FAKERS

Jasper Jan de Koninck himself maakt leuke profielen aan. Slechts 1% is echt en Jasper vangt het inschrijfgeld. Het gaat echt nergens over.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

5 reacties

Ik ben bang dat er geen enkele datingsite, 100% betrouwbaar is...de gebroeders de Konink, misschien bouwen ze mooie websites en brouwen prima bier..heb zelf al te veel problemen met deze lui gehad, vaag gelul..over mijn info op e-matching.
Geen enkele objectieve kritiek van de redactie. Veel reacties gehad van dames, na een paar keer mailen hoor ik niets meer van deze dames, alsof hogeropgeleid een waarborg zou zijn. mensen doe niet zoals mij, denk altijd na.

Als 1% echt is en 99% fake, door Jasper Jan de Konink verzonnen, dan heb ik op miraculeuze wijze die 99% allemaal gemist, precies die ene procent kennelijk allemaal ontmoet en ga er met eentje daarvan binnenkort trouwen.

Verschrikkelijke site. Heel veel profielen zijn nep en al jouw berichten worden gelezen door de administrators. Als het hen niet bevalt wat je schrijft (ik heb dan niet eens over seks) dan wordt je profiel zonder pardon verwijderd. Zelfs als je gewoon betaald hebt. Ik ben al heel lang lid en ik heb werkelijk geen idee wat ze tegen mij hebben. Ik denk dat ze een hekel hebben aan leden...

e-Matching is zeer onbetrouwbare site. Ze maken zelf profielen aan en ze verwijderen zomaar je profiel zonder enkele reden.

Veel problemen met de redactie. Snap niet wat daar in godsnaam aan de hand is. Het lijkt wel alsof ze gefrustreerd zijn.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden