Schandalige moderator Ajala !!

Schandalige moderator Ajala !!

"Mevr." Ajala die o.a. de adm. is van chatplazza, de chat, is wel de meest schandalige figuur die je als een adm. kan tegenkomen.
De dame doet niets meer danm meechatten ipv de controlerende taak uit te voeren waar ze voor is.
Ze heeft altijd het laatste woord en even een vraag wordt beloond met een buitenplaatsen of zelfs een ban, haar machtsmiddel.
Onlangs een vraag van mij, beantwoord met je bent een zeikerd en rot op geeft wel duidelijk aan van welk niveau deze "dame" is.
Duidelijk in het dagelijkse leven niets betekenend en op de chat haar frustraties als ongetrouwde vrouw kenbaar maken.
Ondergetekende heeft een ruime kennis als personeels manager achter de rug en even chatten voor het slapen gaan/kletsen vond ik leuk vandaar mijn aanwezig zijn daar.

Ik speel niet op de persoon, maar heb herhaald haar vreemde gedrag meegemaakt, in feite ontoelaatbaar, maar wie PAKT DAT AAN ??
Namen in de namenlijst als "man met lange pik van 25 cm" en berenlul zoekt geile vrouw en meer blijven gewoon in de namenlijst staan omdat dame Ajala te druk is met haar zelf chatten en slim zijn met de banknop in haar handen als weerwoord.

Aangzien chatplazza nergens een "contact" heeft moet het op deze manier kenbaar gemaakt worden. Lexa zou zich ook eens moeten beraden onder de naam Chat plazza te laten plaatsen!!

Met de hoop dat er eens iemand wakker wordt bij Chatplazza en zeker deze vrouw Ajala gaat vervangen zou een giga verbetering zijn.
Kijken of de leiding van Chatplazza zich e.e.a. aantrekt en zich niet laat overrulen door een z.g. vrijwilligster die alleen zich zelf zoooo belangrijk vind.

Absoluut naar waarheid opgetekend.
04/01/2016

Sterke punten
soms leuke kontakten met mede chatters

Zwakke punten
Het schadalige uitvoeteren, beledigen op de openbare chat door Ajala die drukker is met meechatten en geen tegengas kan uitstaan.
Dan de ban haar laatste woord...
Let totaal niet op gore namen in de namenlijst van notabene 30+
Als adm. is Ajala beslist ongeschikt.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

10 reacties

Die vrouw heeft een goede beurt nodig. Ze zal wel gefrustreerd zijn omdat geen man haar wilt neuken. Ze is vast en zeker oud en lelijk en nog maagd.

Beste Dirk,

Het is jammer dat je zo grof reageert zo doe je geen goed aan mijn klacht en meerdere klachten, zie onder.
Het is beter gewoon te reageren en of anders jouw reaktie weg te halen.

Thx, Uno

Uno je reageerd wel erg hooghartig, ik heb je nl weleens gelezen op chatplaza, je kan inderdaad erg zeikerig over komen.
Velen vinden je een kwal, en ik moet me daarbij aansluiten.
Om nou hier zo dom te reageren, geeft aan dat je idd een klojo van 60 bent, die vol zit met frustraties.
Als ik chat dan ben ik blij met de admins, en geloof me, ze doen hun best om de chat gezellig te houden.
Jij draagt er zeker niet aan bij om dit te realiseren.
En dan even op Dirk reageren, ik denk dat jij niet in staat bent om iemand een beurt te geven, dus doe je hier stoer, lekker anoniem achter je pc.
Heren ga lekker chatten en respecteer je mede chatters en admins.

Beste Harry, zeker een "betaalde" reaktie vanuit de plazzahoek??
Kijk ook eens naar de voorgaande berichten makker die spreken voor zich en komen niet van Uno af.
Adm. die het gezellig maken, slijmbal! ze zitten met de banknop in hun handen als laatste woord.
Dan een dame die zich dame noemt met rot op, het zegt mij genoeg!!
Dan jij weer met je schelden van klojo geeft ook jouw niveau weer aan....
Wat doe jij Harry met een nick op de chat, zelfde toch van alles roepen achter je veilige schermpje??
Sluit je lekker aan aan bij je "velen" mijn ervaring en 8 voorgaande zeggen genoeg.
Fijne chat verder Harry en laat je bedanken voor je aanvallende reaktie op een eigen ervaring !!

Groet Uno

Vrijwel alle chatsites zijn één pot nat. Lees ook maar eens de reviews voor andere chatsites. Overal zitten soortgelijke admins en kliekjes.

Weet je wat ik vreemd vindt aan jou Uno? Dat je niet je eigen manieren in wil zien, anderen aanraad niet naar chatplaza te gaan, maar er zelf wel weer steeds naar toe gaat. En dat, terwijl het allemaal wel anders kan, maar je toch wat meer naar jezelf moet gaan leren kijken, en wat anderen doen zien als hun verantwoording, want jouw manier van reageren hier, daar heb je dan nog minder aan. Ik ben laatst nog geband door Lowlander en voor idioot uitgemaakt, dacht je dat ik daar 1 moment wakker van lig? er zijn wel meer leuke dingen dingen in het leven hoor, en ik heb je ook bezig gezien hoor meneer Uno, zullen we het eens over jouw gedrag hebben dan op een iets hoger level? met een hele meute de boel opstoken en dan mensen lastig gaan vallen? misschien doe je het niet eens bewust, daarom probeer ik jou daar nu bewust van te maken, aangezien het nogal makkelijk is om een ander met 26 letters even de les te lezen, terwijl je zelf niet eens op een normale manier om kan gaan met hoe te communiceren als je niet altijd alle gewenste aandacht krijgt. Dus is er wel degelijk ook hoger niveau hier op deze chatsite in communiceren aanwezig, maar ja, zodra jij met je woorden begint, blijft daar ook weer NIKS van over, en wat je er mee aantrekt, zoals de reactie van Dirk, mag je dan ook vooral jezelf voor bedanken, en niemand anders. de vriendelijke groeten maar weer eens, van een boogschutter, en lees nou gondwet 1, 10 en 11 eens een keertje, er zijn niet voor niets regels. Maar jij bent niet de baas op chatplaza.

Beste Uno,

Wellicht moet je jezelf eens een spiegel voor gaan houden.
Allereerst wil ik je zeggen dat niet Ajala, maar Lowlander je wederom een ban gaf. En die verdiende je ruimschoots. Het enige wat je doet is zuigen en mensen uitlokken. Je verziekt de chat aldaar.
Je bent uit op het laten bannen van leuke chatters.
En dat je heel stoer met een andere nick weer terug kan komen, zegt meer over jouw dan over je vermeende eerlijke reactie op bv. Ajala.
Keer op keer verdraai je de sneren die je aan anderen geeft, in een zogenaamde grap. Denk nu niet dat anderen dat ook niet door hebben.
Op de een of andere manier heb je zelf niet eens in de gaten dat "men" je op Plaza meer dan zat begint te worden. En daar doet je review geen goed aan!
Met jouw kennis van mensen, zoals je zelf aangeeft, is heel veel mis.
Je speel niet op de persoon zeg je, maar je moet wel Ajala een veeg uit de pan geven. In mijn optiek is dat op de persoon spelen.

trek eens een paar lessen ui de reacties alhier en vooral op de reacties die je krijgt op Plaza.

Succes met je verdere leventje!!

Na een negatieve reaktie eerder van mij is het ook eerlijk om positief te zijn inzake het feit dat ik plots weer op de chat ben toegelaten!!
Hopelijk geen fout van het systeem en anders waardeer ik dit zeker.
Dit wil ik graag kwijt en kan nu ook weer een aantal leuke vrienden die er ook zijn weer spreken.
Uno, die zijn naam veranderd heeft naar "Een 1"

10/03/2016

Het is voor mij onbegrijpelijk dat de "eigenaar" van chatplaza vooral de adm. Ajala blijft handhaven.
Deze dame zit constant mee te chatten en legt zo een terughoudende claim op de room, vooral 30+ senioren waar ze niet "uit te slaan is".
Het gekreun als ze al in de namiddag binnenkomt, niemand vraagt om haar...., met "ik heb gewerkt, ben moe" is meer lachwekkend dat enige inbreng.
Half Nederland werkt en kreunt minder en gaat gewoon na het werk even zitten en een stukje eten....
Zo niet Ajala, die moet zich weer laten gelden, staat nooit in de lijst maar chat konstant mee, ze kan duidelijk niet zonder.
Of ik nu 's avonds even inlog hoe dan ook ze zit er en met haar eentonige monoloog steeds over zich zelf hebben.
Zoekt als een wilde naar een man, terwijl de mannen ook net zo hard worden afgekraakt, ze is niet voor niets gescheiden......
Waarom Lexa haar steeds de hand boven het hoofd houdt?? onbegrijpelijk.
Er zijn betere adm. zoals Y777 en Cees de muziekman die daadwerkelijik ingrijpen bij gore namen in de chatrij en echte ruzie's of onbetamelijk.
Dat zijn de echte adm. NIET konstant meedoen en maar "leuk" gevonden worden.
Ajala is het voorbeeld van een narcist, kan totaal geen tegenreaktie aan en de ban knop is haar heerlijkheid, duidelijk iemand die in het normale leven GEEN leven heeft en zich zo moet waarmaken.
Lowlander haar mede adm. ook een man met een slechte bui, schofterige commentaren vaak en tegenspraak is een ban....
Ze doen maar, het is heel zielig en hoop dat deze review eens verder doordringt.
Er zijn er trouwens veel en zeer negatief, de gebande ja de anderen durven niet
bang om iets te zeggen en bang om er uit gekiept te worden.
Chatplaza de chat met veel kamers, vol met namen die je als je wilt 4 keer per dag kan wisselen ( dat kan nergens anders !! ) niet snapt dat je bepaalde mensen die geband zijn met een andere IP terugkomen en gaan zieken.
Daar zijn programmatjes voor en hebben de BAN uitvoerders, lees AJALA en LOWLANDER het zelf aan te danken.
Niemand band zoveel/onnodig als dit stel.
Het is bijna ziekelijk en nog erger dat deze mensen gehandhaafd worden.
LEXA HET KOST JE NAAM, WISSEL DIE LUI EENS, DURF !!!!!!

Gast. ( en nu kijken of ze mij gaan aanpakken ..... ? )

Het is weer zover, Ajala, is weer laf en druk !!

De eeuwig dol graag bannende Ajala, haar eigen naam Silvia uit Utrecht is weer eens bezig.
Een grapje snapt ze niet en gaat zich weer eens ongevraagd bemoeien met de chat die het heel goed zonder haar kan, veelal wordt het slechter met haar er bij.
Stiekem zoals altijd zit ze te loeren zonder in de lijst met namen te staan, laf laf zo kan ze beter iemand aanvallen en mij niet alleen.
Opmerkingen ik ben het zat van haar slaan nergens op, er wordt niet naar haar gevraagd laat de mensen lekker vrij met kletsen.
Zelf heeft ze de meest domme praat met ene Senica over appeltje en druifje tegen elkaar, hoe zielig ben je als een adm.?
Een veel gehoorde opmerking dat de chat gehackt wordt, wordt totaal niet onderzocht, weet ze veel, kan alleen maar loeren en boven op iemand duiken..
Wanneer worden de adverteerders wakker, haal die vrouw Ajala, echte naam Silvia, weg daar en uw chat zal vele keren beter worden.
Hoeveel negatieve rivieuws moeten nog volgen en niet alleen van mij.
Velen gingen mij voor, lees deze eens.
Uno is niet gefrustreerd, verre van dat maar snapt niet dat een chat kapot gemaakt kan worden door een totaal niet menswaardig persoon.
Alleen haar vriendjes en ruglikkers die zijn in de rest is vuil voor haar.
Vandaar ook haar manloos zijn, zo graag willen, maar zal haar zo nooit lukken.

Ik zie het commentaar wel weer, dit is MIJN mening !!
UNO die nu gewoon als hij wil de Plaza binnenkomt en door Ajala/Silvia dit op zijn manier doet.
En EyE de lezer van dit moois vertel het ff door daar ben je zo goed in, scheelt weer verdere doorgifte, alvast bedankt, zie je hatelijke opmerkingen wel weer tegemoet.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden