Reviews van deze auteur

Mooie vrouwen;-)

Review over Date4Cash

Na diverse datingsites was ik een beetje dating moe aan het worden. Altijd de zelfde soort onaantrekkelijke vrouwen waar je niet bepaald op zit te wachten. Eindeloos chatten met een dame die in werkelijkheid extreem tegenvalt. Op date4cash is dat echt anders. Hier staan mooie dames en meiden op waar je van onder de indruk raakt.

Ik kan deze site aanraden voor iedereen die opzoek is naar super leuke avond/date en een mogelijke relatie.

Sterke punten
De dames zijn zeer aantrekkelijk

Zwakke punten
foto's zijn te klein

Fijne site

Review over Date4Cash

Ik heb nu een paar dates gehad via de site en ik ben verrast door de leuke mensen. Vorig weekend een date gehad met een zeer sympathieke man. Gegeten in een top restaurant in Amsterdam. Het diner was super maar het gezelschap overtrof zelfs het eten. Aan het einde van de avond fijn thuis afgezet door de taxi...kon niet beter;-)

Sterke punten
Alles

Zwakke punten
geen

Betaal per date

Review over Date4Cash

Je betaald per date.... Geen abonnements-kosten etc. Communicatie is gratis en als je perse met een bepaalde dame wilt daten dan kun je bieden tot dat ze akkoord gaat. Prima concept.

Sterke punten
Gezellig

Zwakke punten
Als je bod is geaccepteerd moet je ook echt betalen;)

Jammer

Review over Date4Cash

Er staan best mooie dames op deze site. Wel een raar idee dat je een bod kan uitbrengen op iemand met wie je wil daten!! Ik heb het nog niet gedaan omdat ik er vanuit ga dat het zonder een bod ook wel moet gaan lukken om een date te krijgen....

Sterke punten
Staan mooie dames op

Zwakke punten
Geen

Erg leuk

Review over Date4Cash

Ik heb denk ik wel alle sites geprobeerd.....helaas altijd teleurgesteld en teveel betaald. Date4cash is gelukkig gratis en het werkt goed. Paar leuke contacten nu en je merkt dat de gladjakkers weg blijven....Als ik nu op date ga dan heb ik of een leuke date of ik hou er een leuk zakcentje aan over. Gewoon top.

Sterke punten
alles

Zwakke punten
geen

reacties: