SuikerArrangement

Een Suikerarrangement, wat is dat? Het is algemeen bekend dat succesvolle mannen en vrouwen het prettig vinden om met jongere relaties een leuk contact te hebben en daarvoor willen betalen in welke vorm dan ook. Eveneens vinden veel jonge mensen het leuk om met charmante oudere heren of dames, waarvan ze het een en ander kunnen leren, iets te ondernemen. Dat daar een vergoeding tegenover staat spreekt bijna vanzelf. Als het voor beide partijen iets oplevert is dat dan zo gek? Suikerarrangement 500x500 Een arrangement of overeenkomst maakt een Suikeroom of Suikertante met zijn of haar Suikernichtje of Suikerneefje. Dat is geen geschreven contract, maar een voor beide partijen duidelijke afspraak over wat er van elkaar wordt verwacht en welke materiële vergoedingen daar tegenover staan. Die afspraken zijn gebaseerd op volledig respect en eerlijkheid tegenover elkaar. Wij moedigen beide partijen aan om vooral eerlijk en oprecht te zijn over bedoelingen en verwachtingen en dat ook duidelijk aan elkaar kenbaar te maken.

SuikerArrangement Reviews

  Teleurgesteld

  Ik zag Veel leden zogezegd in m’n buurt . Maar na lidmaatschap te betalen is het duidelijk dat veel leden niet (meer) actief zijn. Na 1 week testen vraag ik restitutie van een deel van het geld , maar krijg niks terug . Hiermee doen ze illegale praktijken, want de uitvoering van het herroeping recht bij aankoop op afstand is verplicht . Natuurlijk weten ze dat je voor paar tientjes geen advocaat neemt, maar dit zegt veel over de eigenaar van deze site

  Sterke punten
  Geen

  Leuke site voor sugardaddies

  Ik ben al een tijdje lid van deze toch wel vernieuwende site en beleef er erg veel plezier van. Ik zie mezelf als de Suikeroom waar heel veel dames op de site naar op zoek zijn. Ik heb al meerdere dates gehad met suikernichtjes of sugarbabies, hoe je ze ook noemt. En ja, dat waren er verschillende. De ene date was leuker dan de andere natuurlijk. Maar over het algemeen positief! Je betaalt voor het gezelschap en dat is duidelijk als je de site goed leest. So What? Ik wil geen relatie alleen af en toe eens een gezellige dag of avond, niks mis mee wat mij betreft. Een echte aanrader!!

  Sterke punten
  Hl vl keuze aan suikernichtjes in heel Nederland en Belgi en in alle soorten en maten en leeftijden. Een echte snoepfabriek voor suikerooms :)

  Zwakke punten
  De chatfunctie is minder, maar goed, is ook niet zo erg want ik ben niet zo'n chatter

Bezoek SuikerArrangement

Schrijf je eigen review