Reviews van deze auteur

Twijfel geval

Review over Afspraakjesmarkt

Dit is terug te vinden in de voorwaarden: Trafficshare B.V. behoudt zich het recht voor om zelf profielen op de website aan te maken en namens deze accounts berichten aan de gebruiker te verzenden. De gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op de website gefingeerd zijn en deze enkel zijn aangemaakt om berichten mee uit te wisselen. Fysieke afspraken met de persoon in gefingeerde accounts is niet mogelijk.

Sterke punten
nog te vinden

Zwakke punten
nog te vinden

Knuz is niet meer wat het geweest is

Review over Knuz

Heb er even sinds lange tijd weer eens rond gekeken.
Wel raar voor een website die profileert gratis te zijn dat je toch voor sommige zaken die stomme "credits" moet aanschaffen. Enfin, als 40plusser is het aanbod idd tja hoe zal ik het zeggen magertjes..... Heb me inmiddels uitgeschreven en er geen geld aan uitgegeven.
Zoals vele hier al schreven bij de lokale "super" kom je eerder een leuke vrouw tegen. En in het uiterste geval zijn er ook nog de dames van plezier, dan weet je in ieder geval waar je je geld aan uitgeeft en dat je "genaaid" wordt.

Sterke punten
makkelijk om in te schrijven

Zwakke punten
Knuz doet zaken met THE RIGHT LINK B.V. uit Eindhoven.

twijfelachtig

Review over Sex Klik

Deze website is in beheer bij Trafficshare en CMX services te Utrecht. Een beetje googlen leert dat het bedrijf in het verleden al meerdere andere namen heeft gehad. Er is zelfs sprake van een afdeling in Hongarije.
Zou er niet aan beginnen en al zeker geen geld in steken.

weer zo eentje die alleen maar geld kost

Review over LangsWippen.nl

Ik sluit me bij de rest aan, dit is 100% nep. De meeste foto's zijn via bekende weg zo terug te vinden op de diverse sites. Plus de link naar de voorwaarden pagina werkt niet; d.w.z. de pagina bestaat niet, dus waar ik dan acrobat reader voor nodig heb, ik weet het niet. Een email naar de admin of beheerder moet nu nog steeds beantwoord worden.......
I rest my case. / Doe er je voordeel mee

Sterke punten
Leuke foto's

Zwakke punten
- kost geld
- email naar admin / beheerder wordt niet beantwoord.
- account verwijderen kan niet (tips staan op accountkiller)

basis-lid kost geen euro, maar werkt wel

Review over SexMarkt.nl

Was eerst ook sceptisch over deze site, maar toch die stoute schoenen aangetrokken en mijzelf ingeschreven. Lokaal een paar vrouwen aangeschreven en na een paar emails en contact via whatsapp of direct via 06 heb ik toch al drie erg leuke dates gehad tot op heden, zonder een euro te betalen om lid te zijn.
Bij twijfel aan de foto / echtheid kan je altijd de foto googlen.

Sterke punten
Gratis voor basis gebruik, wil je je advertentie upgraden of op de startpagina laten zetten, ja dan gaat het je geld kosten.

Zwakke punten
tot op heden nog niet kunnen vinden.

reacties:

Review: basis-lid kost geen euro, maar werkt wel

WeirdScience,
Je bent wel erg negatief tegenover vrouwen, gok dat je alleen bent gezien je reactie. Laat mannen die wel geld aan vrouwen willen besteden en dan ook een leuke date hebben, lees sex, in hun waarde, het is hun keuze. Dat jij een slechte ervaring met vrouwen en geld hebt daar kan niemand iets aan veranderen.

Review: basis-lid kost geen euro, maar werkt wel

Fakezooi,
Er is niets fake aan deze site. Het is gewoon een site waar je een leuke man of vrouw kan vinden om ja idd betaalde sex te hebben, niet meer en niet minder.
Snap dus echt niet waarom je in vredesnaam met zo'n korte misplaatste opmerking komt.