Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over MixedMatches

Deze site staat bekend om zijn oplichterspraktijken gezien het feit dat de eigenaar, die bij elke confrontatie een account verwijderd omdat zelfreflectie niet in zijn beleving voorkomt. Wanneer je niet tegen kritiek kunt, emotioneel reageert door accounts te verwijderen bewijst het beschadigde kind in zich, wat in het kort neerkomt op narcisme in de vorm van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Site die andere mannen laat betalen en vrouwen gratis op de site laat om mannen te lokken (baitvorming) zegt natuurlijk ook al veel.

Sterke punten
De layout is simpel en handelbaar.

Zwakke punten
De doelstelling is om zoveel mogelijk mannelijke members te lokken, daar verdient hij ook zijn geld aan. Gezien de verhoudingen op de datingmarkt is dat ook het kip met het gouden ei.

Deze man heeft maar één doelstelling, zelfverrijking wat dan perfect aansluit op zijn narcistische stoornis.

Heel vreemd allemaal

Review over e-Matching

Ik ben tijdje lid geweest paar maanden geleden. Het lijkt of deze site zaken doet met Wie Zoek Je. Al mijn berichten kon ik daar gewoon nalezen met naam en emailadres erbij. Zeer kwalijke zaak.
Geprobeerd om de zaak aan te kaarten maar het is allemaal vriendjespolitiek.

Sterke punten
Best leuk

Zwakke punten
Privacy is in het geding

Slechter dan slecht en geneuzel in de marge

Review over e-Matching

Ik heb zeer slechte ervaringen met deze site. Bij het ene profiel bestaan sommige mensen wel, bij andere profielen bestaan ze niet. Een en al bedrog.
Ik heb problemen gehad met de mensen achter de site. Deze mensen zijn nogal vreemd. Het is een grof schandaal wat deze mensen doen. Ze lappen hun eigen regels aan hun laars en ze hebben echt SCHIJT aan jou.
Ik ben hier pissig om en ik zal mijn best doen om deze site helemaal af te branden. Iedereen moet het weten.
KIJK UIT WAAR JE AAN BEGINT.

Sterke punten
Dikke min

Zwakke punten
Uitermate slecht in alle opzichten

Onbetrouwbare redactie, oplichterij en enge mensen

Review over e-Matching

Noord Korea-achtige praktijken op deze site. Nep-profielen en alle berichten die je stuurt worden gelezen. Het zijn linkse mensen die deze site beheren en alle andere politieke kleuren worden niet geaccepteerd.

Sterke punten
De eenvoud

Zwakke punten
Redactie leest al je berichten
Nepprofielen
Censuur
Oplichterij
Krankzinnige adviezen van coach Irma
Linkse redactie die andere politieke kleuren niet accepteert
Web 1.0 website
Profielen worden zomaar verwijderd (zelfs na betaling... geld weg!)
Discriminatie tussen mannen en vrouwen

reacties:

Review: FAKERS

Verschrikkelijke site. Heel veel profielen zijn nep en al jouw berichten worden gelezen door de administrators. Als het hen niet bevalt wat je schrijft (ik heb dan niet eens over seks) dan wordt je profiel zonder pardon verwijderd. Zelfs als je gewoon betaald hebt. Ik ben al heel lang lid en ik heb werkelijk geen idee wat ze tegen mij hebben. Ik denk dat ze een hekel hebben aan leden...

Review: FAKERS

e-Matching is zeer onbetrouwbare site. Ze maken zelf profielen aan en ze verwijderen zomaar je profiel zonder enkele reden.

Review: FAKERS

Veel problemen met de redactie. Snap niet wat daar in godsnaam aan de hand is. Het lijkt wel alsof ze gefrustreerd zijn.