SuikerMaatje

Ben je jong, knap en aantrekkelijk of kan je gewoon heel goed communiceren en omgaan met mensen? Heb je wel eens meer financiële ademruimte nodig of wil je gewoon flink verwend worden? Zoek dan nu jouw suikermaat of suikermaatje.nl. Op deze site krijgen de leden, sugar babes, sugar daddies een veilige platform om in contact te kunnen treden met elkaar. Alle leden hebben de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel informatie ze van zichzelf prijsgeven en wat men wenst van de andere gebruikers. Ben jij opzoek naar een date, een vriendschap, een tweede liefde (secondelove) dan is een suikerarrangement iets voor jou. Er zijn heel wat zakenlieden,succesvolle mannen en vrouwen, die naast hun drukke leven ook wel behoefte hebben aan een ontspannen avond met een jonge knappe heer of dame. Men kan samen dineren, op reis gaan, op avontuur gaan of gewoon dikke suikermaatjes worden. Er zijn heel wat aantrekkelijke jonge vrouwen en mannen, die zich heel graag laten verwennen door een suikeroom of suikertante. Sugardating is voor een ieder leuk. De meeste mensen vragen zich af wat wordt bedoeld met sugar baby of sugar guy. In de meeste gevallen gaat het om aantrekkelijke jonge mannen en vrouwen, die zich financieel laten verwennen door een sugar tante en of sugar oom. Men moet gewoon goed kunnen communiceren, tijd kunnen doorbrengen met de sugar oom of tante. In ruil voor de gezellige sfeer dan wel ontspannen ontmoeting krijgt men mentale, emotionele en vaak genoeg materiële financiële ondersteuning van de suikertante en of oom. Geïnteresseerden en personen die vanavond al een spannende date met een suiker oom of tante willen scoren of personen die vandaag nog een sugar babe of sugar guy willen, kunnen zich snel, makkelijk en geheel gratis aanmelden op deze site. Nadat men de aanmelding heeft bevestigd, kan men direct op zoek naar leuke contacten en spannende sugar dates.

SuikerMaatje Reviews

  Oppassen geblazen..

  Er zijn echte sugarbabes actief, er is echter veel kaf tussen het koren. Ook is het opvallend (wat al eerder door iemand is benoemd) dat je opvallend vaak spontaan berichten krijgt als je betaalde lidmaatschap juist is verlopen. En dat er nogal wat profielen zijn met vrijwel identieke tekst en iets te mooie foto's

  Sterke punten
  Relatief goedkoop lidmaatschap, er zijn echte dames actief

  Zwakke punten
  Ook fake profielen en fake berichten

  Veel profiels zijn nep

  Ik heb er nu een paar keer een maand opgestaan. Wat opvalt is dat de meeste profielen erg oud zijn, meiden nauwelijks of 1 keer reageren en er veel meer mannen zitten dan vrouwen. Er zitten zeker echte profielen tussen, maar de meeste zijn volgens mij niet echt. En wat echt heel grappig is: Als je betaalperiode is afgelopen, krijg je ineens berichten...waar je dus niet meer bij kunt. Voor mij het ultieme bewijs dat er gemodereerd wordt. Ik heb overigens nergens voorwaarden op de site kunnen vinden.

  Oplichterij en illusie

  Tweede keer dat ik de site een tijdje gebruikt heb.
  Veel profielen met vrouwen die al heel lang niet meer actief zijn.
  Daarnaast een wederkerende truc waarbij je benaderd wordt, keurig antwoord geeft….waarna de “profielen/vrouwen” niet meer reageren en daarna ook niet meer online te vinden zijn.
  Komt mij over alif een operator je probeert te prikkelen om te verlengen met fake accounts.

  Sterke punten
  Veel vrouwen/profielen.

  Zwakke punten
  Maar weinig profielen die nog actief gebruikt worden. Gemiddeld 10-15 profielen per provincie die in afgelopen periode actief waren. Dus veel oude inactieve profielen.

  Sites loopt op een belachelijk trage server.

  Niet te bereiken

  Echt een dikke 1. Of nog minder. Lud geworden vi ideal betaald. Staat nog steeds mijn betaling na 3 dagen in behandeling. Wil je de support benaderen nergens kun je ook maar ergens aanklikken. Traag. Wordt je ook nog benaderd door een andere provider voor een andere site om daar gratis naar toe te komen mits je gegevens invult. Je mag vrij weinig maar vervolgens zijn ze zelf niet te bereiken. Trieste website.

  Sterke punten
  Niks!

  Zwakke punten
  Alles !

  Een echte sugardaddy site

  Hi,

  Ik heb heb ervaring met suiker dating via verschillende sites. Suikerarrangement, Suikermaatje en Sugardaters. Bij suikermaatje is het allemaal wat persoonlijker, de operators helpen je graag, ze zijn ook bijna altijd online.

  Binnen 1 week had ik al 2 ontmoetingen kunnen afspreken. Voor mij is deze site top.

  Kan het zeker aanbevelen

  Groetjes
  Sophie

  Sterke punten
  Veel actieve suikeroompjes
  Leuke support

  Zwakke punten
  Teveel vrouwen :)

  Positief

  De tips die ik gekregen heb op de site werkte goed voor mij.
  eerst flirt berichtjes versturen en de vrouwen die erop reageerde heb ik een prille bericht gestuurd.

  Uiteindelijk een afspraak kunnen maken met een leuke jonge vrouw.

  Sterke punten
  Veel vrouwen op de site

  Zwakke punten
  Sommige vrouwen vragen wel veel voor een date (maar er zijn er ook die maar een kleine vergoeding of cadeautje vragen)

  suikermaatje is een illusie

  na ruim 2 weken met alles en iedereen contact geprobeerd te hebben , blijkt dat je uiteindelijk niet verder komt dan vrouwen die je naar een webcamsex site proberen te lokken tegen betaling en hoeren die hun kut per uur willen verkopen aan je.
  het heeft allemaal niets te maken met een sugar relatie maar het zijn pure prostituees uiteindelijk.
  en de mooiste die erop staan reageren nergens op dat zijn de lok profielen zoals ik het zie.
  ik heb nog betere resultaten gescoord via sexmarkt.
  helaas kan ik er weinig moois over vertellen

  Sterke punten
  bloedmooie vrouwen op de site, echter meer dan er over dromen zal je nooit komen

  Zwakke punten
  veel webcamsex meiden die je naar hun betaalplatform lokken en hoeren die gewoon sex tegen uurloon willen.
  uiteindelijk heeft het allemaal niet te maken met een sugardaddy relatie

  Veel leuke sugarbabes

  Nadat ik deze site hier tegen kwam heb ik mij aangemeld. Na een aantal flirt en vriendschapsverzoeken heb ik besloten om een betaalde account te nemen. Was in vergelijking met andere sites zeker niet duur.

  Uiteindelijk afgesproken met 2 vrouwen bij mij in de omgeving. Was in alle twee de gevallen heel erg leuk.

  Met 1 van de afspraakjes heb ik verder afgesproken en een hele leuk tijd met haar. Het leuke van een suiker relatie is dat je kan afspreken/relatie hebben met een stuk jongere vrouw, natuurlijk wordt er wel een vergoeding verwacht. Maar daar heb je dan wel een leuke tijd voor

  Groet,
  Ruud

  Sterke punten
  Prijs
  Veel vrouwen
  Duidelijk

  Zwakke punten
  Chatten kan pas als je betaalde account hebt

Bezoek SuikerMaatje

Schrijf een review