basis-lid kost geen euro, maar werkt wel

basis-lid kost geen euro, maar werkt wel

Was eerst ook sceptisch over deze site, maar toch die stoute schoenen aangetrokken en mijzelf ingeschreven. Lokaal een paar vrouwen aangeschreven en na een paar emails en contact via whatsapp of direct via 06 heb ik toch al drie erg leuke dates gehad tot op heden, zonder een euro te betalen om lid te zijn.
Bij twijfel aan de foto / echtheid kan je altijd de foto googlen.

Sterke punten
Gratis voor basis gebruik, wil je je advertentie upgraden of op de startpagina laten zetten, ja dan gaat het je geld kosten.

Zwakke punten
tot op heden nog niet kunnen vinden.

Bezoek SexMarkt.nl Reviews over SexMarkt.nl

5 reacties

Ik heb de site bekeken maar het is wel betaalde seks.

Het is met vrouwen altijd betaalde seks, of je nu dates hebt of weet ik veel wat je blijft dokken. Vrouwen zijn een zwart gat waarin niet alleen je geld, maar ook je huis, auto en je ziel in verdwijnen. Allesbehalve je pik, die mag je zelf klaarrukken.

WeirdScience,
Je bent wel erg negatief tegenover vrouwen, gok dat je alleen bent gezien je reactie. Laat mannen die wel geld aan vrouwen willen besteden en dan ook een leuke date hebben, lees sex, in hun waarde, het is hun keuze. Dat jij een slechte ervaring met vrouwen en geld hebt daar kan niemand iets aan veranderen.

nepzooi net als alle andere sexsite

Fakezooi,
Er is niets fake aan deze site. Het is gewoon een site waar je een leuke man of vrouw kan vinden om ja idd betaalde sex te hebben, niet meer en niet minder.
Snap dus echt niet waarom je in vredesnaam met zo'n korte misplaatste opmerking komt.

Bezoek SexMarkt.nl Reviews over SexMarkt.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexMarkt.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden