Bied op dates en ga uit met je droom partner! Pak de kans om de ware liefde te vinden. Geen gedoe meer met eindeloos e-mailen en chatten, bied en ga op stap. Ga uit met iemand die echt iets voor je over heeft. Er zijn genoeg interessante en leuke mensen die geld over hebben voor een eerste date met jou! Geef jij ze een kans voor de juiste prijs? Je zult verrast zijn hoe leuk en gezellig het kan zijn.

Date4Cash Reviews

  Nep

  Heb betaald en opeens na de betaling kan ik niet meer inloggen.10 mails gestuurd en niets terug , login is ongedig gewoon oplichterss site dat terwijl ik wel betaald heb

  Zwakke punten
  Zijn oplichters wel betalen en vervolgens niet op kunnen en reageren niet op je mails

  Berichten

  Ik zit op meerdere sites maar via deze krijg ik maar zelden berichten. Wel lekker rustig en als ik een bericht krijg is het vaak iemand die serieus is.

  Sterke punten
  simpel en makkelijk

  Zwakke punten
  Niet echt mobiel beschikbaar.

  Date4morecash

  Een date zal er op deze website niet van komen... het is wel mogelijk, maar dan zul je genoegen moeten nemen met een opblaaspop

  nepnepnep

  Sterke punten
  niksniks

  Zwakke punten
  alles

  De zelfde avond had ik een date

  Ik was benieuwd naar deze site dus schreef ik me in. Geen idee wat ik kon verwachten maar de dames zien er goed uit en reageren tenminste op mijn berichten. Ik kan dit echt iedereen aanraden

  Sterke punten
  snel een date

  Zwakke punten
  geen

  Mooie vrouwen;-)

  Na diverse datingsites was ik een beetje dating moe aan het worden. Altijd de zelfde soort onaantrekkelijke vrouwen waar je niet bepaald op zit te wachten. Eindeloos chatten met een dame die in werkelijkheid extreem tegenvalt. Op date4cash is dat echt anders. Hier staan mooie dames en meiden op waar je van onder de indruk raakt.

  Ik kan deze site aanraden voor iedereen die opzoek is naar super leuke avond/date en een mogelijke relatie.

  Sterke punten
  De dames zijn zeer aantrekkelijk

  Zwakke punten
  foto's zijn te klein

  Inschrijven niet meer mogelijk

  Je kunt je niet meer inschrijven bij Date4cash.
  De reden ervan weet ik niet. Ik heb het geprobeerd maar ik krijg geen bericht dat mijn inschrijving bevestigd is.

  Het valt me op dat de mannen geld bieden aan de vrouw voor een date.
  Maar de vrouwen bieden niet aan de man.
  Ik zou het daarom afraden, want je krijgt de kans dat de hoogstbiedende man de date krijgt, en dat het voor de vrouw alleen te doen is om het geld.

  Sterke punten
  Vrouwen krijgen betaald voor een avondje uit en kunnen zo hun inkomsten aanvullen.

  Zwakke punten
  Mannen moeten betalen aan de vrouw voor een avondje uit, via de website als tussenpersoon.
  Je kunt je niet meer inschrijven, de reden is onbekend, waarschijnlijk worden nieuwe inschrijvingen niet meer bijgehouden.
  Als gevolg hiervan is het ook goed mogelijk dat je geld overmaakt naar de website voor de date maar het geld niet gestort wordt naar de vrouw.
  Er is toch niemand meer van Date4Cash die de site bijhoud.

  Fijne site

  Ik heb nu een paar dates gehad via de site en ik ben verrast door de leuke mensen. Vorig weekend een date gehad met een zeer sympathieke man. Gegeten in een top restaurant in Amsterdam. Het diner was super maar het gezelschap overtrof zelfs het eten. Aan het einde van de avond fijn thuis afgezet door de taxi...kon niet beter;-)

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  geen

  Zeer eerlijke website, wouw!!!

  Ik heb een hele lieve vrouwtje benadert via andere datingsite. Ik had langs deze weg ook een paar leuke dates gehad langs deze site, maar deze vrouwtje die ik nu heb was “haantje de voorste” waardoor deze site het niet meer van toepassing was.

  Zelf ervaar ik deze datingsite als een rustgevende, mooi en zeer eerlijke website. Ik wilde nogmaals bedanken voor deze helpende hand en natuurlijk naar omstandigheden wil ik zeker op deze site terug komen. Wie weet... ;)

  Sterke punten
  Rustgevende, mooi en zeer eerlijke website!!!

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen, heb zelf geen idee welke zwakke punten deze site heeft.

  Betaal per date

  Je betaald per date.... Geen abonnements-kosten etc. Communicatie is gratis en als je perse met een bepaalde dame wilt daten dan kun je bieden tot dat ze akkoord gaat. Prima concept.

  Sterke punten
  Gezellig

  Zwakke punten
  Als je bod is geaccepteerd moet je ook echt betalen;)

  Jammer

  Er staan best mooie dames op deze site. Wel een raar idee dat je een bod kan uitbrengen op iemand met wie je wil daten!! Ik heb het nog niet gedaan omdat ik er vanuit ga dat het zonder een bod ook wel moet gaan lukken om een date te krijgen....

  Sterke punten
  Staan mooie dames op

  Zwakke punten
  Geen

  Erg leuk

  Ik heb denk ik wel alle sites geprobeerd.....helaas altijd teleurgesteld en teveel betaald. Date4cash is gelukkig gratis en het werkt goed. Paar leuke contacten nu en je merkt dat de gladjakkers weg blijven....Als ik nu op date ga dan heb ik of een leuke date of ik hou er een leuk zakcentje aan over. Gewoon top.

  Sterke punten
  alles

  Zwakke punten
  geen

  Leuk

  Ik dacht eerst dat het sex gerelateerd zou zijn dus was ik erg argwanend. Gelukkig is dat helemaal niet het geval en gaat het puur om iemand te leren kennen die iets voor je over heeft. Zo kun je de sukkels van de echte mannen onderscheiden. Erg leuk;-)

  Sterke punten
  Serieuse mannen

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt....

  Leuk

  Ik ben blij verrast met Date4cash. Leuke kerels en ze zijn tenminste serieus!

  Sterke punten
  Leuke mensen

  Zwakke punten
  Geen

  Super

  Ik was erg nieuwsgierig naar deze site dus heb ik me ingeschreven. De dames op de site zijn erg aantrekkelijk en reageren snel. Nu al twee dates staan!

  Sterke punten
  Snel contact

  Zwakke punten
  Geen

  klacht over bod acceptern

  lieve lowieke heeft op 30-10 een bod uirgebracht en dat werdt direkt geaccepteerd zonder 1 maal te chatten,voor ik op date gaat wil ik toch wel eerst een paar woorden mer mijn date willen wisselen.Nu moet ik eerst mijn bod afrekenen voor ik verder kan chatten.Vindt dit heel vreemd,moet op zijn minst de kans krijgen om wat meer over mijn date te weten te komen,jullie belemmeren dat nu.Gaarnu ervoor zorg te dragen dat ik kan chatten op date4cash.Heb er diverse kennissen kennis van laten nemen maar wat jullie nu doen is wel vreemd.
  groetjes van Louis

  Sterke punten
  gezellig

  Zwakke punten
  te weinig leden en vaak wordt je bod nieteens doorgegeven

  Helemaal gratis

  Ik heb me ingeschreven bij deze gratis site. Opvallend is dat alles gratis is, zowel chatten, berichten sturen, video chat....allemaal gratis te gebruiken. Volgens mij verdient de site alleen als je op een date gaat bieden maar dat hoef je dus niet te doen. Je kan ook gewoon afspreken met iemand zonder te bieden. Die bied optie is er alleen voor bedoeld dat je kan daten met iemand die normaal niet op je berichtje reageert. Wel handig maar ik heb het gelukkig niet nodig gehad;-) Zeker de moeite waard!

  Sterke punten
  Helemaal gratis
  Makkelijk te gebruiken
  Video chat optie en Bied optie

  Zwakke punten
  Staan nog relatief weinig mensen op

Bezoek Date4Cash

Schrijf een review