klaagbaak

Ajala en istatwat zijn de enige die kunnen en willen klagen over de nieuwe chatsite. Lowlander vind het allemaal wel best en laat het gewoon langs hem heen gaan, die is zo vreselijk passief als het niet om bannen gaat! Cees schijnt te dom en te onbelangrijk te zijn om iets te snappen.

De admins ergeren zich groen en geel aan de nieuwe site, lees hier maar eens:

istatwat 12:11
Des ?
DesignGuru 12:14
Yes
istatwat 12:16
de adminoptie ' Roominstelling "werkt niet meer,,,,vandaar het je niet lukte om die 18+ weg te halen
DesignGuru 12:16
Wat bedoel je werkt niet meer
istatwat 12:17
Nou eerder kon ik bijvoorbeeld ( indien nodig ) die 18+ echt weg halen hoor op wijzigigen klikken en klaar
istatwat 12:17
of minimum leeftijd aanpassen
istatwat 12:17
bijvoorbeeld
DesignGuru 12:18
JA die kan nog steeds aanpast worden
DesignGuru 12:18
Alleen de naam kan je niet meer weghalen
istatwat 12:18
de box de-activeren of Activeren lukt nog wel
DesignGuru 12:18
mimimum leeftijd werkt ook nog steeds
istatwat 12:18
nee precies maar was wel zo
istatwat 12:18
ja idd
istatwat 12:19
maar dat het admins niet lukt prima...maar jullie zouden het moeten kunnen....
istatwat 12:20
maar ook niet dus,,,,de optie is niet in orde lijkt me
DesignGuru 12:24
Oke ik zal het doorgeven
istatwat 12:25
Nou het is meer voor jullie ; iemand moet de namen kunnen aanpassen denk ik zo
istatwat 12:26
dit werkt zo vreselijk klote, waarom werken dingen nu niet eens goed, ik erger mij hier kapot aan!

Sterke punten
Klagen staat vrij

Zwakke punten
Je kan klagen maar er word toch weinig aan gedaan

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

25 reacties

Hallo DesignGuru,
Met je naam geef je al aan dat je de geestelijke leiding wil, die heb je niet. Cees, Istatwat en April hebben zo hun protocollen, en ze niks anders ook als 26 letters, typen met mensen ook, en uiteindelijk ontstaan daar ook een soort van communicatieve benden, niks aan t doen, is niet anders. Wat je nu probeert met je beklag is dat je het niet eens met daarmee, maar wel jezelf de naam designguru geeft, net als de naam observer, een type naam is waarmee je al aangeeft wat je als positie wil aan nemen, daarbij ben je op een chat en heb je gewoon als chatters niets te vertellen, hoe voelt dat designguru? om op een chatplaza te zijn waar je niets maar dan ook niets te vertellen hebt? Je lijkt de paus wel met zijn uitspraak in jaren geleden: "Internet = de duivel". Omdat hij niet meer de volmacht heeft te preken en de rest volgt, net als een guru. Piramide dan. groeten.

Zo ik dacht dat dat wel duidelijk was toch? Dit is niet te snappen en hij denkt nog leuk en intelligent over te komen die rans met zijn domme waanzin. Hij staat alleen maar voor lul en hij is te dom om te beseffen dat Designguru iemand is die ontwerpen is van chatplaza. Ben jij een domme lul zeg rans in je eigen wereld zittende timmerman hahaha!!!

Laat die gek lekker lullen als eentje niets te vertellen heeft in welk opzicht dan ook is het die rans wel, iedereen lacht hem uit daar op chatplaza, zelfs de mensen waarvan hij denkt dat ze achter hem staan! Geen aandacht aan besteden aan zo'n onzinnige dwaas!

lol, ja mij lukt het wel mensen te laten lachen haha. De meeste mensen die jullie geklaag lezen, gaan dan vast wel weer huilen.

Als dorpsgek laat je iedereen lachen ranzigwrat. Als je niets hebt toe te voegen aan een serieuse review hou gewoon je gekke bek dicht onderkruiper en mega zuiger!

Waarmee Rogier bewijst wat er in zijn hoofd om gaat. De hele dag.

Enige wat jij altijd bewijst Ranzig is dat je niet goed in je rotkop bent met je krankzinnige gelul. Dat gaat er in jou verziekte gedachtes in de orden van oranje hahahah. Sukkellllllllllll

Rogier wil graag de romein zijn in de joodse traditie. Vandaar dat hij zo scheld, want hij is het type treitermuil. En natuurlijk is Rogier dan ook trots op zijn wil hel mus en zingt hij dat hij van Duitse bloed is. Want, dat heeft Rogier zo geleerd in zijn maffe leventje. Nu gaat Rogier scheldend en tierend verder. Doei.

Als Rogier op de chat komt is hij de chat nazi, met veel gescheld en gedreig doet hij een poging om aandacht te krijgen, en geeft dan anderen overal de schuld van, zodat hij in zijn zielige slachtoffer rolletje lekker de criminele haatzaai bek kan blijven uitvoeren. Want daar heb je geen andere huidskleur voor nodig. En dan, kan Rogier hier altijd nog klagen janken en jammeren op alles wat beweegt. Dus als hij dan een ban krijgt, is het natuurlijk nooit Rogier he die met zijn grote treitermuil meer lebensraum voor zichzelf wil creëren. Nee Rogier is echt de allesch muss perfect sein profeet hoor, misschien heeft hij wel 12 aanhangers.... of meer, want in eeuw 21 zijn er ondertussen al meer dan 7 miljard mensen op deze planeet. Dus uiteraard vind Rogier ook dat het tijd wordt te ruimen, dus dat hele gebeuren wat in Heerlen is gebeurd, is allemaal heel normaal. De naam Madison Wintgens, dat is Europa in eeuw 21, met type Rogier op de preekstoel. En wie er de rotte vis is, wil Rogier graag bepalen. En wie er weg en dood moeten, wil Rogier graag bepalen, en hij heeft voorbeelden genoeg om na te doen, Rogier voelt zich ook gesteund door de zakenmannen die mein kampf hebben toegelicht, dat de knaagdieren voor de Adelaar.......... Rogier, kopieert een wild dier, verbaal met woorden. Alleen is het moeilijker om op een chat of op een site als deze iedereen de bek voorgoed te snoeren nietwaar Rogier?

Hahaha nou als hij van die lange sneue onbegrijpelijke onzin weer neerzet dan weet je dat hij over de rooie is weer hoor ;-). Als hij nu nog eens zijn punt maakte maar met deze bagger zet hij zichzelf nog meer voor schut dan hij al deed. Hij heeft totaal geen zelfkennis want anders zou hij zich wel rot generen maar nee hij is opgesloten geweest en toen hoorde we niets meer van hem. Hij is weer vrij en hij blijft reageren die sneue domme LUL.

Jullie kunnen als je bent geband altijd nog hier de aso slowchat verder voortzetten. Dat is goed nieuws voor chatplaza dan. schelden en tieren op chatplaza en dan hier janken na een ban, logisch ook dat er nooit iets wordt opgelost daar, omdat als admins mee gaan typen ze plots even stil zijn hahaha, en dan weer het zielige boze slachtoffertje gaan spelen, met hun eigen geschreven scripts. 53366-klaagbaak, misschien een muur bouwen. is weer erg in de mode, een muur bouwen. In de jaren 90 viel er een muur om, dus nieuwe Klaagmuren...

Wat ben je toch een enorme janker he Ranziglul. Alsof een ban ons van chatplaza zal afhouden, je maakt gewoon weer een nieuwe account aan net zo makkelijk en hoe dat gaat gaan we jou niet vertellen slimbo, jij komt daar ook met zoveel accounts bans aannaaien van mensen ouwe gestoorde!

De enige muur die Trump gaat bouwen is voor gekken zoals jij met hun dwangmatige neurotische onzin!

Ga eens een behoorlijke baan zoeken joh Wajong bewoner!

Dat je vol waanbeelden zit en je rugzak vol stress alleen maar voller en voller wordt en je hier natuurlijk ook met andere nick namen komt en je met een VPN werkt begrijp ik allemaal wel, en dat je dan ouwe en jong door elkaar haalt omdat je in niet helemaal goed snik bent, dat kan gebeuren, maar waarom je het via internet aan andere mensen wil laten zien, alsof er vraag en aanbod is naar je kinderlijke treitercultuurtje voor mislukte pubers, zit je helaas op chatplaza verkeerd. Ook al zie je er soms kleine kudde's verschijnen die je voor de gek kan houden.

Volslagen onzinnige waanzin van je weer maar zo sta je ook bekend ouwe zak. Zet je maar daar en hier groots voor schut met je bij elkaar verzonnen geneuzel, zoals iemand al zei ga een baan zoeken joh wajong sul! :-P

Doe maar alsof je het allemaal weet meneer de observer, dan lijk je al snel heel wat. Je kan je naam ook beter veranderen in the great dictator, dat past veel beter bij je. Aangezien je als een indiaan rondrent verbaal die het schip van Columbus niet aan ziet komen, omdat die nog nooit zo een schip hadden gezien. Je bent erg bang en dat maakt je erg agressief, en je geeft je angsten ook weer door aan anderen, je bent bang voor het onbekende. Kortom, je bent in geestelijke oorlog, al wat langer dan vandaag is er geestelijke en fysieke oorlog. Je kent het wel, het ja maar welles nietes systeem, waar we tot de verkiezingen gaan kijken hoe het in Nederland gaat als de politiek ons het programma the roast laten zien, net als Donald en Hilary, die dan een hertelling wilde..... wat een systeem he observer? Dat met die kruizen en die slangen en zo.... Wist je trouwens dat die kennis uit het jaar 0 nog steeds actief is uit Rome? Nee? Je kende Pim fortuyn toch? En ene meneer van der Graaf? Geboren op 9-7-1969. de kennis van het jaar 0 is dan de romeinse zonne kalender, 9+7+1+9+6+9=41 4+1=5 en de S en de 5 hebben de vorm van, je raad het al, een slang. Moeilijk is het niet, alleen natuurlijk wel ten strengste verboden door prekers, zoals jij observer, prekers die doen alsof ze het allemaal weten, maar het uit hun dikke duim zuigen. Gelukkig kan je altijd nog naar een voorstelling van Hans Klok gaan. Doei.

Je beter voor doen dan je eigenlijk bent daar ben jij de master in Rans. Jij schijnt echt een obsessie te hebben voor historisch en hysterisch figuren he! Hysterisch ben je zeker wel, jij moet je niet rans noemen maar “de hofnar” dat past veel beter bij jou ouwe.

Ik bang? Hahahahahahah hoezo, omdat ik de dingen precies benoem zoals ze er aan toe gaan op deadplaza? Waarom neem jij het nog steeds voor die droeve zoot daar en voor zijn zielige eenzame figuurtjes? Geestelijke oorlog heb je alleen als je geestenziek bent zoals jij ventje, jij bent in geestelijke oorlog met jezelf en alle figuren daar want ruzie maken met iedereen daar doe je oh zo graag, om jezelf meer te voelen.

Ik vind het een geweldig systeem in america en ben ook erg blij met dat Trump gewonnen heeft en dat geeft extra mogelijkheden voor Wilders in ons land. Word hoog tijd! ;-) Pim Fortuyn ken ik ook ja en Volkert van der Graaf ook maar dat is net zo’n grote bleke kale dwaas als jij Rans, iemand die denkt dat hij altijd gelijk heeft en in zijn eigen wereld leeft. Hij gaat binnenkort weer de cel in, misschien kan je met hem in 1 cel gaan zitten praten over al die achterlijke cijfer obsessie van je?

Je cijfertjes en je uitleg erover slaan nergens op, het komt allemaal uit je zieke brein en je gelooft het ook nog in je eenvoudige leventje. Ik ben geen preker, ik ben een realist, jij bent een preker maar niet voor je eigen parochie want niemand geloofd en/of begrijpt er ook maar 1 snars van wat je wilt zeggen en terecht! Met elke reactie van je sta je meer voor schut en zet je jezelf totaal voor gek, we lachen je niet uit hoor we lachen je toe ouwe!

Jij bent de enige die alles uit zijn duim zuigt, ga nog eens een leuke film online zetten dat je aan het drummen bent met van die grote witte hoge kousen of maak nog eens een filmpje over totaal iets nutteloos! Je bent gewend dat je allemaal alleen bent en niemand hebt dus dat scheelt he. Sterkte he Hans Klok 2, DOEIIIIII MEID

Zoals hier goed te zien is op de klaag maar raak baak is dat meneer de grote observer dan ook zeer ontevreden is met alles wat hij ziet. en met zijn variabele IP adressen en zijn 1000 nicknamen heeft hij het ook niet echt kunnen redden. Nadat Observer was geband door istatwat nadat hij in de room zombies met de naam H.Holmes dan ook ene Anita met een mes aan reepjes wilde gaan snijden als een echte Jack the Ripper uit de 18de eeuw, is die beste serial killer dan ook nog steeds heel verbaasd en ontevreden over de gang van zaken. haha, wat een feest he? En nu gaat hij weer zijn volgende riedels hier neer zetten, en mis je Annn in zombies zo erg observer? Je kan het toch weer opnieuw proberen met een ander IP adres en een andere nicknaam? Ai dat is natuurlijk vrij lastig he, als dezelfde persoon achter die vele IP adressen en nicknamen steeds weer dezelfde riedels typt. En ook zijn je pogingen mislukt om vriendjes te worden met chatters en ze op te zetten tegen elkaar als geheel, en doet dat pijn Observer? Want ik zie natuurlijk heel goed dat je je zorgen over de maatschappij, die je zelf veroorzaakt, geheel aan het uiten bent. Google eens wat op kaaiman eilanden en panama papers, en wie er dan steeds jullie allemaal uitlacht als ze met jullie belastingcenten er vandaar zijn gegaan? Want belasting niet betalen is een topsport, hebben we deze eeuw geleerd. Best lullig voor al die mensen die wel belasting betaalden toch? En die mensen hadden toch al over LAK aan observer, net als jij overal lak aan hebt, en je je gister nog weer liet zien als een echter magere hein met een zeis. Ik zal je dan een recept geven, en dat is 4 keer per week naar de cafetaria te gaan, want wat hebben we het toch goed he, in dat mooie Nederland... Veel plezier vandaag observer, oopsie, dat klinkt een beetje te aardig en te positief, en dat kent hij niet, dat herkent hij als klantvriendelijkheid wanneer het om een zakje geld gaat he?

En dat, terwijl deze site eigenlijk was bedoeld om je klachten te uiten over bijvoorbeeld het fake zijn van datingsites, waar al die vrijgezellen dan gaan proberen een partner te scoren, lekker vanuit je luie stoel met een paar muisklokken een relatie regelen, en als je daar een tijdje mee aan het fozen bent geweest en op uitgekeken bent naar de secondlove gaat om er nog 1 te scoren, op het niveau van de teletubbies NOG EEN KEEEEER te roepen, omdat je dat als kindje zo had geleerd. Eigenlijk zou er ook zo een site als dit moeten komen met in plaats van al die websites de politieke partijen, dan kunnen ze daar in Den Haag ook eens wakker worden, want die oost Indische dove kruisvaarders partij CDA bestaat ook nog steeds... gelukkig zijn er binnenkort verkiezingen, en kan ook daar net als op de chat THE ROAST dan ook beginnen. Observer gaat ondertussen zijn magere hein zeis slijpen, en ik adviseer hem dan ook wat vaker naar de cafetaria te gaan, of wat gezonder te gaan eten, want hij ziet wat witjes.

En lachen we allemaal nog meneer de realist? Zal ik je wat uitleggen weer, en waarom dat alles zo gaat als het gaat als vanzelf, zonder dat je het door had en in de lijn bloodlines is stamboom was de openingsspeech van onze Mark Rutte dan ook lachend, Geboren worden is je eigen schuld, in de natuur gaan de zwakkeren gewoon dood, en Nederland is een jungle ha ha ha, dat we nu dan ook weten dat de moeder van onze altijd aardig meneer Rutte opgeroeide in een jappenkamp, Eigenlijk onze altijd lachende aardige Minister president heel klantvriendelijk de leer van zijn moeder uitvoert. En wie zien dan dat ook terug in de satire op bepaalde website waar mensen hun zorgen uiten over de leugens die regeren. Zo simpel is het realisme, heb je nog meer vragen meneer de observer over dat wat eigenlijk heel simpel is, maar moeilijk doen nu eenmaal beter werkt om de chaos hoog te houden. Het gaat dan ook nu meer over een klacht over een website he? Meneer de observer klaagt over de mensen, logisch ook want al die websites worden gemaakt en beheerd door mensen, toch meneer de observer? Die vast wel weet wat hosten betekend, enz.... vast wel kent hij de extensies, waar er genoeg programma's zijn om een website mee te bouwen, die je dan ook als je een domein huurt van een provider kan gebruiken.

Uiteraard brengt onze grote observer dan ook in zijn uitingen het woordje oorlog mee, want hij makt zich wel zorgen, alleen hoe hij dat dan op 1 rijtje moet zien te krijgen is hem nog niet helemaal duidelijk. Dat net als in 1945, je kent dat jaar wel, want je bracht het woordje oorlog in, dat toen de regeringen weer even met elkaar uit waren gevochten omdat er weer even genoeg was vernielt. Daarna waren die legers die in al die jaren waren opgebouwd natuurlijk niet verdwenen, en wat moet je toch net als in 1945 met al die legers, als dan plots weer die oorlog voorbij is? En net als na Hiroshima en Nagasaki Japan wel even was uitgeteld met hun kamikazi legers, de japankampen voor de gewone mensen daar natuurlijk niet waren verdwenen, net als die legers die elkaar hadden verslagen in die great war. Dus meneer de observer brengt het woordje oorlog in. vooral de woorden geestelijke oorlog, waar hij dan in verkeerd, net als die islam een soort grote geestelijke sekte uit het midden oosten, waar je dan ook niet tegen in dient te gaan, want dan komen ze je slopen en je moeder..... enz. die riedels kennen we ook, want we hebben pers vrijheid. Dat sinaasappels in principe meer persvrijheid heeft dan in de termen van de geruststellende woorden als: er is geen gevaar voor de volksgezondheid, zoals na Fukushima ook geroepen moest worden om zulke rampen niet tot een escalatie van paniek te laten leiden, begrijpt meneer de realist dan weer niet. Dat fukushima meer water bestraalde dan Jomanda in haar hele leven via cassette bandjes die ze inleverde in Hilversum, is nog niet helemaal ingedaald hier ook, waar ze ook zichzelf tot Messias had uitgeroepen, en na de dood van Silvia Millekamp de alarmbellen over die oplichtster pas goed aan het rinkelen waren, had ze mooi al die jaren al die mensen die 1 of andere ziekte had toch heel wat centen uit de zakken weten te tetteren toch? Maar haar rituelen waar als je haar naast een paus op een balkon zet, je haar dezelfde bewegingen zag maken, dus een beetje meer realisme meneer de observer, want uw duimen zijn nu wel een keer geheel leeg gezogen. Uiteraard houden wij erg van vrijheid en het vrije woord. Waar bijna het Sinterklaasfeest was vermoord (hoe komen ze er op haha)

Nou Rans je valt me toch wel tegen want ik had niet gedacht dat jij zoveel onnodige aandacht zou geven aan het neerzetten van deze onzin. Nu snap ik pas dat mensen jou voor gek verslijten want ik deel hun mening na het lezen van die psychose uitspraken van je. Sterkte!

Het zit zo Firefly, als hij 3 grote lange onsamenhangende tekststukken weer tikt, dan weet je dat je hem weer geraakt hebt omdat hij oh zo graag zijn punt wil maken maar niet weet hoe hij dat moet doen. We hebben weer wat preken van hem gehad en ik weet zeker dat niemand de tijd neemt ze te lezen! Hahahahaha zo grappig dat iemand zich zo druk maakt

haha, wat je wel en niet snapt is niet zo relevant, dat is net als wat je wel en niet kan zien. eigenlijk kan je het wel vergelijken met je als zwarte piet smienken. Dan lijk je ook op iemand anders, en na 6 december ben je dan weer iemand anders, en waarom ik dat kinderfeestje er even bij toelicht? Omdat we in een werelddeel leven waar hoge VN functionarissen naar New York moest vliegen om het kinderachtige gesoebat over datzelfde kinderfeestje. Uiteraard mag je zelf denk want je wil...

Nee Veer, ze lezen dat niet, dat is wat te veel. Het moeten wel simpele kleine tweedrachtelijke structuurtjes zijn. Het is niet de chatter Firefly die hier reageerde, het is allemaal geschreven door 1 en dezelfde die ook met de naam Observer hier reageert maar telkens weer een ander IP adres kan gebruiken, de naam Lyssa was hoe het begon. En natuurlijk zijn ze alleen maar in staat zichzelf te erkennen. En de eenheid waar ze dan steeds pogen toe te streven ook in Europa, waar dan een brexit ontstond, en de woorden nexit voor Nederland, en Dexit voor Duitsland, een Rexit van Rusland niet eens kan, want dat Europese land hoort er niet bij, want daar regeert Moskou, en hier Brussel, waar ooit ook de plaatsnaam Straatsburg een onderdeel van was, maar telkens verhuizen best wel veel geld koste. Een Frexit zou dan de naam zijn in geval Frankrijk uit de EU zou stappen, wat uiteraard niet echt kan, gezien Frankrijk en Duitsland 2 erg grote landen zijn in Europa. MAar je ziet op een chat hoe mensen communiceren... En of we al een eenheid zijn in Europa? Als Spanje uit de EU stapt heb je en Sexit haha. Innovatie en verder ontwikkelen op geestelijk vlak en welke structuren uit het verleden dat toch telkens zo in de weg staan? Als we als Volk mee willen praten in wat men noemt vrijheid van meningsuiting, moet men er ook eens wat mee doen. Want wegkijken is ook een werkwoord.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden