Reviews van deze auteur

adm. Ajala en Lowlander, beide zeer onbeschoft

Review over ChatPlaza

Ajala heeft weer eens een hoop aandacht nodig en is constant op de scrol aanwezig met meechatten.
Uiteraard wil ze weer de lolligste zijn :-( en alleen haar hopeloze kreten, totaal nietszeggend worden daar neergezet. Maar ow wee, zeg je iets terug dat zegt de "dame" Ajala rot op !! of ik ban je!! het recht van het laatste woord en altijd gelijk willen hebben.
Een treurige zaak, behoudens nog al die sex advertenties van "zoek je hete dames" enz. van Lexa is deze chat een zeer beroerde uitgave.
"Meneer Lowlander " het zelfde, ze zitten met twee !! konstant in 50+ i.p.v. ook eens in andere boxen te gaan kijken, "meneer Lowlander" met je zeikt, geweldige uitdrukking voor een adm. met het recht van de sterkste, ze zijn gewoon niet aan te spreken.
Een zeer treurig stel. Ik heb mij afgemeld, jammer van de leuke vrienden daar, maar de verziekte geest op 50+ door vooral Ajala met haar veel meechatten en zich erg !! belangrijk voelt.....is een treurige bende zo.
Kompliment voor Y777 en April, dames met gevoel, NOOIT grof en zeker ook iedereen bij de les houden, netjes dus en zeer gepast.
Jammer dat de leiding van Chatplazza Ajala en Lowlander niet vervangen, durven ze niet??? onbegrijpelijk.

Lee, Kijkduin, 24/04/2017

Sterke punten
geen een

Zwakke punten
konstante zwaar sexueel getinte banners die elkaar blijven opvolgen ( dan beter een betaalde chat zonder die vuilspuierij ) Ajala moet wegblijven en niet de chat domineren, met haar erbij een plots slechte sfeer van hielen likkers.
Lowlander moet eens wat lessen nemen in menselijke !! omgang, die is zwaar grofgebekt met de ban als laatste woord......

Ajala en adblocker

Review over ChatPlaza

Hoe stom kan een adm. Ajala zijn om te adviseren aan chatters om een adblock te plaatsen tegen de reclame banners in alle rooms.
Dat zijn notabene de inkomsten van Plaza.
Dit is tegen je "baas" in opstand komen en niet zo slim.
Nu was ze dat al niet en zou het een opluchting zijn Ajala eens te vervangen er zijn veel leukere en toch actieve adm. aanwezig die niet zo stom-vervelend reageren steeds.

Gr. Barbara 55

Sterke punten
Leuke groepen chatters

Zwakke punten
Het steeds meechatten en haar eigen zin en ik opleggen aan de groep chatters.
Steeds vraagt Ajala de volle aandacht en veel houden zich dan ook in tot Ajala eindelijk eens weggaat.

Ik lees veel min punten over die Ajala die zich zelf zo geweldig vindt........
Hoelang nog deze chatplaza verziekende dame als adm.
hier accepteren???

Chat Plaza

Review over ChatPlaza

Martijn Bevelander de eigenaar van Plaza en tevens de zakkenvuller met de inkomsten die via Lexa bij hem binnenkomen doet niets met de zeer slechte review's die volop langs komen.
Het geeft veel aan als een eigenaar al zo zwak bezig is en adm. als een Ajala en Istatwat die giga schofterig zijn, zelfs mensonwaardig zijn en een Lowkander dito zo.
Waarom mogen deze mensen blijven, is er beslist geen betere keuze, toch niet alle klagers zijn frustie's hier.
Martijn Bevelander, een voormalig super spammer blijft zo aan de gang.
Ik zou mij rotschamen, Martijn duidelijk niet gaat door en door.
Harry

Sterke punten
geen een, zelfs de nw site is een ramp en zit knullig inelkaar klagen betekend een ban het recht van de sterkste..lees niet echt de slimste!

Zwakke punten
Het hele gedrag bij Plaza de adm. Ajala ( zeer grof en vriendjes politiek ) Istatwat niet te geloven wat die allemaal roept tegen de chatters, Lowlander ook een vreselijke instabile man kan alleen maar bannen, hersenloos.

April en Y777 klasse hoe die met die bovengenoemde adm. door een deur kunnen !! :-)

Bannen blijft een hobby bij chatplaza

Review over ChatPlaza

En nog steeds blijft Ajala volop chatten en maar aandacht vragen, veel domme opmerkingen plaatsen als "ik denk niet als ik chat" die open deur beantwoorden met "ja dat is wel te zien" kan ze niet hebben.....
Een grapje maar in haar domheid snapt ze dat niet.
Ze wil maar de gevierde persoon zijn en is maar druk met Jopie Popie te zijn.
Haar medestander Lowlander doet ook zijn best.
Probeer niet iets te zeggen van "ze" want dat is een doodzonde.
Beste LEXA HOE LANG LAAT U DEZE BESLIST NIET CAPABELE ADM. STEEDS DE CHAT VAN CHATPLAZA VERPESTEN.!!!! ????

Beste LEXA velen durven niet te reageren en ik neem het voortouw, AJALA en Lowlander verzieken het klimaat op Chatplaza.
Vele mensen knappen er op af.

Doe hier iets aan LEXA !!!!!

Sterke punten
de leuke chatters die er gelukkig nog zijn !

Zwakke punten
De z.g. moderators Ajala en Lowlander die totaal geen mensenkennis hebben.
Grof en beledigend zijn.
Zie de vele negatieve rivieuws verder hier op internet.
Wordt nu nooit iemand wakker ??? en vervang zeker deze 2 genoemde personen.

Schandalige moderator Ajala !!

Review over ChatPlaza

"Mevr." Ajala die o.a. de adm. is van chatplazza, de chat, is wel de meest schandalige figuur die je als een adm. kan tegenkomen.
De dame doet niets meer danm meechatten ipv de controlerende taak uit te voeren waar ze voor is.
Ze heeft altijd het laatste woord en even een vraag wordt beloond met een buitenplaatsen of zelfs een ban, haar machtsmiddel.
Onlangs een vraag van mij, beantwoord met je bent een zeikerd en rot op geeft wel duidelijk aan van welk niveau deze "dame" is.
Duidelijk in het dagelijkse leven niets betekenend en op de chat haar frustraties als ongetrouwde vrouw kenbaar maken.
Ondergetekende heeft een ruime kennis als personeels manager achter de rug en even chatten voor het slapen gaan/kletsen vond ik leuk vandaar mijn aanwezig zijn daar.

Ik speel niet op de persoon, maar heb herhaald haar vreemde gedrag meegemaakt, in feite ontoelaatbaar, maar wie PAKT DAT AAN ??
Namen in de namenlijst als "man met lange pik van 25 cm" en berenlul zoekt geile vrouw en meer blijven gewoon in de namenlijst staan omdat dame Ajala te druk is met haar zelf chatten en slim zijn met de banknop in haar handen als weerwoord.

Aangzien chatplazza nergens een "contact" heeft moet het op deze manier kenbaar gemaakt worden. Lexa zou zich ook eens moeten beraden onder de naam Chat plazza te laten plaatsen!!

Met de hoop dat er eens iemand wakker wordt bij Chatplazza en zeker deze vrouw Ajala gaat vervangen zou een giga verbetering zijn.
Kijken of de leiding van Chatplazza zich e.e.a. aantrekt en zich niet laat overrulen door een z.g. vrijwilligster die alleen zich zelf zoooo belangrijk vind.

Absoluut naar waarheid opgetekend.
04/01/2016

Sterke punten
soms leuke kontakten met mede chatters

Zwakke punten
Het schadalige uitvoeteren, beledigen op de openbare chat door Ajala die drukker is met meechatten en geen tegengas kan uitstaan.
Dan de ban haar laatste woord...
Let totaal niet op gore namen in de namenlijst van notabene 30+
Als adm. is Ajala beslist ongeschikt.

reacties:

Review: Bannen zonder aankondiging

Beste DJ, dat is een ziekte bij plaza het in en in stiekeme gedoe en totaal geen menselijk inzicht hebben, alleen maar "baasje willen spelen" totaal niet tegen weerwoord kunnen en de ban als laatste woord... Helaas is er nog steeds veel aanloop daar vandaar dat de adm AJALA en LOWLANDER dat kunnen doen de andere vrouwelijke adm. zijn prima krachten, chatten niet konstant mee, kijken en letten op waarschuwen als nodig is en NOOIT zomaar bannen. Dit is geen frustie van mij maar lees maar de rest van de riview's. Helaas is de leiding van Plaza ziende blind, laat het al lang zo bestaan en heeft meer oog voor de banners van Lexa met veel bloot en berichten van wil u hete sex en meer, daar wordt geld mee gegenereerd...
Domme krachten die dagelijks de chat verstieren zoals AJALA en Lowlander blijven helaas bestaan....Zucht.
Groet Lee, 09/05/2017

Review: Bannen zonder aankondiging

Belangrijk: voor eerder ( ten onrecht ) gebande chatters door ziekelijk gedrag van adm. Lowlander en Ajala.
Download de browser TOR, te vinden bij GOOGLE en daarmee en een andere nickname kan je zo weer Plaza op en verder kijken na het ongeregeld daar of met een maatje daar verder kontakt opnemen.
Simpel en doeltreffed< TOR > veranderd je IP en zo lukt het weer. Suc6 H 51

Review: Bannen zonder aankondiging

Wat je ook schrijft, in feite allemaal zinloos zeker met de grootste spammer die er is aan de leiding bij Plaza en de blijvende zwaar onbeschofte Lowlander en Ajala.
Nergens in de wereld zouden deze 2 mensen nog mogen !! funktioneren alleen al door gebrek aan opvoedkunde, overwicht en weten wat er gaande is.
Meneer Lowlander met zijn misselijk makende grapje "kusje" aan een vent, is totaal niet grappig maar spreekt minachting uit aan de medemens de chatter.
Dit onder de noemer adm. doen is nog droeviger van de Jopie-Popie. Meneer(?) heeft het over kleineren van een ander, onder welke noemer dit valt als adm. snapt hij dus zelf niet. Het is Lowlander niet gegeven zich netjes op te stellen en zeker niet met de vrije hand die hij heeft. WORDT ER NU NOOIT EENS IEMAND WAKKER BIJ PLAZA MET ZOVEEL NEGATIEVE BERICHTEN OVER LOWLANDER EN AJALA?? Zijn al die klagers nu gek?? kom nou, de hoeveelheid van klachten zijn daar te veel voor.
Het blijft een schaamteloze bende daar.
Lang leve de Browser TOR ( ff downloaden bij google) en het ongeregeld is weer te volgen daar, ja ik blijf het volgen, in de hoop van.......betere tijden.

Review: adm. Ajala en Lowlander, beide zeer onbeschoft

Je reageert net zo dom als Lowlander Dirk, betaald antwoord jij steeds met je reacties??
Ik zoek geen DATE en zeker geen blote mannen, wat een inzicht weer in op een chat komen, alle chatters op 50+ zijn prima mensen, leuke kontakten daar gaat het om Dirk, ik heb niks met een datingsite !! jij misschien??
Groet en beetje leren lezen en vooroordelen bij je houden, slaat nergens op !!

Review: adm. Ajala en Lowlander, beide zeer onbeschoft

Low je bent niet zo wijs nu, schelden over ziektes na een 5 jarige ernstige ziekte van mijn vrouw zal ik NOOIT !! doen.
en dat is dus leugen 1maar je ben niet bij de eerste leugen geflipt....de allesweter...
Dan miste ik inderdaad de leuke mensen en geen soort van het Ajala soort die altijd de leukste wil zijn met haar flauwe kul en dan bij weerwoord gaat bannen en erger vaak niet zichtbaar op de naamlijst, zo laf en zielig over een leven gesproken Low, Ajala de adm. moet eens wegblijven op 50+
verstoord het geheel, mensen gaan plots anders chatten, laat die boel daar los, maar nee Ajala de bemoeizieke en zeer grof gebekte met haar rot op ( uitspraak van een dame, pppfft ) en ik heb geen zin in gezeik ook zo iets, blijf weg daar Ajala je wilt alleen maar de gevierde zijn en aandacht vragen van de mannen die je IRL niet hebt, je bent niet voor niets alleen.
En Low, zoek een leven en dat zeg jij?? kwijlend elke aaf op de chat zou je zelf niet eens zoeken naar echt leven??
laat ons chatten, dat is een goeie ja laat de mensen chatten en bemoei je niet overal mee.
Je afsluiter, met je vriend, ging je neus ton groeien ?? Stel je niet zo aan net als Ajala je kan geen weerwoord hebben en de ban is jullie laatste woord.
Dag Lowlander man zonder werk.....pppfffttt

Review: adm. Ajala en Lowlander, beide zeer onbeschoft

Voor de mensen die ook het stikzat zijn van de bemoeials Lowlander en Ajala de domste twee van alle adm. is er een oplossing na geband te zijn vanwege het niet snappen wat een chat is ( lekker kletsen ) door genoemde twee, droeftoeters, met zn kusje, dus echt ziek die man....dit blijft jaren op Google staan.....
GEBRUIK TOR MENSEN, een browser die je kan downloaden via Google zet het op NL en je kan zo de plaza op met een andere nick en evt. je gemiste mensen weer meeten en meenemen naar een andere niet zo enge chat als de Plaza met haar betweterige adm. AJALA en Lowlander de minder begaafden die niets snappen.
Probeer het TOR die veranderd je IP en bij bannen, gewoon weer proberen met TOR en andere IP weer.

Review: adm. Ajala en Lowlander, beide zeer onbeschoft

De adm. Lowlander met z'n kusje, zefs hier doet hij zo dom mogelijk en laat z'n laag IQ zien. Wat wil je hier nu mee Lowlander laten zien hoe extreem jij een kwal bent, die juist je chatters krenkt en pest met de banknop in je hand het laatste woord??
Altijd het weer bemoeien....een adm is er om grof taalgebruik, ruzie ( die zijn er zat ja... ) te slechten en niet zijn of haar ( Ajala ) hun stempel te willen drukken op het chatgebeuren. 50+ loopt lekker tot Lowlander en Ajala weer nodig hun stempel daar gaan zetten, ziekelijk bemoeien ipv de mensen te laten chatten waar ze voor komen. Neen Lowlander en zn "Pop" ja ja met zn 2.... blijven die 50+_ verzieken, het liefst eerst onzichtbaar, de helden en dan op iemand duiken die ze niet mogen.
Geen enkel mens met een zinnig leven wil daar aaf aan aaf zitten te bemoeien, het zal een bepaalde kick geven??
Het af en toe binnen vallen van mij is door die twee niet mogelijk gemaakt, geen frustratie van mij, meer stomme verbazing dat deze mensen gehandhaafd blijven.
Wat een slappe figuren, triest en dom ze weten geen eens dat je met een andere Nick en IP ( Tor browser ) zo weer binnen kan komen......als je zou willen dus...
Sterkte Lowlander met je Kusje, domme man zonder inhoud.

Review: Trollen en ziekers krijgen vrijbaan

Dirk spreekt het juiste woord uit, helaas men blijft daar komen, bij een stel incompetente adm. zoals een Lowlander die van verveling niet weet wat hij moet doen en gaat klieren in de box, over lamlendigheid gesproken en dat heet adm.......treurig

Review: Ajala en adblocker

Barbara het zou de hemel op aarde zijn als Ajala haar biezen zou pakken, helaas is die zo verlekkerd op bannen en andere chatters de baas over spreken, in haar werk kan deze Sonja dat niet en dan maar op de chat, lekker incognito zo laf net zo dom als ze is, anders doe je dat niet al jaren......ze is gewoon aandachts geil ( een rotwoord ja )
maar wel waar.

Review: Chat Plaza

Antwoord van Martijn zelf, een kennis of een belanghebbende die wil scoren??
Mijn uitgangspunt is !!doet niets met de zeer slechte review's die volop langs komen.
Als eigenaar van de Plaza zou ik mij rotschamen zoveel slechte beoordelingen en niet die ene van mij.
Een zakkenvuller is een profiteur en dat is dus de heer Martijn Bevelander, kijken naar de kwaliteit van het door hem beheerde en waar hij zn zakken mee vult ( Lexa reclame ) is ver te zoeken.
Dat is mij item, lees de tig negatieve feiten en kom dan terug met een doelmatig antwoord.
Beslist niet allemaal frusties die klagen over de adm. van Plaza, dat zijn pure machtswellustelingen, sorry geen ander woord voor.
Gr. Harry

Review: Overspannen Admin ?

Waarom is iedereen zo gek op Chatplaza?? adm. zijn oneerlijk, veel ruzie, nu een zeer slechte layout van de scrol.
Laat deze chat van Martijn v. Beveren uit Haarlem die alleen maar zn zakken vult met Lexa reclame schieten en kijk elders.
Grof schelden, adm. die heel erg dom en onbeschoft zijn pppffftt.
BG.

Review: Overspannen Admin ?

Ransomware kan nooit in een keer zn overvloedige reaktie kwijt, een man met een druiper en blijft gaan.
Een zielepoot dat zeker.
Bo.

Review: Bannen blijft een hobby bij chatplaza

Beste Dirk, heel simpel, omdat er vele hele leuke mensen zitten, chatters waar erg leuke gesprekken mee te voeren zijn en ja, die mis ik nu.
Mevr. Ajala en de heer Lowlander de "masters"daar bemoeien zich met normale gesprekken i.p.v. naar rare en schunnige namen in de namenlijst te kijken, zo ook de 10 tallen ingelogden die wel op vele chat rooms staan zonder aktie.
Laten ze daar eens naar kijken.
En Dirk als je de vele voorgaande reakties eerlijk bekijkt dan barst het van de negatieve rivieuws, het is niet alleen UNO die dit schrijft, kijk maar eens goed !!

All the best, Uno, die ook een vaste nick heeft en niet steeds veranderd zoals velen dat daar doen en kunnen, ook zo iets.....

Review: Bannen blijft een hobby bij chatplaza

Beste Simon,

Mijn spiegel zegt dat je in opdracht van (!) aan het schrijven bent.
Ik kom niet met een andere Nick terug, pppffftt, nooit gedaan en een Simon ook nooit gezien daar, vreemd niet??
"Simon" kijk naar de vele rivieuws die NIET door Uno geschreven zijn !! maar net zo in mineur zijn, zoals ik de chat van Chatplaza ervaar!
Grappig dat ik met velen ( de normalen ) heel goed overweg kan, het groeten van deze mensen zegt genoeg anders krijg je geen woord terug.
Sorry Simon je doet ook je best en mijn "leventje" beste man maak je geen zorgen, komt prima voor elkaar.
Er is zoveel meer dan Chatplaza met een Ajala die konstant meechat i.p.v. een echte adm te wezen.
Dito Lowlander met zijn buien jantje lacht, jantje huilt.
Bannen hun machtspositie, ze doen maar, als je verder nooit bent gekomen in het werkelijke leven is baasje spelen zo heerlijk om je te uitten.
Groet, Uno
Honi Soit Qui Mal Y Pense.

Review: Bannen blijft een hobby bij chatplaza

Ransomware, het was een review, geen discussie, je bent ff het spoor kwijt.....
De maan, kalenders enz. een boel warboel...
Nogmaal het was een review en kijk eens verder bij Google naar al die negatieve uitingen over Ajala en de onbeschofte Lowlander.
Niet door Uno geschreven, dus stop maar tegen mij te piepen.
Tjuus.

Review: chatplaza = human talk

Veel geklets van Ransomware bekend als o.a. Rubsband en probeerd te imponeren met veel zinnen, een dame die naar mij luisterde, naam noem ik niet uit innerlijke beschaving, daar werd deze heer (?) bloed heet boos over.....
Veel gebrul steeds met zijn zennnn, over maanstanden en meer mensen willen overtuigen en we hebben het over chat......kletsje maken en dat allemaal in de room van Zombies !! waar meneer dus zit.
Nou de naam zegt het al....., en ja het Journaal van de NOS wordt er ook al bijgehaald....pppfffttt
Het ging om de manier hoe de adm. omgaan met "hun" mensen en kreten als rot op en zeikerd door een adm Ajala zijn grof en zwaar beledigend een adm. niet waardig, daar gaat het over meneer Ransomware met de vele nicks......

Over stalken gesproken......wie schreef mij een mail ook weer met een art. over
de mensenrechten, dat was U meneer Randsomware met een geheim, steeds veranderd IP adres meneer Randsomware !!
Laf o zo laf, nicks steeds veranderen IP wisselend nemen.
Ga zo door zombie......bezint eer ge begint zeker met mailen alles is te traceren.
Ik zou er maar echt mee stoppen met deze ongein !!

Weet wel ter info !! Google slaat heel lang op, ook jouw gangen !!!
Vriendelijke groet, Uno.

Review: Kait is OK

Kait een hoogbegaafde, en dat chatten onder het kopje Zombies geeft toch wel veel aan dacht ik zo.
Een "hoogbegaafde" die elk moment van de dag aanwezig is, wanneer je maar inlogd is m.i. een zielig figuur die met haar tijd geen raad weet....
Het "hoogbegaafde" van haar vriendje Willem.... istdatwat, de adm. is ook wel een gillertje.....zover ik weet zitten hoogbegaafde personen niet te klieren en rare uitspraken te doen, maar ja het is daar de room Zombies en dat zegt wel veel.....
Kait kan ook weinig tegengas hebben want haar vriendje de adm istdatwat kijk altijd onzichtbaar mee en is haar hulpje bij een niet bevallen van een chatter, dan volgt de ban en zo is Kait "ONAANTASTBAAR" en kan alles maar roepen daar.
Ayala in haar geliefde box 30+ senioren waar meer ouderen zitten dan 30
plussers en daar iedereen kiept ( lees bant ) die maar even iets anders zegt dan de adm. Ajala wil horen.
Misschien ook wel een "hoogbegaafde" die Ajala dat ze normale mensen niet meer kan volgen ???

Vrinedelijke groet, Uno, die het nog steeds jammer vind dat een ECHT opperhoofd van Chatplaza totaal niet te benaderen is, jammer, heel jammer!!
Uno

Review: Kait is OK

Beste Ransomware,

Je komt op voor je "betaalde" reaktie....maar let eens op de andere ook niet mis te verstane postings die er niet om liegen.
Allemaal klagen ze over Plazza behalve de adm. die het nu benauwd krijgen met een commentaar waar ze niet omheen kunnen.
Stalken?? je bent niet lekker je bent daar met zoveel namen, o.a. rubsband en nog zo een paar.
Spreek de waarheid man en verstop je niet achter zoveel nicks i.p.v.een nick te houden.
Ik ben klaar met je en lees de andere negatieve reakties maar eens.

Groet, meneer met de vele namen.....en alleen maar adm. willen aaien....
Jouw plaatsje is verzekerd in de room, heerlijk toch ??
Uno

Review: Schandalige moderator Ajala !!

Beste Dirk,

Het is jammer dat je zo grof reageert zo doe je geen goed aan mijn klacht en meerdere klachten, zie onder.
Het is beter gewoon te reageren en of anders jouw reaktie weg te halen.

Thx, Uno

Review: Schandalige moderator Ajala !!

Beste Harry, zeker een "betaalde" reaktie vanuit de plazzahoek??
Kijk ook eens naar de voorgaande berichten makker die spreken voor zich en komen niet van Uno af.
Adm. die het gezellig maken, slijmbal! ze zitten met de banknop in hun handen als laatste woord.
Dan een dame die zich dame noemt met rot op, het zegt mij genoeg!!
Dan jij weer met je schelden van klojo geeft ook jouw niveau weer aan....
Wat doe jij Harry met een nick op de chat, zelfde toch van alles roepen achter je veilige schermpje??
Sluit je lekker aan aan bij je "velen" mijn ervaring en 8 voorgaande zeggen genoeg.
Fijne chat verder Harry en laat je bedanken voor je aanvallende reaktie op een eigen ervaring !!

Groet Uno

Review: Schandalige moderator Ajala !!

Na een negatieve reaktie eerder van mij is het ook eerlijk om positief te zijn inzake het feit dat ik plots weer op de chat ben toegelaten!!
Hopelijk geen fout van het systeem en anders waardeer ik dit zeker.
Dit wil ik graag kwijt en kan nu ook weer een aantal leuke vrienden die er ook zijn weer spreken.
Uno, die zijn naam veranderd heeft naar "Een 1"

10/03/2016

Review: Schandalige moderator Ajala !!

Het is voor mij onbegrijpelijk dat de "eigenaar" van chatplaza vooral de adm. Ajala blijft handhaven.
Deze dame zit constant mee te chatten en legt zo een terughoudende claim op de room, vooral 30+ senioren waar ze niet "uit te slaan is".
Het gekreun als ze al in de namiddag binnenkomt, niemand vraagt om haar...., met "ik heb gewerkt, ben moe" is meer lachwekkend dat enige inbreng.
Half Nederland werkt en kreunt minder en gaat gewoon na het werk even zitten en een stukje eten....
Zo niet Ajala, die moet zich weer laten gelden, staat nooit in de lijst maar chat konstant mee, ze kan duidelijk niet zonder.
Of ik nu 's avonds even inlog hoe dan ook ze zit er en met haar eentonige monoloog steeds over zich zelf hebben.
Zoekt als een wilde naar een man, terwijl de mannen ook net zo hard worden afgekraakt, ze is niet voor niets gescheiden......
Waarom Lexa haar steeds de hand boven het hoofd houdt?? onbegrijpelijk.
Er zijn betere adm. zoals Y777 en Cees de muziekman die daadwerkelijik ingrijpen bij gore namen in de chatrij en echte ruzie's of onbetamelijk.
Dat zijn de echte adm. NIET konstant meedoen en maar "leuk" gevonden worden.
Ajala is het voorbeeld van een narcist, kan totaal geen tegenreaktie aan en de ban knop is haar heerlijkheid, duidelijk iemand die in het normale leven GEEN leven heeft en zich zo moet waarmaken.
Lowlander haar mede adm. ook een man met een slechte bui, schofterige commentaren vaak en tegenspraak is een ban....
Ze doen maar, het is heel zielig en hoop dat deze review eens verder doordringt.
Er zijn er trouwens veel en zeer negatief, de gebande ja de anderen durven niet
bang om iets te zeggen en bang om er uit gekiept te worden.
Chatplaza de chat met veel kamers, vol met namen die je als je wilt 4 keer per dag kan wisselen ( dat kan nergens anders !! ) niet snapt dat je bepaalde mensen die geband zijn met een andere IP terugkomen en gaan zieken.
Daar zijn programmatjes voor en hebben de BAN uitvoerders, lees AJALA en LOWLANDER het zelf aan te danken.
Niemand band zoveel/onnodig als dit stel.
Het is bijna ziekelijk en nog erger dat deze mensen gehandhaafd worden.
LEXA HET KOST JE NAAM, WISSEL DIE LUI EENS, DURF !!!!!!

Gast. ( en nu kijken of ze mij gaan aanpakken ..... ? )

Review: Schandalige moderator Ajala !!

Het is weer zover, Ajala, is weer laf en druk !!

De eeuwig dol graag bannende Ajala, haar eigen naam Silvia uit Utrecht is weer eens bezig.
Een grapje snapt ze niet en gaat zich weer eens ongevraagd bemoeien met de chat die het heel goed zonder haar kan, veelal wordt het slechter met haar er bij.
Stiekem zoals altijd zit ze te loeren zonder in de lijst met namen te staan, laf laf zo kan ze beter iemand aanvallen en mij niet alleen.
Opmerkingen ik ben het zat van haar slaan nergens op, er wordt niet naar haar gevraagd laat de mensen lekker vrij met kletsen.
Zelf heeft ze de meest domme praat met ene Senica over appeltje en druifje tegen elkaar, hoe zielig ben je als een adm.?
Een veel gehoorde opmerking dat de chat gehackt wordt, wordt totaal niet onderzocht, weet ze veel, kan alleen maar loeren en boven op iemand duiken..
Wanneer worden de adverteerders wakker, haal die vrouw Ajala, echte naam Silvia, weg daar en uw chat zal vele keren beter worden.
Hoeveel negatieve rivieuws moeten nog volgen en niet alleen van mij.
Velen gingen mij voor, lees deze eens.
Uno is niet gefrustreerd, verre van dat maar snapt niet dat een chat kapot gemaakt kan worden door een totaal niet menswaardig persoon.
Alleen haar vriendjes en ruglikkers die zijn in de rest is vuil voor haar.
Vandaar ook haar manloos zijn, zo graag willen, maar zal haar zo nooit lukken.

Ik zie het commentaar wel weer, dit is MIJN mening !!
UNO die nu gewoon als hij wil de Plaza binnenkomt en door Ajala/Silvia dit op zijn manier doet.
En EyE de lezer van dit moois vertel het ff door daar ben je zo goed in, scheelt weer verdere doorgifte, alvast bedankt, zie je hatelijke opmerkingen wel weer tegemoet.

Review: Nooit meer Chatplaza

De eeuwig dol graag bannende Ajala, haar eigen naam Silvia uit Utrecht is weer eens bezig.
Een grapje snapt ze niet en gaat zich weer eens ongevraagd bemoeien met de chat die het heel goed zonder haar kan, veelal wordt het slechter met haar er bij.
Stiekem zoals altijd zit ze te loeren zonder in de lijst met namen te staan, laf laf zo kan ze beter iemand aanvallen en mij niet alleen.
Opmerkingen ik ben het zat van haar slaan nergens op, er wordt niet naar haar gevraagd laat de mensen lekker vrij met kletsen.
Zelf heeft ze de meest domme praat met ene Senica over appeltje en druifje tegen elkaar, hoe zielig ben je als een adm.?
Een veel gehoorde opmerking dat de chat gehackt wordt, wordt totaal niet onderzocht, weet ze veel, kan alleen maar loeren en boven op iemand duiken..
Wanneer worden de adverteerders wakker, haal die vrouw Ajala, echte naam Silvia, weg daar en uw chat zal vele keren beter worden.
Hoeveel negatieve rivieuws moeten nog volgen en niet alleen van mij.
Velen gingen mij voor, lees deze eens.
Uno is niet gefrustreerd, verre van dat maar snapt niet dat een chat kapot gemaakt kan worden door een totaal niet menswaardig persoon.
Alleen haar vriendjes en ruglikkers die zijn in de rest is vuil voor haar.
Vandaar ook haar manloos zijn, zo graag willen, maar zal haar zo nooit lukken.

Ik zie het commentaar wel weer, dit is MIJN mening !!
UNO die nu gewoon als hij wil de Plaza binnenkomt en door Ajala/Silvia dit op zijn manier doet,

Review: Nooit meer Chatplaza

Plaza gooit ongevraagde sex advertentie's op de scrol
speciaal bij de mannen die bij inschrijven hebben aangegeven M. Dit zijn dus oneigenlijk verkregen privacy die misbruikt wordt schande en de beheerder gaat maar door zo......

Review: Chatplaza is in nicks geklede wanhoop.

Ben het met bovenstaande geheel mee eens !!
Mijn reaktie:

En nog steeds blijft Ajala volop chatten en maar aandacht vragen, veel domme opmerkingen plaatsen als "ik denk niet als ik chat" die open deur beantwoorden met "ja dat is wel te zien" kan ze niet hebben.....
Een grapje maar in haar domheid snapt ze dat niet.
Ze wil maar de gevierde persoon zijn en is maar druk met Jopie Popie te zijn.
Haar medestander Lowlander doet ook zijn best.
Probeer niet iets te zeggen van "ze" want dat is een doodzonde.
Beste LEXA HOE LANG LAAT U DEZE BESLIST NIET CAPABELE ADM. STEEDS DE CHAT VAN CHATPLAZA VERPESTEN.!!!! ????

Beste LEXA velen durven niet te reageren en ik neem het voortouw, AJALA en Lowlander verzieken het klimaat op Chatplaza.
Vele mensen knappen er op af.

Doe hier iets aan LEXA !!!!!

23/01/2016

Review: Chatplaza is in nicks geklede wanhoop.

Helaas blijft ze daar zitten, echt verstandige mensen met hersen willen ook geen adm zijn, daar moet je echt hersenloos voor zijn en avond aan avond mee doen met dom kletsen, de chatters hebben nog een verhaal, Ajala niets gewoon dom mee kletsen en maar op de voorgrond willen zijn, wat een in en in zielig figuur.