chatplaza = human talk

chatplaza = human talk

Wat 40 jaar geleden nog niet kon kan uiteraard in 2016 wel, en dat is met allemaal verschillende mensen met verschillende meningen en verschillende achtergronden anoniem communiceren met 26 letters in reeksen. Wat mensen misschien kunnen leren ervan is dat we geen schapen zijn die een herder volgen, maar mensen in een kapitalistische economie, waar Nederland een klein land is in Europa, waar chatplaza dus 1 van de bekendste is van het soort type chatsites, en daar moet je als mensen dan toch echt ook zelf maar wat van maken. Aangezien elk mens op een ander moment is geboren, en je eigen geboortemoment je eigen jaar 0 is, er zeer zeker mensen zijn die soms de letters in een reeks plaatsen, daar totaal de mens achter het toetsenbord niet bij zien, tenzij je ook nog zou gaan cammen, het een platform is om te communiceren. Uiteraard kan je net als in het echte leven het ergens niet mee eens zijn, en ook niet altijd je gelijk krijgen, maar mensen moeten goed in de gaten houden dat wanneer ze verbaal hun eigen WIL gaan laten gelden, zich moeten beseffen dat het ook niet meer is dan dat, en dat er op een chatsite geen fysiek contact is, het enige wat we daar kunnen in de basis is elkaar lezen, en zien we dan ook via tekst de mafste zaken voorbij komen, ik ga nu hier niet al die voorbeelden uit typen, want een paar dagen chatten op chatplaza, en dan kan iedereen het zelf ervaren. in de zin van dat positief de oppositie is van negatief, zo heeft alles een oppositie, en kom je verbaal in de knoop met mede chatters, zorg dan er voor dat je jezelf blijft op een positieve manier, en blijf dat proberen op anderen uit te stralen, dat is namelijk de enige manier om het in procenten zo te laten verlopen dat niemand er dan nog over hoeft te klagen. Want als ik de reacties hier zo lees van een paar ontevreden chatters lijkt het wel op het journaal, waar ze de zaken niet bespreken die goed gingen, maar meestal de zaken laten zien die niet goed gingen. niemand kan met iedereen klikken, je kan soms ook botsen, of je er neutraal in voelen, want elk mens is verschillend. Met vriendelijk groet, een boogschutter.
P.S.
Zennnnnnnn en balans
Want verdere verbale oppositie voeren met welles en nietes, zijn mensen vaak de wortels en de bron al lang uit het oog verloren :)

Sterke punten
er chatten mensen, en wat ze tonen met tekst kan positief zijn.

Zwakke punten
er chatten mensen, en wat ze tonen met tekst kan negatief zijn.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

15 reacties

Veel geklets van Ransomware bekend als o.a. Rubsband en probeerd te imponeren met veel zinnen, een dame die naar mij luisterde, naam noem ik niet uit innerlijke beschaving, daar werd deze heer (?) bloed heet boos over.....
Veel gebrul steeds met zijn zennnn, over maanstanden en meer mensen willen overtuigen en we hebben het over chat......kletsje maken en dat allemaal in de room van Zombies !! waar meneer dus zit.
Nou de naam zegt het al....., en ja het Journaal van de NOS wordt er ook al bijgehaald....pppfffttt
Het ging om de manier hoe de adm. omgaan met "hun" mensen en kreten als rot op en zeikerd door een adm Ajala zijn grof en zwaar beledigend een adm. niet waardig, daar gaat het over meneer Ransomware met de vele nicks......

Over stalken gesproken......wie schreef mij een mail ook weer met een art. over
de mensenrechten, dat was U meneer Randsomware met een geheim, steeds veranderd IP adres meneer Randsomware !!
Laf o zo laf, nicks steeds veranderen IP wisselend nemen.
Ga zo door zombie......bezint eer ge begint zeker met mailen alles is te traceren.
Ik zou er maar echt mee stoppen met deze ongein !!

Weet wel ter info !! Google slaat heel lang op, ook jouw gangen !!!
Vriendelijke groet, Uno.

Wat je nou ook verder nog bazelt met je eigen geschreven script in je chat toneelspel heeft verder geen invloed op wat ik denk, op wie ik ben, en wat jij er met 26 van wil maken hoor Uno, hahahaha.
Je gedraagt je als een clown, en kan zo het circus in, het publiek zal er vast van smullen LOL.

Ok Uno, je reageerde op mijn bericht he? waar je zaken bij haalt die totaal niks te maken hebben met wat je kan lezen in mijn bericht, Want oopsie, het is niet gevuld met negatieve ellende, en dat, vindt Uno dan toch maar niks, en kan hij met zijn volwassen verstand dan maar niet begrijpen.
Het ligt natuurlijk nooooooit aan Uno he? het ligt toch altijd en eeuwig aan iemand anders niet waar Uno? Want echt hoor, Uno is de beste van allemaal, en die anderen, dat zijn de slechte mensen toch Uno?????
Ik breek je berichtje even uit elkaar, even kijk welke commando en bevelen je geeft.
de commando's van Uno in dit ene bericht:
Ga zo door zombie.
bezint eer ge begint
stoppen met deze ongein

En de werkwoorden, je kent ze wel Uno, dat zijn woorden die je kan DOEN zet ik ook even op 1 rijtje:
imponeren
luisterde
overtuigen
schreef
stalken
veranderen
stoppen

innerlijke beschaving??

"Ik zou er maar echt mee stoppen met deze ongein" heb je goed gezegd Uno, maar je praat wel in en tegen jezelf hoor, niet tegen mij, want ik besta niet in je leven.
Kortom, je kan je eigen bevindingen dan ook meteen op jezelf toepassen.
Dus dit alles is getypt met jouw handen en zit in je eigen hersens die je lichaam, dus ook die handen aansturen als mens, dus je weet het best wel he Uno???

En dan je eigen verhaal er weer bij halen als je reageert op mijn bericht, wat totaal los staat van jouw verhalen en perikelen, dat is dan wel iets waar jij nu even geestelijk mee aan de slag kan he Uno?
In de nu he...... heel goed :)
En je hoeft er geen andere chatters bij te halen hoor Uno, om je achter te verschuilen, mensen kunnen zelf wel bepalen met wie waar en hoe ze willen chatten zonder je overloze invloed, veel succes met je eigen bevindingen.

@Ransomware
Wat een langdradig review, je dwaalt helemaal af.

haha Dirk, dwalen is een werkwoord he....

Gaan jullie dit nu hier uitvechten?
Ik ben nog nooit op ChatPlaza geweest, maar ik vind het nu al één grote ShitPlaza.

Ach Stan, het ligt er net aan waar je je op focused op zo een chatsite.
Je zegt zelf dat je er nog nooit geweest bent, je gebruikt het woord uitvechten goed hoor, maar ik leg het 1 en ander uit, ik kijk er gewoon even neutraal tegen aan, en ben ook niet aan het strijden, natuurlijk heb je op een chatsite als plaza ook strijders, het zijn mensen he, net als in de reële wereld en ik vind Stan, als je daar nog nooit hebt gechat, je je van deze reacties ook wer WEL of NIET iets aan kan trekken, want hier staan een paar reacties van zaken die inderdaad niet zo positief zijn, en in oorzaken en gevolgen dan ook verder niet meer terug te halen zijn voor het oog. Maar ja, mensen willen alles SNEL en NU, en die bewegingen zien we ook wel hoor, en je woord shitplaza, ach zo heb jij dan al je toegevoegde bewoording klaar toch? Dus stel je gaat nu weer oppositie voeren over wat ik hier typ, ja dan zou je inderdaad iemand zijn die mee werkt aan het maken van een???? shitplaza. Succes verder.

Ach Ransomware, ik vind alle chatsites shitsites. Ik wel betere dingen te doen. Werken dadelijk bijvoorbeeld. Succes verder.

Ik ben het met Stan eens, chatsites is zonde van de tijd. Chatten heeft alleen zin als het over een specifiek onderwerp gaat en daarbij blijft en iedereen zich daar aan houdt.
In de praktijk lukt dat niet, iedereen praat door elkaar en dwaalt af van het onderwerp en er zijn altijd een paar die gaan schelden.
Op mijn werk kan ik chatten met collega's maar dan heb ik het over het werk of ik chat met een functioneel beheerder over een computerprobleem.

Kort samengevat
Datingchatsites is nutteloos.
Chatsites over een specifiek onderwerp kan nuttig zijn als iedereen bij het onderwerp blijft.

Jullie vertellen nu iets over jezelf, persoonlijk, maar ik neem aan dat jullie ook niet altijd aan het werk zijn, en ook wel eens willen ontspannen.
Jullie bekijken het nu wel van een eenzijdige kant en uit je ontevreden negatieve kant er over, en meer is het ook niet.
Er wonen miljoenen mensen in Nederland en België en een handjevol mensen zie je op een chatsite, en over die mensen weten jullie verder niks. Daarbij proberen jullie nu je eigen mening te geven en daarbij je afkeur er over te uiten en daarbij anderen eigenlijk al aan het vertellen bent wat ze NIET moeten doen, of WEL moeten doen. MAar dat veranderd niets hoor, jullie vertellen gewoon hoe je denkt, en dat mag. Maar eenzijdig negatief uiten, zoals Stan doet die standaard die structuur van chatten ziet als negatief, verder dan ook alleen het negatieve er van ziet, zonder balans, alsof iedereen zo is als Stan of Dirk, en iedereen het zelfde is als Stan en Dirk, wat me dan doet denken aan een vorm van preken, waarbij de datingsite voor Dirk en Stan nutteloos zijn, en daarom iedereen gaan aanraden het chatten te staken, alsof iedereen hetzelfde leven leiden als Stan en Dirk, wat natuurlijk niet waar is he? wat ik uit jullie teksten haal is meer een negatieve sfeer in jullie emoties als persoon, dan dat het nog over de chatsite gaat, maar chatplaza als onderwerp nemen om eens even fijn je gal te spuwen, kunnen jullie Nederlands lezen? omdat jullie invloed er in ook niet verder rijkt dan je eigen router. Als jij op straat loopt en iemand bejegend jou op een manier die niet positief is, ga je toch ook niet iedereen adviseren niet meer de straat op te gaan? vergeet niet dat Geert Wilders al in datzelfde mooie Nederland met veel beveiliging moet leven, door mensen die negatief zich uiten over bijvoorbeeld de grondwetten, dus verder is iedereen vrij om te chatten, en hebben niet alle mensen het zelfde leven als Dirk en Stan. Lees mijn bericht nog eens door wat ik er neer schreef, want daar begrijpen jullie nog geen hout van, verder wens ik jullie veel succes in je coconnetjes.

Voor de ontspanning ga ik niet in een kippenhok (chatsite) zitten. Ik denk dat veel mensen die dat wel uren doen in een coconnetje zitten. Maar als zij zich daar vermaken, prima toch?
Ja, ik ben negatief over chatsites en ja, jij bent positief over chatsites. Ook prima toch?

@Ransomware
Ik ben het niet met je eens.
Op datingsites zijn de mannen verruit in de meerderheid. Een aantal mannen zijn alleen maar geïnteresseerd in seks.
Dat verpest de sfeer op datingsites en chatsites met als doel daten.
Ik spreek uit ervaring.
Ik ben niet negatief over vrouwen in het algemeen maar wel op datingsites.
En dat komt door de scheve man:vrouw verhouding en de vreemdgaande mannen.
In het echte leven ben ik positief over vrouwen en heb ik al een vriendin.

@Ransomware
Dat je positief bent over Chatplaza komt waarschijnlijk omdat je me dezelfde personem chat en je hebt gemeenschappelijke interesses.

Veel plezier op Chatplaza.
Dit was mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

hahaha
@Dirk "Dit was mijn uitspraak en daar moet u het mee doen."
Kijk Dirk, je kopieert een uitspraak uit een TV programma, van een rechter.
Dat is ook precies hoe je je opstelt in je berichtgeving hier, terwijl jij daar geen enkel recht toe hebt verder dan dat voor je zelf in je eigen leven te bepalen.

Dat is dan mijn uitspraak haha, en moet jij het moet doen, lol.
Jullie zijn veel te zwaar en log in het denken zo, en vermoeiend ook.
Je trekt je conclusies zo maar:
"komt waarschijnlijk omdat je me dezelfde personen chat en je hebt gemeenschappelijke interesses."
Waarschijnlijk is een woord, waar en schijn, waar je nu zelf de schijn opwekt alsof je zelf de waarheid typt, maar het nog steeds niet weet haha, en op die manier aan het vissen bent, op een chat is het communiceren met allerlei verschillende mensen, en wat jij er van vindt, mag je zelf weten, maar het negatief uiten alsof je een eigen rechtertje speelt, is dan iets wat jij zo doet en gewend bent. Ik ga hier in OPPOSITIE met het NEGATIEVE, en kijk hoe jij er nu mee omgaat ook in Communiceren, op een ander level.
@ Stan, klopt, ik ga met het negatieve hier nu in oppositie.
Dat het onderwerp chatplaza is, dat is dan waar het om heen draait.
haha in een kippenhok, jij maakt de som chatsite = kippenhok, maar eieren kan je er niet vinden hoor, dat dan weer niet, dus die som reken ik fout.
En over coconnetje gesproken, dat woord bracht ik het bericht er voor in, had ik dat woord niet getypt, had jij het ook niet getypt, net zoals als er nooit geen rijdende rechter gewesst zou zijn op TV met zijn uitspraak, had Dirk dat ook niet getypt.
Mooi, zo werkt Communiceren, dan weet je dat alvast :)
En dat je nu zegt:"Maar als zij zich daar vermaken, prima toch?" vind ik een goede ontwikkeling, toppie.

@ Dirk nog even iets anders:

"Geschreven door: Dirk
Die vrouw heeft een goede beurt nodig. Ze zal wel gefrustreerd zijn omdat geen man haar wilt neuken. Ze is vast en zeker oud en lelijk en nog maagd."
en:
"@Ransomware
Ik ben het niet met je eens.
Op datingsites zijn de mannen verruit in de meerderheid. Een aantal mannen zijn alleen maar geïnteresseerd in seks.
Dat verpest de sfeer op datingsites en chatsites met als doel daten.
Ik spreek uit ervaring.
Ik ben niet negatief over vrouwen in het algemeen maar wel op datingsites.
En dat komt door de scheve man:vrouw verhouding en de vreemdgaande mannen.
In het echte leven ben ik positief over vrouwen en heb ik al een vriendin. "

Als ik je reactie lees Dirk ook waar je reageert op het bericht van Uno,
kan je je zelf ook afvragen hoe je zelf een deel bent van waar jij zo over klaagt.
Want jij weet denk ik niet precies wat mensen zijn, terwijl je er zelf 1 bent.
Dus ik weet niet wat jouw eigen bijdrage os geweest op die chatplaza, maar jij hier typt dat je al een vriendin hebt, nou fijn, ik wens jullie samen alle geluk toe, wel jammer dat jij als rijdende rechter geen wederzijdse positieve gedachte daarover kan hebben, wat weer los staat van een Chatsite op Internet in het jaar 2016 en je eigen persoonlijke ervaringen uit het verleden. Verder, veel succes jij ook.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden