin gebleven?

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

7 reacties

die zitten op chat-crazy ikke

Opgeruimd staat netjes! Die domme belg Kaitlin is meegegaan met haar adminnetje. Ze was uitgewaterd op chatplaza en daarom is ze maar mee gegaan met hem omdat ze op chatplaza zonder hem niets meer kon beginnen! De andere admins wisten ook hoe ze haar vent altijd aan het ophitsen was en nu is het gerechtigheid en zijn ze samen opgerot! En annn in senioren die heeft al haar vriendjes voor haar in de steek gelaten en nu zit ze ook weer alleen. Te zoeken naar andere chatters die een kettingrokende ouwe graftak bij willen staan in haar chatavontuur! ;-) Ik heb gelijk gekregen en daar balen ze allemaal nu van :-P. hahahahah zo leuk om te zien, ik geniet daar van!!!!

Observer. Hoe triest kun je zijn namen en toenamen te vermelden in jouw reactie. Maar het geeft niet hoor, iedereen heeft het recht op domheid,ook jij.

Toepasselijke naam waar deranged over gaat in dementie :-P hahahaha. Ben je triest jochie? Kom je wel overheen hoor jij als adminvriendje, zie in elke reactie van je dat je bij dat verloederde admin team hoort ;-). Het recht tot domheid heb je zelf patent op aangevraagd jij slap kruisje! Wees blij dat ik geen echte namen ga noemen van de key spelers dan kunnen ze je gelijk weer opnemen! De waarheid is hard he ;-) en triest tis net een paradox XD hahahaha! Oh dit is zo mooi om te zien, tragische ironie of poëtische gerechtigheid?

voor elke nieuwe key speler die wordt ingebracht, 5 punten

Enige wat jij kan bente is maar ouwekuthoeren over punten jij zwakzinnige sloeber!

Kea't je, 0 punten

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden