Reviews van deze auteur

Heerlijk!

Review over ChatPlaza

Zo grappig als ze je niet kunnen bannen en je zelfs niet kunnen vinden en helemaal over de rooie zijn! Wat verwacht je ook van domme admins, lees hier maar:

Lowlander 15:31
he vieze smerige kanker lowlander jou moeten te tegen de muur zetten met je kanker kop en istatwat erbij ga maar fijn janken hoor bij je holmaatje muahahahhahahahahaha
Lowlander 15:31
we hebben er weer een vriend bij ist
istatwat 15:31
Ja gezellig hahaha
istatwat 15:31
in je prive ?
Lowlander 15:32
nee in sen op de scroll
Lowlander 15:32
me prive staat dicht
istatwat 15:32
zo haha die durft
Lowlander 15:32
laat gaan heb er weinig last van
Lowlander 15:32
nee tekst neerzetten en weg
Lowlander 15:32
en bannen heeft ook geen zin
istatwat 15:32
ja lafbekken....maar ja voor de chatters niet zo leuk denk ik
Lowlander 15:33
je kan niet meer nabannen he
istatwat 15:34
hoezo niet ?
Lowlander 15:34
nee
istatwat 15:34
raar sinds wanneer niet dan
Lowlander 15:35
je kan wel privegesprek openen
Lowlander 15:35
maar ik zie niet meer bannen
istatwat 15:35
ja
istatwat 15:35
ow
istatwat 15:36
ff kijken ...gisteren nog wel namelijk
istatwat 15:36
brb
Ajala 15:58
ja ze zijn al weg maar zaten er al even te spammen zo te zien ..........
istatwat 15:59
oke ja
istatwat 15:59
dat is niet zo mooi
Lowlander 15:59
ik weet nu hoe het moet ist
istatwat 15:59
oke low top
Lowlander 15:59
als prive open is dan staan er 3 puntjes
istatwat 15:59
ja
Lowlander 15:59
alleen kan je maar bannen op image
istatwat 15:59
ja
Lowlander 16:00
heb je niets aan dus
istatwat 16:00
sowieso kun je alleen maar bannen op image dacht ik
Lowlander 16:00
ook raar
Lowlander 16:00
maar ja er zijn meer dingen raar op de chat
istatwat 16:01
ja het blijft nog even improviseren volgens mij

Sterke punten
te dom om te kunnen bannen

Zwakke punten
te slim om een baan te zoeken die admins

klaagbaak

Review over ChatPlaza

Ajala en istatwat zijn de enige die kunnen en willen klagen over de nieuwe chatsite. Lowlander vind het allemaal wel best en laat het gewoon langs hem heen gaan, die is zo vreselijk passief als het niet om bannen gaat! Cees schijnt te dom en te onbelangrijk te zijn om iets te snappen.

De admins ergeren zich groen en geel aan de nieuwe site, lees hier maar eens:

istatwat 12:11
Des ?
DesignGuru 12:14
Yes
istatwat 12:16
de adminoptie ' Roominstelling "werkt niet meer,,,,vandaar het je niet lukte om die 18+ weg te halen
DesignGuru 12:16
Wat bedoel je werkt niet meer
istatwat 12:17
Nou eerder kon ik bijvoorbeeld ( indien nodig ) die 18+ echt weg halen hoor op wijzigigen klikken en klaar
istatwat 12:17
of minimum leeftijd aanpassen
istatwat 12:17
bijvoorbeeld
DesignGuru 12:18
JA die kan nog steeds aanpast worden
DesignGuru 12:18
Alleen de naam kan je niet meer weghalen
istatwat 12:18
de box de-activeren of Activeren lukt nog wel
DesignGuru 12:18
mimimum leeftijd werkt ook nog steeds
istatwat 12:18
nee precies maar was wel zo
istatwat 12:18
ja idd
istatwat 12:19
maar dat het admins niet lukt prima...maar jullie zouden het moeten kunnen....
istatwat 12:20
maar ook niet dus,,,,de optie is niet in orde lijkt me
DesignGuru 12:24
Oke ik zal het doorgeven
istatwat 12:25
Nou het is meer voor jullie ; iemand moet de namen kunnen aanpassen denk ik zo
istatwat 12:26
dit werkt zo vreselijk klote, waarom werken dingen nu niet eens goed, ik erger mij hier kapot aan!

Sterke punten
Klagen staat vrij

Zwakke punten
Je kan klagen maar er word toch weinig aan gedaan

een open riool van waardeloze mensen (inclusief admins)

Review over ChatPlaza

Als je op chatplaza komt klagen bij de admins over mensen die met ziekelijke dingen schelden en beledigen en er komt dan eindelijk eens een admin kijken (met 2 vingers in de neus), dan krijg je zelf een kick! En wel omdat ze vind dat je dramt als je zegt dat de mensen die eerst vreselijk schelden en nadat de admin iemand eruit zet opeens poeslief doen en zelfs heel omslachtig gaan vertellen dat ze nooit wat doen!

Onrecht ten top en als je later komt vragen waarom je een kick kreeg, zegt de admin doodleuk dat ze vind dat je dramt en dat ze vind dat je dat nu nog doet en zegt dan gewoon bye en zet je uit de admin kamer.

Ze vind het drammen als je in je recht staat en de waarheid zegt! Drammen schijnt erger te zijn dan mensen die roepen dat je een kanker hoer bent en dat Auschwitz nog te goed voor je zou zijn (ja ja zo ziek zijn ze daar). Ik vind dit net zoiets als dat je gepest word in de klas en zodra je gaat klagen mag jij nablijven omdat je vol blijft houden dat ze je pesten. Omgekeerde wereld dus en volslagen krankzinnig en geen weldenkend mens gaat hiermee akkoord.

Het blijkt wel dat ze zich niets laten zeggen en er is ook totaal geen enkel overleg mogelijk met die geschifte mensen en dat drammen waar ze het over had dat is gewoon dat ze niet naar je gezeur willen luisteren. Of jij nu uitgemaakt word voor van alles en nog wat (want de admins zijn er nooit als die scheld lui bezig zijn) maakt ze niet uit, je mag niet zeggen dat sommige nu wel heel schijnheilig bezig zijn een paar keer.

Dit gebeurd niets anders op chatplaza, mensen lokken uit en schelden erbij, dan ga je klagen en komt er een admin, dan zijn de boosdoeners snel stil en als jij daar wat van zegt dan dram je en kan je zelf uren opeens niet meer spreken in de box (terwijl ik net bezig was met een prive).

De boosdoeners gingen ook heel snel smerig achterbaks nadrukkelijk steeds zeggen dat ik aan het drammen was (want ze weten dat admins daar gevoelig voor zijn). En ook dit keer weer want domme Ajala liet zich gelijk overhalen tot het kicken van de persoon die juist alles aankaarten. Die admins zouden zich heel diep moeten schamen dat ze niet alleen zo diep gezonken zijn dat hun totale leven uitsluitend op een “virtueel niets” bestaat maar ook dat ze alle goeie chatters zo wegpesten.

Als de politie zo te werk zou gaan dan zou je als je bestolen word zelf de cel in gaan als je blijft volhouden. Ik vind dat Peter R. de Vries maar eens deze chatsite en zijn handlangers moet gaan bespreken en ook iedereen die het maar durft op te nemen voor dat tuig! Het is een eng internetpest zooitje daar van corrupte admins, die de hele dag niets beters te doen hebben als andere te kleineren en onrecht aan te doen.

Ook raad ik niemand aan een profiel aan te maken want die mensen pakken ze het eerst. Ze weten namelijk dat gasten weer een nieuwe naam kunnen nemen en/of een ander IP maar met een profiel bannen ze je op je account en doe je wat fout met een account dan pakken ze je gelijk. Het heeft ook totaal geen enkel voordeel, afgezien dat je een klein priegel plaatje kan uploaden (waar je bijna niets van ziet) en dat je virtuele credits kan krijgen van de mensen die op hun beurt weer hebben lopen bedelen erom. Ik heb zelfs gehoord dat sommige figuren die met een admin gaan gratis en voor niets steeds nieuwe virtuele credits krijgen om mensen in hun macht te krijgen. En dat is aardig gelukt ook heb ik gehoord!

Ik heb hierbij dan ook besloten nooit meer naar dat open riool van mensen (die aan de onderlaag van de maatschappij zitten en niets anders te doen hebben als de hele dag op de chat te zitten en maar de zooi te verzieken voor anderen) te gaan. Ik raad iedereen hetzelfde de toen, eens maar nooit meer!

Sterke punten
als je vind dat als je snel een ban krijgt of een kick (om niets) een sterk punt is dan is dat een heel sterk punt van de site!

Zwakke punten
-Veel schelden
-Veel ziekende mensen
-Veel gefrustreerde mensen
-Veel ruzies om niets
-Veel admins die niets doen aan de verkeerde dingen en wel wat doen aan goede dingen
-Admins bannen de mensen die problemen aankaarten en laten de stoorzenders lekker doorgaan
-Vriendjes politiek en uitspelen van admins
-Slecht werkende chatsite waar opties niet van werken
-Ingewikkelde manier van een plaatje gebruiken voor je profiel
-Kinderlijke chat met infantiele figuren waarvan blijkt dat ze allemaal een steek los hebben (anders ga je niet op de chat zitten de hele dag)

reacties:

Review: klaagbaak

Zo ik dacht dat dat wel duidelijk was toch? Dit is niet te snappen en hij denkt nog leuk en intelligent over te komen die rans met zijn domme waanzin. Hij staat alleen maar voor lul en hij is te dom om te beseffen dat Designguru iemand is die ontwerpen is van chatplaza. Ben jij een domme lul zeg rans in je eigen wereld zittende timmerman hahaha!!!

Review: klaagbaak

Laat die gek lekker lullen als eentje niets te vertellen heeft in welk opzicht dan ook is het die rans wel, iedereen lacht hem uit daar op chatplaza, zelfs de mensen waarvan hij denkt dat ze achter hem staan! Geen aandacht aan besteden aan zo'n onzinnige dwaas!

Review: klaagbaak

Als dorpsgek laat je iedereen lachen ranzigwrat. Als je niets hebt toe te voegen aan een serieuse review hou gewoon je gekke bek dicht onderkruiper en mega zuiger!

Review: klaagbaak

Enige wat jij altijd bewijst Ranzig is dat je niet goed in je rotkop bent met je krankzinnige gelul. Dat gaat er in jou verziekte gedachtes in de orden van oranje hahahah. Sukkellllllllllll

Review: klaagbaak

Hahaha nou als hij van die lange sneue onbegrijpelijke onzin weer neerzet dan weet je dat hij over de rooie is weer hoor ;-). Als hij nu nog eens zijn punt maakte maar met deze bagger zet hij zichzelf nog meer voor schut dan hij al deed. Hij heeft totaal geen zelfkennis want anders zou hij zich wel rot generen maar nee hij is opgesloten geweest en toen hoorde we niets meer van hem. Hij is weer vrij en hij blijft reageren die sneue domme LUL.

Review: klaagbaak

Wat ben je toch een enorme janker he Ranziglul. Alsof een ban ons van chatplaza zal afhouden, je maakt gewoon weer een nieuwe account aan net zo makkelijk en hoe dat gaat gaan we jou niet vertellen slimbo, jij komt daar ook met zoveel accounts bans aannaaien van mensen ouwe gestoorde!

De enige muur die Trump gaat bouwen is voor gekken zoals jij met hun dwangmatige neurotische onzin!

Ga eens een behoorlijke baan zoeken joh Wajong bewoner!

Review: klaagbaak

Volslagen onzinnige waanzin van je weer maar zo sta je ook bekend ouwe zak. Zet je maar daar en hier groots voor schut met je bij elkaar verzonnen geneuzel, zoals iemand al zei ga een baan zoeken joh wajong sul! :-P

Review: klaagbaak

Je beter voor doen dan je eigenlijk bent daar ben jij de master in Rans. Jij schijnt echt een obsessie te hebben voor historisch en hysterisch figuren he! Hysterisch ben je zeker wel, jij moet je niet rans noemen maar “de hofnar” dat past veel beter bij jou ouwe.

Ik bang? Hahahahahahah hoezo, omdat ik de dingen precies benoem zoals ze er aan toe gaan op deadplaza? Waarom neem jij het nog steeds voor die droeve zoot daar en voor zijn zielige eenzame figuurtjes? Geestelijke oorlog heb je alleen als je geestenziek bent zoals jij ventje, jij bent in geestelijke oorlog met jezelf en alle figuren daar want ruzie maken met iedereen daar doe je oh zo graag, om jezelf meer te voelen.

Ik vind het een geweldig systeem in america en ben ook erg blij met dat Trump gewonnen heeft en dat geeft extra mogelijkheden voor Wilders in ons land. Word hoog tijd! ;-) Pim Fortuyn ken ik ook ja en Volkert van der Graaf ook maar dat is net zo’n grote bleke kale dwaas als jij Rans, iemand die denkt dat hij altijd gelijk heeft en in zijn eigen wereld leeft. Hij gaat binnenkort weer de cel in, misschien kan je met hem in 1 cel gaan zitten praten over al die achterlijke cijfer obsessie van je?

Je cijfertjes en je uitleg erover slaan nergens op, het komt allemaal uit je zieke brein en je gelooft het ook nog in je eenvoudige leventje. Ik ben geen preker, ik ben een realist, jij bent een preker maar niet voor je eigen parochie want niemand geloofd en/of begrijpt er ook maar 1 snars van wat je wilt zeggen en terecht! Met elke reactie van je sta je meer voor schut en zet je jezelf totaal voor gek, we lachen je niet uit hoor we lachen je toe ouwe!

Jij bent de enige die alles uit zijn duim zuigt, ga nog eens een leuke film online zetten dat je aan het drummen bent met van die grote witte hoge kousen of maak nog eens een filmpje over totaal iets nutteloos! Je bent gewend dat je allemaal alleen bent en niemand hebt dus dat scheelt he. Sterkte he Hans Klok 2, DOEIIIIII MEID

Review: klaagbaak

Nou Rans je valt me toch wel tegen want ik had niet gedacht dat jij zoveel onnodige aandacht zou geven aan het neerzetten van deze onzin. Nu snap ik pas dat mensen jou voor gek verslijten want ik deel hun mening na het lezen van die psychose uitspraken van je. Sterkte!

Review: klaagbaak

Het zit zo Firefly, als hij 3 grote lange onsamenhangende tekststukken weer tikt, dan weet je dat je hem weer geraakt hebt omdat hij oh zo graag zijn punt wil maken maar niet weet hoe hij dat moet doen. We hebben weer wat preken van hem gehad en ik weet zeker dat niemand de tijd neemt ze te lezen! Hahahahaha zo grappig dat iemand zich zo druk maakt

Review: een open riool van waardeloze mensen (inclusief admins)

Dat bepaal jij niet Dirk! Je opmerking slaat nergens op, blijf lekker zelf weg met zulke domme opmerkingen van je!

Review: Lowlander maakt onderscheid en is onredelijk

ik denk dat ik mijn punt nu wel gemaakt heb met wat voor een dwangneurotische gek het is die hier altijd chatplaza verdedigd. Hij denk nu zelfs ook mensen hier te herkennen uit wanhoop want hij ontploft zelf zo beetje in elke reactie die hij neerzet. Je merkt gelijk dat de dollende ziel totaal geen leven heeft en een enorme sneue chatdroeftoeter is en dat zie ik dus erg graag. Iemand die niets van zijn leven gemaakt heeft en die zo tikt als die randebiel hierboven dat vind ik enorm grappig en daar word ik dan ook zooooo grappig van.

Mensen die de hele dag die onzin lullen over jupiter en dan nog verwachten serieus genomen te worden, die zijn al langer gek dan ze zelf doorhebben!

Op de chat zie je dat wel vaker, de chatkluizaren die nooit buiten komen die denken in chatnamen en denken altijd iemand ergens in te herkennen! Dat maakt het voor mij nog leuker want:

1) een ander krijgt de schuld
2) niemand weet wie ik ben ik kijk wel uit ;-)

Groetjes van je behandelend geneesheer, volgende keer wel 3 keer daags in nemen he, dan lul je niet zo zwakzinnig met je grote onzin en je ontbrekende kennis en inzicht over wat er echt speelt op de chat, laat staan in het echte leven!

Review: Conclusies

het valt iedereen wel op dat ransomware zich heel erg aantrekt wat iedereen van chatplaza vind want het is namelijk zijn enige uitvlucht van de realiteit. Hij leeft ook niet in de realiteit maar in een zelfgecreëerde wereld en chatplaza past daar perfect in. Een stelletje onredelijke oneerlijke flessen trekkende schoften en daar neemt hij het met hand en tand voor op puur omdat zijn virtuele credits hem zo dierbaar zijn!

Review: Conclusies

Niemand leest je rot onzin gek iedereen scrolled door en ik ook verspil je tijd maar fijn achterlijke mongool

Review: Communicatie

ransomware is een totaal geflipt persoon dat zo enorm blij is met zijn verkregen virtuele credits dat hij chatplaza met hand en tand verdediged. Het ventje heeft ook totaal niets beters te doen dan hier op alle reviews te reageren en met totaal onsamenhangend gebrabbel je zo enorm te vervelen dat je gewoon medelijden krijgt met hem en iedereen in zijn omgeving. Hij is geen haar beter dan de admins en alle ziekers want hij is er namelijk zelf eentje die slijmt bij admins en hun vriendinnen en vervolgens zelf over alles op de kast probeert te krijgen. Hij eet van alle walletjes en zoals de wind waait zijn jasje en de chat is voor hem de enige spanning, dus zoals het loopt daar loopt het hij vind alles best. Hij wuift alles weg met onzin over astrologie of gezwets over Hitler etc. Niemand neemt hem ooit serieus en in het echte leven lijkt het mij helemaal een eenzame stumper die niemand heeft! Als men een klote leven heeft rest nog 1 ding en dat is op de chat gaan zitten en interessant doen met zwakzinnig gelul over NIETS! Ransomware stelt ook NIETS voor!

Review: Communicatie

Maar mijn beste neurotische doorgedraaide chatslet Ransomware, ik heb het beste met je voor hoor ik ben je moeder :-D

Ik vind het juist enorm grappig dat chatplaza (met zijn uitzichtloze uitschotten van de maatschappij waaronder jij ook) en zo’n chatplaza fanboy/janker met zijn infantiele gedrag zich hier en op chatplaza zich chronisch voor schut zetten elke keer. Dus ga vooral zo door met je onbegrijpelijke onzin van gebakken ruftlucht. Ik zie de dingen zoals ze zijn en daar kan jij helemaal niet tegen bijstand vriendje.

Ik prik zo door jou en al die vieze chat handlangertjes van heen en dat maakt mij superieur aan jou onzekere zak blubber! Zoals die ouwe traumabejaarde annn, met der eeuwige gezeik over fakers en waar elk persoon (die ze in de afgelopen jaren heeft ontmoet) zijn persoonlijke info op de box heeft geflikkerd en ze door haar eigen misselijke wisselende onbetrouwbare character daarom ook met iedereen ruzie heeft gekregen. Niemand bezoekt haar meer en dat heeft ze ook totaal aan zichzelf te danken!

En dan nog haar kabouter vriendin kaitlin, die zo groot wil lijken op de chat maar in het echt niet alleen 1.60 is maar ook nog eens alles en iedereen gebruikt en dat doet met de veronderstelling dat ze de verlosser is daar. Die admin (die ze voor uitsluitend macht neukt) is ook een enorm wanhopige ouwe Hema worst kneus dat hij dat allemaal maar pikt van der! Zou nog bijna medelijden met die ouwe krijgen! Hij koopt viagra en in ruil gaf hij haar bescherming en virtuele onzin! Als hij ooit vrijkomt uit haar greep en der laat rotten dan wil ik haar wel eens spreken want zonder bescherming durft ze geen klote!

Nu noem ik wel twee hele onbelangrijke nietszeggende identiteitloze tobbers op, die niet alleen meer lang te leven hebben (en dat niet beseffen) maar ook proberen (op de chat) dat laatste beetje gevoel op te wekken (die nog ergens in dat ongezonde verpeste lichaam zou moeten zitten)! Dat wat je mist in het echte leven ga je zoeken op de chat toch Kaitlin en Annn ;-). Oh hier word ik zo vrolijk van, als mensen van totale wanhoop zich enorm groot gaan lopen voordoen omdat ze in het verleden zoveel hebben meegemaakt dat het hun nieuwe methode/schild is geworden! Een normaal mens gaat er nog tenminste volwassen mee om en vervallen niet in infantiel gezeik, die staat op een plaat die is blijven steken!

En jij bent net een dergelijk ziekteplaag als chatplaza randdebiel en jullie allemaal zouden eens drastisch aangepakt moeten worden. De server van chatplaza eruit (voor goed) en jij in een besloten TBS inrichting met een dwangbuis aan mafkees. Misschien kom je wel naast die 2 opgedroogde zombie wijven te zitten in de kliniek he ;-) (bof jij even)!

De verliezen te zien op een chatsite? Hahahaha, zo zeg jij neemt het wel allemaal enorm serieus, maar dat krijg je ook als je door eenzaamheid en gestoordheid jezelf opsluit in je eigen gemaakte (virtuele) wereld! Daarom zijn die credits ook zo belangrijk voor je omdat je ze op je echte bankrekening per maand gestort krijgt van je bijstand (en dat is totaal niets) :-D.

Even een serieus tip aan je, hou ze maar goed vast want ik heb vernomen dat ze niet meer doen aan credits en dat het speelkwartier van onbeperkte credits voorbij is! Dat impliceert dus dat jij ook niets meer krijgt ventje hahaha!

Istatwat heeft terecht op zijn flikker gehad, dat hij maar met credits heeft lopen smijten!  En zo krankzinnig ben je nog net niet om te weten wat dat betekend toch? Jij weet heus wel van wie jij ze kreeg, dus neem van mij aan dat je geen enkele kutcredit meer van je weldoenster krijgt want ze krijgt ze niet meer van der partner in crime! :-D Goh, wie zou dat toch aangekaart hebben he? ;-) Het is jammer dat je als iemand overleden is niet de virtuele credits kan erven, anders had je er veel gehad man als annn der laatste adem uit zou blazen! Die is net zo gierig op chatplaza als in het echt, die geeft ook niets weg die heeft maanden lang zitten incasseren en niets weg te geven! Ze denkt waarschijnlijk dat ze ze nog nodig zal hebben in de 3e wereldoorlog!

De enige kennis die jij hebt is totale onzin en als je het over staatschuld hebt moet je er wel gelijk bij vertellen dat jij nooit 1 cent hebt betaald want als je geen geld hebt kan je ook niets bijdragen. Wij betalen voor jou uitkering werkeloze neurotische sloeber en zolang je het nog heel houd (in je huurhuisje) mag je van geluk spreken dat je niet voorgoed opgesloten word natte beschuitbol!

Lowlander is net zo’n mislukt stuk onmens als jij, alleen bij hem is dat in een BAN manie doorgeschoten. Vooral jonge vrouwen heeft hij het op voorzien en dat komt waarschijnlijk omdat hij op de wallen de verkeerde hoer getroffen heeft en die heeft iets te hard en te lang om zijn kleine behaarde pecker en zijn kale kop gelachen. Ik zou zeggen schrijf hem eens, misschien is hij wel geïnteresseerd in de orde van de sneue droeftoeter! :-D

Ik sta allang op een podium jij ontevreden randdebiel, bekijk mijn shows maar eens als je goed zoekt (en dat doe je graag de hele dag) dan kan je me wel vinden!

Oh en al die data die je hier neerzet, het staat enorm grappig hoor (daar niet van) maar wat wil je daar nu in godsnaam mee zeggen? Denk je dat een arts of een psychiater je op basis van die totale onzin je wel vrij zal laten? Ik denk dat hij je een extra spuit in je reet stopt en erbij neerzet “progressive zieke van asperger”!

Ik hoop je snel in de theaters te zien, kan bijna niet wachten! Meneer Randomware, ik wil even met u praten, met mij gaat het nog goed, ik ben niet oud! :-D

Review: Communicatie

Geweldig hoor, je kan toch goed lezen met je Hans Anders montuur en het enige wat je nu nog kan is napraten als een papegaai! Dat doen altijd mensen die niet meer weten wat ze moeten schrijven, maar toch maar wat willen opvullen onnodig!

Jou boeit het in ieder geval altijd want je reageert op elke review van chatplaza! De enige die nooit boeit en erg slaapverwekkend is ben jij maatje en heel chatplaza vind dat want de hele huiskamer negeerde je ook globaal met je zwakzinnige gelul.

Je bent een enorm zielige droeftoeter, alleen heb je dat zelf niet door! Zelfs je beste vrienden in zombies verklaren je voor een halve zool en zetten je regelmatig op negeer omdat je maar door blijft ratelen met een overvloed van woorden diaree!

Fijn weekend nog he en wel goed blijven eten he lieverd! ;-) muah