Communicatie

Naar aanleiding van mensen die hier iets vertellen wat ze niet als positief hebben kunnen ervaren op chatplaza, en ik ergens wel kan begrijpen wat ze bedoelen, vraag ik me af of deze meldingen hier ook daadwerkelijk iets oplossen.
Het kan ook tot een soort vermaak leiden waar ik zelfs al mensen hier in hun berichten zie typen dat ze aangifte willen doen, maar op een chatsite is het communiceren met 26 letters natuurlijk ook iets wat op het netvlies valt en in de hoofden wordt verwerkt, en deze mensen er weer op deze manier op reageren.
In de zin of wat we hier kunnen lezen dan ook echt positief is, ik denk het niet, ik ga nu even geen teksten uit de berichten hier neer plempen die we in onderstaande klachten lezen, maar de structuren eens bekijken en deze naast de regels neer leggen waar we kunnen lezen dat bepaalde admins hun eigen manier van zien gebruiken.
Met betrekking op welke groepen er dan nog iets kunnen, wanneer bijvoorbeeld Uno zich vreselijk ergeren kan als iemand met een zwaar seksueel getinte nicknaam inlogt, of mensen eens met een andere nicknaam inlogt, maar op dat mometn zelf ook niet alle zicht heeft op wat de beweegredenen zijn met betrekking op oorzaken en gevolgen.
hm, en dan trek ik het met tekst, waarbij ik de kans loop dat het negatief opgevat kan worden wat ik nu schrijf, omdat er hier ook steeds negatieve meldingen staan beschreven, terecht of onterecht, daar liggen dan de wortels, en blijkt chatplaza toch niet van een soort orde rechtssysteem te zijn waar we aangifte kunnen doen van misstanden in de communicatie van de mensen die er bezig zijn, zoals mensen die inloggen in de admins, die toch weer uit mensen bestaan, en de geschiedenis van de mens, en het leven in de nu in 2016, al een hele opgave kan zijn uit te leggen aan deze mensen dat wanneer er iemand inlogt zoals Uno al beschreef, met vulgaire nicknamen, dat nog steeds al die mensen met niet vulgaire nicknamen ook bestaan, die zijn er dan nog steeds, en als de admins besluiten iemand met een vulgaire nicknaam te laten chatten, tja, dan heb je je daar bij neer te leggen, of je dat nu WEL leuk vindt, of NIET leuk vindt.
Kijk, en dan hebben we oppositie, waar wel en niet de variabelen zijn van de som constante = oppositie. En dan mag meneer Uno bijvoorbeeld ook wel eens in gaan zien, dat hij er van in de war (war = oorlog in het engels) raakt en als een soort verbale strijder te paard en te zwaard met 26 letters, zich niet meer kunnen focussen op wat er nog positief is, en wat er nog in zijn invloed ligt, waar hij dat schijnbaar niet kan veranderen, want dat lukt Uno dan ook niet meer, dat te veranderen, in tijd en ruimte staat de NU altijd tussen het verleden en de toekomst, en wat gister gebeurde is niet meer te veranderen, wat in de toekomst ligt, of dat te veranderen is, ligt aan wat wij gezamenlijk denken.
Nu loop ik de kans commentaar te krijgen op mijn vele letters, maar ze zien hun eigen letters niet meer. Ook de inhoud van alles wat ik nu schrijf, want ik kan in een kwartier een a4 wel volkrijgen met typen, is de truc alles weer te ontkrachten met bijvoorbeeld de woorden "Niet waar" natuurlijk erg simpel, aangezien bijvoorbeeld Uno met 26 letters iets probeert op te lossen waar hij gewoon geen invloed op heeft, maar misschien wel zou willen hebben, en misschien maakt dat hem zo boos ook, als hij vulgaire teksten lees, en valt ook mij aan met een hoop waanbeelden er bij, als ik het op een neutrale manier omzet met 26 letters met de 0 als balans, en het negatieve even er uit laat.
Dus een helicopterview, een woord wat een lieve dame me gaf, en er eens boven gaat hangen alsof ik er totaal emotioneel buiten sta.
Nou, ga dan maar eens dit lezen, want ik communiceer nu met 26 letters en haal jullie heel even uit het negatieve, omdat er zo op deze manier niets gaat veranderen, want die invloed ligt niet alleen bij jezelf. Ook de admins hebben niet overal invloed op, en laten ook wel eens dingen toe die je misschien niet ziet zitten, maar Beste Uno, wat jij over mij schrijft zit ook vol waanbeelden, en dat, is dan hou jij er tegen aan kijkt op dat moment, dat is niet, wie ik ben, en doet chatplaza verder ook geen eer aan al die mensen die wel op een normale manier positief chatten, en de balans er in gaan brengen.
Want balans, dat is er dan even niet, en het lijkt dan alsof de geestelijk weegschaal aan het kantelen is. haha Uno schreef zelfs al dat ik hiervoor "Betaald" werd............

Sterke punten
men kan eerst kalm blijven en er op een volwassen manier over typen

Zwakke punten
men kan ook woedend worden en er op een valse manier over typen.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

20 reacties

Wat een hoop bombarie om niets, welke idioot leest dit nou?
Heb je niets beters te doen?
Wat wil je uiteindelijk dan met chatplaza zeggen?
Als ik ergens op klik kom ik bij lexa uit.
Wat een misleidende troep. Bah !!

haha die Hans,
Om kunnen gaan met internet en weten waar je wel of niet op moet klikken, of wanneer je iets weg moet klikken is weer van een andere orde.
Precies wat je zegt Hans, bombarie om niks.
Ergens dan ook wel weer lachwekkend niet waar?
Dat er hier mensen woedend reageren met de melding "aangifte" te gaan doen met behulp screenshots.
En dat je daar dan niet op reageert op dezelfde manier is wel weer dat ik je wel nu met mijn teksten kan laten reageren lol.
Je typt: "Heb je niets beter te doen"
hebben en doen zijn dan de werkwoorden, en wat beter is, de oppositie van wat slechter is.
Ook het woord Misleiden komt in je tekst voor als werkwoord, en werkwoorden kan je DOEN.
Dus ergens maak jij je druk ook nu om de volgende bewegingen:
Hebben, misleiden en het woord idioot, heb ik voor jou de betekenis van het woord idioot even opgezocht in de vandalen, aardig he, zodat je zelf leert begrijpen wat je zelf allemaal typt:
1 idi·oot (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1zwakzinnig in de zwaarste graad2stom, dwaas
2 idi·oot (de; m,v; meervoud: idioten) 1zwakzinnige in de zwaarste graad2(scheldwoord) stomkop
Aangezien mensen zo graag even wat letters neer plempen hier, net als op een chat, jullie wel moeten leren begrijpen wat je zelf schrijft, en de snelle driften ergens invloed op te krijgen.
Succes Hans, met je bevindingen.

Had ik al gedacht, die mongool komt weer met een hoop onzin.
Heb het niet eens gelezen, dat ik hier nog op reageer.

Hij heeft echt niks te doen, ga werk zoeken IDIOOT !!

Stel je woede zou uitgedrukt worden in een balkje, dan zou die in het rood staan.
Verder kom je erg corrupt over, en wordt nogal woedend als ze je niet geloven.
Maar je zou maar met iemand als jou moeten werken, Hans, ik heb alle hanzen al lang uit mijn telefoon gegooid en communiceer liever HANSFREE :)
Mongolen wonen in Mongolië, en het woord idioot komt uit je eigen hersens he, dus je eigen zwakzinnigheid heb je nu aan iedereen getoond Hans.
Je vind jezelf vast de beste, de meest geweldige haha, maar dat ben je niet....
Doet dat pijn in je hartje?

Die altijd zo aardige wijze raadgevende nooit falende Hansje schreef:
Had ik al gedacht, die mongool komt weer met een hoop onzin.
Heb het niet eens gelezen, dat ik hier nog op reageer.
Hij heeft echt niks te doen, ga werk zoeken IDIOOT !!

Uiteraard ga ik voor dat ik ga slapen, morgen om 11 uur weer weg he, even hansjes tekst uit elkaar plukken, en iedereen tonen wat er mis mee is.

Hans zijn uitspraak:
komt weer met een hoop onzin
Kan Hans dus niet weten, hij typte het zelf al:
Heb het niet eens gelezen.
Ook typte Hans:
Had ik al gedacht,
Ok, dan moet hans een soort van helderziende zijn, een soort char, een soort glazen bol hebben.....
En de commando's die Hans hier uitdeelt:
ga werk zoeken,
met daat achter in hoordletters IDIOOT.
Ik had al uitgelegd dat dat betekende zwaar zwakzinnig, en dan is er weer iets wat niet kan.
Volgens mij heeft Nederland geen arbeidsmarkt voor zwakzinnigen, en Hans zou, om dat hij er zo veel verstand van heeft als raadgevend deskundige, dat toch moeten weten nietwaar Hans? Dus Hans, al je sommen worden FOUT gerekend.
Probeer het nog eens hans, je wode en je emotionele inhoud hier neer te plempen, ben benieuwd of er al wat nieuwe woorden zijn bij gekomen, want je herseninhoud is niet echt denderend te noemen.
Niks bestaat niet, anders was het wel iets geweest.
Dat je hier nog op reageerd trouwens hansje zoals je jezelf al afvroeg, = omdat je het niet laten kan haha.

Wordt jij nou nooit zelf moe van van al jouw eigen lange langdradige herhalende reacties en reviews?

- 1x van

Oh kijk, Stan gaat weer mee in de onwetende massale loopwedstrijd.
Uiteraard heeft Stan dan weer een vraag, waar hij reageert vanuit zijn eigen emoties, hij er zelf allemaal niet zoveel overzicht meer op heeft.
Hier komen agressieve mensen die nogal woedend komen reageren, met hun mondhoeken naar beneden gericht.
Uiteraard zijn het mensen die graag invloed willen hebben, en dan met vragen zitten, zoals Stan weer eens een vraag heeft over wie er moe zijn haha.
Uiteraard komen hier mensen reageren, met veel vragen, zoals ene Hans de raadgever in zijn leven zich inschrijft op allerlei datingsites, zoals in zijn berichten is te lezen, het woord misleiding inbrengt, omdat hij die sites ziet als misleidend, en dan zich in gaat schrijven met een profiel waar hij zich als vrouw voor doet, en zelf niet eens in de gaten heeft dat hij dan zelf dat gedrag aan het overnemen is, en op die dating sites ook al misleiding aan het starten is, want ik heb een paar berichten gelezen van Hans de raadgever, en hij is nu de Sherlock Holmes in 2015/2016 aan het uit hangen, dus hoe Hans onbewust leert misleiden, en anderen met een andere mening voor zware zwakzinnige uitmaakt hier is dan te lezen, het woord idioot, maar ja, ik misleidt niet hoor, ik vertel gewoon iets over wat we hier kunnen lezen.
En Stan, jij wil graag dat ik daarmee stop, omdat je zelf ook in diezelfde misleidende wereld leeft, en met veel vragen zit waar je zo nooit uit gaat komen, nu moet ik weg, doei. tot later.

Deze zwaar zwakzinnige idioot gaat jullie wat uitleggen.
Constante = misleiding
Variabelen:
Zoals onze altijd zo aardige vriendelijk raadgevende Hans al vertelde en liet zien in zijn andere berichtgevingen.
Indian scammers die mij al 4 keer belden de afgelopen maand en zich voordoen als the hacking department en mij in het engels toespreken.
Een imam die luidkeels staat te roepen wie er allemaal welke commanodo's moeten (op)volgen in de zin van 1 preekt en de rest volgt.
Hoe Hans iedereen misleidt met de valse som:
Reaguurder onder de naam "Ransomware" = een zwaar zwakzinnige stomkop = idioot.

Ok, dus hier zien we dan even wat misleiding op 1 rijtje, waar ik de naam Ransomware nam om jullie juist te waarschuwen, voor? juist misleiding.
Politievirus, kijk het woord politie, en virus komen er in voor.
En nu ik hier te maken krijg met mensen die online willen preken via bijvoorbeeld deze reviews, of via een chatplaza, er ook types zijn die zich ergens in de communicatie schuldig maken aan waar hans de raadgever zelf al in zijn digitale dating leven zo mee in zijn maag lijkt te zitten.
Maar helaas voor Hans de raadgever, ben ik in de werkelijkheid natuurlijk niet echt een idioot he, en ook niet moe op geestelijk niveau, maar zie jullie toch aardig geestelijk moe gestreden hier zo reageren.
Dus dan zegt Hans eigenlijk in de boosheid die hij opliep in die misleiding, ik lees niemand meer, en kijk alleen nog naar mezelf, 1 mens.
Oops voor jullie, jullie kennen mij niet, en de kennis die ik bezit zou jullie in het begatieve dan nog wel eens vies tegen kunnen vallen, haha, als ik er een woordje over ga wisselen.

Jullie lezen mij niet haha, en schelden me verrot op deze website, en dat is precies het probleem ook op een site als chatplaza.
Er zijn dan mensen die andere chatters als wilde blinde gekken zo maar verrot gaan schelden, en voor je er zelf erg in hebt, sta je weer buiten en ben je hier aan het klagen over iets, wat je beter anders kan gaan zien, en beter maar niet kan gaan kopiëren.

Dus kom eens terug met goed onderbouwde eerlijke argumenten, want ik ben niet verantwoordelijk voor jullie onwetendheid en de angst die het jullie oplevert en jullie nogal nijdig maakt. google anders even op staatsschuld, en word maar bang dan.

Ik weet dat er gekken op de wereld rond lopen, maar dit slaat toch alles.
Wat een eikel, onvoorstelbaar !!!

Het mooiste is dat ik het niet eens leest.
Dat is gewoon verloren tijdverspilling.

Ben benieuwd waar die mafketel nu weer mee aankomt.

Ik lach me kapot hiero.

Geschreven door: Hans, de raadgever
Ik weet dat er gekken op de wereld rond lopen, maar dit slaat toch alles.
Wat een eikel, onvoorstelbaar !!!
Het mooiste is dat ik het niet eens leest.
Dat is gewoon verloren tijdverspilling.
Ben benieuwd waar die mafketel nu weer mee aankomt.
Ik lach me kapot hiero.
_____________________________________________________

Ah kijk onze Hans bewijst zichzelf weer een dat hij wat hij niet leest, of eigenlijk Hans niet eens kan begrijpen, omdat zijn hersens vol zitten met zijn jacht op vrouwen via datingsites waar hij misleidt werd, en hij zelf al aan gaf dan morgen maar naar de hoeren te gaan, om voor wat flappen toch nog even een lozing te kunnen doen, hij er wel om kan lachen haha.
Oh oh die Hans haha hij lacht zich kapot.
in duizend stukjes moeten ze onze hansje opvegen en bekijken of ze hans überhaupt nog wel in elkaar kunnen lijmen, of maar gewoon met he stoffer en blik in de kliko gooien hahaha, die Hans, kijk, eindelijk lacht hij dan toch, het duurde even, maar dan toch.....
LOL.
Dus nu het woord idioot is vervangen is door Eikel, heb ik dan gelukkig weer de tijd tot de volgende herfst LOL.
Gelukkig begrijpt Hans dan weer wel dat er gekken op de wereld rondlopen, of misschien lopen ze wel vierkant, of driehoekig, of in 1 lijn, weet jij veul Hans haha.
Geluukig zegt Hans dan ook bijna ik elk bericht dat hij mij niet leest haha, dus zijn mening komt voort uit de misleiding van de datingsites... en die 2 dames dan Hans, waar je mee sprak, zijn die al bezet? Misschien maak je bij hen een kansje, als je mondhoeken weer om hoog staan....

bannen zonder enige reden. waarom? geef dan eerst een waarschuwing o.i.d. Ik werd er zomaar ineens afgeknikkerd, alleen maar omdat ik zei"gelukkig weer ruimte in de box (familymeeting)

ransomware is een totaal geflipt persoon dat zo enorm blij is met zijn verkregen virtuele credits dat hij chatplaza met hand en tand verdediged. Het ventje heeft ook totaal niets beters te doen dan hier op alle reviews te reageren en met totaal onsamenhangend gebrabbel je zo enorm te vervelen dat je gewoon medelijden krijgt met hem en iedereen in zijn omgeving. Hij is geen haar beter dan de admins en alle ziekers want hij is er namelijk zelf eentje die slijmt bij admins en hun vriendinnen en vervolgens zelf over alles op de kast probeert te krijgen. Hij eet van alle walletjes en zoals de wind waait zijn jasje en de chat is voor hem de enige spanning, dus zoals het loopt daar loopt het hij vind alles best. Hij wuift alles weg met onzin over astrologie of gezwets over Hitler etc. Niemand neemt hem ooit serieus en in het echte leven lijkt het mij helemaal een eenzame stumper die niemand heeft! Als men een klote leven heeft rest nog 1 ding en dat is op de chat gaan zitten en interessant doen met zwakzinnig gelul over NIETS! Ransomware stelt ook NIETS voor!

Hallo je moeder,
ik snap dat je er niet zo goed tegen kan, dat er mensen zijn die intelligenter zijn dan jou.
Daarom geef je ook steeds weer het voorbeeld van wat er aan troep in je hoofd zit via tekst hier, want mij ken je verder niet.
Maar ik snap dat je verder niet in staat bent te communiceren anders dan op je psychopathische manier waar je eigenlijk mentaal niet meer in staat bent de verliezen te zien, niet in het klein, en niet in het groot.
Dus je wil het hebben over credits en waarden op de chat?
En je bent de grote boze jongens uit de Donald Duck aan het nadoen nu en ziet mij als een oom Dagobert? lol
google even op staatsschuld, dan zie je welke schuld je standaard hebt als Nederlander aan de kapitaalmarkt, ik weet namelijk veel meer dan jou, dus net als dat ik op chatplaza meer credits heb dan jou, heb ik ook nog eens veel meer kennis dan jou. En je bent zo kwaad omdat je het niet af kan pakken.
Mij maakt het verder niet uit hoor als je jezelf zo voor aap zet hier.
Wat die mafklapper van een lowlander doet in de room familymeeting hou ik mij verder ook niet mee bezig. Wel jammer dat ik niet weet wanneer lowlander geboren is, dan had ik veel meer informatie kunnen geven over zijn individuele kalender... lol.
daag moeder, verder ga je ik geraas en getier negeren.
Je kan zo een podium op, ik denk dat er zat mensen om je kunnen lachen als ze jou op een podium zetten als satire en theater lol.

Omdat het geestelijke niveau soms drastisch laag is in deze westerse materialistische wereld, beginnen we eerst maar eens bij het begin.
Ransomware = 18-12-1967 1+8+1+2+1+9+6+7=35 3+5=8 Orde1=35 Orde2=8

G. Bush 6-7-1946 6+7+1+9+4+6=33 3+3=6 Orde1=33 Orde1=6
J.P. Balkenende 7-5-1956 7+5+1+9+5+6=33 3+3=6 Orde1=33 Orde2=6
T. Blair 6-5-1953 6+5+1+9+5+6=32 3+2=5
A. Hitler 20-4-1889 2+4+1+8+8+9=32 3+2=5
N. Smit Kroes 19-7-1941 1+9+7+1+9=4+1=32 3+2=5 Orde1=32 Orde2=5
D. Strauss-Khan 25-4-1949 2+5+4+1+9+4+9 =34 3+4=7 Orde1=34 Orde2=7
M. Rutte 14-2-1967 1+4+2+1+9+6+7=30 3+0=3 Orde1=30 Orde2=3
H. Zijlstra 21-1-1969 2+1+1+1+9+6+9=29 2+9=11 1+1=2 Orde1=29 Orde2=11 Orde3=2
H. Kamp 23-7-1952 2+3+7+1+9+5+2=29 2+9=11 1+1=2 Orde1=29 Orde2=11 Orde3=2

G. Bush 6-7-1946 6+7+1+9+4+6=33 3+3=6 Orde1=33 Orde2=6

Maar mijn beste neurotische doorgedraaide chatslet Ransomware, ik heb het beste met je voor hoor ik ben je moeder :-D

Ik vind het juist enorm grappig dat chatplaza (met zijn uitzichtloze uitschotten van de maatschappij waaronder jij ook) en zo’n chatplaza fanboy/janker met zijn infantiele gedrag zich hier en op chatplaza zich chronisch voor schut zetten elke keer. Dus ga vooral zo door met je onbegrijpelijke onzin van gebakken ruftlucht. Ik zie de dingen zoals ze zijn en daar kan jij helemaal niet tegen bijstand vriendje.

Ik prik zo door jou en al die vieze chat handlangertjes van heen en dat maakt mij superieur aan jou onzekere zak blubber! Zoals die ouwe traumabejaarde annn, met der eeuwige gezeik over fakers en waar elk persoon (die ze in de afgelopen jaren heeft ontmoet) zijn persoonlijke info op de box heeft geflikkerd en ze door haar eigen misselijke wisselende onbetrouwbare character daarom ook met iedereen ruzie heeft gekregen. Niemand bezoekt haar meer en dat heeft ze ook totaal aan zichzelf te danken!

En dan nog haar kabouter vriendin kaitlin, die zo groot wil lijken op de chat maar in het echt niet alleen 1.60 is maar ook nog eens alles en iedereen gebruikt en dat doet met de veronderstelling dat ze de verlosser is daar. Die admin (die ze voor uitsluitend macht neukt) is ook een enorm wanhopige ouwe Hema worst kneus dat hij dat allemaal maar pikt van der! Zou nog bijna medelijden met die ouwe krijgen! Hij koopt viagra en in ruil gaf hij haar bescherming en virtuele onzin! Als hij ooit vrijkomt uit haar greep en der laat rotten dan wil ik haar wel eens spreken want zonder bescherming durft ze geen klote!

Nu noem ik wel twee hele onbelangrijke nietszeggende identiteitloze tobbers op, die niet alleen meer lang te leven hebben (en dat niet beseffen) maar ook proberen (op de chat) dat laatste beetje gevoel op te wekken (die nog ergens in dat ongezonde verpeste lichaam zou moeten zitten)! Dat wat je mist in het echte leven ga je zoeken op de chat toch Kaitlin en Annn ;-). Oh hier word ik zo vrolijk van, als mensen van totale wanhoop zich enorm groot gaan lopen voordoen omdat ze in het verleden zoveel hebben meegemaakt dat het hun nieuwe methode/schild is geworden! Een normaal mens gaat er nog tenminste volwassen mee om en vervallen niet in infantiel gezeik, die staat op een plaat die is blijven steken!

En jij bent net een dergelijk ziekteplaag als chatplaza randdebiel en jullie allemaal zouden eens drastisch aangepakt moeten worden. De server van chatplaza eruit (voor goed) en jij in een besloten TBS inrichting met een dwangbuis aan mafkees. Misschien kom je wel naast die 2 opgedroogde zombie wijven te zitten in de kliniek he ;-) (bof jij even)!

De verliezen te zien op een chatsite? Hahahaha, zo zeg jij neemt het wel allemaal enorm serieus, maar dat krijg je ook als je door eenzaamheid en gestoordheid jezelf opsluit in je eigen gemaakte (virtuele) wereld! Daarom zijn die credits ook zo belangrijk voor je omdat je ze op je echte bankrekening per maand gestort krijgt van je bijstand (en dat is totaal niets) :-D.

Even een serieus tip aan je, hou ze maar goed vast want ik heb vernomen dat ze niet meer doen aan credits en dat het speelkwartier van onbeperkte credits voorbij is! Dat impliceert dus dat jij ook niets meer krijgt ventje hahaha!

Istatwat heeft terecht op zijn flikker gehad, dat hij maar met credits heeft lopen smijten!  En zo krankzinnig ben je nog net niet om te weten wat dat betekend toch? Jij weet heus wel van wie jij ze kreeg, dus neem van mij aan dat je geen enkele kutcredit meer van je weldoenster krijgt want ze krijgt ze niet meer van der partner in crime! :-D Goh, wie zou dat toch aangekaart hebben he? ;-) Het is jammer dat je als iemand overleden is niet de virtuele credits kan erven, anders had je er veel gehad man als annn der laatste adem uit zou blazen! Die is net zo gierig op chatplaza als in het echt, die geeft ook niets weg die heeft maanden lang zitten incasseren en niets weg te geven! Ze denkt waarschijnlijk dat ze ze nog nodig zal hebben in de 3e wereldoorlog!

De enige kennis die jij hebt is totale onzin en als je het over staatschuld hebt moet je er wel gelijk bij vertellen dat jij nooit 1 cent hebt betaald want als je geen geld hebt kan je ook niets bijdragen. Wij betalen voor jou uitkering werkeloze neurotische sloeber en zolang je het nog heel houd (in je huurhuisje) mag je van geluk spreken dat je niet voorgoed opgesloten word natte beschuitbol!

Lowlander is net zo’n mislukt stuk onmens als jij, alleen bij hem is dat in een BAN manie doorgeschoten. Vooral jonge vrouwen heeft hij het op voorzien en dat komt waarschijnlijk omdat hij op de wallen de verkeerde hoer getroffen heeft en die heeft iets te hard en te lang om zijn kleine behaarde pecker en zijn kale kop gelachen. Ik zou zeggen schrijf hem eens, misschien is hij wel geïnteresseerd in de orde van de sneue droeftoeter! :-D

Ik sta allang op een podium jij ontevreden randdebiel, bekijk mijn shows maar eens als je goed zoekt (en dat doe je graag de hele dag) dan kan je me wel vinden!

Oh en al die data die je hier neerzet, het staat enorm grappig hoor (daar niet van) maar wat wil je daar nu in godsnaam mee zeggen? Denk je dat een arts of een psychiater je op basis van die totale onzin je wel vrij zal laten? Ik denk dat hij je een extra spuit in je reet stopt en erbij neerzet “progressive zieke van asperger”!

Ik hoop je snel in de theaters te zien, kan bijna niet wachten! Meneer Randomware, ik wil even met u praten, met mij gaat het nog goed, ik ben niet oud! :-D

haha, je berichten worden steeds langer oma, je krijgt er zin in zo te zien.
Even wat termen van de moeder der moeders op 1 rijtje:
neurotische doorgedraaide chatslet
uitzichtloze uitschotten van de maatschappij
onbegrijpelijke onzin van gebakken ruftlucht
Ik prik zo
ouwe traumabejaarde annn
eigen misselijke wisselende onbetrouwbare character
kabouter vriendin
enorm wanhopige ouwe Hema worst kneus
bijna medelijden
wil ik haar wel eens spreken
onbelangrijke nietszeggende identiteitloze tobbers
niet alleen meer lang te leven hebben (en dat niet beseffen)
ongezonde verpeste lichaam
Oh hier word ik zo vrolijk van
totale wanhoop zich enorm groot gaan lopen voordoen
infantiel gezeik
chatplaza randdebiel
De server van chatplaza eruit (voor goed) en jij in een besloten TBS inrichting met een dwangbuis
jij neemt het wel allemaal enorm serieus
bankrekening per maand gestort
geen enkele kutcredit meer
partner in crime
iemand overleden is niet de virtuele credits kan erven
der laatste adem uit zou blazen
in de 3e wereldoorlog!
uitkering werkeloze neurotische sloeber
Lowlander is net zo’n mislukt stuk onmens
BAN manie doorgeschoten
sneue droeftoeter
Ik sta allang op een podium
ontevreden randdebiel
bekijk mijn shows
ik wil even met u praten
ik ben niet oud!

Zo, even wat "termen" van een narcist die reageert als je moeder.
Nou nou, je moet wel diep graven he?
Heb je dat allemaal zelf verzonnen?
applaus...
Alsof het iemand een reet boeit verder wat jij er van vindt :).
doei.

Geweldig hoor, je kan toch goed lezen met je Hans Anders montuur en het enige wat je nu nog kan is napraten als een papegaai! Dat doen altijd mensen die niet meer weten wat ze moeten schrijven, maar toch maar wat willen opvullen onnodig!

Jou boeit het in ieder geval altijd want je reageert op elke review van chatplaza! De enige die nooit boeit en erg slaapverwekkend is ben jij maatje en heel chatplaza vind dat want de hele huiskamer negeerde je ook globaal met je zwakzinnige gelul.

Je bent een enorm zielige droeftoeter, alleen heb je dat zelf niet door! Zelfs je beste vrienden in zombies verklaren je voor een halve zool en zetten je regelmatig op negeer omdat je maar door blijft ratelen met een overvloed van woorden diaree!

Fijn weekend nog he en wel goed blijven eten he lieverd! ;-) muah

maar oblo, dat is wat je wil, dat iedereen zo praat als jij, dus nu zie ik dat het dan ook weer eens niet goed is lol.
infantiel haha.
groeten.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden