RichMeetBeautiful Review - Oplichters

RichMeetBeautiful - Oplichters

3

Review:
Ik heb ruim een half jaar geleden uit pure nieuwsgierigheid toch maar eens een maandje geprobeerd. Kostte maar liefst 80€ ! Voor 1 maand ! Via iDeal betaald.

Maar na verstrijken van de maand bleef de site werken. Heb dit ook op andere sugarsites meegemaakt. Je hebt dan een mazzeltje, ze laten je dan wat langer dan een maand gebruik maken de site (zonder verdere kosten). Op een gegeven moment stoppen ze dat wel en moet je opnieuw een abonnement betalen om verder te kunnen.

Maar nu, ruim een half jaar later valt mij op mijn rekeningafschrift pas op dat op deze site zij blijkbaar ELKE MAAND automatisch opnieuw 80e hebben afgeschreven !
Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen weet ik niet, maar het zal wel op basis van de wurgende algemene voorwaarden zijn, waarmee ze blijkbaar een automatische incasso geregeld hebben op moment dat je die eerste betaling hebt gedaan. In de algemene voorwaarden hebben ze zich juridisch keihard opgesteld, en dat je zogenaamd overal mee akkoord bent puur doordat je gebruik maakt van de site. En dat ze zondermeer prijzen mogen aanpassen. En dat het in feite 'stilzwijgend' doorgaat (in andere bewoordingen).

Ik vraag me af of dit juridisch mag. Want je kan dan wel alles in je algemene voorwaarden zetten. Je hoort dat te lezen maar ze weten dat vrijwel niemand dat ook daadwerkelijk doet. Maar dan nog.
Zoiets als stilzwijgend verlengen mag bij mijn weten tegenwoordig niet meer.
Ik heb een abonnement voor 1 maand genomen. Niet meer. Uiteraard ervanuitgaande dat als ik langer zou willen ik opnieuw een abonnement zou moeten sluiten. En dat dat vanzelf aangegeven wordt dat ik een keuze moet maken.

Maar ja, ze hebben inmiddels al ruim een half jaar afgeschreven. Dus al meer dan 500e !

Een van de redenen waarom het me pas na een half jaar opviel is omdat ze bij de afschrijving (bewust) omschrijvingen gebruiken die je niet meteen associeert met deze site. Bijvoorbeeld 'digisecbilling' en 'worldpay'.
Ik bestel regrlmatig spulletjrs op Internet, en die hebben vaak ook zon soort omschrijving.
Als ze als omschrijving richmeetbeautiful of sugardatingsite of Victoria Milan zouden gebruiken valt het sneller op. Best geraffineerd dus.

Voel me wel flink genaaid.
Enige wat je kan doen is naar je bank gaan en regelen dat die rekeningnummers niet meer van jou rekening mogen afschrijven. Storneren gaat maar tot ca. 2 maanden / 54 dagen terug.

Saillant detail: ze wisselen ook van rekeningnummers.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Misleiding en oplichting

3 Reacties

Datum: 11 juni 2018 - 5:56

Geschreven door: Dirk

Waarom zou je afspreken met een vrouw die op je geld uit is? Rijke mannen hebben geen datingsite nodig.

Datum: 11 juni 2018 - 10:49

Geschreven door: MGTOW

ben je echt heel rijk dan koop je een dure sportauto.
op internet zie je filmpjes waar een vrouw zo instapt, zelfs als haar vriend er naast staat......

Datum: 11 juni 2018 - 20:26

Geschreven door: Dirk

Nadeel van een dure sportauto is dat de kans groot is dat die gestolen kan worden. Ik zou het goed beveiligen met een GPS tracker en een slot met gezichtsherkenning.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review