Reviews van deze auteur

Ook daar zijn mannen kansloos

Review over Ashley Madison

VictoriaMilan is het duurste van alle sites en net zo slecht voor de mannen als de rest. Ook daar staat de verhouding tussen man en vrouw op zijn kop. Helaas net als op alle andere sites hordes van mannen jagen achter handjevol van vrouwen die het natuurlijk prima vinden. Misselijkmakend vertoning! Door al die aandacht vrouwen gedragen zich heel arrogant tegenover de mannen.

Er zijn daar ook veel oplichters uit Oostblok, Groot-Brittannië en VS.

Mannen zonder Leonardo di Caprio look zijn daar kansloos.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Duur
Arrogante vrouwen
Veel meer mannen dan vrouwen
Heel weinig leden in Nederland
Mannen moeten betalen
Vrouwen hebben alles gratis
Veel oplichters

Mannen zijn daar kansloos

Review over Second Love

Secondlove.nl is helaas zoveelste online dating site waar proporties tussen man en vrouw helemaal krom zijn waardoor handjevol vrouwen overspoeld met berichten wordt en de mannen krijgen nauwelijks antwoorden. Ik kreeg alleen aandacht van de vrouwen die ~15 jaar of ouder dan ik zijn of met een hele zware overgewicht d.w.z. BMI>30.

De site is op zich niet slecht maar een gewone man die geen Leonardo di Caprio look heeft moet daarvan afblijven.

Sterke punten
Site op zich is heel goed bedacht
Je kan zien wanneer je bericht wordt gelezen

Zwakke punten
Relatie man vrouw is IMHO 10:1
Je krijgt nauwelijks antwoorden op je berichten
Vrouwen liggen vaak over hun uiterlijk en leeftijd
Arrogante vrouwen
Als man ben je kansloos

Niet voor mannen net als de rest

Review over Victoria Milan

Helaas zoveelste online dating site waar proporties tussen man en vrouw helemaal krom zijn waardoor handjevol vrouwen overspoeld met berichten wordt en de mannen krijgen nauwelijks antworden. Ik kreeg alleen aandacht van de vrouwen die ~15 jaar of ouder dan ik zijn of met een hele zware overgewicht BMI>30.

De site is op zich niet slecht maar een gewone mand die geen Leonardo di Caprio look heeft moet daarvan af blijven.

Sterke punten
Site op zich is heel goed bedacht

Zwakke punten
Relatie man vrouw is IMHO 10:1
Veel vrouwen die door overvloed aan mannen niet meer weten wat ze willen
Als man ben je kansloos
Arrogante vrouwen

Niet doen!

Review over Lexa

Grootste probleem van Lexa.nl is niet de site zelf. Die is op zich goed gemaakt maar ongelofelijk scheve verhouding man/vrouw daar. Lees mijn blog daarover. Ik kon wel vergelijken tegelijkertijd hoe het bij een man en hoe het bij een vrouw op Lexa.nl
Een redelijke man krijgt op een goede dag zo'n 10 bezoeken terwijl bij een gemiddeld vrouwelijk profiel ligt het rond 200!!!!!!! Een man krijgt bijna geen berichten van vrouwen terwijl vrouwen krijgen tientallen messages, kusjes, chats noem het maar op dagelijks.
Daarom zijn alle vrouwen op Lexa.nl zo arrogant.

Sterke punten
Goed web interface en goed bedacht

Zwakke punten
Verhouding man vrouw is tussen 1:30 tot 1:60

reacties:

Review: Vreselijk

@Nienke
Ik ben met je eens dat het vreselijk ervaring voor de familie is.

Uit eigen ervaring op SL kan ik wel zeggen dat als je vader on SecondLove had gestaan dan zou hij nooit vreemdgaan. Ten eerste man:vrouw ratio is daar pakweg 100:1 dus het is makkelijker in postcodeloterij te winnen dan een vrouw in het echt hier ontmoeten en ten tweede als je me de vrouwen op SL spreekt en je de foto's ziet dan weet je meteen waarom ze te weinig sex hebben. Na alle idiote gesprekken met lelijke, arrogante en oppervlakkige vrouwen kreeg ik juist veel meer bewondering voor mijn eigen vrouw en het was voor mij ook de impuls om aan het herstel van mijn relatie te werken. Leven kan soms best ironisch zijn :-)

Review: mannen het is zo makkelijk WEL te daten

@lady
Het is heel simpel om een vrouwelijke profiel voor een man aan te maken om de indruk te krijgen hoe scheef verhouding tussen man en vrouw op VM, AM en SL is. Mijn vrouwelijke profiel met een foto van mijn lelijke oudere alleenstaande tante (sorry tante :-)))) ) heeft binnen een paar dagen 100 knipogen gekregen van best knappe mannen. Ik kreeg (op mijn vrouwelijke profiel) ook bijna gegarandeerd antwoord op stomste berichtjes.
Mijn mannelijke profiel kreeg geen 1% van dat aandacht. Ik ben een redelijke man. Sportief, WO opleiding, verzorgd en nog veel jonger dan mijn tante maar binnen een paar manden had ik 3 knipogen. Maar uit eindelijk toch geen gehoor. IMHO verspilling van geld en tijd.
Bij zo'n scheve verhouding vrouwen controleren alleen op uiterlijk. Ze zeggen dat anders kunnen ze gewoon al die aanbod niet verwerken. Dat heb ik meerdere malen van verschillende vrouwen gehoord.

Review: Super

Top review. Bedankt voor de openheid! Ik heb mijn SL lidmaatschap net opgezegd.

Review: Super

@Urbenis & @Dirk

Wat ze schrijft is heel mogelijk. Ik heb op alle sites waar ik als man zit ook een vrouwelijke profiel aangemaakt om het gevoel te krijgen met wat voor concurrentie heb ik te maken en het is precies net als ze schrijft. Bizar!

Binnen paar dagen op VictoriaMilan had ik max hoeveelheid knipogen gekregen. De counter maxed op 99. Ik heb de leeftijd van mijn vrouwelijke alter ego ook op 43 gezet en ik heb een niet te aantrekkelijke foto gekozen. Desondanks trok mijn vrouwelijk profiel enorm aandacht. Gezien dat Suus mogelijk aantrekkelijke foto had en is nog 10 jaar jonger dan mijn profiel dan is het prima mogelijk dat ze zo veel aandacht trok. Als iemand hier me niet gelooft dan probeer het zelf. Online dating lijkt me een beetje op communisme. Het idee is goed maar mensen zijn te slecht om goed gebruik van te maken ;-)

Review: Mannen zijn daar kansloos

@Dirk
Klopt helemaal! Ik be dus gelukkig getrouwd en ik wil vreemdgaan. Helaas elke vrouw na een paar mailtjes wil mijn foto zien en dan krijg ik te horen "You're a sweet guy but not in my type" Ik ben misschien niet super knap maar ook niet lelijk. In echte wereld ongeveer half van de vrouwen gaat akkoord op mijn voorstel. Op SL is het precies 0%. Als je attractie vent ben dat kan je waarschijnlijk met meerder vrouwen tegelijkertijd daten maar een man met average uiterlijk is daar kansloos. SecondLove lijkt me een beetje op een groep van wilde dieren waar de sterkste en meest aantrekkelijke alfa mannetje krijgt alle vrouwen voor zichzelf en de rest krijgt niets. De kromme verhouding tussen man en vrouw daar maakt dat effect nog erger.
IMHO meeste vrouwen daar willen alleen goede dienst van een aantrekkelijke en gespierde alfa man krijgen. Zo'n gewone vent hebben ze al thuis zitten. De rest is maar distractie.