Reviews van deze auteur

Veel profiels zijn nep

Review over SuikerMaatje

Ik heb er nu een paar keer een maand opgestaan. Wat opvalt is dat de meeste profielen erg oud zijn, meiden nauwelijks of 1 keer reageren en er veel meer mannen zitten dan vrouwen. Er zitten zeker echte profielen tussen, maar de meeste zijn volgens mij niet echt. En wat echt heel grappig is: Als je betaalperiode is afgelopen, krijg je ineens berichten...waar je dus niet meer bij kunt. Voor mij het ultieme bewijs dat er gemodereerd wordt. Ik heb overigens nergens voorwaarden op de site kunnen vinden.

Geef je nummer niet

Review over Sexjobs.nl

Sexjobs was best een leuke site, maar de laatste tijd is het vooral fake wat de klok slaat. Heel veel advertenties met maar één doel, je naar een betaalsite lokken of je proberen op te lichten. Meiden, die zogenaamd af willen spreken, maar dit niet doen. Pas ook op met het geven van je nummer. Ik ben vervolgens gechanteerd. Sexjobs is op de hoogte, maar ze vinden het prima. Hoe meer advertenties hoe beter, ook al zijn ze misleidend.

Helaas veel fake

Review over Sexjobs.nl

Sexjobs was een mooie site, maar is vooral verworden tot een site met fake-advertenties en oplichters. De moderaters vinden het prima, want advertenties leveren geld op. Uiteindelijk zal dit betekenen dat Sexjobs zichzelf de nek omdraait. Mijn advies: geef nooit je nummer (voor je het weet word je gechanteerd) en betaal nooit vooraf.

reacties:

Review: Oplichting

Ook mijn account was ineens weg en mijn credits ook. En volgens SJ had dit account nooit bestaan. En toen ik een nieuw account wilde aanmaken op dezelfde naam, kreeg ik de melding "deze naam is al in gebruik" haha. Ze weten het echt wel. Ik heb nog een account, maar doe gewoon geen betaalde dingen meer. Hebben ze het zelf naar gemaakt. Vroeger was het een leuke en drukke site. Is nu een stuk rustiger.

Review: Geef je nummer niet

Dirk, bij jou is via je nummer waarschijnlijk niet te achterhalen wie je bent. Bij mij wel.

Review: Helaas veel fake

Ze hebben mijn account gesloten en mijn credits ingepikt. Toen ik daar een vraag over stelde, kreeg ik als antwoord dat er met die naam nooit een account was geweest. En toen ik vervolgens een nieuw account aan wilde maken onder deze naam, kreeg ik de melding dat dit account al bestond hahaha. Ze verslikken zich in hun eigen onwaarheden.