RichMeetBeautiful

Ben je jong, single en op zoek naar een sugarmama of sugardaddy? Meld je dan snel aan bij RichMeetBeautiful. Hier kan een ieder terecht vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een wederzijds voordelige relatie. Deze is site is namelijk een online sociaal Sugardating netwerk voor volwassen mannen en vrouwen boven de 18 jaar. Elke succesvolle relatie wordt namelijk gemeten in hoe succesvol de partners elkaars emotionele behoeften en relatiewensen vervullen. Mensen leven maar een keer en willen tot het volle genieten van hun leven. Deze site maakt het namelijk mogelijk om een visie op het leven te creëren, levensdoelen uit te stippelen en relatievoorwaarden te definiëren. Op deze site kan men terecht om de juiste partner te vinden op basis van de gestelde relatievoorwaarden. Avonturen, ervaringen, plezier en passie zijn namelijk allemaal geweldige dimensies van elke evenwichtige succesvolle relatie. De meeste mensen vragen zich af waarom zij eigenlijk zouden kunnen en of moeten kiezen voor een relatie met een sugardaddy of sugermama. In de meeste gevallen zijn deze personen direct, open en eerlijk. Ze geven precies aan wat ze willen van hun partner en relatie. Deze personen zijn ook ambitieus, gedreven, gepassioneerd en enthousiast. In de meeste gevallen weten ze wat ze willen. Ze hebben levensdoelen en streven er ook naar deze doelen te realiseren. Ze streven ook naar een levensstijl, die het beste past bij hun passie en gedrevenheid. Daarnaast kennen deze personen de waarde van hun tijd en energie. Het doet er niet toe of men een volwassen alleenstaande moeder is, succesvolle zakenman en of vrouw, een universiteitsstudent of een gepassioneerde ondernemer. deze personen weten allen, dat tijd waardevol is. Daarom zijn ze ook heel duidelijk in hun matchingvoorwaarden. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu snel en eenvoudig aanmelden op deze site en op zoek gaan naar een gepast dan wel geschikte sugarmama, sugardaddy en of sugarbaby.

RichMeetBeautiful Reviews

  Oplichters

  Ik heb ruim een half jaar geleden uit pure nieuwsgierigheid toch maar eens een maandje geprobeerd. Kostte maar liefst 80€ ! Voor 1 maand ! Via iDeal betaald.

  Maar na verstrijken van de maand bleef de site werken. Heb dit ook op andere sugarsites meegemaakt. Je hebt dan een mazzeltje, ze laten je dan wat langer dan een maand gebruik maken de site (zonder verdere kosten). Op een gegeven moment stoppen ze dat wel en moet je opnieuw een abonnement betalen om verder te kunnen.

  Maar nu, ruim een half jaar later valt mij op mijn rekeningafschrift pas op dat op deze site zij blijkbaar ELKE MAAND automatisch opnieuw 80e hebben afgeschreven !
  Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen weet ik niet, maar het zal wel op basis van de wurgende algemene voorwaarden zijn, waarmee ze blijkbaar een automatische incasso geregeld hebben op moment dat je die eerste betaling hebt gedaan. In de algemene voorwaarden hebben ze zich juridisch keihard opgesteld, en dat je zogenaamd overal mee akkoord bent puur doordat je gebruik maakt van de site. En dat ze zondermeer prijzen mogen aanpassen. En dat het in feite 'stilzwijgend' doorgaat (in andere bewoordingen).

  Ik vraag me af of dit juridisch mag. Want je kan dan wel alles in je algemene voorwaarden zetten. Je hoort dat te lezen maar ze weten dat vrijwel niemand dat ook daadwerkelijk doet. Maar dan nog.
  Zoiets als stilzwijgend verlengen mag bij mijn weten tegenwoordig niet meer.
  Ik heb een abonnement voor 1 maand genomen. Niet meer. Uiteraard ervanuitgaande dat als ik langer zou willen ik opnieuw een abonnement zou moeten sluiten. En dat dat vanzelf aangegeven wordt dat ik een keuze moet maken.

  Maar ja, ze hebben inmiddels al ruim een half jaar afgeschreven. Dus al meer dan 500e !

  Een van de redenen waarom het me pas na een half jaar opviel is omdat ze bij de afschrijving (bewust) omschrijvingen gebruiken die je niet meteen associeert met deze site. Bijvoorbeeld 'digisecbilling' en 'worldpay'.
  Ik bestel regrlmatig spulletjrs op Internet, en die hebben vaak ook zon soort omschrijving.
  Als ze als omschrijving richmeetbeautiful of sugardatingsite of Victoria Milan zouden gebruiken valt het sneller op. Best geraffineerd dus.

  Voel me wel flink genaaid.
  Enige wat je kan doen is naar je bank gaan en regelen dat die rekeningnummers niet meer van jou rekening mogen afschrijven. Storneren gaat maar tot ca. 2 maanden / 54 dagen terug.

  Saillant detail: ze wisselen ook van rekeningnummers.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Misleiding en oplichting

  scam website

  pas op, SCAM website!

  vorige week een proef abonnement van 3 dagen genomen van 9,95.
  gisteren zag ik op mijn rekening dat er twee dagen later zomaar ook 359,95 euro van de creditcard is afgeschreven.

  paar keer gemaild om te vragen hoe dat kan en dat al dat ik het terug wil dmv gebruik van 14 dagen heroepingsrecht maar geen enkele reactie.

  als je hier ook slachtoffer van bent dan lijkt het er op dat je je geld kwijt bent en je meer afschrijvingen kan verwachten dus meteen je creditcard laten blokkeren.

  juridisch sta je in je gelijk maar aangezien deze oplichters vanuit Malta blijken te opereren is het erg lastig om er er iets aan te doen.

  ze hebben trouwens meerdere van dit soort scam websites in de lucht. valt allemaal onder een bedrijf met de naam Victoria Milan.

  Hoe werkt deze scam:

  stap 1

  je maakt nietsvermoedend een account aan op de site.
  maar als je inlogged kom je er snel achter dat de site vrijwel nutteloos is
  alle functionaliteit mag je niet gebruiken met enkel dat gratis account. je kan geen profielen zien, geen berichten sturen en overal waar je op klikt krijg je de pagina dat je moet betalen eerst en dan zie je hele forse prijzen staan waardoor je denkt laat maar.
  Maar let wel, dit is allemaal onderdeel van de scam.


  stap 2

  vervolgens krijg je allemaal emailtjes met foto's van hele mooie vrouwen die zich allemaal zouden aanmelden als nieuwe members.

  Dan komt de volgende stap niet veel later ontvang je een email: "*********, Become Premium for only €9.95"
  daarmee wordt je verleid om toch maar weer eens in te loggen en dat dit bericht in het engels hecht je dan nog geen waarde aan.


  stap 3
  ze je verleiden je dus om een aankoop te doen voor een klein bedrag waar op de pagia duidelijk staat dat het om een twee dagen abonnement gaat zoals andere dating sites dat ook vaak doen.
  Echter bij echte dating sites kan je dan een paar dagen kijken en dan verloopt het en moet je opnieuw iets afsluiten… maar niet hier….

  Dit besluit je vervolgens te willen doen maar je komt er achter dat je helemaal niet met Ideal kan betalen maar enkel met een creditcard. Nog steeds gaat er geen belletje rinkelen.

  Tijdens deze aankoop zie je ook geen vinkje dat je iets accepteert van enige voorwaarden bij deze specifieke aankoop.
  er staat enkel dat je een proef abonnement neemt voor 2 dagen en verder staat er niets.
  Je denkt alles in orde wat kan me gebeuren… ik ben nog maar 1 klik verwijdert van een overdaad aan mooie vrouwen die me allemaal willen. Je vult je creditcard gegevens in en voila.

  je ontvangt daarna direct een minimalistisch mailtje met de volgende inhoud:
  ----
  Membership payment was successful.
  Credits: 0.
  Price: €9.95.
  Included VAT: €1.73 (€1.73).
  ----

  dus geen enkele specificatie en ook geen enkele meegestuurde voorwaarden. Weer een indicator dat er iets niet klopt.


  stap 4
  op dit moment gaan ze pas echt hun slag slaan.

  hoe dan?

  2 dagen later wordt er namelijk opeens, buiten de 9,95 om, een groot bedrag afgeschreven
  je krijgt hier geen bericht van en je weet dus van niets.

  dit ziet er zo uit op je afschrift:

  Bedrag (€) 359,95 Af
  Omschrijving Digisecbilling.com Malta MLT

  Bedrag (€) 9,95 Af
  Omschrijving Digisecbilling.com Malta MLT

  meeste mensen zien dit dan ook pas aan het eind van de maand als ze al nog creditcard afschriften krijgen, en als ze die al nakijken. (regelmatig afschriften checken dus!)

  je kan hierna nog meer afschrijvingen verwachten zolang je niet door hebt wat er gebeurd want het gaat verder.

  je kan denken, is een foutje van ze dus je schrijft een mail dat ze een fout hebben gemaakt.

  Maar er wordt nergens op gereageerd daar vanuit Malta.

  als je niet op hebt gelet doe je dit ook nog eens via het contact formulier van de website.

  dit is niet handig!
  want ze kunnen dan altijd zeggen dat de site een bug had en dat het nooit is aangekomen.
  ten tweede kan jij nooit bewijzen dat je contact hebt proberen op te nemen. (altijd email gebruiken dus voor bewijslast!)

  je denkt nog geen kind overboord, gewoon even storneren.

  dan kom je er waarschijnlijk voor het eerst achter dat je creditcard afschrijvingen niet kan storneren zoals bij een bank incasso wel ten alle tijden tot ver na de datum kan.
  aha.. dat verklaard onder andere waarom ze geen Ideal op de site hebben.

  je denkt nog dit is fraude dus even een belletje naar creditcard maatschappij en die fixen het wel.

  neen.

  hun eerste vraag is of er voor deze afschrijving van het grote bedrag al eerder wel legitiem een bedrag is afgeschreven.

  dan zeg je ja, die 9,95 voor dat proef abonnement.

  op dat moment sta je er alleen voor.

  dan moet je een traject in waar jij moet gaan aantonen dat je bent opgelicht en allerlei formulieren invullen en weet ik wat allemaal.

  vervolgens gaat de juridische afdeling van CC maatschappij dat bekijken en dit kan allemaal heel lang gaan duren.

  nu besef je opeens hoe goed deze scam in elkaar zit.

  wat staat er nu eigenlijk in de algemene voorwaarden die ergens heel klein onderaan de website staan gelinked en ook op zo'n manier dat je echt helemaal naar beneden moet scrollen om ze te vinden wat bij sommige pagina's (toevallig de bestel pagina altijd net uit beeld valt waardoor je niet eens zet dat ze er staan op het eerste oog)

  Er staat kort gezegd in dat op het moment dat je de site gebruikt (dus bezoekt) je automatisch daarmee met alle voorwaarden akkoord bent gegaan. (ja echt)

  verder staat er dat mocht je toevallig het proef abonnement hebben genomen van 2 dagen dat je dit binnen 2 dagen dient op te zeggen via de contact formulier op de website ( dat niet werkt of niet op wordt gereageerd), maw eigenlijk moet je het direct weer op zeggen maar dat wordt nergens vermeld bij het afsluiten van het proef abonnement. Hier blijkt uit dat ze heel graag willen dat je dit nietweet want daarmee zou je vast zitten een een vast abonement van honderden euros meteen.

  quote:
  "Het annuleren van de proefperiode doet u door contact op te nemen met de klantenservice via "Contact""
  "Bij uitblijven zal de proefperiode na 2 dagen automatisch omgezet worden in een lidmaatschap voor 6 maanden tegen de normale prijs."
  (lees: 359,95 euro)

  aangezien je nooit kan bewijzen dat jij via dat contact formulier een opzegging hebt gedaan gaat dit dus praktisch altijd in werking.

  een jurist vertelde dat dit uiteraard allemaal niet mag volgens de Nederlandse wet maar wat begin je tegen een (waarschijnlijk) ook nog nep bedrijf op Malta?
  ze hebben je geld inmiddels al binnen.

  Sterke punten
  zeer slim in geld afhandig maken

  Zwakke punten
  volgens mij geen want zeer slim in elkaar gezet deze oplichting

  scam website die grote bedragen van je creditcard afschrijft!

  2 dagen abo genomen voor 9,95.
  site werkte al slecht en mijn account weer verwijdert.

  paar dagen later werd er plots 360 euro van mijn creditcard afgehaald door ze.

  opletten dus!

Bezoek RichMeetBeautiful

Schrijf een review