Reviews van deze auteur

Leuke site voor sugardaddies

Review over SuikerArrangement

Ik ben al een tijdje lid van deze toch wel vernieuwende site en beleef er erg veel plezier van. Ik zie mezelf als de Suikeroom waar heel veel dames op de site naar op zoek zijn.
Ik heb al meerdere dates gehad met suikernichtjes of sugarbabies, hoe je ze ook noemt. En ja, dat waren er verschillende. De ene date was leuker dan de andere natuurlijk. Maar over het algemeen positief! Je betaalt voor het gezelschap en dat is duidelijk als je de site goed leest. So What? Ik wil geen relatie alleen af en toe eens een gezellige dag of avond, niks mis mee wat mij betreft.
Een echte aanrader!!

Sterke punten
Héél véél keuze aan suikernichtjes in heel Nederland en België en in alle soorten en maten en leeftijden. Een echte snoepfabriek voor suikerooms :)

Zwakke punten
De chatfunctie is minder, maar goed, is ook niet zo erg want ik ben niet zo'n chatter

reacties:

Review: Onvriendelijk

In reactie op deze review. Wij reageren altijd binnen maximaal 24 uur op vragen van leden, meestal veel sneller. Dus wat deze meneer schrijft lijkt ons niet terecht.

Review: Onvriendelijk

Onvriendelijk? Daar herkennen wij ons ook niet in. Deze meneer legt ook verder niets uit. Het kan natuurlijk zijn dat hij de Algemene Voorwaarden heeft geschonden en dan zijn wij correct, duidelijk en direct. Meestal is dat dus niet zonder reden.

Review: Teleurgesteld

Deze meneer heeft eerst uitgebreid gebruik gemaakt van zijn lidmaatschap en dan zou hij graag zijn geld terug willen. Zo werkt dat natuurlijk niet. Hij heeft bovendien de Algemene Voorwaarden geaccepteerd en daarin staat dat restitutie van abonnementsgelden niet plaats vindt