Reviews van deze auteur

leuk hoor

Review over SeniorenZone

Site is vernieuwd en lijkt allemaal een stuk beter te werken. vorige site werkte toch niet echt goed en de kaart klopte ook niet. Nu kun je gewoon lekker zoeken naar leuke dames en beetje chatten

de dames zijn mooi

Review over SecretSexClub

de dames die je hier vind zijn echt heel mooi en niet vies van een pleziertje!

Sceptisch

Review over OudereVrouwen.nl

Was huiverig en voorzichtig bij deze site, ook door alle gemende reviews. Heb me aangemeld en het duurde niet lang voordat ik reacties kreeg van leuke vrouwen. Er zat er hier een vrouw tussen die mijn aandacht trok en heb hier gedurende een poos leuk contact mee gehad en dus uiteindelijk ook een leuke date mee gehad. Het is dus niet allemaal kommer en kwel hier!

fijne date

Review over SexAfspraak

echt een fijne date gehad met een man die ietjes ouder was dan ik. vrij snel eigenlijk afgesproken en gegevens uitgewisseld en in een hotelletje afgesproken, dus het kan wel.

Sterke punten
Veel mannen.

zoo wat veel knappe mensen

Review over SeniorenZone

zooveel knappe mensen die graag willen daten. leuke site met grappige extra's. vind hier meestal vrijsnel wel een neukertje dus allemaal goed te doen. wil jij ook sex> moet jee ff aanmelden dan want is erg fijn

Goede vernieuwde pagina

Review over SeniorenSexclub

Ik was de oude seniorensexclub gewent en dit is toch wel een goede vernieuwing. Leuke plek om mensen te ontmoeten voor fun.

Sterke punten
echte seniorensite

Sex App 8/10

Review over ChatApp

ziet er goed uit, werkt bijna perfect. blijft soms even hangen door trage internet verbinding. verder veel volk en voornamelijk nederlanders. sex heb je vrij snel hier, tenzij de vrouwen lastig doen maar dat heb je overal wel eens. in ieder geval minder dan op tinder oid.

Oproep aan alle mannen!

Review over OudereVrouwen.nl

Heren, een vrouw is ook wel eens op zoek. God zij dank lees ik hier ook positieve reviews over de site. Dat vrouwen soms niet reageren op mannen komt vaak door extreem onbeschofte mannen die ik helaas dagelijks op mijn profiel mee maak. Of zonder elkaar te kennen directe whatsapp uitnodigingen. Helaas mannen, dat doen wij vrouwen niet, want dan staat onze telefoon vol met 1000 vieze mannen die je constant bellen, wat je ook aan het doen bent. Sorry. Iets meer geduld AUB.

Anoniem Daten

Review over SecretSexClub

Precies wat iedere man op internet wil toch? Anoniem sex daten. Ik begreep al niet dat het er niet was, tot ik deze site tegen kwam. Ook de enige site waar ik volledig met mijn gezicht op durf te staan in plaats van al die openbare sites waar je iedereen op kunt vinden. Ben toch niet gek!?

Online Sex Club

Review over OuderenSexclub

Ik dacht dat sex clubs alleen iets van vroeger waren, maar blijkt nu ook gewoon online te gebeuren dus? Ik heb veel leden gesproken en erg leuke tijd gehad. Nog geen feesten bezocht, maar zal dat in de toekomst zeker doen!!

Sterke punten
erg leuke ontmoetingen en benieuwd naar de vele leuke sex feesten

Zwakke punten
het kost helaas wel geld in de vorm van credits

meerdere contacten

Review over OuderenSex

vele echte nederlandse leden . wel veel mannen maar ook wel veel vrouwen . meerdere whats app contacten leren kennen ...

ios sex app

Review over ChatApp

Was al een tijdje op zoek naar sex app voor op mn iphone maar kon niks vinden. deze staat niet op de app store maar is wel de ideale app voor op je iphone. kan ook op android overigens las ik, maar toffe app.

Sterke punten
sex app voor ios

Zwakke punten
niet via app store helaas

Beste Dating App

Review over ChatApp

Al jaren op zoek naar een app zoals deze! Werkt hetzelfde als Tinder enzo, maar dan erotisch gericht. Dus voor sex dates en sex afspraken. Beste dating app wat mij betreft!!

Tot nu toe is het het waard

Review over SecretSexClub

Ik kijk mijn ogen uit op deze site. Wat veel vrouwen en wat veel mooie ook zie ik hier. Zijn ze allemaal echt? Tot nu toe wel, maar wie weet.. Wel veel leuk contact en ik heb wel moeten betalen helaas. Is dat het waard? Tot nu toe wel. Ik laat het weten als het niet meer zo is haha!

Eens proberen..

Review over OudereVrouwen.nl

Via Google ben ik deze site tegengekomen. Veel mooie vrouwen op de homepage dus ik heb me gratis aangemeld. Zover ik tot nu toe heb kunnen zien is het een professionele site, met erg veel gewillige stellen, mannen en vrouwen op leeftijd, op zoek naar een erotische ervaring. Ik ben benieuwd wat ik de komende dagen tegen ga komen..

1 date gehad, volgende graag!

Review over OudereVrouwen.nl

ja 1 ding moet je wel toe geven je vind hier heel snel heel veel lekkere wijven!! credits raken zo wel snel op maar groot pakket gekocht en nu daten maar!! heb al 1 leuke afspraak gehad met een bom van een wijf zeg!! op naar de volgendeeee

geen gedoe, snel chatten

Review over OuderenSex

door de goede reviews ben ik hier ook eens een kijkje gaan nemen. aanmelden en mensen zoeken is snel gedaan. chatten gaat ook snel. jammer genoeg wel betalen maar kosten vallen reuze mee tov andere sites.. hopelijk vind ik leuke vrouwen hier.

Werk aan de winkel, maar veelbelovend

Review over ChatApp

Wat mij betreft is er nog werk aan de winkel wat betreft deze site, maar zoals het er nu uit ziet is het wel veelbelovend. Leuke goed werkende chat site, maar hier en daar mis ik nog wel opties. Zoals zoeken in de buurt of bepaalde functies die bijvoorbeeld messenger wel heeft. Maar al veel mensen online en zeker leuk om je eens aan te melden en te bekijken.

10/10 De Nieuwe Tinder

Review over ChatApp

Vroeg bij zijn. Tinder is gezapig geworden en Badoo, Lexa enzo zijn allemaal super op geld gericht. ChatApp is een gem die nu nog helemaal goed is en waar je veel op kunt vinden. De nieuwe Tinder zeg ik!!

Sterke punten
De Nieuwe Tinder

Zwakke punten
Vroeg bij zijn!!

grootschalig, anoniem, leuk, geld

Review over SecretSexClub

mijn profielnaam was al bezet haha daar schrok ik wel van maar dat geeft ook wel aan hoe groot deze club eigenlijk is. nog geen echte sex feesten meegemaakt maar komt er SO WIE SO van

Sterke punten
grootschalig
anoniem
leuk

Zwakke punten
geld

4x raak op oudere vrouwen

Review over OudereVrouwen.nl

k betwijfel toch wel of alle vrouwen hier echt zijn weetje... tis niet echt dat ze allemaal zitten te wachten op pik.. wel?.. maar goed ja heb met 4 vrouwen afgesproken.. zeer leuke tijd gehad... kost wel credits trouwens.. maar goed afspraak is afspraak toch?...

Sterke punten
4x raak

Zwakke punten
kosten

Ouderen Sex

Review over OuderenSex

Ben je op zoek naar ouderen, of op zijn minst 60+ mannen vrouwen en stellen dan is ouderensex wel een van de meest gebruikelijke plaatsen. Ik wissel dit af met open chatboxen, leuk om van beide wat mee te snoepen..

Sterke punten
voldoende 60+ mensen actief
stellen, leuke afwisseling

Zwakke punten
weinig tegengekomen nog

Nederlandse Mobiele Sex Chat

Review over ChatApp

Is net nieuw, heeft nog zo zijn (vooral technische) mankementen. Maar het is zeker het proberen waard en vooral voor Nederlandse gebruikers echt een aanrader. Professioneel, goed opgezet, Nederlands, geen uitbater.

leuk om te daten

Review over SeniorenSexclub

voldoende dates te vinden hier. veel leuke vrijgezelle vrouwen online.

Whatsapp maar dan Sex Chat

Review over ChatApp

Gewoon precies hetzelfde als Whatsapp maar dan in een sex chat. ziet er echt super goed uit!! en werkt helemaal top!! voldoende dates en online mannen en vrouwen te vinden!! Ook veel stelletjes online zie ik!!

Werkt echt!

Review over OudereVrouwen.nl

Werkt!! ik heb 2 leuke dates gehad waarvan 1 niet van mij af kon blijven. Ga er verder niks meer over zeggen, werkt echt!!

Oude Stempel

Review over SecretSexClub

Ik ben blijkbaar van de oude stempel en zoek nog privacy in mijn online leven. Secretsexclub.nl kan dat bieden. Perfect.

Sterke punten
Privacy waarborging
Weinig fake leden

Zwakke punten
Credits

Review Annette

Review over OudereVrouwen.nl

Deze dating site werkt erg goed op de iPad die ik onlangs heb gekocht. Kleine kanttekening moet gemaakt worden, wat betreft nieuwe berichten, die krijg ik niet in mijn inbox. Dus het is wel even zoeken of je kunt berichten missen als je dat niet goed in de gaten houdt. Groeten Annette

Sterke punten
Gebruik op de iPad.

Zwakke punten
Berichten komen niet in mijn inbox.

Anoniem

Review over SecretSexClub

Simpel, waarom ik dit een positief advies geef? De enige ANONIEME sexdating site van Nederland.

Sterke punten
enige anonieme site

Goede ervaringen

Review over SecretSexClub

Ik heb alleen maar goede ervaringen, zo doen zich voor als een underground sexclub, maar toch zijn er meer dan genoeg mannen en vrouwen actief op de site. Als je je hier aanmeld kom je nooit iets tekort, behalve tijd om af te spreken

Oude vrouwen

Review over OuderenSex

Ik heb een fetish voor oude vrouwen en die kom je nu eenmaal niet zo veel tegen in de kroeg, dus op deze manier kan ik in contact komen met tal van oudere vrouwen voor sex.

Uitstekend voor one night stand

Review over OudereVrouwen.nl

Zoek je als vrouw een one night stand dan is deze datingsite uitstekend voor jou! Heb er hier al meerdere gehad dus niet te klagen

wat vinden jullie hiervan?

Review over OuderenSex

Beste leden, wat vinden jullie van deze datingsite? Ik heb me aangemeld maar ben wel eens benieuwd wat andere ervaringen zijn. Groeten.

veel nieuwe leden

Review over SecretSexClub

heb al 2 jaar een account en komen veel leuke nieuwe mensen op. alleen op de homepage zie je dat niet alleen als je account hebt gek genoeg hoop dat ze dat wel maken. veel leuke matches en veel activiteit. geen vrouwen voor eenmalige seks alleen, iedereen is wel op zoek naar langer.

kosten vallen mee

Review over OuderenClub

1x betalen ipv elke keer credit pakketten dus is veel goedkoper als je actief op zoek bent en veel berichten stuurt, klaar. ik ben bij andere sites 200eu per maand kwijt en hier veel en veel minder. ja kost geld tuurlijk maar niet zo veel als andere.

beste optie om oudere vrouwen te ontmoeten

Review over OudereVrouwen.nl

dol op oudere vrouwen en dit is de eerste site die ik in google kon vinden daarvoor dus me meteen aangemeld, profiel gemaakt en berichten gaan sturen, vrij snel kreeg ik al een date want blijkbaar zijn vrouwen ook op zoek naar jonge gasten dus top, na 5 dates een andere vrouw gevonden en daar ben ik nu mee aan het daten, kost wel geld dat zeker weten maar veel minder dan andere opties om zon vrouwen te ontmoeten gr yorrick

duurde 4 weken en daarna wel gelukkig daten

Review over OuderenSexclub

ik ben klein geschapen dus het is voor mij lastig een mooie vrouw te vinden, daarom ben ik hier maar gaan zoeken. veel vrouwen aangesproken en veel zijn niet geinteresseerd of reageren niet eens! duurde me zo 4 weken voor ik een vrouw had gevonden die WEL wilde. nu gelukkig en aan het daten.

veel fake maar ook veel goed en oude site

Review over SexAfspraak

heb deze site al een tijd in de gaten gehouden en is redelijk betrouwbaar, wel veel fake profielen wordt denk ik niet meer op gecontroleert maar aan de andere kant ook wel veel echte profielen en is een oude site dus zalwel goed doen anders bestond hij toch ook niet meer

rijpe vrouwen

Review over OudereVrouwen.nl

als je net als ik op wat rijpere vrouwen valt kun je hier je hart ophalen. genoeg visjes in de zee hier.

Leuke dames en heren

Review over OudereVrouwen.nl

veel leuke mensen hier. kom meestal voor een chat, maar soms ook voor een date

stiekem neuk afspraken

Review over SecretSexClub

leuk als je opzoek bent voor stiekeme sex. anders niet naar toe gaan

erotische contacten

Review over OudereVrouwen.nl

lekkere erotische contacten. wel een groot overschot aan mannen hier.

Mooie plek

Review over SecretSexClub

Lekker online daten en genieten van alle mooie vrouwen. Dat is echt top! Kan hier goed en voor een redelijke prijs.

Geschikt voor ouderen

Review over OuderenSex

Zo snel vinden wij tegenwoordig geen leeftijdsgenoten meer voor sexueel contact. Een nieuwe liefde vinden oke, maar puur voor sexueel contact niet. Ouderensex.nl is daar wel totaal voor geschikt. Als 60+ ben je toch senior en dan wordt de markt voor dating toch anders. Deze site begrijpt dat.

45+ site, goed.

Review over OuderenSexclub

Ik houd persoonlijk van ouderen en dan zit je hier heel erg goed! Ja ik weet het ik ben nog niet zo oud maar daar maken ze gelukkig geen probleem van. Als je maar geen 20-er bent op zoek naar een 20-er, want daar is de site dan weer niet voor bedoeld. Maar ben je op zoek naar grofweg 45+? Ouderensexclub.nl.

Sterke punten
veel ouderen
veel singels, niet alleen koppels
fijne layout

Zwakke punten
credits betalen

Aardige site voor sex afspraken

Review over SexAfspraak

Niet de beste site waar ik ooit op heb gezeten, zo moet je nog wel credits betalen, maar verder niet veel slechts over te zeggen. Veel controle op nep profielen dus dat is zeker fijn!

Sterke punten
veel leden
veel controle op fakers

Zwakke punten
credits betalen

daten voor ouderen

Review over OuderenSexclub

eidnelijk een site waar je kunt daten als oudere dat was er echt lang niet. of ja dan gewone datingsites maar niet speciaal voor oudere en dat is deze wel dus. kom daten met mij zou ik zeggen haha

Beste datingsite voor oudere vrouwen

Review over OudereVrouwen.nl

Als je op zoek bent naar 50+ vrouwen voor een erotisch contact kun je simpelweg maar op 2 plekken terecht. Ouderensexclub.nl en Ouderevrouwen.nl. Die laatste vind ik het beste omdat er meer profielen op zitten en meer vrouwen zich aanmelden. Die andere site is gewoon een beetje ouderwets aan het worden.

beste sexclub in nederland

Review over OuderenSexclub

ben al lang aan t sex daten en dit is tot nu toe de beste sexclub die ik heb gezien. 1000+ echte vrouwe die gewoon op zoek zijn ja ok er zijn ok vrouwe die niet op zoek zijn maar meeste wel gewoon dus meer dan op alle andere sexclubs klaar.

Sterke punten
gewoon proberen

reacties: