Vreselijk

Hoe kan dit? Hoe kan dit dat dit bestaat. Belachelijke reclames. Mensen worden gewoon aangespoord om vreemd te gaan. Kan iemand mij uitleggen hoe mensen dit bedenken? Als je niet blij bent met je relatie, wat moet je dan doen? Vreemd gaan? HOE KAN DIT!? Ik ben een kind van een vader die is vreemd gegaan. Hebben jullie enig idee hoe erg dit is? Het heeft mijn leven verwoest. Mensen, hou alsjeblieft op met meedoen aan dit vreselijke concept en denk eens aan een ander. Dus kan iemand mij uitleggen. Ik ben in shock. In shock hoe egocentrisch mensen kunnen zijn.

Sterke punten
Niks. Nul. Zero.

Zwakke punten
Ongeveer ALLES

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

7 reacties

Als niemand betaald aan dit soort onzin dan stopt het vanzelf.
Ik vind de reclame belachelijk. Vrouwenstem:" Ik ben gelukkig getrouwd, jij ook?". Dus als je gelukkig getrouwd bent moet je vreemd gaan?.Waar slaat dat op?

Aangezien er hoofdzakelijk mannen zijn ingeschreven op deze site, is het een vrij onschuldig fenomeen. Kwalijker is dat de beheerder een duur tarief in rekening brengt terwijl het te verwachten is dat er niks gebeurt.

Dat de mannen niet iemand vinden(de bedoeling?) komt goed uit voor de beheerders van dit soort sites(en vele andere betaal datingsites).Misschien verlengen ze of proberen ze op een andere site.

De reclame van Second Love op tv en radio is alleen gericht op gelukkig getrouwde mannen.
Niet op vrouwen.
Ook niet ongelukkig getrouwde mannen.
En ook niet alleenstaande of gescheiden mannen.

Als man en vrouw gelukkig getrouwd bent dan ga je niet vreemd.

Bij Second Love maak je als man alleen kans om vreemd te gaan met een andere man. Vrouwen hebben keuze zat vanwege het mannen overschot.

Het lukt reguliere datingsites al niet om een reëel aanbod aan vrouwen aan te bieden. Dit soort niche sites werken helemaal niet.

@Nienke
Ik ben met je eens dat het vreselijk ervaring voor de familie is.

Uit eigen ervaring op SL kan ik wel zeggen dat als je vader on SecondLove had gestaan dan zou hij nooit vreemdgaan. Ten eerste man:vrouw ratio is daar pakweg 100:1 dus het is makkelijker in postcodeloterij te winnen dan een vrouw in het echt hier ontmoeten en ten tweede als je me de vrouwen op SL spreekt en je de foto's ziet dan weet je meteen waarom ze te weinig sex hebben. Na alle idiote gesprekken met lelijke, arrogante en oppervlakkige vrouwen kreeg ik juist veel meer bewondering voor mijn eigen vrouw en het was voor mij ook de impuls om aan het herstel van mijn relatie te werken. Leven kan soms best ironisch zijn :-)

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden