Reviews van deze auteur

Koren v.h. kaf scheiden

Review over Sexjobs.nl

Ik ben er nog niet helemaal welk deel er nou fake is. Ikheb wel betaald contact gehad met een vrouw. Maar ik heb laatst wel 8 keer gereageerd maar geen enkele reactie daarop. Ook niet voor betaalde service. Dit zijn wel advertenties zonder tel.nr. en ik denk dat daar een hoop fake tussen zit. Zelf heb ik ook een advertentie gezet en ik heb één reactie gekregen van iemand uit Afrika........
Ik zoek deze site nog verder uit. Wordt vervolgd.Ok
.

Sterke punten
Ok voor bet. contacten met tel.nr.

Zwakke punten
Nog uit te zoeken.

Lees eerst de alg. voorwaarden

Review over OmaZoekt

Wanneer ik mezelf wil aanmelden voor een site lees ik eerst de alg. voorwaarden. Al snel zie de volgende zin :
Sommige personages, profielen, advertenties of bijdragen hebben entertainment tot doel. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.

Dus ze stoppen er een hoop nepprofielen tussen. Huren een paar mensen in die de echte (99% mannen) profielen moeten 'melken' en dat lukt ze aardig. Ze hebben een dagtaak om iedereen van de tientallen sites met diverse namen onder dezelfde bedrijfsnaam te antwoorden, altijd eindigend met een vraag of een uitdagende opmerking.

Ik heb er ooit een paar tientjes aan gewaagd, dus de schade valt mee.

Ook heb ik een e-mail gestuurd met de vraag of ze konden aangeven hoe ik de nepprofielen op hun site kan herkennen. Nog steeds geen antwoord op gekregen.

Helemaal mee eens

Review over SeniorenSexclub

Ben het dus helmaal met de vorige schrijvers eens. Een grote nepbende. De zogenaamde nederlandse dames schrijven zo slecht nederlands ( ingehuurde poolse vrouwen?) dat zelfs een buitenlander opmerkt dat dit niet echt kan zijn. Ik had nog een paar credits over en heb die dus gelijk maar in de kliko gemieterd. Liever een paar euro bewust kwijt dan genept te worden. Nogmaals heren hierboven DANK!!! Zo weer een illusie armer, maar het voelt rijker. Is er dan echt geen site, waar afspraakjes mogelijk zijn? Ik moet eerlijk bekennen dat ik nu na twee weken, surfen wel moet zeggen dat het allemaal wel héle mooie vrouwen zijn, veel te mooi. Kan gewoon niet. Maar ja de wens is de vader van de gedachte en als die gesausd word met een geile bui wordt het kritisch vermogen danig aangetast.

PS. Ik dank deze lokatie om dit aan de orde te stellen.

Sterke punten
GEEN!!

Zwakke punten
ALLES!!!

reacties: