Reviews van deze auteur

SL - een afweging waard

Review over Second Love

Ik ben 6 weken ingeschreven geweest bij SL, nu net sinds één week heb ik me uitgeschreven. Tijd voor een round-up.
Eerst en vooral: waarom heb ik me ingeschreven op SL - mijn vrouw is 5 jaar ouder dan ik en heeft de laatste tijd véél minder zin in seks dan voordien. We houden erg veel van elkaar maar een relatie zonder seks is moeilijk. Ik wil echter niet bij haar weggaan enkel om de seks, of beter gezegd het gebrek daaraan, dus heb ik besloten om SL uit te proberen.

Ik heb mijn profiel eerlijk opgezet, met echte en recente foto's (geen gefotoshopte) en echte afmetingen, gewichten.
In die 6 weken heb ik 2 contacten gehad, waarvan één is gebleven bij wat 'heavy petting' en de andere is uitgemond in een echte SL, haar zie ik op regelmatige basis en door de mentale 'klik' hebben we een fijne aanvulling op ons beider relaties. We hebben van tevoren de afspraak gemaakt dat we ermee ophouden van zodra er ook maar iets mis zit.
Een goede afspraak want je zit in zo'n situatie wel op een rollercoaster.

Ik kan SL aanbevelen voor alle mannen die in dit soort situaties zitten zoals ik. Let wel op: je moet er wel wat voor doen. Platvloerse berichtjes sturen werkt averechts.De dames willen wel het hof gemaakt worden , dus één raad: 'be a gentleman'. En vooral: zet eerst voor jezelf helemaal op papier wat je wilt en wat je niet wilt... dat bespaart een hoop discussies achteraf. Wees eerlijk!

Bacchus

Sterke punten
- echte profielen, echte mensen met echte verhalen
- no-nonsense
- de profiel inrichting is goed uitgebalanceerd en bedacht
- je ziet wanneer er iemand je bericht heeft gelezen

Zwakke punten
- foto features kunnen beter
- verslavend, je moet er veel tijd in stoppen

reacties: