Reviews van deze auteur

PURE FAKE

Review over OuderenSexclub

Maak voor de lol een profiel aan als man en één als vrouw maar vul deze niet helemaal. Binnen 10 seconden heb je exact dezelfde reactie van dezelfde persoon. Complimenten over je profiel, terwijl deze haast niet is gevuld. Je wordt daarna overstelp met profielen waarvan je duidelijk kunt opmaken dat dit geen Europese dames zijn. Let op de omgeving, Amerikaanse en/of Oost-Europese deuren, stopcontacten etc. Als vrouw aangegeven dat ik contact zoek met bi-vrouwen. Niet één reactie, alleen maat hetero dames die verlegen zijn om een paal. Dit is FAKE in optima forma. Was voorheen al en na de vernieuwde site is dit niet anders. Alle positieve berichten zijn ronduit bedrog.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alle

Alleen voor vrouwen die willen settelen

Review over Paiq

Ik ben nu ongeveer twee weken gebruiker van Paiq. De site werd overal hoog aangeschreven als niet fake. De dames die zich hier inschrijven zijn al wat ouder. En/of willen veelal settlen met eventueel kinderen als wens. Hun eisen zijn ook niet mis. Korter dan 1.80M en lager dan WO zonder een overvolle drukke agenda en druk sociaal leven met status.. Dan willen ze je niet.

Tevens zijn de kwisvragen heel erg pretentieus en voorspelbaar. Ik vermoed dat het Paiq team zelf een zooi vragenlijsten heeft geschreven en in het systeem heeft gegooid. Vooral 'one night stand' is voor hun een no-no. Zeg je een keer 'Ja' mag je opnieuw beginnen. Het lijkt op een soort feministisch pedagogische afleer-instituut wat vindt dat sex en one-night stands héél fout zijn!

De chatters laten veelal alles afhangen van wat jij intebrengen hebt. Spontaan chatten is er niet bij. Dit wekt bij mij de indruk dat er fake profielen op staan om gebruikers aan het lijntje te houden. En anders zijn het wel heel erg saaie mensen. Wat ik dus niet geloof.

Ik zou er nooit voor betalen!

Sterke punten
Zag er betrouwbaar uit (met nadruk op zag). Opzeggen gaat (denk ik) wel makkelijk.

Zwakke punten
Zie review.

Fake, echt fake tot en met!

Review over Badoo

Badoo werd aangeschreven als niet fake. Dus heb deze nu twee weken geprobeerd. Om de haverklap wordt je geconfronteerd met het kopen van credits. Direkt na mijn eerste betaling van 3.00 via ideal bleek de "eenmalige actie" knop direkt geld via mijn mobiel abonnement afteschrijven. Let hier op! Je krijgt dus afentoe geen vraag om bevestiging voor een betaling. Dit zijn al criminele en louche praktijken.

Er kijken voornamelijk mannen op je profiel af en hier krijg je elke dag een paar e-mails van. Bij nazoeken bleken dit zelfs heteroseksuelen te zijn dus niet alleen homoseksuelen. Ik vermoed dat de beheerders van Badoo Nederland grote trollen zijn. En dit expres doen om mensen wegtepesten. En om zo de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf te houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Sterke punten
Ziet er wel leuk uit. Maar daar is alles mee gezegd.

Zwakke punten
Is vast een buitenlandse franchise. Wat nu door Nederlandse trollen wordt beheerd die gebruikers bewust wegpesten. En de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Eén en al bedrog

Review over OndeugendDaten.net

Wanneer je dacht dat bekende sites zoals Paiq en Badoo onfrisse lementen vertonen. Zoals teveel bemoeienis tussen de wensen van gebruikers (Paiq). Nog niet te praten over geldbejag en het wegpesten van mannelijke gebruikers door homos op je aftesturen (Badoo). Ondeugend-daten is één en al bedrog. Je kunt geen chat-bericht versturen zonder VIP te moeten worden. Oftewel betalend lid te worden. En zelfs al zou je VIP lid worden. Dan kan de ontvangster van het bericht het niet lezen als zij zelf geen betalend lid is.

Dus wat heb je er dan aan?

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Al zou je betalend lid worden, dan kan de ontvanger van de berichten niets lezen, zonder ook beteland lid te moeten worden. Ben blij dat ik geen geld heb uitgegeven hieraan.

fake

Wat mij opvalt aan de reactie van Karel is dat hij alleen aandacht besteed aan de "banners" maar op de rest niet ingaat. Vandaag had ik weer zo'n ervaring dat een vrouw die online is na het versturen van mijn bericht ineens niet meer online is. Gebeurt gewoon te vaak. En hoe kun jij zo stellig verdedigen dat de kosten worden opgehoest door verwijzing naar de overige sites. Moet je toch wel inside informatie hebben lijkt mij. In ieder geval wordt hierdoor de reactie wel erg discutabel.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
veel

fake?

Ter aanvulling op mijn eerdere review. Wat opvalt is dat wanneer je wilt reageren richting een vrouw die online is tijdens het typen van je bericht zij ineens offline is. Gebeurt een beetje te vaak om toeval te zijn. Heb eea bijgehouden en het komt in meer dan 95% van de gevallen voor. Erg vreemd. Zo langzamerhand ben ik niet meer overtuigd van de goede bedoelingen van deze site en mijn eerdere "neutrale" mening gaat zich langzamerhand omzetten in een negatieve mening. Ook m.b.t. deze site krijg ik steeds meer het gevoel ronduit belazerd te worden. Alles is (nog) gratis maar het gevoel dat je gelokt wordt om daarmee richting betaalsites te geraken wordt steeds groter. Veel foto's die door sde dames worden geplaatst zijn overigens fake. Je komt ze op veel meer fora tegen en vooral op xmatch. Deze laatste is echt een oplichtersbende.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
lijkt steeds meer op volksverlakkerij

groot vraagteken

Na alle reviews gelezen te hebben werd ik nieuwsgierig of deze site het nu werkelijk is. Profiel aangemaakt een aantal maanden geleden en actief gaan zoeken. Ook wat reacties terug gehad maar het is overwegend een oorverdovende stilte. Hierdoor getriggert wat beter de site doorgespit en daarbij vielen mij een aantal dingen op. Praktisch alle vrouwen zijn bi. Erg vreemd want als ik hierop zou afgaan zou maar 1% van de vrouwen echt hetero zijn. In plm. 90% van de gevallen wordt jouw vriendschapsverzoek gehonoreerd zonder dat jouw bericht is/wordt gelezen. Na een eerste (veelbelovend) contact worden jouw berichten niet meer beantwoordt terwijl de dame(s) in kwestie veelvuldig actief zijn op de site. Te zien o.a. door de beantwoorde vriendschapsverzoeken na jouw bericht. Profielen van vrouwen tussen de 18 en 25, verspilde moeite om hier aandacht aan te besteden. Uiteindelijk blijkt dat er sprake is van een soort competitie om zoveel mogelijk vrienden te scoren. Lijkt Facebook wel. Dit is overigens ook de groep waarbinnen de langst stilzittenden aanwezig zijn. Tijden geleden aangemeld en zowat nooit actief.

Verder cirkelen er rondom deze site veel betaalsites die je proberen te verleiden om je portemonnee leeg te storten in hun kas. Ook (amateur)hoeren zijn veelvuldig actief. Overigens niet alleen rondom de site maar ook op de site zelf. Het rare is dat je of helemaal geen reactie krijgt of pas na hele lange tijd. Als je uit bent op betaalde seks dan ga je er toch wel iets anders mee om, lijkt mij.

En als laatste worden er ineens zoekcritera toegevoegd waardoor je filmpjes kunt bekijken. Is aan een ieder om dit zelf te beoordelen maar ik begrijp de toegevoegde waarde hier niet van. Het stikt op internet van deze filmpjes die vaak van een betere kwaliteit zijn.

Sterke punten
Is gratis.

Zwakke punten
Behalve de "doodsheid" zie ik nog geen zwakke punten. Het is gratis dus wat dat betreft lijdt niemand schade hierdoor.

Wipplek leuk

Recent weer even Wipplek opgezocht. Is verrassend en verfrissend vernieuwd. Eerder de site bezocht, paar jaar geleden, maar vond het toen redelijk doods. Kan nu alleen maar stellen dat dit goed in het voordeel is verbeterd.
Opvallend is wel dat vaak na een eerste contact het heel erg stil wordt. De dames zijn, op een enkele uitzondering na, dan niet meer actief. Sommigen hebben al meer dan een jaar niet gereageerd. Wel neemt de commercie toe d.m.v. pop-ups en rubrieken die verwijzen naar amateurhoertjes en webcams. Krijg een beetje de indruk alsof dit een site is die je probeert te verleiden gebruik te maken van de gelinkte commerciële sites. Kan dit (nog) niet bewijzen dus nog even doorgaan.

Wat Horny betreft, jammer dat ik te laat ben. We hadden dan zeker nu al een leuke tijd gehad. Maar ze mag mij natuurlijk altijd contacten. [email protected]

Sterke punten
Goede duidelijke en verfrissende site.

Zwakke punten
Teveel concurrentie en te weinig actieve vrouwen. Maar ja wat doe je daar aan. Nog beter je best doen dus. Het aantal mannen neemt handoverhand toe en het aantal vrouwen blijft flink achter.

leeg profiel

Review over LangsWippen.nl

Heb mijn profiel leeggemaakt en in de vrije tekst gezet dat ik van mening ben dat deze site totaal fake is. In mijn mailbox vind ik na een poosje een berichtje dat ik gemist wordt op langswippen. Ik heb nl. al een tijdje de site niet meer bezocht. IS DAN TOCH OVERDUIDELIJK. Hoezo handgecontroleerde profielen. Gewoon pure oplichting.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

wie gelooft dit?

Review over LangsWippen.nl

Na het lezen van de reviews een profiel aangemaakt. Ben de lange lijst van schoonheden maar eens langs gelopen. Wat opvalt zijn de veelal gepimpte borsten van de vrouwen. Dam weet je eigenlijk al wel genoeg, zijn gewoon, veelal Amerikaanse, pornosterren. Kan mij ook niet voorstellen dat een zichzelf respecterende vrouw zich laat fotograferen in poses die aan fantasie niets meer te wensen overlaat. Ook zie je praktisch overal lege nietszeggende profielteksten. Overduidelijk mag zijn dat dit weer zo'n site is die maar op 1 ding uit is: het leegzuigen van oversekste mannen (en dan bedoel ik niet hun zak). Er wordt beweerd dat fake-profielen worden geweerd. Vreemd want deze site maakt alleen maar gebruik van fake-profielen. Hetzelfde zie je ongeveer terug bij ander fakesites. Daar beweert men dat handmatige controle van de profielen plaatsvindt. Ongelooflijke onzin. Ik ben het dan ook volmondig met de critici voor mij en zou nadrukkelijk willen aangeven: TRAP HIER NIET IN. Wordt wakker.

Sterke punten
Soms mooie foto's.

Zwakke punten
Alles maar dan ook echt alles.

terugpakken

Review over LangsWippen.nl

Als nu iedereen zich aanmeldt met een fake-profiel (lukt echt want gecontroleerd wordt er echt niet) en alleen gebruik maakt van de drie gratis berichten per dag en verder niet reageert is het denk ik snel gedaan met deze fake-site. Ik doe dit al tijden met andere fake-sites en de lol is dat het hun geld kost en jou niet.

Sterke punten
helemaal niksnada.

Zwakke punten
alles, is nl. totaal fake. Ik zou deze site alleen willen aanbevelen bij justitie (als dat kon). Kunnen ze deze hele klote-industrie eens aanpakken en veroordelen.

reacties:

Review: Anders voorandere kansen.

Er wordt wel degelijk beoordeeld op uiterlijk door vrouwen op Paiq. De vrouwelijke chatters zijn ook doodsaai. spreken met hooguit 3-5 woorden per keer. Eenmaal je foto gezien blokkeren ze je direkt zonder mededeling. En ben je uit hun contactlijst verbannen. Vrouwen beoordelen je dus niet alleen op niveau/inkomen en sociale status maar ook wel degelijk op je uiterlijk. Nog erger dan mannen doen bij vrouwen dus. Derhalve maakt het de bedoeling van deze website teniet. Omdat je mekaar absoluut niet leert kennen alvorens een beslissing te maken.

Review: Ben benieuwd

Zie alle onderstaande reacties, duidelijk genoeg lijkt. Dates kun je vergeten. Je portomonnee raakt leeg en daar blijft het bij.